Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

hrtha kai egw pali....exei laiki katw apo to spiti kai piga kai pira kati frouta kai pira kai ligo gayro kai xorta kai eftiaksa....thelw kai egw na valw mia me tin koilitsa mou na mou peite pws sas fenetai otan sxolasei o antras mou tha tou pw na me vgalei kai tha tin anevasw....mporeite na mou peite pws tha tin anevasw gt se ayta den eimai kali....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπη μου πολυ μικρουλα και χαριτωμενη η κοιλιτσα σου ..Γουτσου γουτσου!!Με το καλο κοπελα μου!!

Δωρα μου ειδες τι με περιμενει?Σημερα ομως κανω ρεπο γιατι κουραστηκα πολυ και με ποναει πλατη-μεση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μετα τον 2ο και εγω δεν ηθελα αλλο.Υστερα απο κανα χρονο ομως αρχισα και εγω να θελω αφου το ηθελε και ο αντρας μου.Ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενη απο αυτον και πολυ ευτιχισμενη οποτε ηθελα να κανω αλλο ενα για να τον ευχαριστησω και εγω.

Η αληθεια ειναι οτι περασα πολλα, ειδικα με τις αποβολες.Και μην ξεχναμε οτι κανω και καισαρικες.

Γι'αυτο , σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κοψω και το γαλα μεσα απο το μαιευτηριο, γιατι ειχα ταλαιπωρηθει πολυ και με αυτο το θεμα.

Θελω πρωτα ο Θεος μετα τη γεννα, να κοιταξω εμενα και τον αντρα μου, ισως να παμε και καπου μαζι.

Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί και πάνω από όλα υγεία και ευτυχισμένες οικογένειες για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδάκια μας.:P

zxG9p3.png

owokp3.png

hrtha kai egw pali....exei laiki katw apo to spiti kai piga kai pira kati frouta kai pira kai ligo gayro kai xorta kai eftiaksa....thelw kai egw na valw mia me tin koilitsa mou na mou peite pws sas fenetai otan sxolasei o antras mou tha tou pw na me vgalei kai tha tin anevasw....mporeite na mou peite pws tha tin anevasw gt se ayta den eimai kali....

Τον τροπο για να την ανεβασεις τον εγραψα πριν λίγο στην Πόπη.. Δες το!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ποπη μου πολυ μικρουλα και χαριτωμενη η κοιλιτσα σου ..Γουτσου γουτσου!!Με το καλο κοπελα μου!!

Δωρα μου ειδες τι με περιμενει?Σημερα ομως κανω ρεπο γιατι κουραστηκα πολυ και με ποναει πλατη-μεση...

Ναι ρε συ μην κουράζεσαι πολύ..!!! Σαν κι εμένα είσαι μου φαίνεται αν αρχίσεις κάτι δεν μπορείς αν δεν το τελειώσεις ε??? Κι εγω ετσι...

Εμένα ρε κορίτσια τα ρούχα στεγνώνουν μέσα τον χειμώνα αναγκαστικα γιατι εξω εχουμε πολυ κρυο,και κανουν 1μιση μερα να στεγνωσουν κοντα στο καλοριφερ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Να σας δειξω και την κουρτινα μου?Αυτην εχουμε τωρα ....

scaled.php?server=822&filename=dsc00728ai.jpg&res=medium

Και μετα θα βγαλω την απο πανω ...και θα μεινει αυτη απο μεσα....με μια αλλα που θα παραγγειλω με δεινοσαυρακια(που θα πιανει στο πλαι)

scaled.php?server=10&filename=dsc00727su.jpg&res=medium

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

τωρα που ξαναβλεπω την δικια μου δεν ειναι πολυ μικρη?και τριγωνικη..σαν να εχω αγορι!

Ποπη..μαζι μου φαινεται ειμαστε..

ναι ετσι μου φαινεται και εμενα!!και ειμστε και στην ιδια εβδομαδα το τικερακι μου ειναι λαθος!!!αρα ειμαστε οι μικρουλες κοιλιτσες μεχρι στιγμης??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι ρε συ μην κουράζεσαι πολύ..!!! Σαν κι εμένα είσαι μου φαίνεται αν αρχίσεις κάτι δεν μπορείς αν δεν το τελειώσεις ε??? Κι εγω ετσι...

Εμένα ρε κορίτσια τα ρούχα στεγνώνουν μέσα τον χειμώνα αναγκαστικα γιατι εξω εχουμε πολυ κρυο,και κανουν 1μιση μερα να στεγνωσουν κοντα στο καλοριφερ!

Εγω δεν τα βγαζω εξω γιατι θα βρωμισουν απο τα καλοριφερ και τα τζακια...Για να μοσχομυριζουν κανουν 1-1.5 μερα αλλα ειναι καλυτερα μεσα...

Ετσι ειμαι Δωρα μου, αμα παρω φορα δεν σταματαω...Ξεκινησα και ειπα θα τα κανω λιγα λιγα και τελικα ολο εκενα κι αλλα κι αλλα κι αλλα...Στο τελος ειδα κ αποειδα , μου εβαλαν χερι οι γονεις μου και ο αντρας μου οτι δεν προσεχω και τωρα λεω θα περιμενω την μαμα μου..Εχει ρεπο Σαββατο-Κυριακη-Δευτερα..Θα τα προλαβουμε λεει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ωραια χρωματα Σοφη!

Δωρα σκεφτομαι και εγω να τα παρω μεσα..Τα εχω 2 μερες εξω μεχρι να στεγνωσουν.Αυτα ομως οσο τα εχω εξω, παει παλι και καθεται σκονη και χανεται και η μυρωδια!

Ελπιζω να μην εχω θεμα υγρασιας..

Στο πρωτο σπιτι που εμενα τα ειχα μεσα και θυμαμαι οτι με το που ανοιγα το δωματιο μου ερχοταν πολυ υγρασια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Λοιπό προσπαθώ και να δουλέψω και δε σας προλαβαίνω.

Δώρα μου εγώ θα γίνω ταμίας καλύτερα και θα με πληρώνετε σε είδος (φαγητό εννοώ έτσι?μη παρεξηγηθούμε κιόλας είναι και οι ορμόνες κάπως χαχαχα)

Σόφη μου καλό κουράγιο εγώ σήμερα έχω σίδερο-τακτοποίηση να δούμε όσο με κρατάει η πλάτη μου.

Πόπη μου τι καλή κοιλίτσα είναι αυτή!Τα κιλά που τα έβαλες από που ξεκίνησεις από μείον ????

Μαρία μου γειά σου έχει δώσει οδηγείες η Δώρα πιο κάτω στην Πόπη για κοίτα αν σε βοηθούν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ναι ετσι μου φαινεται και εμενα!!και ειμστε και στην ιδια εβδομαδα το τικερακι μου ειναι λαθος!!!αρα ειμαστε οι μικρουλες κοιλιτσες μεχρι στιγμης??

Σνιφ!:-(:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γειά σας μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου!

Είπα να πώ ένα γεια! Σήμερα σας ανακάλυψα και διάβασα κάτι λίγα,όχι πολλά,1-2 σελίδες και είδα και ωραίες κοιλίτσες!

Είμαι 30wks+1d με ΠΗΤ 31.01.2012 και από ό,τι είδα, έχω μία μέρα διαφορά με τη φουσκίτσα,τυπικά.

Λέω τυπικά γιατί εγώ δε θα εξαντλήσω και τις 40εβδομάδες λόγω πολύδημης κύησης, αλλά ευχόμαστε να πιάσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ από τον Ιανουάριο!

Αυτά, προς το παρόν, πάω να κάνω ενεσούλα ηπαρίνης και να φάμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Γειά σας!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

κοριτσια μου καλημερα!!!

προερχομαι απο το τοπικ"δεν θελω να αδιαθετησω" και σας παρακολουθω καιρο τωρα! οχι απο κατασκοπια,προς Θεου,αλλα χαιρομαι μαζι σας!!

περιμενω κι εγω το 1ο μου παιδακι ειμαι 17 εβδομαδων και ανυπομωνω να γινει και μενα η κοιλια μου τοοοση!!! φτου φτου μη σας ματιασω,με το καλο τα μωρακια σας!!! συγκινηθηκα!!! εχω κι εγω θρομβοφιλια και η κοιλια μου εχει κι εμενα σημαδια κοκκινα και κατι μεγαλες μελανιες!!! να!!! αλλα δεν πειραζει! ο μπεμπακος να ναι καλα και ας εχω σημαδια!!

σας φιλω και με ενα πονο κοριτσακια μου!!

Καλως ήρθες στην παρεα Μαίρη!!! με το καλο το αγορακι σου!! οπως είπε και η Άννα απο δω και περα οι κοκκινιλες στην κοιλια είναι το πιο λιγο!! απολευσε την εγκυμοσύνη σου και με το καλο το μωράκι σου!

ssasasdasdasdas
popij.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ποπη τελεια η κοιλιτσα σου!! μικρούλα μου φένεται!!

δλδ ειναι μικρη η κοιλια μου βρε κοριτσια ?? και να φανταστειτε ειμαι η μονη μεσα απο την παρεα μας που εβαλα τα πιο πολλα κιλα...δεν μπορειτε να με φτασετε με τπτ εκει εχω εγω τα πρωτια!!!+13 πηγα και ειμαι ακομα στον 6ο....

Ποπη παντως δεν σου φενεται καθόλου ότι πήρες 13 κιλα! μονο κοιλια είσαι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σοφακη μου ευχαριστω παρα πολυ και σε σενα και σε ολες εδω μεσα το ιδιο ευχομαι!!

αλλα μην κουραζεσαι βρε κοπελα μου με το σιδερο λιγο χαλαρα!!!!

B4Itp2.png

Καλως ήρθες στην παρεα Μαίρη!!! με το καλο το αγορακι σου!! οπως είπε και η Άννα απο δω και περα οι κοκκινιλες στην κοιλια είναι το πιο λιγο!! απολευσε την εγκυμοσύνη σου και με το καλο το μωράκι σου!

Ποπη τελεια η κοιλιτσα σου!! μικρούλα μου φένεται!!

Ποπη παντως δεν σου φενεται καθόλου ότι πήρες 13 κιλα! μονο κοιλια είσαι...

χαχαχα και η φορμα με αδικει γιατι μου ειναι τεραστια!!ευχαριστω Αντωνιτσα μου και εσυ μια χαρα εισαι αδυνατουλα και γλυκουλα!!!ελπιζω τωρα με την διατροφη που θα κανω λογω ζαχαρου να χασω κανα κιλο!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...