Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ωραια κοιλιτσα!!Μικρουλα ε?Φτου να μην σε ματιασω καλε!

Η φωτο ειναι οταν εκλεισα τον 6ο..Αν σας πω οτι στον 5ο πρεπει να ειχα μεγαλυτερη κοιλια???Μαλλον ιδεα μου θα ειναι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ειναι πολυ χαμηλα η κοιλια μου...αφου και το μωρο δεν το νιωθω σχεδον ποτε ψηλα..

Νικη, ο μπαμπας σου, σου κανει θεμα για τον πεθερο?Αρχιζει να τον ενοχλει?

οχι δεν κανει κανενα θέμα,,, εμενα ενοχλεί....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Οχι δεν είσαι κακια... ουτε εγω ηθελα να του το δώσω αλλα ηθελε πολύ ο άντρας μου και πιστηκα με την ελπιδα οτι θα γλυκαθει και θα βοηθησει λιγο την κατασταση... τιποτα φυσικα αλλα αντε... τωρα το ονομα θα το παρει ο πατερας μου που η βοηθεια του είναι παρα πολλη προς εμας....

εμενα τα πεθερικα ειναι αθανασιος+αθανασια. οποτε αν το πω ξεμπερδευω! δεν με πιεζει κανεις, οτι ο πεθερος ουτε ο αντρας μου αλλα εγω αποφασισα να το πω αθανασια. εξαλλου η πεθερα μου δεν ειναι κ πολυ καλα, δεν ξερουμε ποσο θα αντεξει ακομα,οποτε χαλαλι!

BJVqp3.png

Λοιπόν όλες μου φαίνεται ότι έχετε πιο μικρή κοιλια από την δικιά μου! Αν μπορέσω θα βάλω κι εγώ.

Νίκη μου,όσο αφορά το θέμα με τον πεθερό κ τα χρήματα δεν ξερω... Μήπως δυσκολεύεται οικονομικά!? Εμένα πχ οι γονείς μου ξέρω ότι αυτό το διάστημα ζοριζονται πολύ κ δεν εχω απαίτηση! Ότι μπορεί κ αν μπορεί ο καθένας! Οκ μου πήραν πράγματα διαφορα για το μωρό σε ρουχακια κτλ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν για κουνιες κ καρότσια! Γι'αυτό λέω μήπως κ εσένα ο πεθερός δεν μπορεί?

κοιταξε μπορει να μην βγαζει όσα βγαζει ο μπαμπας μου αλλά εχει χρηματα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

κοιταξε μπορει να μην βγαζει όσα βγαζει ο μπαμπας μου αλλά εχει χρηματα....

Κοίτα αν βγάζει κ έχει χρήματα πρέπει να βοηθήσει... Εμένα στεναχωριουνται πολύ που δεν έχουν να μας βοηθησουν κ το λένε κιόλας. Αλλά βοηθάνε όσο μπορούν γενικα γιατί δεν είναι μόνο το χρηματικό. Πχ θα βάψει όλο το δωμάτιο κ τις ρίγες ο μπαμπάς μου...

Στην δικη σου περίπτωση αν έχει κ δεν δίνει είναι μα...κια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λοιπόν όλες μου φαίνεται ότι έχετε πιο μικρή κοιλια από την δικιά μου! Αν μπορέσω θα βάλω κι εγώ.

Νίκη μου,όσο αφορά το θέμα με τον πεθερό κ τα χρήματα δεν ξερω... Μήπως δυσκολεύεται οικονομικά!? Εμένα πχ οι γονείς μου ξέρω ότι αυτό το διάστημα ζοριζονται πολύ κ δεν εχω απαίτηση! Ότι μπορεί κ αν μπορεί ο καθένας! Οκ μου πήραν πράγματα διαφορα για το μωρό σε ρουχακια κτλ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν για κουνιες κ καρότσια! Γι'αυτό λέω μήπως κ εσένα ο πεθερός δεν μπορεί?

Ο δικος μου παντως μπορει:tongue:

Απλά είναι τσιγκούνης:mad::-x

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλησπερα κουκλες,

μολις τελειωσα το σιδερο, κοιμουνται οι αντρες μου κι εγω κανω δουλιτσες,

Αννα μου δυστυχως δεν εκανα τιποτα λογω πυρετου ελπιζω να τα κανω αυτην την εβδομαδα και τα δυο,

Ελευθερια μου κι εγω αυτο πιστευω καπου 38 εβδ θα γεννησω εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ,

Οι κοιλιες ειναι φοβερες εαν μπορεσω θα βαλω κι εγω,

τωρα περιμενω απο τον αστερια την σιφινιερα της μπεμπας μου ειπαν 3-5 και τωρα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν μετα τις 6 κριμα γιατι ηθελα να την καθαρισω ενω τωρα πρεπει να το αφησω γι΄ αυριο, ο αντρας μου δουλευει νυχτα αυτην την εβδομαδα φευγει 9.30 και γυρναει 6.30, δυσκολα να μενεις μονη με ενα μωρο φοβαμαι αρκετα αλλα τι να κανω υπομονη θα περασει η εβδομαδα, γιαυτο δεν μπαινω και πολυ σας διαβαζω ομως και χαιρομαι που ειστε ολες καλα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα αν βγάζει κ έχει χρήματα πρέπει να βοηθήσει... Εμένα στεναχωριουνται πολύ που δεν έχουν να μας βοηθησουν κ το λένε κιόλας. Αλλά βοηθάνε όσο μπορούν γενικα γιατί δεν είναι μόνο το χρηματικό. Πχ θα βάψει όλο το δωμάτιο κ τις ρίγες ο μπαμπάς μου...

Στην δικη σου περίπτωση αν έχει κ δεν δίνει είναι μα...κια!

θα διξει στη πορεια Δωρα μου.... απλα νομιζα οτι θα εδεινε εστω 500 ευρω για τα επιπλα του μωρου και εμαθα οτι εδωσε 250 μπρωστα στα 1000 που θα δωσει ο μπαμπας μου και σε όσα εδωσε και σε οσα θα δωσει δεν ειναι τίποτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ Νίκη ήθελα να σου πω... Επειδή είδα ότι έχεις τα νύχια βαμμένα στη φωτό,στην γεννα να ξέρεις δεν κάνει να είναι βαμμένα ή τζελ! Γιατί κοιτάνε νομίζω από τα νύχια μήπως μελανιασεις...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κουκλες,

μολις τελειωσα το σιδερο, κοιμουνται οι αντρες μου κι εγω κανω δουλιτσες,

Αννα μου δυστυχως δεν εκανα τιποτα λογω πυρετου ελπιζω να τα κανω αυτην την εβδομαδα και τα δυο,

Ελευθερια μου κι εγω αυτο πιστευω καπου 38 εβδ θα γεννησω εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ,

Οι κοιλιες ειναι φοβερες εαν μπορεσω θα βαλω κι εγω,

τωρα περιμενω απο τον αστερια την σιφινιερα της μπεμπας μου ειπαν 3-5 και τωρα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν μετα τις 6 κριμα γιατι ηθελα να την καθαρισω ενω τωρα πρεπει να το αφησω γι΄ αυριο, ο αντρας μου δουλευει νυχτα αυτην την εβδομαδα φευγει 9.30 και γυρναει 6.30, δυσκολα να μενεις μονη με ενα μωρο φοβαμαι αρκετα αλλα τι να κανω υπομονη θα περασει η εβδομαδα, γιαυτο δεν μπαινω και πολυ σας διαβαζω ομως και χαιρομαι που ειστε ολες καλα

περαστικά σου....

τι δουλεια κανει ο αντρας σου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ Νίκη ήθελα να σου πω... Επειδή είδα ότι έχεις τα νύχια βαμμένα στη φωτό,στην γεννα να ξέρεις δεν κάνει να είναι βαμμένα ή τζελ! Γιατί κοιτάνε νομίζω από τα νύχια μήπως μελανιασεις...

ε ας δουνε απο τα νυχια των ποδιών χεχεεχε:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Μπραβο, Ελευθερια! αντε λιγες εβδομαδες εμειναν μετρημενες στα δαχτυλα!

Τι σχεση εχουν τα γλυκα με το αμνιακο υγρο και τις τουμπες?

Έχει σχέση, το σάκχαρο αυξάνει το αμνιακό υγρό, για ποιον λόγο δεν ξέρω. Γι'αυτό με ρώτησε και χθες ο υπερηχογραφιστής αν έχω σάκχαρο. Σάκχαρο δεν έχω αλλά καλό είναι να μειώσω τα γλυκά ώστε να μειωθεί και το υγρό.

Αν μειωθεί το υγρό, ελλατώνεται ο χώρς στην μήτρα άρα και οι πιθανότητες να αλλάξει η θέση της μπέμπας.

Βέβαια μου είπε ακόμη πως εφόσον το πρώτο γεννήθηκε φυσιολογικά και είχε καλή θέση, η μήτρα (εφόσον δεν παρουσιάστηκε κάποια αλλαγή ινομύωμα κτλ που να αλλάξει την φυσιολογία της) έχει τέτοιο σχήμα που αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο και το δεύτερο μωρό να πάρει την ίδια ή παρόμοια θέση....Για να δούμε:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...