Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ απο μενα! σηκωθηκα κ ειπα να μαγειρεψω πρωτα κ μετα να μπω γιατι αλλιως με παιρνει η μπαλα κ δεν κανω τιποτα! αχχαχαχαχα. απορω εσεις με παιδια πως τα προλαβαινετε ολα κ να ειστε κ στο νετ μεσα! ε θα μαθω κ εγω που θα παει! αχ πολυ χαρηκα που ειδα ολα αυτα χτες! το ηρα ειναι καταπληκτικο μαγαζι για βρεφικα η αληθεια να λεγεται!

ειδα κ καροτσια αλλα ισως παραγγειλουμε απο αγγλια που ερχεται το maclaren 100 ευρω φθηνοτερα. δεν ειναι κ μικρη διαφορα! εχω κ αλλα στο νου μου βεβαια θα δουμε.

Καλημέρα Μαργαρίτα!Επειδη χθες είχα τον μικρό αγκαλία στο laptop και βλέπαμε τα ζουζούνια το πμ που σου έστειλα το έλαβες ή το σβήσαμε κατά λάθος?:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Και εμας εχει πολυ υγρασια εδω στο νησι.Απο οταν πηρα στεγνωτηριο σωθηκα, γιατι με τα παιδια που ηταν μωρα δεν τα προλαβαινα και εγω!

στεγνωτηριο του χρονου τα χριστούγεννα με τον 13ο.. τωρα οι 13οι μισθοί θα πανε στην κλινικη!!!

imgp2815j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

οχου Μαρια τελεια!! 32 εβδομαδων εισαι ρε τωρα που το σκεφτομαι Δωρα ΄μια χαρα είναι για την ηλικια της νομιζω.. σκεψου οτι εγω είμαι περιπου 1 μηνα πισω σας ισως γιαυτο φενεται μικρη:rolleyes:

αστα Αντωνιτσα μου και σε 5 μηνες κλεινω τα 30 !!δλδ 30 χρονια κρατουσα αυτα τα κιλα χωρις στερησεις και διαιτες!!και τωρα μεχρι και ζαχαρο φτασαμε να εχω,,,αχ μετα την γεννα θα πλακωθω στην γυμναστικη!!τα ατιμα τα κιλα πως μπαινουν ετσι σε αυτα τα σημεια??χαθηκαν να μπουν στα αυτια? στα χερια? στα δαχτυλα?? μα ενα μαγουλο βρε παιδακι μου..ουτε μαγουλα δεν εχω....μονο ποπο και μπουτια!!

ούτε εγω εκανα ποτε μου διαιτα Ποπη... εγω στα 26 είμαι αλλα ποτε δεν είχα παραπονο με το σωμα μου και τα κιλα μου....και εγω ετσι νομιζα οτι δεν θα βαλω πολλα αλλα με διεψευσαν στον 1ο μου...τα κιλα του 1ου μου εφυγαν στον 1 χρόνο. είχα 5 κιλα πανω μου τα οποία ο αντρας μου απολαμβανε βεβαια και μολις εφυγαν απογοητευτηκε και μουρμουριζε χαχα τωρα στο 2ο λενε φευγουν πιο δύσκολα ελπιζω να μην ισχύει.. η Άννα να μας πει! μετ;α την γεννα γυμναστηκη αποκλειεται για μενα.. που θα βρω τις ωρες για γυμναστικες τωρα;;εδω με 1 παιδι και σκοτωνομαι να προλαβω φαγητο και δουλειες, η γυμναστικη με μαρανε:tongue::tongue:

εμενα εχουν φουσκωσει και τα δαχτυλα και τα ποδια μου. στον 1ο οι αστραγαλοι δεν ξεχωριζαν:tongue: τωρα εχουν φουσκωσει οχι σε τετοιο σημειο ακομα αλλα η βερα μου δυσκολα μπαινει στο δακτυλο:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Eπιτελους αλλαξε θεση η μπουμπου μου!

Με βαραει δεξια στα πλευρα στο υψος του αφαλου..:)

Αλλα απο αριστερα, αρκετα χαμηλα θα ελεγα, εχω ενα πονο.

Καμια φορα αν βηξετε, δεν σας πιανει κραμπα?Τετοιο πονο εχω..

Μηπως πιεζει κανενα εντερο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Eπιτελους αλλαξε θεση η μπουμπου μου!

Με βαραει δεξια στα πλευρα στο υψος του αφαλου..:)

Αλλα απο αριστερα, αρκετα χαμηλα θα ελεγα, εχω ενα πονο.

Καμια φορα αν βηξετε, δεν σας πιανει κραμπα?Τετοιο πονο εχω..

Μηπως πιεζει κανενα εντερο?

Το πιο πιθανον να πιεζει εντερο βούλα μου! το επαθα και εγω απο τον 8ο μεχρι το τελος συνχεια πιασμενο ητανε. τωρα με πιανει ωρες ωρες.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια νιώθω οτι πρέπει οπωσδήποτε να φάω σουφλέ σοκολάτας!!! Τι με έπιασε?Εγω γλυκά δεν ζητάω γενικα!! Ψάχνω να βρω συνταγη δεν έχω κάνει ποτε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τι όμορφες κοιλίτσες είναι αυτές!

Να και η δική μου! Η πιο τολμηρή της παρέας! Δείχνω και βρακάκι και σουτιέν!:lol::lol:

dsc00089vs.jpg

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Να και η δική μου! Η πιο τολμηρή της παρέας! Δείχνω και βρακάκι και σουτιέν!:lol::lol:

dsc00089vs.jpg

Ανθή καλά πλάκα μου κάνεις? Που είναι η κοιλιά καλε???? Οκ σηκώνω τα χέρια και τα πόδια ψηλά!! Είμαστε στην ιδια μερα ακριβώς και εγώ έχω διπλάσια κοιλιά!!! Τέλεια....Μετά με βλέπω να τρώω αέρα με παραλλαγές!! Αέρας στο φούρνο,αέρας τηγανητός..!!!! Αερα πάντως!!!

Και τι έλεγα πριν για σουφλέ??? Ε μάλλον δεν θέλω μετάνιωσα...:lol::lol:

Χα χα χα!!! Ανθούλα μου πολύ γλυκιά φωτο και πολύ γλυκιά κοιλίτσα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια νιώθω οτι πρέπει οπωσδήποτε να φάω σουφλέ σοκολάτας!!! Τι με έπιασε?Εγω γλυκά δεν ζητάω γενικα!! Ψάχνω να βρω συνταγη δεν έχω κάνει ποτε!

το νιώθεις ε;; ε αμα το φτιαξεις καλεσε μας να το τσακισουμε παρεα:tongue:

περα απο την πλακα αμα βρεις ωραια συνταγη την θέλω ε!!

dsc00089vs.jpg

εγω δεν μπορω να την δω:-(

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ανθή καλά πλάκα μου κάνεις? Που είναι η κοιλιά καλε???? Οκ σηκώνω τα χέρια και τα πόδια ψηλά!! Είμαστε στην ιδια μερα ακριβώς και εγώ έχω διπλάσια κοιλιά!!! Τέλεια....Μετά με βλέπω να τρώω αέρα με παραλλαγές!! Αέρας στο φούρνο,αέρας τηγανητός..!!!! Αερα πάντως!!!

Και τι έλεγα πριν για σουφλέ??? Ε μάλλον δεν θέλω μετάνιωσα...:lol::lol:

Χα χα χα!!! Ανθούλα μου πολύ γλυκιά φωτο και πολύ γλυκιά κοιλίτσα!!

καλε τι αδικεια εινα αυτη;; εγω γιατι δεν βλέπω;;; παλι αυτος ο βατραχος:roll::roll::roll:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλε τι αδικεια εινα αυτη;; εγω γιατι δεν βλέπω;;; παλι αυτος ο βατραχος:roll::roll::roll:

Γιατι ρε συ? Την δικη μου αφου καταφερες να την δεις!!! Αυτην ακομα βατραχο σου δειχνει?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...