Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Λάθος , εννοούσα ovitrelle σήμερα 🤣 Ωοληψια Σάββατο 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια πείτε μου για τις κουρτίνες που βρήκα... Είδα μια ασπρομπεζ απο κάτω και απο πάνω σαν ρεντο ένα δίχτυ σε ροζ απόχρωση! Πολύ κλασικό και απλό?? Το χαλί μου έχει και λίγο λιλά γυρω γυρω λέτε να έβαζα ροζ κουρτίνα απο κάτω και απο πάνω λιλά δίχτυ??? Πείτε ρε σεις....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που είχα κάνει για τον θυροειδή δεν έχω αλλά το παρακολουθώ γιατι στις τελευταίες εξετάσεις ήταν μέσα στα όρια μεν αλλά ανεβασμένα σχετικά.Και τώρα είναι τέλειες αχχχ πόσο καλά αισθάνομαι έφυγε άλλο ένα βάρος.Άντε τώρα θα περιμένω και το doppler 20/12 και μετά τέλος οι εξετάσεις δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου προκαλούν μεγάλο άγχος.

Mετα και αλλες θες!Μετα βουρ για γεννα!Αντε μπραβο..με το καλο και το ντοπλερ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

egw den kapniza alla oute kai polu epina kafe....asxeta pou ton exw epithimisei alitheia einai ena kafe thelw na ton piw....alla esy pws ta kataferes kai ekopses kai kaife kai to tsigaro eidika pou einai logo duskolo apo tin mia mera stin alli...mpravo sou pantws.....alla panw apo ola to mwraki sou....kai kalo einai kai an mporeis kai meta tin genna na kmin kapnizeis kai eidika an thilaseis....

το εκοψα μαχαιρι και ουτε που το ζητησα καθολου...τελικα ειναι πανευκολο να κοψεις το τσιγαρο αρκει να το θελεις...τωρα εχω γινει φανατικη αντικαπνιστρια και με ενοχλει ο καπνος απο χλμ μακρυα....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που είχα κάνει για τον θυροειδή δεν έχω αλλά το παρακολουθώ γιατι στις τελευταίες εξετάσεις ήταν μέσα στα όρια μεν αλλά ανεβασμένα σχετικά.Και τώρα είναι τέλειες αχχχ πόσο καλά αισθάνομαι έφυγε άλλο ένα βάρος.Άντε τώρα θα περιμένω και το doppler 20/12 και μετά τέλος οι εξετάσεις δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου προκαλούν μεγάλο άγχος.

Μπράβο ρε Γεωργία!!! Έφυγε το άγχος και όλα σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους!!! Τέλεια!!!

Εγώ αύριο έχω doppler να δούμε....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια πείτε μου για τις κουρτίνες που βρήκα... Είδα μια ασπρομπεζ απο κάτω και απο πάνω σαν ρεντο ένα δίχτυ σε ροζ απόχρωση! Πολύ κλασικό και απλό?? Το χαλί μου έχει και λίγο λιλά γυρω γυρω λέτε να έβαζα ροζ κουρτίνα απο κάτω και απο πάνω λιλά δίχτυ??? Πείτε ρε σεις....

δεν θα μου αρεζε σε κουρτινα και λιλα και ροζ μαζι..ή τουλαχιστον θα μου αρεσε, αν ειχε και ασπρο για να σπαει..Θα βαρυνει πολυ πιστευω αν βαλεις και λιλα και ροζ!

Βαλε σας βαση αυτο το ασπρομπεζουλι που λες και απο πανω βαλε οποιο χρωμα ειναι πιο κοντα στο χαλι!

Αν εχει λιλα το χαλι, βαλε λιλα και στην κουρτινα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Mετα και αλλες θες!Μετα βουρ για γεννα!Αντε μπραβο..με το καλο και το ντοπλερ!

Ευχαριστώ πολύ αχ μωρέ δε τους μπορώ τους γιατρούς γενικά τους αποφεύγω αλλά τώρα με τις εγκυμοσύνες μας έχουν τρελάνει.Καλά αποτελέσματα και καλή γέννα να έχουμε όλες μας.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπραβο Γεωργια!! και εγω καθε φορα ετσι νιωθω με μια καλη απαντηση, ανακουφιση!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

δεν θα μου αρεζε σε κουρτινα και λιλα και ροζ μαζι..ή τουλαχιστον θα μου αρεσε, αν ειχε και ασπρο για να σπαει..Θα βαρυνει πολυ πιστευω αν βαλεις και λιλα και ροζ!

Βαλε σας βαση αυτο το ασπρομπεζουλι που λες και απο πανω βαλε οποιο χρωμα ειναι πιο κοντα στο χαλι!

Αν εχει λιλα το χαλι, βαλε λιλα και στην κουρτινα..

Το μεγαλύτερο μέρος του χαλιού είναι ροζ... Το λιλά το έχεο σαν μπορτουρα γυρω γυρω λεπτή... Αρά μάλλον πιο πολύ θα ταίριαζε το ροζ διχτυ απο πανω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπράβο ρε Γεωργία!!! Έφυγε το άγχος και όλα σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους!!! Τέλεια!!!

Εγώ αύριο έχω doppler να δούμε....

Με το καλό Δώρα μου καλά αποτελέσματα να έχεις αν και το doppler το βλέπω πιο πολυ σαν εκδρομή παρά σαν εξέταση είναι η τελευταία βλέπεις και το νινί σου σε 3d 4d απεικόνιση και είναι σα φωτογραφία παιδί μου εμένα ολόιδιος ο άντρας μου από εκεί φάνηκε;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου, προτιμω την πρωτη επιλογη! πιστευω οτι το μπεζ θα δωσει φως στο δωματιο.

Ρε παιδια, εχει παει το σκατουλι το μωρακι μου και εκατσε με τα ποδια κατω και δεν λεει να αλλαξει σταση!Με εξαιρεση 2 μερες, ειναι 2 εβδομαδες ετσι!Εχω να φαω κλωτσια κοντα στα αφαλο ουυυυυυ!Ολο στο τριγωνο βαραει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ευχαριστω Ποπη μου!!

Να ειμαστε καλα ολοι να λες να τα μεγαλωσουμε! και εσεις και η μπεμπουλα σας!!

ευχαριστω πολυ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!:P:p:p:p:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

mia apofasi einai....bravo sou omws....emena pali kapnizei o antras mou k den to mporw me tpt....alla ti na kanw....

Εμεις ειμαστε φανατικοι αντικαπνιστες!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...