Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι ζήλεψα με τον καφέ. Εμείς είμαστε πολύ μακριά, μέχρι να έρθω θα έχει κρυώσει οπότε θα βάλω έναν στην καφετιέρα να γίνεται:) Στην αρχή δεν έπινα και εγώ καφέδες, μετά που χειμώνιασε πίνω έναν φίλτρου που και που. Αλλά έχω να πιω συστηματικά καφέ 3 χρόνια ακριβώς!!!

Αννούλα πολύ όμορφα τα παλικάρια σου. Να τα χαίρεσαι κοπέλα μου! Θα καμαρώνεις μεθαύριο τους λεβέντες σου:)

Βούλα ολόκληρα γιουβαρλάκια καλέ πέταξες στην λεκάνη? Γιατί δεν τα έβαλες στα σκουπίδια και το ζουμί τους στην λεκάνη? Αχαχα φθηνά την γλίτωσες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν μια ωρα δρόμος είμαστε πάρε ενα μεγάλο τάπερ κ έλα απο εδώ!!! Εχω κάνει μπόλικα στην κατσαρόλα!!!:tongue:

Τι θες?Να μου μεινει στο χερι το αμαξι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

a mia xara....tha piw enan galliko einai kai elafrys.....den tha pinw kathe mera alla pou kai pou to zitaw kai fovomouna na piw....olo gala gala tha ginw agelada se ligo....:D:D:D...

χαχαχα καλημερα Μαρακι!!καιεγω ετσι ειμαι εχω να πιω καφε απο τον ιουνιο!!τον εκοψα οχι γιατι δεν κανει αλλα επειδει πριν ημουν καπνηστρια απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκοψα και τσιγαρο κ καφε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλέ Βουλίτσα εγώ δεν ανέφερα χθες την γνώμη μου για την κούνια. Μου αρέσει αυτό το στυλ, θα την έπαιρνα και για τον γιο μου χωρίς θέμα. Ένα μωρό, βρεφάκι αλλά και νήπιο είναι για ζουζουνιάρικα πράγματα. Ο διαχωρισμός των φύλων γίνεται λίγο πιο μετά, όταν το απαιτούν και τα ίδια!

Ροζ σε έπιπλο πάνω θα έκανα μόνο αν δεν είχα σκοπό να κάνω άλλο παιδί ή αν ήταν το τελευταίο μου παιδάκι, δεν θα δεσμευόμουν. Θα μου άρεσε αυτή η χθεσινή ζαχαρί κούνια με ροζ προίκα και ροζ λεπτομέριες στο δωμάτιο. Μου αρέσει πολύ και το λιλά εμένα αλλά δεν ξέρω αν δένει πολύ με το ζαχαρί.

Την σημερινή δεν θα την προτιμούσα, δεν είναι του στυλ μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ για να καταλάβω...χερούλια που θέλεις να βάλεις?? Στην κούνια??? Μπερδεύτηκα....:cool:

Αν βαλω χρωμα θα εχει στα εξης σημεια..

Συρτατιερα:στα χερουλια

ντουλαπα:στα χερουλια

κουνια:στα χερουλια που θα εχει το συρταρι απο κατω(τον ειπα να εχει και συρταρι απο κατω..)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλή η παρέα σας αλλά από το πρωί δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε κρεβάτια δεν έστρωσα, με ξεμυαλίζεται!!! Μ'αρέσει που θα σιδέρωνα κιόλας:)

Σας αφήνω να κάνω ό,τι προλάβω μέχρι τις 2 που θα παραλάβω τον αρχηγό μου:)

Καλή συνέχεια, θα σας διαβάσω το μεσημέρι ελπίζω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι ζήλεψα με τον καφέ. Εμείς είμαστε πολύ μακριά, μέχρι να έρθω θα έχει κρυώσει οπότε θα βάλω έναν στην καφετιέρα να γίνεται:) Στην αρχή δεν έπινα και εγώ καφέδες, μετά που χειμώνιασε πίνω έναν φίλτρου που και που. Αλλά έχω να πιω συστηματικά καφέ 3 χρόνια ακριβώς!!!

Αννούλα πολύ όμορφα τα παλικάρια σου. Να τα χαίρεσαι κοπέλα μου! Θα καμαρώνεις μεθαύριο τους λεβέντες σου:)

Βούλα ολόκληρα γιουβαρλάκια καλέ πέταξες στην λεκάνη? Γιατί δεν τα έβαλες στα σκουπίδια και το ζουμί τους στην λεκάνη? Αχαχα φθηνά την γλίτωσες!

Αυτο λεω και εγω, αφου δεν της βουλωσε η λεκανη!!

Επρεπε να τα βαλει σε μια σακουλιτσα, μονο τα μπαλακια και μετα στα σκουπιδια.Το ζουμι , οπως και οταν εχω τηγανολαδο το βαζω σε μπουκαλι πλαστικο και το πεταω στα σκουπιδια , οχι στον νεροχυτη.

Ευχαριστω Ελευθερια μου, ναι αντρακια γινονται.Τωρα βλεπω τον μεγαλο μερα με τη μερα και δεν το πιστευω!!

Παντως το καθε φυλλο εχει τη χαρη του!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ελα μου ντε?γτ?και εγω μετα απορουσα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ευχαριστω Μαρακι! με το καλο το μωρακι σου!

κουκλια τα αντρακια φτου φτου!!να σου ζησουν γερα να ειναι κ με το καλο η μπεμπα σου!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

egw den kapniza alla oute kai polu epina kafe....asxeta pou ton exw epithimisei alitheia einai ena kafe thelw na ton piw....alla esy pws ta kataferes kai ekopses kai kaife kai to tsigaro eidika pou einai logo duskolo apo tin mia mera stin alli...mpravo sou pantws.....alla panw apo ola to mwraki sou....kai kalo einai kai an mporeis kai meta tin genna na kmin kapnizeis kai eidika an thilaseis....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Οκ έκανα καφεδάκι... Ζεστό... Αχ!!! Φίλτρου έβαλα κι εγω τελικά Αννα!

Ναι πίνω τον ζεστό καφέ μου και κοιτάζω το σπίτι μου που ειναι για άλλη μια φορα βομβαρδισμενο...εκει που συμμαζευτηκαμε τωρα ολα ειναι απο δω κ απο κει λογω βαψιματος... Γκρρρ!!! Δεν μπορώ ειμαι λιγο ψείρας!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ Βουλίτσα εγώ δεν ανέφερα χθες την γνώμη μου για την κούνια. Μου αρέσει αυτό το στυλ, θα την έπαιρνα και για τον γιο μου χωρίς θέμα. Ένα μωρό, βρεφάκι αλλά και νήπιο είναι για ζουζουνιάρικα πράγματα. Ο διαχωρισμός των φύλων γίνεται λίγο πιο μετά, όταν το απαιτούν και τα ίδια!

Ροζ σε έπιπλο πάνω θα έκανα μόνο αν δεν είχα σκοπό να κάνω άλλο παιδί ή αν ήταν το τελευταίο μου παιδάκι, δεν θα δεσμευόμουν. Θα μου άρεσε αυτή η χθεσινή ζαχαρί κούνια με ροζ προίκα και ροζ λεπτομέριες στο δωμάτιο. Μου αρέσει πολύ και το λιλά εμένα αλλά δεν ξέρω αν δένει πολύ με το ζαχαρί.

Την σημερινή δεν θα την προτιμούσα, δεν είναι του στυλ μου.

Επρεπε χθες να ησουν εδω!Τωρα εφυγε η παραγγελια!Και εμενα μου αρεσε η χθεσινη πολυ,αλλα κολλησα λιγο για το λογω που ειπα χθες!

Τωρα αυτη που θα κανω, δεν θα ειναι καρμπον αυτη που φαινεται στη φωτο..πανω-κατω!Βασικα πιστευω πως οτι κουνια και να ειναι, αν υπαρχουν ωραια χρωματα και προικα, φαινεται ωραια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κουκλια τα αντρακια φτου φτου!!να σου ζησουν γερα να ειναι κ με το καλο η μπεμπα σου!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Ποπη μου!!

Να ειμαστε καλα ολοι να λες να τα μεγαλωσουμε! και εσεις και η μπεμπουλα σας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που είχα κάνει για τον θυροειδή δεν έχω αλλά το παρακολουθώ γιατι στις τελευταίες εξετάσεις ήταν μέσα στα όρια μεν αλλά ανεβασμένα σχετικά.Και τώρα είναι τέλειες αχχχ πόσο καλά αισθάνομαι έφυγε άλλο ένα βάρος.Άντε τώρα θα περιμένω και το doppler 20/12 και μετά τέλος οι εξετάσεις δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου προκαλούν μεγάλο άγχος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...