Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Συμφωνώ απόλυτα! Σε ποιο γιατρό ήταν η φίλη σου (αν θες στείλε  μου προσωπικό μήνυμα) ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗΚΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!

τι μου κανετε?καλα εχει μιση ωρα σας διαβαζω 9 σελιδες απο χθες το βραδυ!!βρε τι πολυλογουδες ειστε??:P:p:p

σημερα δεν μπηκα καθολου γιατι ειχα απο το πρωι την μαμα και τον μπαμπα μου!!πολυ χαρηκα!!η μαμα θα μεινει μεχρι την παρασκευη!!μιαμ μιαμ θα εχω φρεσκο φαγακι!!αλλα το μυαλο μου ειναι στα γλυκα ειδικα τωρα που ξερω οτι απαγορευεται να τρωω λογω σακχαρου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ποπη μου τι αποτελεσματα ειχες?? ηταν ανεβασμενο?

Ανθη μου πολυ δυσαρεστα.... κουραγιο στην οικογενεια, τι αλλο....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπη μου τι αποτελεσματα ειχες?? ηταν ανεβασμενο?

Ανθη μου πολυ δυσαρεστα.... κουραγιο στην οικογενεια, τι αλλο....

ναι Αναστασια μου ανεβασμενο και στο 60'λεπτο και στο 90' και στο 120'

την πεμπτη θα παω σε ενδοκρινολογο...να δουμε και αυτος τι θα μας πει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι Αναστασια μου ανεβασμενο και στο 60'λεπτο και στο 90' και στο 120'

την πεμπτη θα παω σε ενδοκρινολογο...να δουμε και αυτος τι θα μας πει...

καταλαβα... εγω ειχα ανεβασμενο μονο στην τελευταια μετρηση, πηγα σε διαβητολογο και μου εδωσε διατροφη, και εννοειτε κομμενα εντελως τα γλυκα!!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καταλαβα... εγω ειχα ανεβασμενο μονο στην τελευταια μετρηση, πηγα σε διαβητολογο και μου εδωσε διατροφη, και εννοειτε κομμενα εντελως τα γλυκα!!!:(:(

ωχ μην μου λες τετοια ηδη εχω παθει στερηση...αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν ετρωγα καθε μερα γλυκο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι διατροφη σου ειχε δωσει?και για ποσο καιρο?να προετοιμαζομαι ψυχολογικα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ωχ μην μου λες τετοια ηδη εχω παθει στερηση...αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν ετρωγα καθε μερα γλυκο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι διατροφη σου ειχε δωσει?και για ποσο καιρο?να προετοιμαζομαι ψυχολογικα...

ασε ρε ποπακι... εγω να δεις στερηση που εχω... μου εχει δωσει και μηχανη για να το μετραω. και εγω δεν ετρωγα καθε μερα αλλα δεν εχει σχεση αυτο. ειναι θεμα οργανισμου.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Επεστρεψα κ εγω απο την μεγαλη βολτα μου! κοριτσι τα παιξα σημερα! πηγαμε στο ηρα κ διαλεξαμε κρεβατακι ενα λευκο πολυ ομορφο!!!! ειδαμε κ σετ παντα με σεντονακια κ κουβερτουλα. δεν τα πηραμε τωρα αλλα τουλαχιστον ξερουμε τι μας γινεται. παλι καλα. μετα πηγαμε σε ενα ταβερνακι με την αδερφουλα μου κ τα ειπαμε. πολυ ωραια ηταν. κ μετα πηγαμε κ στο λητω. ειδα κ καροτσια μου αρεσαν πιο πολυ τα MACLARREN k INGLESSINA ZIPPY FREE. Θα δουμε ομως γιατι ειναι πανακριβα κ εχει κ πολυ πιο φθηνα καροτσια. παντως ειναι μια τεραστια επιχειρηση τα βρεφικα ειδη που εκμεταλευονται την ευαισθησια των γονιων κ βγαζουν τρελα λεφτα. ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν απειρα πραγματα που δεν χρειαζεται να ειναι τοσο ακριβα. τελος παντων με επιασε το επαναστατικο μου!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Επεστρεψα κ εγω απο την μεγαλη βολτα μου! κοριτσι τα παιξα σημερα! πηγαμε στο ηρα κ διαλεξαμε κρεβατακι ενα λευκο πολυ ομορφο!!!! ειδαμε κ σετ παντα με σεντονακια κ κουβερτουλα. δεν τα πηραμε τωρα αλλα τουλαχιστον ξερουμε τι μας γινεται. παλι καλα. μετα πηγαμε σε ενα ταβερνακι με την αδερφουλα μου κ τα ειπαμε. πολυ ωραια ηταν. κ μετα πηγαμε κ στο λητω. ειδα κ καροτσια μου αρεσαν πιο πολυ τα MACLARREN k INGLESSINA ZIPPY FREE. Θα δουμε ομως γιατι ειναι πανακριβα κ εχει κ πολυ πιο φθηνα καροτσια. παντως ειναι μια τεραστια επιχειρηση τα βρεφικα ειδη που εκμεταλευονται την ευαισθησια των γονιων κ βγαζουν τρελα λεφτα. ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν απειρα πραγματα που δεν χρειαζεται να ειναι τοσο ακριβα. τελος παντων με επιασε το επαναστατικο μου!!!!!!

μαργαριτακι καλοριζικο το κρεβατακι!!!:D οντως ειναι μια τερστια βιομηχανια και εχεις δικιο οτι πολλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους!!!!!!!! καλα τα λες!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασε ρε ποπακι... εγω να δεις στερηση που εχω... μου εχει δωσει και μηχανη για να το μετραω. και εγω δεν ετρωγα καθε μερα αλλα δεν εχει σχεση αυτο. ειναι θεμα οργανισμου.

Aναστασια μου δλδ ποσο πρεπει να ειναι με το μηχανημα που το μετρας?δλδ 3 μηνες δεν τρως καθολου γλυκο?και αν παθουμε καμια υπογλυκαιμισ????

B4Itp2.png

Μαργαριτακι μου καλοριζικο το κρεβατακι σας με το καλο και το μωρακι σας να το χαρει!!αντε σιγα σιγα θα μπεις σε μια σειρα!!

αχ εμενα ακομα δεν με αφηνει να βγαινω...μου λεει οτι ηδικη μου δουλεια ειναι να ειμαι ξαπλα για να μεγαλωσει η μπεμπα..και το ποτε θα σηκωθω εξαρταται λεει καθαρα απο το μωρο!!

οσο για τα βρεφικα ειδη εχεις απολυτο δικιο οτι κοπανανε τις τιμες σε ολα!!πατανε πανω στην αναγκη του γονεα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Aναστασια μου δλδ ποσο πρεπει να ειναι με το μηχανημα που το μετρας?δλδ 3 μηνες δεν τρως καθολου γλυκο?και αν παθουμε καμια υπογλυκαιμισ????

τι να πω δεν ξερω.. εμενα μου εδωσε να κανω κ μια εξεταση τελος του μηνα κ θα ξανα παω.. με ειπε να μετριεμαι μια νηστικη , 2 ωρες μετα το πρωινο, 2 ωρες μετα το μεσσημεριανο κ 2 ωρες μετα το βραδινο. μονο κατι γλυκα που επιτρεποντε κ για τους διαβητικους επιτρεπεται.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαργαριτακι μου καλοριζικο το κρεβατακι σας με το καλο και το μωρακι σας να το χαρει!!αντε σιγα σιγα θα μπεις σε μια σειρα!!

αχ εμενα ακομα δεν με αφηνει να βγαινω...μου λεει οτι ηδικη μου δουλεια ειναι να ειμαι ξαπλα για να μεγαλωσει η μπεμπα..και το ποτε θα σηκωθω εξαρταται λεει καθαρα απο το μωρο!!

οσο για τα βρεφικα ειδη εχεις απολυτο δικιο οτι κοπανανε τις τιμες σε ολα!!πατανε πανω στην αναγκη του γονεα...

ποπη μου δεν θυμαμαι εσυ εχεις ψωνισει τιποτα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπη μου δεν θυμαμαι εσυ εχεις ψωνισει τιποτα??

μια πολυ μεγαλη κουλουρα!!!:lol::lol::lol::lol:μηδεν στο πηλικο που λενε!!τπτ δεν εχουμε παρει περα απο 4-5 εσωρουχα και 3 πετσετακια που ειχα παρει οταν ημουν στον 4ο μηνα..αυτο ειπα στην γιατρο χθες..ποτε θα με αφησει να σηκωθω για τα ψωνια του μωρου..και μου ειπε οτι να τα ξεχασω αυτα και οτι η δουλεια μου ειναι να ειμαι ξαπλα για να μεγαλωσει το μωρο χωρις προβληματα...οποτε πλεον τα ψωνια του μωρου μου φαινονται σαν απιαστο ονειρο που λενε...

B4Itp2.png

τι να πω δεν ξερω.. εμενα μου εδωσε να κανω κ μια εξεταση τελος του μηνα κ θα ξανα παω.. με ειπε να μετριεμαι μια νηστικη , 2 ωρες μετα το πρωινο, 2 ωρες μετα το μεσσημεριανο κ 2 ωρες μετα το βραδινο. μονο κατι γλυκα που επιτρεποντε κ για τους διαβητικους επιτρεπεται.

ωχ ολοκληρη διαδικασια ειναι..τουλαχιστον υπαρχει καμια διαφορα με την διατροφη που κανεις??πω πω φαντασου εγω δλδ που ειχα τις 3 τελευταιες μετρησεις ανεβασμενες...θα με πεθανει στην πεινα...:confused::confused::confused::confused:

B4Itp2.png

μια πολυ μεγαλη κουλουρα!!!:lol::lol::lol::lol:μηδεν στο πηλικο που λενε!!τπτ δεν εχουμε παρει περα απο 4-5 εσωρουχα και 3 πετσετακια που ειχα παρει οταν ημουν στον 4ο μηνα..αυτο ειπα στην γιατρο χθες..ποτε θα με αφησει να σηκωθω για τα ψωνια του μωρου..και μου ειπε οτι να τα ξεχασω αυτα και οτι η δουλεια μου ειναι να ειμαι ξαπλα για να μεγαλωσει το μωρο χωρις προβληματα...οποτε πλεον τα ψωνια του μωρου μου φαινονται σαν απιαστο ονειρο που λενε...

μηπως ειναι υπερβολικη λιγο η γιατρος σου? δεν καταλαβαινω το λογο που πρεπει να εχει τοση αυστηροτητα μαζι σου! ελπιζω να ξερει τι λεει τουλαχιστον... και δεν μου αρεσε που πηγες κ περιμενες 2 ωρες για το ραντεβου ενω οι αλλες δεν ειχαν κλεισει καν. και εισαι κ εγκυος! απαραδεκτο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...