Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γωγω μου καλημερα!Νομιζω οτι δεν κανει να βαλεις μπενταντιν.Καλυτερα παρε τον γιατρο σου να ρωτησεις τι μπορεις να βαλεις αλλα να δεις που το μωρακι ειναι μια χαρα...Πραγματικα ειναι καλα προστατευμενο μεσα αλλα δεν ειναι κακο να παρεις την αποψη του γιατρου σου...

Γιατι δεν κανει?

Είναι πρακτικό για τον θηλασμό και μόνο αυτό το κρεβατάκι. Μπορείς όμως να ενώσεις την κούνια με το κρεβάτι σου και να μην βάλεις κάγκελο από εκείνη την μεριά. Νομίζω όμως από εμπειρία πως μια μητέρα που δεν έχει ξαναθηλάσει είναι δύσκολονα θηλάσει ένα μωράκι και ιδίως νεογέννητο με αυτόν τον τρόπο. Θέλει εξοικείωση.

Σόφη όσο περνάει ο καιρός είναι πιο ανθεκτικά τα εμβρυάκια μας και δεν είμαστε ευάλωτες σε αποστάσεις. Το περπάτημα δεν κάνει κακό αρκεί να μην υπερβαίνει τα όρια. Θέλω να πω πως αν σκέφτεσαι να μην πας δουλειά για να μην πάθεις κάτι λόγω αποστάσεων, ξανασκέψου το!

Εγω μεσα στο δωματιο δεν εχω πολυ χωρο για να βαλω κανονικο κρεβατι..Και νομιζω μονο και μονο απο θεμα χωρου θα ηταν βολικο το λικνο..Τωρα για το θηλασμο δεν ξερω..Ειναι και στην καθε γυναικα φανταζομαι..Αλλα ρε κοριτσια..δεν ειναι ωραιο αισθημα να ανοιγεις τα ματακια σου και να το βλεπεις διπλα σου?Χαλαλι και τα 200 ευρω σκεφτομαι..Σε τοσες και τοσες βλακειες εχουμε φαει λεφτα..Μακαρι να χωρουσε κανονικο κρεβατι να μην κανω διπλα εξοδα..η πεθερα δλδ!Αλλα και απο την αλλη, δεν ξερω αν θα ειναι και αλλο να το εχω στο δωματιο του μονο του και νεογεννητο..Τι λετε?Ειμαι και πρωταρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πατήσεις πάνω σε ένα απο τα δικά μας όποιο σου αρέσει.Κάνε κλίκ πχ στο δικό μου που το ξέρω σίγουρα!! Μετά σε βγάζει στην σελίδα lylipie.Επιλέγεις Maternity & Pregnancy.Μετά το Days and Weeks.Μετα το full size ticker και διαλέγεις ποιο σκηνικό σου αρέσει σαν σχέδιο και πατάς next.Διαλέγεις ένα μωράκι!!Και πατάς επόμενο.Αν ξέρεις την πιθανή ημερομηνία τοκετού σου την βάζεις πάνω πάνω και κάτω γράφεις την τελευταία μέρα περιόδου.Πατάς πάλι next.Επιλέγεις μετά απο το foroum signatures το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και σου βγάζει κάτω ένα μακρυνάρι σε ένα πλαίσιο,το κάνεις αντιγραφή.Μετά πας στο φορουμ μας εκεί που λέει πινακας ελέγχου και πατάς επεξεργασία υπογραφής και στο πλαίσιο που σου βγάζει κάνεις επικόλληση.Πατας προεπισκόπηση πιο κάτω και αποθήκευση!! Ετοιμη!!!!!!! Ελπίζω να σε διαφώτισα...:tongue:

Καλημέρα κορίτσια! ggwgw νομίζω ότι το μπεμπάκι δεν έχει πάθει τίποτε! Ελπίζω να μην αργήσει το αφεντικό σου για να καθαρίσεις την πληγή σύντομα.

Καλωσήρθες Annita!! Βρήκα το μήνυμα που η Φουσκίτσα είχε γράψε αναλυτικά για το τικεράκι!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Καλημερα κοριτσια μου!!πωπω τι ωραια συζητηση ανοιξατε..επιδοματα!!Και εγω ειμαι καθηγητρια (ξενων γλωσσων) κ αυτην την στιγμη ανεργη.Βεβαια εχω συμπληρωσει τα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια κ θα παρω τα επιδοματα του ΙΚΑ αλλα απο τον ΟΑΕΔ τιποτα(εκτος αν ξεκινησω να δουλευω σε φροντιστηριο).

Ωστοσο το σκεφτομαι ετσι το σκεφτομαι κ αλλιως κ δεν ξερω τι ειναι το σωστοτερο...Να παω για 2-3 μηνες φροντιστηριο για να δικαιουμαι κ τα του ΟΑΕΔ? Η μηπως να κατσω σπιτι γιατι φοβαμαι την ορθοστασια κ τις αποστασεις(περα-δωθε)?

Ακομη δεν ξεχναω μια μικρη αποκολληση τον Ιουλιο που με κρατησε 2 εβδομαδες μες το σπιτι...Οταν εισαι μεσα θες να βγεις λιγακι εξω και οταν δουλευεις θες να κατσεις κ λιγο ξαπλα !!!Ετσι ειμαστε...Τι να κανουμε?

Και εγω εχω τις ιδιες ανησυχίες...αν είναι κοντα στο σπίτι σου το φροντ.που δουλεύεις σκέψου το...εμένα είναι μόνο 10 λεπτά με το αμάξι και για Αθηνα που μένω θεωρείται τέλειο...απλά το θεμα ειναι αν θα δεχτεί ο εργοδότης σου να σε έχει έγκυο...γιατί αυτη η δουλειά ξέρεις πως ειναι,,,πρέπει να εχει κ ενα ατομο σε ετοιμοτητα να ειναι σε θεση να σε προσλάβει,,,επίσης το θέμα με μας ειναι ότι δεν παίρνουμε κ 6μηνο οαεδ,,,οποτε...

εγω για παράδειγμα αν δουλέψω φέτος καναδυο μερες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καμια άδεια εκτός από την βδομάδα που θα παω να γεννήσω,,,και θα κανω υπομονη μεχρι το Πάσχα και το τελος της σχολικης χρονιας...Δύσκολη η δουλειά μας σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης...αλλά τί να κανουμε??:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Και εγω εχω τις ιδιες ανησυχίες...αν είναι κοντα στο σπίτι σου το φροντ.που δουλεύεις σκέψου το...εμένα είναι μόνο 10 λεπτά με το αμάξι και για Αθηνα που μένω θεωρείται τέλειο...απλά το θεμα ειναι αν θα δεχτεί ο εργοδότης σου να σε έχει έγκυο...γιατί αυτη η δουλειά ξέρεις πως ειναι,,,πρέπει να εχει κ ενα ατομο σε ετοιμοτητα να ειναι σε θεση να σε προσλάβει,,,επίσης το θέμα με μας ειναι ότι δεν παίρνουμε κ 6μηνο οαεδ,,,οποτε...

εγω για παράδειγμα αν δουλέψω φέτος καναδυο μερες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καμια άδεια εκτός από την βδομάδα που θα παω να γεννήσω,,,και θα κανω υπομονη μεχρι το Πάσχα και το τελος της σχολικης χρονιας...Δύσκολη η δουλειά μας σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης...αλλά τί να κανουμε??:)

Εεεε πειτε και εσεις οτι δεν ξερατε οτι ησασταν εγκυες...:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

...να ειναι σε θεση να σε αναπληρώσει ήθελα να πω...:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν κανει?

Εγω μεσα στο δωματιο δεν εχω πολυ χωρο για να βαλω κανονικο κρεβατι..Και νομιζω μονο και μονο απο θεμα χωρου θα ηταν βολικο το λικνο..Τωρα για το θηλασμο δεν ξερω..Ειναι και στην καθε γυναικα φανταζομαι..Αλλα ρε κοριτσια..δεν ειναι ωραιο αισθημα να ανοιγεις τα ματακια σου και να το βλεπεις διπλα σου?Χαλαλι και τα 200 ευρω σκεφτομαι..Σε τοσες και τοσες βλακειες εχουμε φαει λεφτα..Μακαρι να χωρουσε κανονικο κρεβατι να μην κανω διπλα εξοδα..η πεθερα δλδ!Αλλα και απο την αλλη, δεν ξερω αν θα ειναι και αλλο να το εχω στο δωματιο του μονο του και νεογεννητο..Τι λετε?Ειμαι και πρωταρα!

Εγώ τον γιο μου τον ειχα σε πορτ μπεμπε τις πρώτες 40 μερες και μετα τον εβαλα στο δωματιο του,στην κούνια του..και σηκωνόμουνα και τον εβλεπα που κοιμόταν ...εμένα ευτυχώς το βράδυ κοιμόταν από τις 40 μέρες και μετά από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί συνεχόμενα...το θηλαζα αλλά επειδη δεν χόρταινε του εδινα κ ξένο...αν θηλάζεις αποκλειστικά τότε αλλάζει το θεμα γιατι πρέπει να το εχεις καθε 3-4 ωρες να θηλάζει!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εγώ τον γιο μου τον ειχα σε πορτ μπεμπε τις πρώτες 40 μερες και μετα τον εβαλα στο δωματιο του,στην κούνια του..και σηκωνόμουνα και τον εβλεπα που κοιμόταν ...εμένα ευτυχώς το βράδυ κοιμόταν από τις 40 μέρες και μετά από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί συνεχόμενα...το θηλαζα αλλά επειδη δεν χόρταινε του εδινα κ ξένο...αν θηλάζεις αποκλειστικά τότε αλλάζει το θεμα γιατι πρέπει να το εχεις καθε 3-4 ωρες να θηλάζει!

Να ρωτησω κατι χαζο?

Εχω καταλαβει, τοι αν δεν το θηλαζεις, μπορεις να το βαλεις στο δωματιο του...

Αν θηλαζεις, ειναι καλυτερα να το εχεις μαζι σου...Αλλα γτ?Δεν μπορουμε να κανουμε 5 βηματα και να το θηλασουμε στο δωματιο του?Μπας και δεν το ακουμε ας πουμε?Σορρυ αν ειπα μπαρουφα..Θα μαθω και εγω..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Να σου πω εγώ Βούλα μου. Καταρχάς δεν είναι καλό να το βάλεις από νεογέννητο στο δωμάτιό του. Όχι πως δεν το κάνουν αρκετοί αλλά υπάρχει και το σύνδρομο του αιφνίδου θανάτου και καλό είναι στην αρχή να το έχεις δίπλα σου να το τσεκάρεις.

Στο θέμα του θηλασμού τώρα, δεν είναι τόσο απλό. Το μωρό μπορεί να ξυπνάει 1-2 φορές αλλά μπορεί και 5-6 να θηλάσει, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο κάθε 1 ώρα ας πούμε να σηκώνεσαι και να κάνεις 5 βήματα, έστω 5 βήματα. Βάλε ό,τι καλά να μαστε και θα γεννήσουμε χειμώνα, οπότε θα χουμε και το θέμα του κρύου. Οκ να ξεχουχουλιάσεις αλλά μην θες και ρόμπα και παντόφλα να πας στο άλλο δωμάτιο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να σου πω εγώ Βούλα μου. Καταρχάς δεν είναι καλό να το βάλεις από νεογέννητο στο δωμάτιό του. Όχι πως δεν το κάνουν αρκετοί αλλά υπάρχει και το σύνδρομο του αιφνίδου θανάτου και καλό είναι στην αρχή να το έχεις δίπλα σου να το τσεκάρεις.

Στο θέμα του θηλασμού τώρα, δεν είναι τόσο απλό. Το μωρό μπορεί να ξυπνάει 1-2 φορές αλλά μπορεί και 5-6 να θηλάσει, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο κάθε 1 ώρα ας πούμε να σηκώνεσαι και να κάνεις 5 βήματα, έστω 5 βήματα. Βάλε ό,τι καλά να μαστε και θα γεννήσουμε χειμώνα, οπότε θα χουμε και το θέμα του κρύου. Οκ να ξεχουχουλιάσεις αλλά μην θες και ρόμπα και παντόφλα να πας στο άλλο δωμάτιο:)

Αυτο για το αιφνιδιο θανατο που ειπε(χτυπα ξυλο), το ειχα στο νου μου σαν επιχειρημα..Η θεια μου πηγε να χασει το παιδι της...Δεν επερνε ανασες...Και παλικαλα που το καταλαβε...Το γυρισε αναποδα και το χτυπουσε για να παρει αερα!Ωχ ρε κοριτσια...και λεμε τωρα οτι εχουμε αγχος!

Αρα εμενα δεν μου μενει επιλογη περα απο το λικνο αφου δεν χωραει κρεβατακι στο δωματιο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Στο λίκνο μπορεί να χωρέσει και μέχρι 6-7 μηνών (αναλόγως την ανάπτυξη του παιδιού και πότε αρχίζει να σηκώνεται), καλύτερο το βρίσκω σαν λύση. Επίσης τα περισσότερα έχουν ροδάκια και μπορούν να μεταφερθούν αλλού μες το σπίτι, πχ. στο σαλόνι ή στην κουζίνα αν θες να έχεις το μωρό κοντά σου στην διάρκεια της ημέρας ενώ κοιμάται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Στο λίκνο μπορεί να χωρέσει και μέχρι 6-7 μηνών (αναλόγως την ανάπτυξη του παιδιού και πότε αρχίζει να σηκώνεται), καλύτερο το βρίσκω σαν λύση. Επίσης τα περισσότερα έχουν ροδάκια και μπορούν να μεταφερθούν αλλού μες το σπίτι, πχ. στο σαλόνι ή στην κουζίνα αν θες να έχεις το μωρό κοντά σου στην διάρκεια της ημέρας ενώ κοιμάται.

Μιλαει η εμπειρια...Γτ δεν το ειχα σκεφτει αυτο για τα ροδακια..Και εννοειτε πως θελω να ειναι η ουριτσα μου...Αρα δεν βολευει αυτο που κοιτουσα!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αν δεν έχεις κρεβατάκι για να την έχεις κοντά σου τότε καλύτερο θεωρώ το λίκνο. Το πορτ μπεμπέ είναι επίσης μικρό, ο γιος μου δεβ χωρούσε ίσαμε να σαραντίσει και αυτό το κρεβατάκι μη πρακτικό.

Κάτι άλλο σημαντικό είναι πως στο κρεβατάκι αυτό το παιδί είναι πολύ κοντά με την μαμά. Πράγμα που για μένα τουλάχιστον σημαίνει 1ον ό,τι θα συνηθίσει έτσι και άντε μετά να το μάθεις μόνο του και 2ον και πιο σημαντικό δεν θα ήθελα το παιδί τόσο πολύ κοντά μου για λόγους υγείας και υγιεινής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...