Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασακι μου εγω δεν θα του βαζω εσωρουχα με μακρυ μανικι αλλα με κοντο...Απο πανω ενα φορμακι βελουτε ή πυτζαμακι (στον υπνο).Αυτο βεβαια ειναι αναλογα με την θερμανση που εχετε σπιτι.Εμεις εχουμε καλη θερμανση και γι'αυτο ειπαμε να μην το μαθουμε σε πολλα ρουχα...

και εγω ετσι λεω. εχουε καλη θερμανση και θεωρω πως το κοντομανικο και απο πανω ενα φορμακι ειναι μια χαρα!

Ίσως όχι Αναστασακι μου τι να σου πω κι εγω δεν τα πολύ ξερω αυτα...

τι να πω. εχω 3 σε νουμερο 0 το πολυ πολυ να μην παρω αλλα.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι 0-3 εχω παρει Αντωνια μου απλα μου ελεγε η Σοφη να μην τα παρω ολα 0-3 γιατι μπορει να ειναι μεγαλος ο μπεμπης και να θελει πιο μεγαλο νουμερο

Νικη μου επειδη ειπες οτι ηδη πηρες 9 γι'αυτο ειπα να μην παρεις πολλα ακομη...Να δεις το μεγεθος του μικρου...

Τα ανηψια του αντρα μου ηταν τοσο φαγανα κ μεγαλα παιδια που δεν φορεσαν 0-3 για πολυ .Γι'αυτο λεω να μην εχεις πανω απο 10...Προσωπικα εγω ετσι θα κανω ..Δεν παιρνω αλλα και βλεπουμε...Κοιτα βεβαια να δεις κ τι θα βολεψει εσενα προσωπικα...

Η αληθεια ειναι οτι εχω παρει λιγα κιλα αλλα δεν ξαναμετρησα την κοιλια μου αρα δεν ξερω ποση ειναι τωρα...

Το σαιτ για τις φωτο ειναι www.imageshack.us

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

λοιπον κοριτσια θα σας πω το παραπονο μου και πεστε μου αν ειμαι αδικη... όπως ξερετε εγω και ο φιλος ου δεν δουλευουμε επειδη σπουδαζουμε

ολα αυτα για το μωρο απο κλινικη μεχρι ρουχα και επιπλα και γενικα όλα δεν θα μας κοστισουν περιπου 5000 με 6000;

ο πατερας μου εχει δικη του δουλεια και ειναι αρκετα καλη μπορω να πω, ο πεθερός μου δουλευει στη κυβερνηση εχει 2 καταστηματα κατω απο το σπτι του και τα ενικιάζει και δουλευει και σαν κτιστης σε δικές του δουλειες, δεν πιανει τοσα λεφτα όσα περνει ο μπαμπας μου αλλά οσα πιανει ειναι καλα....

αυτό που καταλαα ειναι ότι τα περισσοτερα θα τα πληρωσει ο μπαμπας μου μην πω και σχεδον όλα. το κρεβατακι, καροτσι και γενικα όλα αυτά που σας ειχα πει τις προαλλες οτι πήραμε κοστησαν 1500 ευρώ περιπου εδωσε μονο 250 ευρώ ο πεθερος και ευτυχως εδωσε και ο αδερφος του φιλου μου αλλό 250 δηλαδη 500 συνολο. όλα τα ρουχα μεχρι τωρα τα πλήρωσε ο μπαμπας μου και η μαμα μου και μερικά εγώ.

δεν θελω να επιβαρυνω τους γονεις μου ρε γμτ αλλά δεν εχω επιλογή. . .

απλα ελπιζω όταν θα παω να γεννησω να δωσει και κατι ο πεθερος μου, όχι μονο παιχνιδι με τον εγγονο και οταν ειναι για λεφτα να μην εχουμε....

Αχ Νικη μου ποσο σε καταλαβαινω!! εμενα ο πεθερος μου δεν ξερει τι κρατα και δεν μας βοηθησε καθολου ουτε στον μεγαλο ούτε τώρα. μας εδωσε μονο ενα ποσο για να τελειωσουμε την θερμανση στο σπιτι... τωρα μας βλεπει οτι δεν τα βγαζουμε και δεν λεει να βοηθησει λιγο και εχει την απαιτηση να πηγαινω στο μακαριο για να μην πληρωνω.... και το παιδι να το παιρνω στο μακαριο γιατι δεν συμφερουν τα εμβόλια και αλλα τετοια ηλιθια μονο και μονο για να μην βαλει το χερι του στην τσεπη να βοηθησει τον γιο του και τα εγγονακια του... μονο να φημιζεται και να περιχερεται οτι του δώσαμε το όνομα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ξαναρθα κ εγω. εφυγα αποτομα πριν γιατι με πηρε ο υπνος στον καναπε!μετα μαγειρεψα ψαρακια κ τωρα εκανα λιγα τυροπιτακια γιατι η φετα που ειχα στο ψυγειο μου μυριζε κ ειπα να μην παει χαμενη! αχ μακαρι να βγει καλη η καμπυλη, πολυ φοβαμαι!

κ εμας ο πεθερος δεν βοηθαει καθολου, κ οταν απολυθηκε ο αντρας μου δεν ενδιαφερθηκε ιδιαιτερως. μεσολαβησε ο κουνιαδος μου ομως κ ειπε οτι θα μας δωσουν λεφτα για την κουνια. ενω οι δικοι μου μας βοηθανε πολυ, εμμεσα βεβαια, οχι οτι μου δινουν λεφτα στο χερι. πχ τα ψαρια ο μπαμπας μου τα αγορασε σημερα. αλλα τι να κανεις, οποιος θελει βοηθαει, οποιος δεν θελει δεν θα σκασω! αλλα το ονομα κ εγω θα το δωσω, απ τα πεθερικα,δυστυχως!

BJVqp3.png

Αχ Νικη μου ποσο σε καταλαβαινω!! εμενα ο πεθερος μου δεν ξερει τι κρατα και δεν μας βοηθησε καθολου ουτε στον μεγαλο ούτε τώρα. μας εδωσε μονο ενα ποσο για να τελειωσουμε την θερμανση στο σπιτι... τωρα μας βλεπει οτι δεν τα βγαζουμε και δεν λεει να βοηθησει λιγο και εχει την απαιτηση να πηγαινω στο μακαριο για να μην πληρωνω.... και το παιδι να το παιρνω στο μακαριο γιατι δεν συμφερουν τα εμβόλια και αλλα τετοια ηλιθια μονο και μονο για να μην βαλει το χερι του στην τσεπη να βοηθησει τον γιο του και τα εγγονακια του... μονο να φημιζεται και να περιχερεται οτι του δώσαμε το όνομα....

Xαιρεται για το ονομα ε??Κουνια που τους κουναγε!!!Μα καλα να εζουν κ να μην βοηθανε την κατασταση???Αλλιως θα ηταν αν δεν ειχαν κιολας!!

Εγω μαλλον δεν θα τους δωσω την χαρα να ακουσουν ονομα....χαχαχα!!Μηπως ειμαι πολυ κακια??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλός ειναι ο πεθερός μου δεν θα σου πω ψεματα αλλά θα θελα να βοηθισει λίγο περισοοτερο γιατι λυπάμαι τους γονεις μου...

σιγα μην παμε μακαριο ασε καλυτερα εκει που ειμαστε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν όλες μου φαίνεται ότι έχετε πιο μικρή κοιλια από την δικιά μου! Αν μπορέσω θα βάλω κι εγώ.

Νίκη μου,όσο αφορά το θέμα με τον πεθερό κ τα χρήματα δεν ξερω... Μήπως δυσκολεύεται οικονομικά!? Εμένα πχ οι γονείς μου ξέρω ότι αυτό το διάστημα ζοριζονται πολύ κ δεν εχω απαίτηση! Ότι μπορεί κ αν μπορεί ο καθένας! Οκ μου πήραν πράγματα διαφορα για το μωρό σε ρουχακια κτλ αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να δώσουν για κουνιες κ καρότσια! Γι'αυτό λέω μήπως κ εσένα ο πεθερός δεν μπορεί?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα ειναι πολυ χαμηλα η κοιλια μου...αφου και το μωρο δεν το νιωθω σχεδον ποτε ψηλα..

Νικη, ο μπαμπας σου, σου κανει θεμα για τον πεθερο?Αρχιζει να τον ενοχλει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

και εγω ετσι λεω. εχουε καλη θερμανση και θεωρω πως το κοντομανικο και απο πανω ενα φορμακι ειναι μια χαρα!

τι να πω. εχω 3 σε νουμερο 0 το πολυ πολυ να μην παρω αλλα.

κι εγω εχω 3 φορμακια 0 και δεν θα παρω αλλα το πολύ να τα φορεσει 2 εβδομάδες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Xαιρεται για το ονομα ε??Κουνια που τους κουναγε!!!Μα καλα να εζουν κ να μην βοηθανε την κατασταση???Αλλιως θα ηταν αν δεν ειχαν κιολας!!

Εγω μαλλον δεν θα τους δωσω την χαρα να ακουσουν ονομα....χαχαχα!!Μηπως ειμαι πολυ κακια??

Οχι δεν είσαι κακια... ουτε εγω ηθελα να του το δώσω αλλα ηθελε πολύ ο άντρας μου και πιστηκα με την ελπιδα οτι θα γλυκαθει και θα βοηθησει λιγο την κατασταση... τιποτα φυσικα αλλα αντε... τωρα το ονομα θα το παρει ο πατερας μου που η βοηθεια του είναι παρα πολλη προς εμας....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νικη μου επειδη ειπες οτι ηδη πηρες 9 γι'αυτο ειπα να μην παρεις πολλα ακομη...Να δεις το μεγεθος του μικρου...

Τα ανηψια του αντρα μου ηταν τοσο φαγανα κ μεγαλα παιδια που δεν φορεσαν 0-3 για πολυ .Γι'αυτο λεω να μην εχεις πανω απο 10...Προσωπικα εγω ετσι θα κανω ..Δεν παιρνω αλλα και βλεπουμε...Κοιτα βεβαια να δεις κ τι θα βολεψει εσενα προσωπικα...

Η αληθεια ειναι οτι εχω παρει λιγα κιλα αλλα δεν ξαναμετρησα την κοιλια μου αρα δεν ξερω ποση ειναι τωρα...

Το σαιτ για τις φωτο ειναι www.imageshack.us

καταλαβα τι θες να πεις ΣΟφη μου, θα δω τι θα μου παρουμε και μετα θα παρω κι αλλα΄αν χρειαζομαι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...