Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Λάθος , εννοούσα ovitrelle σήμερα 🤣 Ωοληψια Σάββατο 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελευθερια τελεια με τα κιλα! τωρα εξηγούνται.. λογω αυξημένου αμνιακού:wink:

εννοει οτι με το πολυ αμνιακο γλυστραει πιο ευκολα και υπαρχει περιπτωση η μπεμπα στις κινησεις της να γυρισει και αναποδα;;

Το εξήγησα στην Άννα πριν. Πιο συγκεκριμένα μου είπε χαρακτηριστικά 'έχει πολύ χώρο η πισίνα για να κολυμπάει η μικρή':tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι παλι και εγω!!Χανομαι ποτε-ποτς γιατι σιδερωνω λιγο κ σταματαω ..

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα που νιωθω που μπαινουν ολα σιγα σιγα στην θεση τους...!Καθε ρουχαλακι , σεντονακι , κουβερτουλα...

Δωρα μου τι κανεις?Γυρισες ?Εκανες τις δουλιτσες σου με τα χαρτια για το ικα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αααα τι καλα!Κοντευεις!

Για αυτο αμα θελουμε να αλλαξει σταση το μωρο λενε να φαμε σοκολατα ε?

Μαλιστα...

Και απο κιλα, σιλουετα εισαι..εγω εχω παρει 9 και εχω ακομα!

Όχι καλέ! Η σοκολάτα προκαλεί υπερένταση και αυξάνει την δραστηριότητα του εμβρύου αλλά εξήγησα πριν τι συμβαίνει με μένα.

Καλά το έχω ξαναπεί, ο γιατρός μου είναι πολύ ψείρας αλλά οκ είχα σκοπό να τα μετριάσω έτσι και αλλιώς. Έχω αρχίσει και τα σιχένομαι επιτέλους;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο σου Ελευθερία μου εντάξει λίγη διατροφούλα δε πειράζει εξάλλου για λίγο θα είναι πωπω μόλις μπεις στο μήνα σου βουρ να στοιχηματίσω πάνω σου ότι θα γεννήσεις νωρίς ε?;):tongue:

Αχαχα ξέρω και εγώ? Συνηθίζεται το δεύτερο να γεννιέται νωρίτερα!!!

Εγώ ένα κατάλαβα! Πως πρέπει να αρχίσω να πλένω, έχω μείνει πολύ πίσω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες κοιλίτσες.

Έχω από το Σάββατο να μπω, δυστυχώς λόγω δυσάρεστου γεγονότος. :-( Ένας πρώτος ξάδερφος μου σκοτώθηκε στη δουλειά. Ήταν πυροσβέστης και με το πυροσβεστικό όχημα είχαν πάει σε μια φωτιά και καθώς προσπαθουσε να βάλει σε καλή θέση το όχημα υποχώρησε το έδαφος και γλύστρησε στη χαράδρα. Νεότατος ήταν, 38 χρονών με δύο παιδάκια 3 χρονών και 6 μηνών. Σαν σενάριο ταινίας μου φαίνεται μερικές φορές.

Εμείς κατα τα άλλα καλά είμαστε. Συνεχίζουμε και μεγαλώνουμε. Πήγαμε στη γιατρό χθες και είμαστε κι εμείς κάπου 1480γρ. Είχε το κεφαλάκι προς τα κάτω και σε κάποια φάση κούνησε τον κωλαρίκο του και φάνηκε εξόγκωμα στην κοιλιά! Η γιατρός είπε ότι είναι νωρίς ακόμα για να πήρε θέση. Έχει ακόμα καιρό για να κάνει βόλτες εκεί μέσα.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Έχω από το Σάββατο να μπω, δυστυχώς λόγω δυσάρεστου γεγονότος. :-( Ένας πρώτος ξάδερφος μου σκοτώθηκε στη δουλειά. Ήταν πυροσβέστης και με το πυροσβεστικό όχημα είχαν πάει σε μια φωτιά και καθώς προσπαθουσε να βάλει σε καλή θέση το όχημα υποχώρησε το έδαφος και γλύστρησε στη χαράδρα. Νεότατος ήταν, 38 χρονών με δύο παιδάκια 3 χρονών και 6 μηνών. Σαν σενάριο ταινίας μου φαίνεται μερικές φορές.

Εμείς κατα τα άλλα καλά είμαστε. Συνεχίζουμε και μεγαλώνουμε. Πήγαμε στη γιατρό χθες και είμαστε κι εμείς κάπου 1480γρ. Είχε το κεφαλάκι προς τα κάτω και σε κάποια φάση κούνησε τον κωλαρίκο του και φάνηκε εξόγκωμα στην κοιλιά! Η γιατρός είπε ότι είναι νωρίς ακόμα για να πήρε θέση. Έχει ακόμα καιρό για να κάνει βόλτες εκεί μέσα.

Αχ Ανθη μου δυσαρεστα γεγονοτα...Ζωη σε σας κοπελα μου!!

Απ'την αλλη το μπεμπε μια χαρα μεγαλωνει ε??Μπραβο !!Και εμας εχει το κεφαλι προς τα κατω αλλα οπως λλει ο γιατρος ειναι νωρις για να παρει θεση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ παρεουλα μου λεω να σας αφησω για λιγο ..Παω να φτιαξω ενα κεικ με πορτοκαλι κ σοκολατα..Φιλακια τα λεμε μετα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ξερεις ποσο στεναχωριεμαι να ακουω για τετοια; πολύ λυπαμαι. λυπαμαι τα μωρακι του και την γυναικα του....

βρε κοριτσια σε ολες γυρισε εμενα ειναι ψηλα:-(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Κακά τα ψέμματα εμείς θα προχωρήσουμε, θα έχουμε και το μωρό. Για τη γυναίκα του και τα παιδάκια του είναι το δύσκολο. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε τέτοιες περιπτώσεις!

LXEWp2.png

βρε κοριτσια σε ολες γυρισε εμενα ειναι ψηλα:-(

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Μέχρι την 37η έχεις ακόμα σχεδόν δύο μήνες για να πάρει θέση! Αυτό είπε η γιατρός μου, αυτό είπαν και οι μαίες στο σεμινάριο που πηγαίνω.

LXEWp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗΚΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!

τι μου κανετε?καλα εχει μιση ωρα σας διαβαζω 9 σελιδες απο χθες το βραδυ!!βρε τι πολυλογουδες ειστε??:P:p:p

σημερα δεν μπηκα καθολου γιατι ειχα απο το πρωι την μαμα και τον μπαμπα μου!!πολυ χαρηκα!!η μαμα θα μεινει μεχρι την παρασκευη!!μιαμ μιαμ θα εχω φρεσκο φαγακι!!αλλα το μυαλο μου ειναι στα γλυκα ειδικα τωρα που ξερω οτι απαγορευεται να τρωω λογω σακχαρου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ανθη μου κουραγιο και ευχομαι αλλη στεναχωρια να μην σας ξαναβρει βρε κοριτσι μου!!τι να πω...:-(:sad:

προσπαθησε να σκεφτεσαι συνεχεια τον μπεμπουκο σου για να περνεις θετικες σκεψεις και χαρα!!κουραγιο στην γυναικα του ξαδερφου σου και στα παιδακια της.

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ουφφφφ τι κανετε?? πάλι γραψατε κατεβατα!!!! εγω εβγαλα απο σακουλες και κουτια, οτι ειχα παρει απο ρουχακια κ.τ.λ. και τα εβαλα ολα μαζι στην ντουλαπα. αυριο πρωτα ο θεος λεω να παω να τελειωσω τις αγορες με τα ρουχαλακια, σεντονακια κτλ και να αρχισω να πλενω και να τακτοποιουντε ενα ενα!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...