Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μεγειά όλα τα πραγματακια που πήρες Αναστασία μου!!! Τι πήρες είπες?

σε ευχαριστω!!!!! πηρα κουβερτουλες, πανες, σεντονια, φορμακια, ρουχακια, σαλιαρες, καλτσακια, σκουφακια, γαντακια,... αχ πηρα πολλα!!!!:tongue::tongue: και το καταευχαριστηθηκα!!!!!!! Α και κατι εκτος προγραμματος που πηρα ηταν το θηλαστρο και ενα θερμομετρο ηλεκτρονικο και μια τεεια τσαντα για το καροτσι! δεν πηρα αυτες που ηταν σετ με το καροτσι ! πολυ μικρες και καθολου πρακτικες!! αυτη που πηρα εχει πολλους χωρους!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω!!!!! πηρα κουβερτουλες, πανες, σεντονια, φορμακια, ρουχακια, σαλιαρες, καλτσακια, σκουφακια, γαντακια,... αχ πηρα πολλα!!!!:tongue::tongue: και το καταευχαριστηθηκα!!!!!!! Α και κατι εκτος προγραμματος που πηρα ηταν το θηλαστρο και ενα θερμομετρο ηλεκτρονικο και μια τεεια τσαντα για το καροτσι! δεν πηρα αυτες που ηταν σετ με το καροτσι ! πολυ μικρες και καθολου πρακτικες!! αυτη που πηρα εχει πολλους χωρους!!

Άντε ωραία!!! Τελείωσες και με αυτα!!!

Καλέ τι μικρή κοιλιά έχεις κι εσύ?? Φτου σκόρδα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ Ανασταστάκι ξεσήκωσες τα μαγαζιά ε?Καλέ που είναι η κοιλίτσα σου? Ααα με δουλεύετε, παραιτούμαι:)

Εγώ έβαλα μια παραγγελία από Αμερική πάλι, αχ δεν άντεξα έχει υπέροχα κομμάτοα. Άννα ρίξε μια ματιά, παράγγειλες τελικά από εκεί?Δεν θυμάμαι!

Αντωνία μου εγώ δεν χρησιμοποίησα την αλλαξιέρα σαν μπανάκι, παρά μόνο σαν αλλαξιέρα. Δεν χωρούσε στο μπάνιο μου και αυτό που λες να τον κάνω μπάνιο στο δωμάτιό του μου φαινόταν άβολο, δεν το επιχείρησα ποτέ. Εγώ αφού πήρα 2-3 μπανάκια και βάσεις κατέληξα πως το πιο πρακτικό για μένα ήταν ένα που έχει 2 θέσεις, για 0-6 μηνών και 6-12 μηνών το οποίο μπαίνει μέσα στην μπανιέρα. Πάντα με τον άντρα μου τον κάναμε μπάνιο οπότε εκείνος έμπαινε μέσα στην μπανιέρα με το παιδί και δεν σκύβαμε. Θα ψάξω φώτο να σας βάλω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Άντε ωραία!!! Τελείωσες και με αυτα!!!

Καλέ τι μικρή κοιλιά έχεις κι εσύ?? Φτου σκόρδα!!

ναι τελειωσα!!;) ε δεν ειναι και πολυ μικρη!! ειναι πολυυυυ μυτερη κοριτσια!!!!χιχιιχιχιιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ξαναγυρισα κοριτσια μου!!πηγα να κοιμισω το μεγαλο μου το μωρο!!!ηθελε να τον χαιδευω την πλατη!!!

ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ μου μην φωναζεις ....ενταξει καταλαβα,,,ηπαμε πυροτουβλο καιω τωρα με τοση ξαπλα καηκαν ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα!!

ΓΩΓΩ τελεια τα νεα σου!!ευτυχως την γλυτωσες απο τον διαβητολογο!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ μεγεια ολα τα πραγματακια που πηρες καλοριζικα με το καλο να τα χαρειτε!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

δεν μπορουσα να βγαλω καλυτερη! θα πω τον αντρα μου αργοτερα!!:tongue:

381051_295529430467080_100000300756180_963052_305646170_n.jpg

Αναστασακη μου γλυκα και εσυ!!μικρουλα κοιλιτσα και μυτερουλα!!μετο καλο κοπελα μου!!και που σαι οταν θα γεννησεις να ενημερωσεις να σηκωθω να ερθω στο μαιευτηριο να σε δω!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ξαναγυρισα κοριτσια μου!!πηγα να κοιμισω το μεγαλο μου το μωρο!!!ηθελε να τον χαιδευω την πλατη!!!

ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ μου μην φωναζεις ....ενταξει καταλαβα,,,ηπαμε πυροτουβλο καιω τωρα με τοση ξαπλα καηκαν ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα!!

ΓΩΓΩ τελεια τα νεα σου!!ευτυχως την γλυτωσες απο τον διαβητολογο!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ μεγεια ολα τα πραγματακια που πηρες καλοριζικα με το καλο να τα χαρειτε!!!

σε ευχαριστω πολύ ποπακι μου!!!! οκ θα σε ενημερωσω!!!! εσυ που ειπαμε οτι γεννας?? (εχεις facebook?)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολύ ποπακι μου!!!! οκ θα σε ενημερωσω!!!! εσυ που ειπαμε οτι γεννας?? (εχεις facebook?)

ναι εχω θα σε στειλω σε πμ να με κανεις add αλλα δεν μπαιν καθε μερα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...