Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τη πρεπει να πατησω για να δω τις φωτο σας απο το imageshak??

Δεν πατας κατι εσυ, εμεις στις δειχνουμε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια να'μαι και εγω!!

Τα σημαδια στην κοιλια μου ειναι απο τις ενεσεις ηπαρινης! ας ειναι καλα η κουκλα μου ομως!!

Άννα μου τι τέλεια κοιλίτσα πολυ καλή σε βρίσκω φτου φτου μετά από δυο γέννες είσαι κούκλα και το δερματάκι τέλειο.;)Τι είναι οι ενέσεις αυτές?:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννα όντως έχεις μεγάλη κοιλιά ρε συ!!!!! Φτού σκόρδα!!!! Με το καλό η κοπελαρα σου!!

Ευχαριστω!! να εισαι καλα!!

Τον αφαλο τον προσεξες που προεξεχει?

scaled.php?server=833&filename=2440d.jpg&res=medium

Τα σημαδια στην κοιλια μου ειναι απο τις ενεσεις ηπαρινης! ας ειναι καλα η κουκλα μου ομως!!

Αννουλα μου γουτσου γουτσου ειναι και σενα η κοιλιτσα σου!!!τελεια φτου φτου γερη να ειναι η μπουμπουκα σου!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια ....Πριν λιγο ξυπνησα....Ναι ναι ειμαι υπναρου αλλα χθες βραδυ ξενυχτησα με το βιβλιο μου και το τελειωσα...Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!

Αντωνιτσα μου οντως ειδσαι πολυ αδυνατη γι'αυτο και φαινεται μονο κοιλιτσα..Καλα λεει ο αντρας σου να κρατησεις κανενα κιλακι...

Καλημέρα κράτα και κάβα ύπνο για μετά όσο μπορείς να κοιμάσαι τώρα εγω αυτό έκανα.

zxG9p3.png

owokp3.png

scaled.php?server=833&filename=2440d.jpg&res=medium

ουαααουυυυ οντως μεγαλούτσικη είναι!! νομιζω είναι σαν εμενα όταν πηγα να γεννησω τον Τζοσεφ!!!!

Δεν πατας κατι εσυ, εμεις στις δειχνουμε.

ναι την δικη σου την βλέπω τωρα. μετα απο λιγο ομως θα μου βγαλει το βατραχακι και δεν θα βλέπω:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Άννα μου τι τέλεια κοιλίτσα πολυ καλή σε βρίσκω φτου φτου μετά από δυο γέννες είσαι κούκλα και το δερματάκι τέλειο.;)Τι είναι οι ενέσεις αυτές?:(

οντως το δερμα της Άννας τελειο ειναι!!

Ευχαριστω!! να εισαι καλα!!

Τον αφαλο τον προσεξες που προεξεχει?

και εμενα προεξέχει τωρα αν και στον πρωτο μου απλα τεντωθηκα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι, το καλο ειναι οτι δεν εχω ραγαδες, που ειναι και η τριτη φορα.Βαζω ομως κρεμα συνεχεια.

Οι ενεσεις αυτες ειναι αντιπηκτικες, και κανω μια καθε πρωι επανω στην κοιλια.Εκτος απο την 1η μου αποβολη (πριν τα παιδια) , επαθα αλλες δυο μετα τα παιδια.Υστερα απο εξετασεις που καναμε με τον αντρα μου, εξιδεικευμενες, βρεθηκα εγω να εχω απο τον ενα γονιο μου ενα γονιδιο που σχετιζεται με την θρωμβοφιλια.Δλδ, κατα ενα βαθμο θρωμβοση στο αιμα που παρουσιαζεται ομως με την εγκυμοσυνη.Και κατα πασα πιθανοτητα αυτο ευθυνοταν για τις αποβολες που ειχα παθει, με την θρωμβωση δεν τρεφοταν ο πλακουντας και συνεπως το μωρο.

Στα αγορια δεν ειχα προβλημα, δεν ηξερα τπτ για αυτο το θεμα μαλιστα.

Αλλα μετα τις 2 αποβολες τις τελευταιες μου ειπε ο γιατρος μου οτι σε επομενη εγκυμοσ. θα χρειαστω αυτες τις ενεσεις 1 καθε πρωι για την καλη κυκλοφορια του αιματος.Στο παρεντς ειναι ενα σωρο κοπελες που τις κανουν, εχουν θεμα για αυτο.Δεν ειχα ιδεα, και τωρα το εμαθα και εγω στα 38 μου!!

Ευχαριστω κοριτσακια μου!! να γεννησουμε ολες με το καλο!!!

Αντωνια, στον 1ο μου ο αφαλος μου ηταν ισιος, στον 2ο και εμενα τεντωθηκε λιγακι και τωρα βγηκε εξω!!χαχα!!

Διαφημίσεις

Ναι, το καλο ειναι οτι δεν εχω ραγαδες, που ειναι και η τριτη φορα.Βαζω ομως κρεμα συνεχεια.

Οι ενεσεις αυτες ειναι αντιπηκτικες, και κανω μια καθε πρωι επανω στην κοιλια.Εκτος απο την 1η μου αποβολη (πριν τα παιδια) , επαθα αλλες δυο μετα τα παιδια.Υστερα απο εξετασεις που καναμε με τον αντρα μου, εξιδεικευμενες, βρεθηκα εγω να εχω απο τον ενα γονιο μου ενα γονιδιο που σχετιζεται με την θρωμβοφιλια.Δλδ, κατα ενα βαθμο θρωμβοση στο αιμα που παρουσιαζεται ομως με την εγκυμοσυνη.Και κατα πασα πιθανοτητα αυτο ευθυνοταν για τις αποβολες που ειχα παθει, με την θρωμβωση δεν τρεφοταν ο πλακουντας και συνεπως το μωρο.

Στα αγορια δεν ειχα προβλημα, δεν ηξερα τπτ για αυτο το θεμα μαλιστα.

Αλλα μετα τις 2 αποβολες τις τελευταιες μου ειπε ο γιατρος μου οτι σε επομενη εγκυμοσ. θα χρειαστω αυτες τις ενεσεις 1 καθε πρωι για την καλη κυκλοφορια του αιματος.Στο παρεντς ειναι ενα σωρο κοπελες που τις κανουν, εχουν θεμα για αυτο.Δεν ειχα ιδεα, και τωρα το εμαθα και εγω στα 38 μου!!

Α κατάλαβα το ίδιο θέμα έχει και μια πρώτη μου ξαδέρφη τρείς αποβολές είχε και έτσι πονηρεύτηκε γιατρός στην Αθήνα γιατι αυτός στην Κρήτη ήταν για κλωτσιές και την έστειλε να κάνει εξετάσεις και το βρήκαν ακόμα προσπαθούν για μωράκι και είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από μένα 32 δηλ. και ο γιατρός της είπε ότι από τη στιγμή που το βρήκε θα πάνε όλα καλά.Είσαι από τις πολυ τυχερές που έκανες τα αγόρια σου χωρίς θεραπεία δηλ από αυτά που έχω ακούσει ε?Με το καλό Άννα μου ότι ταλαιπωρία για το μωρό μας δε μας φαίνεται καθόλου.:P

zxG9p3.png

owokp3.png

ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ...

ΦΑΙΝΟΜΑΙ????

<a  href=http://img69.imageshack.us/img69/1849/dsc05926s.jpg' alt='dsc05926s.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Τελεια Δωριτσα μου!!

Αχ! μωρε μια κοιλιτσα με ενα ζουζουνακι μεσα!!

Με το καλο Δωρα μου, να το παρεις αγκαλιτσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...