Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μωρε δεν θα εχω τα 200 ενσημα αυτο ειναι το θεμα. δουλευω απο τον ιουλιο κ πιο πριν ημουν ανεργη εναμιση χρονο.... αλλα δεν εχω καταλαβει αφου δουλευω τωρα οταν σταματησω απο που θα πληρωνομαι? απο πουθενα?

Αμα σταματησεις..μαλλον αυτο που λες!Ελα μηνα σου πληρωνει ο εργοδοτης..Και αυτο αν δεν εχεις παρει τις αναρρωτικες σου νομιζω..Αλλα δεν ξερω και τι γινεται που εχεις προσφατη προσληψη..Για σιγουρια θα πρεπει να ρωτησεις ενα λογιστη..Μην λεμε και μπαρουφες!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο κοριτσακι!!!!! συγχαρητηρια!!!! ναι μαζι ειμαστε. βεβαια μου ειπε ο γιατρος οτι το μωρο ειναι μια εβδομαδα πιο μεγαλο αλλα προς το παρον δεν αλλαζω τικερακι. θα δουμε!

και εγω επειδη θα γεννησω με καισαρικη θα γεννησω δυο εβδομαδεσ πιο νωρισ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

1ον ασφαλισμενη ειμαι στο ικα

2ον να εχω δικαιωμα στα επιδοματα τι εννοεις? να εχω 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια? αν ειναι ετσι δεν εχω...

3ον εχω ενεργη συμβαση εργασιας.

τελικα με βλεπω μονο με το επιδομ τοκετου.

κ συγνωμη οταν σταματησω την δουλεια στον 7ο, απο που θα πληρωνομαι?

ωχωχωωωχωχωχ....ασχημα τα πραγματα...

β. αντίγραφο απόφασης επιδόματος μητρότητας (κυοφορίας – λοχείας) από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Το γράφει και εδώ. Πρέπει να δικαιουσαι τα επιδόματα του ΙΚΑ, κοινώς να πληρείς τις προυποθέσεις για να τα πάρεις, αλλιώς μπάι μπάι 6μηνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

β. αντίγραφο απόφασης επιδόματος μητρότητας (κυοφορίας – λοχείας) από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Το γράφει και εδώ. Πρέπει να δικαιουσαι τα επιδόματα του ΙΚΑ, κοινώς να πληρείς τις προυποθέσεις για να τα πάρεις, αλλιώς μπάι μπάι 6μηνο!

Επειδη δεν της εφαγε το ικα λεφτα απο τα ενσημα τα οποια και δεν εχει..καταλαβες?Βρε τοσα που τρωει καθε μηνα απο εμενα να βαλουμε μονο, φτανει για να παρουμε επιδοματα ολες αλλα τεσπα!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Έναν μισθό δικαιούσαι από τον εργοδότη αν δεν έχεις κάνει χρήση της αναρρωτικής σου άδειας.

Σε περίπτωση πρόσφατης πρόσληψης φαντάζομαι πως δεν αλλάζει ο νόμος. Απλά δεν έχεις 200 ένσημα οπότε δεν δικαιούσαι χρήματα από το ΙΚΑ. Ρώτα όπως σου λέει και η Βούλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

1,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

2,toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

3.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

4.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

5.minaki - πητ 3/2/2012

6.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

7.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

8.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

9.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

10.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

11.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

12.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

13.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

14.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

15.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

5.minaki - πητ 3/2/2012

7.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

13.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

14.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

Εφακη..να η λιστα!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

5.minaki - πητ 3/2/2012

16.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Θα κάνεις copy το λινκ που λέει πως χρησιμοποιείται σε foroum (αν θυμάμαι καλά λέγεται BBcode), μετά θα ανοίξεις την σελίδα εδά, θα πας ψηλά που λέει Πίνακας ελέγχου, αριστερά θα βρεις που γράψει επεξεργασία Υπογραφής και εκεί θα κάνεις paste το λινκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Εφάκη,καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!

Σήμερα απο το πρωί τρέχω στο ΙΚΑ για να ανανεώσω την αναρρωτική μου... Απο τις 10 μέχρι τις 11μιση περίμενα για να περάσω επιτροπή!! Έλεος!!Και που στην Κοζάνη..Φαντάζομαι τι γίνεται στην Αθήνα... Τελικά οκ τελείωσα απο εκει...Μετά να πάω να δώσω αίμα για τις εξετάσεις ρουτίνας που σε βάζει ο γιατρός. Άντε να πάρω και τα αποτελέσματα απο εκεί... Να τα πάω στο γιατρο...Έλα όμως που είχε γέννα και δεν ήταν στο ιατρείο??Τις άφησα εν τέλει και θα τον πάρω Δευτέρα να τις δούμε τηλεφωνικώς... Ευτυχώς ήταν όλες οκ.. Γύρισα σπίτι πριν καμιά ώρα!!! Κουράστηκα και έχει και πολύ ζέστη...

Ναι όντως να χειμωνιάσει ρε κορίτσια!! Αλλά λίγο γιατί εμείς εδώ πάνω έχουμε κρύα όχι αστεία!!!!

Όσο για τα επιδόματα μια συνάδελφος έκανε 3 μωρά ενώ ήταν στη δουλειά και τα ψάχνει πολύ...Θα τη ρωτήσω και θα σας τα γράψω αναλυτικά κάποια στιγμή...

Ουφ....Απο σήμερα παίρνω και ασβέστιο και σίδηρο και φολικο... Σαν τις γιαγιάδες με τα σακουλάκια απο τα φαρμακεία πρέπει να κυκλοφορούμε!!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Akoma den katafera na valo tikeraki ax den mporo na kano copy paste apo kinito kai antegrapsa ton kodiko url sto xeri alla mou lei invalid file.elpizo na ta katafero.mpori na mou to vali to tikeraki kamia?

Θες να μου στείλεις τους κωδικούς σου που μπαίνεις εδω στο φορουμ και να στο κάνω εγώ απο τον υπολογιστή μου? Θα τα σβήσω μετά μην ανησυχείς!!! Απλά θα πρεέι να αποσυνδεθείς εσυ για να μπορέσω να μπω εγω... Και πες μου ποια ειναι η πιθανη ημερομηνια τοκετου

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...