Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα μου συγκινηθηκα πολυ με τα λογια σου..Για την σχεση σου με τον αντρα σου εννοω..Μπραβο σας και να ειστε παντα αγαπημενοι κ μονιασμενοι....

Το καλυτερο κλιμα για να ερχεται ενα παιδι στον κοσμο ειναι η αγαπη!!Συγχαρητηρια ετσι να συνεχισετε...

Οσο για τα ρουχαλακια αυτα δεν ειναι ουτε τα μισα...Εχω σιδερωσει αλλα ποσα...Και τα εχω τακτοποιησει ευτυχως...

Εγω θα σας τα δειξω το απογευμα σιδερωμενα.Οπου να'ναι ερχονται οι αντρες μου.

Σε ευχαριστω για τα λογια σου, υγεια να εχουμε ολες με τις οικογενειες μας!!τιποτε αλλο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα η γιατρος μου ειπε οτι ο οργανισμος μου διψουσε απο κιλα για αυτο τα πηρα τοσο αποτομα!!ξεκινησα 47 κιλα στο πρωτο τριμηνο ειχα χασει πηγα 45 και τωρα ειμαι 58...αλλα δεν πρεπει να βαλω και αλλα πρεπει να προσεχω...ολα μπηκαν στα ποδια μου και στον ποπο....:-(:sad:

και εγω εκει πηρα Ποπη! στον ποπο και στις γαμπες...καλα και εσυ 47 κιλα! εγω ημουν τοσα μεχρι τα 22! μολις αρραβωνιαστηκα αρχισα να βαζω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αν σας πω οτι 3-4 μερες μεσα και δεν καλοστεγνωνουν δεν θα με πιστεψετε ε;; κιομως ρε γμτ.. εξω δεν τα βγαζω λογο υγρασιας και λογω βροχων οποτε αναγκαστηκα τα εχω μεσα και αργούν πολύ να στεγνώσουν...

Καλωσ ήρθες παπακι!! το όνομα σου να μας πεις και να βαλεις και ενα τικερακι να βλεπουμε!! τι παιδακια περιμενεις?? ειναι τα πρώτα σου;;

Και εμας εχει πολυ υγρασια εδω στο νησι.Απο οταν πηρα στεγνωτηριο σωθηκα, γιατι με τα παιδια που ηταν μωρα δεν τα προλαβαινα και εγω!

Ποπη για να πηρες τοσα κιλα, σημαινει πως εισαι αδυνατη σε γενικες γραμμες.Θελει το χωρο του το μωρακι για να μεγαλωσει! φυσικο ειναι, μην αγχωνεσαι θα τα χασεις!

Εγω επαιρνα 19 και τις 2 προηγουμενες φορες και τα εχανα ολα μετα και 2 παραπανω!!

ναι το σκαρι μου ειναι μικροκαμωμενο (μαλλον ηταν....):lol::lol:

ποτε δεν ειχα παει πανω απο 48 κιλα μια ζωη αδυνατη,,,και ειχα την εντυπωση οτι οταν θα εμενα εγκυος θα εβαζα μονο 7 το πολυ 10 κιλα συνολικα...αλλα τελικα ο οργανισμος αλλα λεει...μακαρι να μην αλαξει ο μεταβολισμος μετα την γεννα και να επανελθω στα φυσιλογικα μου γιατι περα απο το μωρο αν δεν εχεις συνηθησει σε τετοιο βαρος ..νομιζω οτι ο σκελετος μου δεν θα το αντεξει,,,θα καταρευσω χα χα χα χα χα χα!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και εγω εκει πηρα Ποπη! στον ποπο και στις γαμπες...καλα και εσυ 47 κιλα! εγω ημουν τοσα μεχρι τα 22! μολις αρραβωνιαστηκα αρχισα να βαζω!

Χιχι!! και εγω μετα τον αρραβωνα αρχισα να βαζω!!

Ημουν 52 κιλα, και μετα τον αρραβωνα το νουμερο αυτο διαγραφτηκε για παντα, με τις εξοδους μας!!

Μετα απο τα παιδια το πιο χαμηλο που καταφερνω να φτασω ειναι το 54!

Παω να ετοιμασω, ηρθαν!!

Διαφημίσεις

χαχαχα η γιατρος μου ειπε οτι ο οργανισμος μου διψουσε απο κιλα για αυτο τα πηρα τοσο αποτομα!!ξεκινησα 47 κιλα στο πρωτο τριμηνο ειχα χασει πηγα 45 και τωρα ειμαι 58...αλλα δεν πρεπει να βαλω και αλλα πρεπει να προσεχω...ολα μπηκαν στα ποδια μου και στον ποπο....:-(:sad:

Μα και βεβαια ο οργανισμος σου διψαγε για κιλα...Μα καλα και εσυ 47 κιλα?Κια η αδελφη μου ξεκινησε 48 κιλα και κατεληξε 68...Και ηταν παρα πολυ κομψη...Μονο κοιλια φαινοταν..Βεβαια τα εχασε μεσα σε 2μηνες ολα κ τωρα ειναι παλι 48..μη σου πω και 47!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αστα Αντωνιτσα μου και σε 5 μηνες κλεινω τα 30 !!δλδ 30 χρονια κρατουσα αυτα τα κιλα χωρις στερησεις και διαιτες!!και τωρα μεχρι και ζαχαρο φτασαμε να εχω,,,αχ μετα την γεννα θα πλακωθω στην γυμναστικη!!τα ατιμα τα κιλα πως μπαινουν ετσι σε αυτα τα σημεια??χαθηκαν να μπουν στα αυτια? στα χερια? στα δαχτυλα?? μα ενα μαγουλο βρε παιδακι μου..ουτε μαγουλα δεν εχω....μονο ποπο και μπουτια!!

B4Itp2.png

Μα και βεβαια ο οργανισμος σου διψαγε για κιλα...Μα καλα και εσυ 47 κιλα?Κια η αδελφη μου ξεκινησε 48 κιλα και κατεληξε 68...Και ηταν παρα πολυ κομψη...Μονο κοιλια φαινοταν..Βεβαια τα εχασε μεσα σε 2μηνες ολα κ τωρα ειναι παλι 48..μη σου πω και 47!!

χμμμμμ μου δινεις κουραγιο τωρα!!ετσι θελω να γινει και με μενα να τα χασω στο αψε σβησε για να επανελθω και στην φυσικη μου κατασταση!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

imgp2815j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μαρακι μου τι γλυκια στρογγυλη κοιλιτσα ειναι αυτη??αλλη μια κουκλα στην παρεα μας!!φτου φτου κοπελα μου με το καλο να ερθει το νινακι σου!!!

B4Itp2.png

Γειά σας μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου!

Είπα να πώ ένα γεια! Σήμερα σας ανακάλυψα και διάβασα κάτι λίγα,όχι πολλά,1-2 σελίδες και είδα και ωραίες κοιλίτσες!

Είμαι 30wks+1d με ΠΗΤ 31.01.2012 και από ό,τι είδα, έχω μία μέρα διαφορά με τη φουσκίτσα,τυπικά.

Λέω τυπικά γιατί εγώ δε θα εξαντλήσω και τις 40εβδομάδες λόγω πολύδημης κύησης, αλλά ευχόμαστε να πιάσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ από τον Ιανουάριο!

Αυτά, προς το παρόν, πάω να κάνω ενεσούλα ηπαρίνης και να φάμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Γειά σας!

Καλώς την!Ξαναέλα να μας πεις λεπτομέρειες εμείς μέχρι κοιλιές σου δείξαμε!!!Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό τα μωράκια σου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κ απο μενα! σηκωθηκα κ ειπα να μαγειρεψω πρωτα κ μετα να μπω γιατι αλλιως με παιρνει η μπαλα κ δεν κανω τιποτα! αχχαχαχαχα. απορω εσεις με παιδια πως τα προλαβαινετε ολα κ να ειστε κ στο νετ μεσα! ε θα μαθω κ εγω που θα παει! αχ πολυ χαρηκα που ειδα ολα αυτα χτες! το ηρα ειναι καταπληκτικο μαγαζι για βρεφικα η αληθεια να λεγεται!

ειδα κ καροτσια αλλα ισως παραγγειλουμε απο αγγλια που ερχεται το maclaren 100 ευρω φθηνοτερα. δεν ειναι κ μικρη διαφορα! εχω κ αλλα στο νου μου βεβαια θα δουμε.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

imgp2815j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Aχ Μαράκι μου ωραία κοιλίτσα!! Μεγάλη κι εσένα!!! Μοιάζουν οι κοιλιές μας!! Οκ με περνάς κ μια βδομαδα βεβαια! Γούτσου γουτσου!!Φτου σου!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...