Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το μεγαλύτερο μέρος του χαλιού είναι ροζ... Το λιλά το έχεο σαν μπορτουρα γυρω γυρω λεπτή... Αρά μάλλον πιο πολύ θα ταίριαζε το ροζ διχτυ απο πανω...

Δώρα μου πιο πολύ μου αρέσει το ροζ δίχτυ η πρώτη σου επιλογή δηλαδή.Μην το φορτώσεις πολύ γιατι είναι και ο τοίχος ιδιαίτερος.:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε παιδια, εχει παει το σκατουλι το μωρακι μου και εκατσε με τα ποδια κατω και δεν λεει να αλλαξει σταση!Με εξαιρεση 2 μερες, ειναι 2 εβδομαδες ετσι!Εχω να φαω κλωτσια κοντα στα αφαλο ουυυυυυ!Ολο στο τριγωνο βαραει..

και μενα αυτην την θεση εχει Βουλα εχει τα ποδια της κατω χαμηλα και με βαραει στο τριγωνο και με ποναει στην κυστη...εμενα κανα μηνα ετσι ειναι..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Το μεγαλύτερο μέρος του χαλιού είναι ροζ... Το λιλά το έχεο σαν μπορτουρα γυρω γυρω λεπτή... Αρά μάλλον πιο πολύ θα ταίριαζε το ροζ διχτυ απο πανω...

Αναλογα και το ροζ βασικα..Αν ειναι κανενα φουξ, ισως και το λιλα να καθοταν καλυτερα!Βασικα οσο μπορεις να μην κλεινεις το φως!Πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο τουλαχιτσον στην αρχη να εχει πολυ φως στο δωματιο..

Εγω στο πατρικο μου ειχα ασπρη και απο πανω κοκκινο διχτυ!Απο Λ.Α....:lol:

Ολο το δωματιο ηταν κοκκινο...Αντανακλουσε απο το διχτυ!

Κοιτα μην σε βγει ολο το δωματιο ενα φουξ πραγμα..Βεβαια στο πατρικο μου ολος ο ηλιος επεφτε πανω στο τζαμι..Αν εσενα δεν πεφτει δεν νομιζω να αντανακλα τοσο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ρε παιδια, εχει παει το σκατουλι το μωρακι μου και εκατσε με τα ποδια κατω και δεν λεει να αλλαξει σταση!Με εξαιρεση 2 μερες, ειναι 2 εβδομαδες ετσι!Εχω να φαω κλωτσια κοντα στα αφαλο ουυυυυυ!Ολο στο τριγωνο βαραει..

Κι εμένα εκεί με βάραγε αλλά τώρα μάλλον άλλαξε θα γυρίσει κι εσένα μικρό είναι έχει χώρο ακόμα.Υπομονή πονάει λίγο εκεί ε είναι λίγο ανατριχιαστικό.:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

και μενα αυτην την θεση εχει Βουλα εχει τα ποδια της κατω χαμηλα και με βαραει στο τριγωνο και με ποναει στην κυστη...εμενα κανα μηνα ετσι ειναι..

ναι ακριβως...βαραει κυστη!

Ετσι οπως ειναι εσενα, εκτος απο το τριγωνο, τρως καμια και πουθενα αλλου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Με το καλό Δώρα μου καλά αποτελέσματα να έχεις αν και το doppler το βλέπω πιο πολυ σαν εκδρομή παρά σαν εξέταση είναι η τελευταία βλέπεις και το νινί σου σε 3d 4d απεικόνιση και είναι σα φωτογραφία παιδί μου εμένα ολόιδιος ο άντρας μου από εκεί φάνηκε;)

Εμένα μέχρι τώρα πάντα μου έδινε φωτογραφίες 3d-4d σε φλασάκι και όλες τις εξετάσεις σε dvd απο την πρώτη μέρα... Την τελευταία φορά να φανταστείς γυρνάει ο γιατρός κ λεει στον αντρα μου..''Καλά Παναγιώτη η μικρή είναι ίδια εσύ πως το κατάφερες έτσι ??"

Φαντάσου πως θα φανεί αύριο που θα είναι πιο μεγάλο το μπουμπούκι μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι ακριβως...βαραει κυστη!

Ετσι οπως ειναι εσενα, εκτος απο το τριγωνο, τρως καμια και πουθενα αλλου?

κλωτσιες μονο εκει κατω και ειναι φορες που δεν το αντεχω..ελπιζω να αλλαξει γρηγορα θεση...το κεφαλακι της ειναι δεξια διπλα στον αφαλο μου και εκει νιωθω μονο εξογκωματακια οταν κουναει το κεφαλακι της..τα χερια της ακομα δεν εχω καταλαβει πως τα εχει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εμένα μέχρι τώρα πάντα μου έδινε φωτογραφίες 3d-4d σε φλασάκι και όλες τις εξετάσεις σε dvd απο την πρώτη μέρα... Την τελευταία φορά να φανταστείς γυρνάει ο γιατρός κ λεει στον αντρα μου..''Καλά Παναγιώτη η μικρή είναι ίδια εσύ πως το κατάφερες έτσι ??"

Α είσαι τυχερή εμένα ο γιατρός μου τώρα εξελίχθηκε στον πρώτο δεν είχα τίποτα μόνο εκτυπώσεις.Σε αυτή μου έκοψε και ρώτησα το κέντρο αν μπορώ να τα έχω σε dvd και μου είπαν ναι.Τώρα στο μεγάλο θα το δεις όπως θα είναι όταν γεννηθεί εμένα έτσι ακριβώς ήταν θα δω αν μπορώ το απόγευμα να σας το στείλω να το δείτε.Κι εσύ "φιλική συμμετοχή" είχες στο θέμα?Join the club!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εμένα εκεί με βάραγε αλλά τώρα μάλλον άλλαξε θα γυρίσει κι εσένα μικρό είναι έχει χώρο ακόμα.Υπομονή πονάει λίγο εκεί ε είναι λίγο ανατριχιαστικό.:tongue:

ναι ειναι καπως περιεργο..μια κυστη, μια εντερο βαραει..

παθαινω και το αλλο ρε κοριτσια..ξυπναω το βραδυ και στο υψος του αφαλου εχω εχω ενα τεραστιο βουνο..ειναι το μωρο, το οποιο επειδη κοιμαται, ανεβαινει πιο πανω φανταζομαι..αλλα προχθες παραηταν πρησμενο το σημειο και παααρα πολυ σκληρο..αφου ξυπνησα απο αυτο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δωρα, τα τυροπιτακια που εκανες προχθες πως σου βγηκαν?

Εγω που λες μειωσα το λαδι και αυξησα το γαλα, οπως ειχαμε πει και στο ζυμωμα μου τραβαγε αλευρι γιατι δεν ξεκολαγε η ζυμη.Εβαλα καμποσο και μετα ξανα πολυ λιγο λαδι και ξεκολλησε αμεσως.Τα εφτιαξα μονο με τυρι αυτη τη φορα, και βγηκαν παρα πολυ ωραια.Ουτε λαδερα ,ουτε τιποτα.Εβαλα και αυγο απο πανω και πηραν χρωμα, και εβαλα και σουσαμι ασπρο στα μισα μαυρο στα αλλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...