Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μακάρι Άννα μου ναι δεν έχουν παιδάκια ακόμα κι εγω πολλές φορές μιλάω μαζί της γιατι είμαστε και δεμένες και με ρωτάει για τα δικά μου και στεναχωριέμαι που ταλαιπωρείται τόσο πολύ δεν της έχω πει και ούτε θα της πω ότι την μικρή την έπιασα με σπυράλ:confused:Κι αυτή από τα 29 ξεκίνησε τις προσπάθειες που παντρεύτηκε άρα μάλλον είσαι τυχερή;)

Κι εγω όταν είχα πάθει αποκόλληση στον μικρό τον άντρα μου έβαζα και μου έκανε τις ενέσεις στον πωπό!Ελαφροχέρης ήταν το αναγνωρίζω και ψύχραιμος σε κάτι τέτοιες φάσεις δε καταλαβαίνεις την έννοια της συντροφικότητας?Συγκινήθηκα πάλι οι ορμόνες θα φταίνε:tongue:

Λες για τις ενεσεις proluton depot?καπως ετσι, τελος παντων.Τις εχω ακουσει.

Την καταλαβαινω απολυτα, γιατι οταν επαθα την 1η που δεν ειχα παιδια, εκανα μετα 2 χρονια να μεινω εγκυος απο το αγχος μου και την αγωνια μου.Εμεινα ολα καλα, μετα ηρθε ο 2ος ολα καλα παλι.Που να περιμενα μετα οτι θα εχανα δυο??

Και εμενα ειναι πολυ ψυχραιμος, και μαλιστα μου δινει και εμενα δυναμη για τα παντα και ειναι παντα διπλα μου σε ολα.Για 'μενα η συντροφικοτητα και η αγαπη ειναι το Α και το Ω, στη σχεση, και ειδικα στην οικογενεια.Το τριτο το θελαμε τοσο πολυ, λες και δεν ειχαμε παιδια, λες και ξαναρχιζαμε απο την αρχη.:):)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη την ανεβαζεις στον υπολογιστη απο την φωτογραφικη σου.. Ανοίγεις το imageshack.us και την φορτωνεις εκει απο τον υπολογιστη σου. Κάνεις copy paste τον κωδικο που θα βγαλει για τα φορουμ και ερχεσαι εδω και πατας επισυναψη εικονας και κανεις επικολληση.αυτα!!!!

Αντε βάλε κ εσυ!!!

χαχαχα αμα σου πω δεν εχω καταλαβει τπτ απο αυτα που γραφεις....φτου μου δεν ντρεπομαι λιγο ειμαι και γυναικα γραφιστα...ιστοσελιδες φτιαχνει ο αντρας μου καιεγω δεν εχω ιδεα για μια φωτο...

λοιπον θα προσπαθησω βημα βημα να κανω αυτα που λες...κ προεδρε ευχαριστωωωωωωωωωωωω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πωπω ποση ωρα μου πηρε να σας διαβασω....Τι ωραιες κοιλιτσες ειναι αυτες?

Η Μελινα εχει την μεγαλυτερη νομιζω μιας και ειναι σε μεγαλυτερη εβδομαδα..

Αννα μου και εσενα τελεια ειναι...Και εσενα κυρια προεδρος μεγαλη κοιλιτσα ειναι ε?Και ειματσε περιπου μαζι στις εβδομαδες...

Βουλα μου παντως εμενα μ'αρεσε πολυ το σχεδιο της κουνιας, ειχα δει και εγω μια παρομοια...Τι ηταν αυτο που επαθες με τα γιουβαρλακια??Μα καλα και εσυ στην τουαλετα πηγες να τα ριξεις?Χαθηκαν τα σκουπιδια??

Δωρα μου μ'αρεσει ο συνδυασμος στις κουρτινες που λες..να τις παραγγειλεις...

ΑΝτε παω να βγαλω μια φωτο το δωματιο ...βομβα!!!και γυρναω επι τοπου!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ αυτό με το πρόεδρος μην νομιζετε οτι μου αρεσει κιόλας θα με περασετε και για ψώνιο καλέ στα καλά καθούμενα??:(

Οχι δεν κλείνω θεσεις ρε χαζό!!! Απλά ομολογήστε μην φοβάστε πείτε την αλήθεια δεν έχω ταιραστια κοιλιά??????

Και να θέλαμε να το πούμε τολμάμε να μας διαγράψεις πρόεδρε αχαχαχαχα:lol::lol:Έχω κέφια Δώρα μου σήμερα κι είπα να σε πειράξω για πρωτότοκη νομίζω μεγάλη είναι η κοιλίτσα σου αλλά κοιλά δε σε βλέπω μια χαρά είναι η μεσούλα σου φαίνεται.Θα δεις το απόγευμα ή μήπως η κάθε μια βλέπει τη δική της μεγάλη και τις άλλες μικρές?:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Λες για τις ενεσεις proluton depot?καπως ετσι, τελος παντων.Τις εχω ακουσει.

Την καταλαβαινω απολυτα, γιατι οταν επαθα την 1η που δεν ειχα παιδια, εκανα μετα 2 χρονια να μεινω εγκυος απο το αγχος μου και την αγωνια μου.Εμεινα ολα καλα, μετα ηρθε ο 2ος ολα καλα παλι.Που να περιμενα μετα οτι θα εχανα δυο??

Και εμενα ειναι πολυ ψυχραιμος, και μαλιστα μου δινει και εμενα δυναμη για τα παντα και ειναι παντα διπλα μου σε ολα.Για 'μενα η συντροφικοτητα και η αγαπη ειναι το Α και το Ω, στη σχεση, και ειδικα στην οικογενεια.Το τριτο το θελαμε τοσο πολυ, λες και δεν ειχαμε παιδια, λες και ξαναρχιζαμε απο την αρχη.:):)

Α ούτε που τις θυμάμαι είδες περασμένα ξεχασμένα θυμάμαι μόνο που λέγανε ότι είναι λαδιού και πονάνε αλλά εγω από το ζόρι μου μη χάσω το παιδί τίποτα δε καταλάβαινα.

Πέρασες όμως κι εσυ μεγάλο λούκι με τόσες αποβολές τουλάχιστον στο ισοφάρισε ο Θεούλης με την μπέμπα σας!Μα ξεκινάτε από την αρχή καλή μου όταν υπάρχει αγάπη ένα μωράκι σε ενώνει ακόμα περισσότερο!

Κι ο δικός μου θέλει τρίτο αλλά εγω είμαι αρνητική είναι και τα δύο τόσο κοντά και την μικρή δε την περίμενα οπότε ίσως να θέλω χρόνο για να με πείσει;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι τι νομίζατε οτι είμαι αδυνατούλα εγω? χα χα!!! Αυτά τα προνόμια είναι της Νίκης και της Αντωνίας..εγω είπαμε ειμαι η φουσκίτσα πρόεδρος με την κοιλάρα της!!! χα χα!!! Ε ρε κι εχω ακομα 1μιση μηνα να τεντώσει κι αλλο η κοιλια!!!!!!!!!! Δεν θα χωράω να περάσω απο πουθενά!!!

παντως αν κρινω απο την πρωτη φορα εμενα τωρα θα αρχισει να κανει μπαμ! και στον 1ο μου απο τον 8ο και μετα εκανε μεγαλη διαφορα! διπλασιαστηκε.. μη σου πω τριπλασιάστηκε:tongue::tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Tζα...Επιτελους ειδαμε και τις δικες σας κοιλιτσες!

Εγω νομιζω οτι η Αννα εχει την μεγαλυτερη...ειμαστε σχεδον μαζι και αν μας βαλετε διπλα διπλα, με τρωει λαχανο!Καλο εγω πηγα στο γιατρο και μου λεει...ΕΕεεε επιτελους εκανες κοιλια!:lol:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

κοριτσια μου καλημερα!!!

προερχομαι απο το τοπικ"δεν θελω να αδιαθετησω" και σας παρακολουθω καιρο τωρα! οχι απο κατασκοπια,προς Θεου,αλλα χαιρομαι μαζι σας!!

περιμενω κι εγω το 1ο μου παιδακι ειμαι 17 εβδομαδων και ανυπομωνω να γινει και μενα η κοιλια μου τοοοση!!! φτου φτου μη σας ματιασω,με το καλο τα μωρακια σας!!! συγκινηθηκα!!! εχω κι εγω θρομβοφιλια και η κοιλια μου εχει κι εμενα σημαδια κοκκινα και κατι μεγαλες μελανιες!!! να!!! αλλα δεν πειραζει! ο μπεμπακος να ναι καλα και ας εχω σημαδια!!

σας φιλω και με ενα πονο κοριτσακια μου!!

....ηρθε το θαυμα.....

Εντομεταξύ απο κοντά όσοι με βλέπουν λένε οτι δεν ειναι πολύ μεγάλη η κοιλιά μου!! Καλά είχα όμως κ πριν λίγο κοιλίτσα είχα παχυνει γι'αυτό!!! Δικαιολογήθηκα τώρα όπως καταλαβαίνετε ε??? χα χα χα!!!!

Γεωργία αν δεν γίνεις αντιπρόεδρος θα παραιτηθώ απο την θέση μου!!! χα χα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Α ούτε που τις θυμάμαι είδες περασμένα ξεχασμένα θυμάμαι μόνο που λέγανε ότι είναι λαδιού και πονάνε αλλά εγω από το ζόρι μου μη χάσω το παιδί τίποτα δε καταλάβαινα.

Πέρασες όμως κι εσυ μεγάλο λούκι με τόσες αποβολές τουλάχιστον στο ισοφάρισε ο Θεούλης με την μπέμπα σας!Μα ξεκινάτε από την αρχή καλή μου όταν υπάρχει αγάπη ένα μωράκι σε ενώνει ακόμα περισσότερο!

Κι ο δικός μου θέλει τρίτο αλλά εγω είμαι αρνητική είναι και τα δύο τόσο κοντά και την μικρή δε την περίμενα οπότε ίσως να θέλω χρόνο για να με πείσει;)

Μετα τον 2ο και εγω δεν ηθελα αλλο.Υστερα απο κανα χρονο ομως αρχισα και εγω να θελω αφου το ηθελε και ο αντρας μου.Ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενη απο αυτον και πολυ ευτιχισμενη οποτε ηθελα να κανω αλλο ενα για να τον ευχαριστησω και εγω.

Η αληθεια ειναι οτι περασα πολλα, ειδικα με τις αποβολες.Και μην ξεχναμε οτι κανω και καισαρικες.

Γι'αυτο , σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κοψω και το γαλα μεσα απο το μαιευτηριο, γιατι ειχα ταλαιπωρηθει πολυ και με αυτο το θεμα.

Θελω πρωτα ο Θεος μετα τη γεννα, να κοιταξω εμενα και τον αντρα μου, ισως να παμε και καπου μαζι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια μου καλημερα!!!

προερχομαι απο το τοπικ"δεν θελω να αδιαθετησω" και σας παρακολουθω καιρο τωρα! οχι απο κατασκοπια,προς Θεου,αλλα χαιρομαι μαζι σας!!

περιμενω κι εγω το 1ο μου παιδακι ειμαι 17 εβδομαδων και ανυπομωνω να γινει και μενα η κοιλια μου τοοοση!!! φτου φτου μη σας ματιασω,με το καλο τα μωρακια σας!!! συγκινηθηκα!!! εχω κι εγω θρομβοφιλια και η κοιλια μου εχει κι εμενα σημαδια κοκκινα και κατι μεγαλες μελανιες!!! να!!! αλλα δεν πειραζει! ο μπεμπακος να ναι καλα και ας εχω σημαδια!!

σας φιλω και με ενα πονο κοριτσακια μου!!

Κοπέλα μου σε ευχαριστούμε πολύ!!! Ειναι πολύ σημαντικό που βρήκαμε η μια την άλλη εδω και αλλάζουμε απόψεις!! Εγω όλες τις κοπέλες τις νιώθω πολύ φίλες πλέον!!! Ευχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατησεις τον μπέμπη σου αγκαλιά!!! Αν οτιδήποτε χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε!!!!! Φιλια:P

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...