Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αν δεν έχεις κρεβατάκι για να την έχεις κοντά σου τότε καλύτερο θεωρώ το λίκνο. Το πορτ μπεμπέ είναι επίσης μικρό, ο γιος μου δεβ χωρούσε ίσαμε να σαραντίσει και αυτό το κρεβατάκι μη πρακτικό.

Κάτι άλλο σημαντικό είναι πως στο κρεβατάκι αυτό το παιδί είναι πολύ κοντά με την μαμά. Πράγμα που για μένα τουλάχιστον σημαίνει 1ον ό,τι θα συνηθίσει έτσι και άντε μετά να το μάθεις μόνο του και 2ον και πιο σημαντικό δεν θα ήθελα το παιδί τόσο πολύ κοντά μου για λόγους υγείας και υγιεινής!

Συμφωνω απολυτως!! Οταν μαθει το παιδι να κοιμαται μαζι σου διπλα- διπλα, μετα ειναι παρα πολυ δυσκολο να το ξεκολλησεις, ειναι πανεξυπνα καταλαβαινουν τα παντα απο πολυ νωρις.

Εγω στο πρωτο σαν πρωταρα και φοβιτσιαρα ειχα την κουνια στο δωματιο μου μεχρι 6 μηνων. Υστερα στο δικο του με ενδοεπικοινωνια, ασε που το ακους και χωρις αυτη γιατι μια μανα εχει το νου της και στον υπνο της ακομη.Το 2ο το κρατησα μονο 40-50 μερες περιπου και υστερα το πηγα στο δωματιο με τον αδερφο του.

Παντως επειδη υπαρχει αυτος ο φοβος του αιφν. θανατου το ιδανικο ειναι γυρω στους 6 μηνες να φευγει απο το δωματιο.Εκεινη την περιοδο και μετα το μωρο εχει την αισθηση της αυτοσυντηρησης και μπορει πλεον να γυρισει το κεφαλι του μονο του για να μη σκασει.Ετσι μου εχει πει η παιδιατρος και το βλεπεις και στο παιδι σου αυτο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την Αννούλα του χιονιά:)

Εγώ τον γιο μου τον έβαλα στο δικό του δωμάτιο 7 μηνών. Ήθελα να ανοίξει ο καιρός, γέννησα Αύγουστο οπότε Μάρτη πήγε στο δωμάτιό του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Koritsia gia sas xana kai signomi pou sas zalizo.esas sas vgikan anasfalies kai fovies tora me tin egkimosini?epidi emena ne den xero an ine fisiologiko i epidi perasa polla thelo na perno parapano kero me ton antra mou kai oxi me filous.

Σχετικα με τις αγορες, αν ξερεις το φυλλο ή ακομα και αν δεν σε ενδιαφερει να το μαθεις, μπορεις να ξεκινησεις οποτε εσυ αισθανεσαι εμπειρη..Εγω προσωπικα θα ξεκινησω γυρω στον 7ο..που θα σταματησω και απο την δουλεια!Βεβαια λενε οτι τοτε δυστυχως δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου..αλλα και τωρα μου φαινεται πολυ νωρις!

Σχετικα με την ανασφαλεια, θα σου πω οτι παιρναω και εγω αυτη τη φαση..Βεβαια πολλες φορες πειραζω τον ανδρα μου για πλακα..Αλλα απο μεσα μου με τρωει η κυτταριτιδα που εκανα..:-(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλώς την Αννούλα του χιονιά:)

Εγώ τον γιο μου τον έβαλα στο δικό του δωμάτιο 7 μηνών. Ήθελα να ανοίξει ο καιρός, γέννησα Αύγουστο οπότε Μάρτη πήγε στο δωμάτιό του.

Παντως οταν εισαι πρωταρα εχει πολυ γελιο, ολα τα φοβασαι!

Θυμαμαι οταν ηταν να παρουμε αγκαλια το μωρο, πλεναμε τα χερια μας, βαζαμε οινοπνευμα οταν γυρναγαμε απ'εξω, βαζαμε πανακια επανω μας εκει που θα ακουμπαει το προσωπο του καναμε αποστειρωση μεχρι 6 περιπου μηνων, δε το βγαζαμε εξω μεχρι 2-3 μηνων.....

Στο 2ο καμμια σχεση!! Καταρχην τι αποστειρωση να κανεις οταν πεφτει κατω η πιπιλα και παει ο αδερφος του και του τη μπουκωνει?? Αυτη κοπηκε στους 4 μηνες.Βολτες πηγαιναμε απο τον 1ο μηνα...

Το τριτο πρωτα ο θεος θα μεγαλωσει στον αυτοματο!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βούλα δεν ισχύει πάντα ό,τι στον 7ο δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Καταρχάς εξαρτάται από την εποχή (εγώ ήμουν Ιούνιο στον 7ο και μόλις σταμάτησα την δουλειά και ήμουν και πολύ ευέλικτή). Τώρα που θα είναι Οκτώβρης-Νοέμβρης είναι η καταλληλότερη εποχή για ψώνια. Ούτε ζέστες, ούτε τρομερό κρύο. Επίσης έχει να κάνει με το πόσα κιλά θα βάλεις. Αν βάλεις πολλά τότε σίγουρα θα είσαι δυσκίνητη. Ο μήνας που δυσκολεύει η κατάσταση είναι ο 8ος!!!

Άννα εμείς θηλάζαμε αποκλειστικά οπότε αποστείρωση δεν κάναμε, μόνο στο θήλαστρο έκανα για τις αντλήσεις μου. Πιπίλα δεν πιάσαμε ποτέ, ούτε και μπιμπερό. Όσο για τα πανάκια οκ χρειάζονται στην αρχή μωρέ που το δερματάκι τους είναι ευαίσθητο και γεμίζει εύκολα σπινθουράκια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βούλα δεν ισχύει πάντα ό,τι στον 7ο δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Καταρχάς εξαρτάται από την εποχή (εγώ ήμουν Ιούνιο στον 7ο και μόλις σταμάτησα την δουλειά και ήμουν και πολύ ευέλικτή). Τώρα που θα είναι Οκτώβρης-Νοέμβρης είναι η καταλληλότερη εποχή για ψώνια. Ούτε ζέστες, ούτε τρομερό κρύο. Επίσης έχει να κάνει με το πόσα κιλά θα βάλεις. Αν βάλεις πολλά τότε σίγουρα θα είσαι δυσκίνητη. Ο μήνας που δυσκολεύει η κατάσταση είναι ο 8ος!!!

Άννα εμείς θηλάζαμε αποκλειστικά οπότε αποστείρωση δεν κάναμε, μόνο στο θήλαστρο έκανα για τις αντλήσεις μου. Πιπίλα δεν πιάσαμε ποτέ, ούτε και μπιμπερό. Όσο για τα πανάκια οκ χρειάζονται στην αρχή μωρέ που το δερματάκι τους είναι ευαίσθητο και γεμίζει εύκολα σπινθουράκια.

Δεν ειπα οτι ισχυει παντα..Απλα τις περισσοτερες φορες αυτο συμβαινει..Και φανταζομαι οχι τοσο απο θεμα ζεστης, αλλα απο θεμα βαρους..Ολα εξαρτωνται!

Εγω βασικα θελω να κανω τοοοσα πολλα πραγματα, που δεν ξερω αν θα προλαβω απο Δεκεμβρη μεχρι Φλεβαρη που ελεγα..Και δεν ξερω και με ποια σειρα να τα κανω..Με βλεπω να ξεκιναω πιο νωρις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ouf na perasi to kalokeri me kourasan ta air conditions kai ta fan.pethimisa ta kalorifer kai to tzaki.ax kai na exo agkalia to mpempe mou

γεια σου αννιτα! πατα πανω σε ενα τικεραι που σου αρεσει κ θα σε οδηγησει απο μονο του στη σελιδα! και εγω θελω χειμωνα...μονο τα κοινοχρηστα δεν θελω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σου αννιτα! πατα πανω σε ενα τικεραι που σου αρεσει κ θα σε οδηγησει απο μονο του στη σελιδα! και εγω θελω χειμωνα...μονο τα κοινοχρηστα δεν θελω!

αχαχαα.σωστηηηηη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλίτσα θα σε βοηθήσουμε και εμείς βρε. Βασικά ξεκινάς κυρίως από τα λευκά είδη, είτε τα παραγγείλεις, είτε τα φτιάξεις εσύ, είτε τα αγοράσεις. Σεντονάκια, κουβερτάκια, σελτεδάκια κτλ. Μετά προχωράς στον ρουχισμό και έπειτα στον εξοπλισμό. Εξαρτάται και από που θα πάρεις το καθετί. Εγώ τα παρήγγειλα όλα από το νετ οπότε έδωσα περιθώριο 2 μήνες να τα έχω πριν γεννήσω. Εκεί γύρω στον 7ο όμως ήθιστε να γίνονται οι πρώτες αγορές.

Στον γιο μου μόλις έμαθα το φύλο του αγόρασα από το μπένετον ένα ζευγάρι παπουτσάκια, ήμουν 16η εβδομάδα.

Στην μικρούλα μου πήρα πριν μερικές μέρες 2-3 ροζουλί σετάκια για το γούρι, κυρίως επειδή άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της. Εδώ στα μέρη μου λένε πως αρχίζεις τις αγορές όταν το παιδί 'σαλεύει' δηλαδή όταν το νιώσεις να κινείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!πωπω τι ωραια συζητηση ανοιξατε..επιδοματα!!Και εγω ειμαι καθηγητρια (ξενων γλωσσων) κ αυτην την στιγμη ανεργη.Βεβαια εχω συμπληρωσει τα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια κ θα παρω τα επιδοματα του ΙΚΑ αλλα απο τον ΟΑΕΔ τιποτα(εκτος αν ξεκινησω να δουλευω σε φροντιστηριο).

Ωστοσο το σκεφτομαι ετσι το σκεφτομαι κ αλλιως κ δεν ξερω τι ειναι το σωστοτερο...Να παω για 2-3 μηνες φροντιστηριο για να δικαιουμαι κ τα του ΟΑΕΔ? Η μηπως να κατσω σπιτι γιατι φοβαμαι την ορθοστασια κ τις αποστασεις(περα-δωθε)?

Ακομη δεν ξεχναω μια μικρη αποκολληση τον Ιουλιο που με κρατησε 2 εβδομαδες μες το σπιτι...Οταν εισαι μεσα θες να βγεις λιγακι εξω και οταν δουλευεις θες να κατσεις κ λιγο ξαπλα !!!Ετσι ειμαστε...Τι να κανουμε?

Σοφακι καλημερα. δηλαδη εγω που δουλευω θα παρω απο τον οαεδ? η εχει α κανει παλι με τα 200 ενσημα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Βουλίτσα θα σε βοηθήσουμε και εμείς βρε. Βασικά ξεκινάς κυρίως από τα λευκά είδη, είτε τα παραγγείλεις, είτε τα φτιάξεις εσύ, είτε τα αγοράσεις. Σεντονάκια, κουβερτάκια, σελτεδάκια κτλ. Μετά προχωράς στον ρουχισμό και έπειτα στον εξοπλισμό. Εξαρτάται και από που θα πάρεις το καθετί. Εγώ τα παρήγγειλα όλα από το νετ οπότε έδωσα περιθώριο 2 μήνες να τα έχω πριν γεννήσω. Εκεί γύρω στον 7ο όμως ήθιστε να γίνονται οι πρώτες αγορές.

Στον γιο μου μόλις έμαθα το φύλο του αγόρασα από το μπένετον ένα ζευγάρι παπουτσάκια, ήμουν 16η εβδομάδα.

Στην μικρούλα μου πήρα πριν μερικές μέρες 2-3 ροζουλί σετάκια για το γούρι, κυρίως επειδή άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της. Εδώ στα μέρη μου λένε πως αρχίζεις τις αγορές όταν το παιδί 'σαλεύει' δηλαδή όταν το νιώσεις να κινείται.

Ναι αλλα ξερεις τι σκεφτομαι?Βασικα οτι παρω εχει να φαει πλυσιμο και σιδερωμα..Αλλα αμα δεν εχω επιπλα, που θατα βαλω?Εδω τα δικα μας δεν χωρανε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Για να πάρεις το εξάμηνο το ΟΑΕΔ πρέπει να είσαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. 2ον να έχεις δικαίωμα να πάρεις τα επιδόματα μέσω ΙΚΑ και 3ον να έχεις ενεργή σύμβαση εργασίας και εννοείται να συμφωνήσει ο εργοδότης σου!

Το πήρα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, σε αυτήν δεν πρόκειται γιατί απολύομαι περίπου Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μπαίνω ταμείο ανεργίας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά δεν είναι τραγικό το θέμα. Τα πλένεις, τα σιδερώνεις και τα βάζεις προσωρινά σε σακουλίτσες. Διαφορετικά πάρε τον ρουχισμό, παράγγειλε αλλαξιέρα+ κούνια και άρχισε να πλένεις-σιδερώνεις. Το κακό είναι πως θα είναι χειμώνας και δύσκολα στεγνώνουν τα ρούχα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για να πάρεις το εξάμηνο το ΟΑΕΔ πρέπει να είσαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ. 2ον να έχεις δικαίωμα να πάρεις τα επιδόματα μέσω ΙΚΑ και 3ον να έχεις ενεργή σύμβαση εργασίας και εννοείται να συμφωνήσει ο εργοδότης σου!

Το πήρα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, σε αυτήν δεν πρόκειται γιατί απολύομαι περίπου Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και μπαίνω ταμείο ανεργίας.

Ο εργοδοτης, ειτε συμφωνει, ειτε οχι ειναι υποχρεωμενος να συμφωνησει αν σου το δωσει ο οαεδ..Και αυτο στανταρ που λεω..

Τωρα για τα υπολοιπα, νομιζω και εγω οτι αν εχεις παρει και τα προηγουμενα επιδοματα, τοτε δικαιουσε και το 6μηνο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλά δεν είναι τραγικό το θέμα. Τα πλένεις, τα σιδερώνεις και τα βάζεις προσωρινά σε σακουλίτσες. Διαφορετικά πάρε τον ρουχισμό, παράγγειλε αλλαξιέρα+ κούνια και άρχισε να πλένεις-σιδερώνεις. Το κακό είναι πως θα είναι χειμώνας και δύσκολα στεγνώνουν τα ρούχα:)

Θελω να παω τωρα σπιτι και να εχω μια ντουζιλα ρουχαλακια να πλενω και σιδερωσω..Και να μυριζουν ολα μπεμπε μετα..και δεν μιλαω για τα δικα μας..Αυτα εχει καιρο που καθονται ασιδερωτα!:cool:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...