Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου καλημερα!!!

προερχομαι απο το τοπικ"δεν θελω να αδιαθετησω" και σας παρακολουθω καιρο τωρα! οχι απο κατασκοπια,προς Θεου,αλλα χαιρομαι μαζι σας!!

περιμενω κι εγω το 1ο μου παιδακι ειμαι 17 εβδομαδων και ανυπομωνω να γινει και μενα η κοιλια μου τοοοση!!! φτου φτου μη σας ματιασω,με το καλο τα μωρακια σας!!! συγκινηθηκα!!! εχω κι εγω θρομβοφιλια και η κοιλια μου εχει κι εμενα σημαδια κοκκινα και κατι μεγαλες μελανιες!!! να!!! αλλα δεν πειραζει! ο μπεμπακος να ναι καλα και ας εχω σημαδια!!

σας φιλω και με ενα πονο κοριτσακια μου!!

Oταν θα μεγαλωσει ο γιοκας σου,θα ερθει και θα σου φιλαει την "πονεμενη" κοιλιτσα!Με το καλο να τον κρατησεις αγκαλια..και απο εδω και περα η κοιλια σου μονο θα μεγαλωνει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κοριτσια μου καλημερα!!!

προερχομαι απο το τοπικ"δεν θελω να αδιαθετησω" και σας παρακολουθω καιρο τωρα! οχι απο κατασκοπια,προς Θεου,αλλα χαιρομαι μαζι σας!!

περιμενω κι εγω το 1ο μου παιδακι ειμαι 17 εβδομαδων και ανυπομωνω να γινει και μενα η κοιλια μου τοοοση!!! φτου φτου μη σας ματιασω,με το καλο τα μωρακια σας!!! συγκινηθηκα!!! εχω κι εγω θρομβοφιλια και η κοιλια μου εχει κι εμενα σημαδια κοκκινα και κατι μεγαλες μελανιες!!! να!!! αλλα δεν πειραζει! ο μπεμπακος να ναι καλα και ας εχω σημαδια!!

Μαιρη, καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Με το καλο ο μπεμπης σου, μη σε νοιαζει τιποτε αλλο!! οι μελανιες ειναι το λιγοτερο, θα φυγουν δεν προκειται να μεινουν!

Δε λες που το εχουν βρει και αυτο οι γιατροι?? τα ειδες τα δικα μου που τα λεω??

Η μανα μου ειχε παθει 2 αποβολες και τοτε δεν ηξεραν γιατι, τωρα ομως οι γιατροι εχουν τη λυση για ολα!!

Σου ευχομαι να το παρεις στην αγκαλια σου με το καλο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αντε βρε Γεωργια μου να βαλεις και εσυ την κοιλιτσα σου το απογευμα να δουμε...

Λοιπον σας βαζω μια φωτο με το παιδικο δωματιο που εχει τα πλυμενα κ τα σιδερωτα...scaled.php?server=406&filename=dsc00726gr.jpg&res=medium

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

δλδ ειναι μικρη η κοιλια μου βρε κοριτσια ?? και να φανταστειτε ειμαι η μονη μεσα απο την παρεα μας που εβαλα τα πιο πολλα κιλα...δεν μπορειτε να με φτασετε με τπτ εκει εχω εγω τα πρωτια!!!+13 πηγα και ειμαι ακομα στον 6ο....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

6osc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

τωρα που ξαναβλεπω την δικια μου δεν ειναι πολυ μικρη?και τριγωνικη..σαν να εχω αγορι!

Ποπη..μαζι μου φαινεται ειμαστε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Λοιπον σας βαζω μια φωτο με το παιδικο δωματιο που εχει τα πλυμενα κ τα σιδερωτα...scaled.php?server=406&filename=dsc00726gr.jpg&res=medium

Ωχ ένας πανικός σε περιμένει!!! Για σίδερο εννοώ!! Φωτεινό το δωματιάκι ε? Καλό κουράγιο για το τακτοποίημα κοριτσάκι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αντε καλο κουραγιο!:rolleyes:

Ποσο κανουν να στεγνωσουν μεσα στο σπιτι τα ρουχα?Εμενα εξω κανουν 2 μερες!Σκεφτηκα να τα παρω μεσα αλλα λεω μην τραβηξουν υγρασια οι τοιχοι..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κοριτσια μου καλημερα!!!

Μαίρη καλησπέρα πρώτα από όλα με το καλό σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε τόσο καλά που ούτε να θυμάσαι τι έχεις περάσει.Όποτε θέλεις εδώ είμαστε μια μεγάλη παρέα με φίλες!!Φιλιά

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...