Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω για μονοκλεινο παω παλι. τα 200 ευρω δεν είναι μεγαλη διαφορα! και στον πρωτο μονοκλεινο είχα!

εμας επειδη ειναι 500 ευρώ η διαφορά λεω για δυκλεινο, τι να κανουμε,,,, και εγω δηλαδη μονοκλεινο θα προτιμουσα να μην εχω καμια στη κεφαλί μου γιατί οκ η κοπέλα μια χαρα μπορει να ειναι αλλά ξερεις ειναι και οι συγγενεις της, θα εχω και τους δικους μου κτλ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω κατι... τι είναι η αλυσιβα;; εψαχνα να βρω μια συνταγη για μελομακαρονα και γραφει 1 φλυντζανι αλυσιβα:confused: τι είναι αυτο;;:confused::confused:

Μα πρώτη φορά το ακούω:confused::confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Μα πρώτη φορά το ακούω:confused::confused:

εψαξα και βρικα οτι ειναι σταχτη με νερό:roll: μα τι σταχτη;;; τσιγαρου;;;:shock:

εμας επειδη ειναι 500 ευρώ η διαφορά λεω για δυκλεινο, τι να κανουμε,,,, και εγω δηλαδη μονοκλεινο θα προτιμουσα να μην εχω καμια στη κεφαλί μου γιατί οκ η κοπέλα μια χαρα μπορει να ειναι αλλά ξερεις ειναι και οι συγγενεις της, θα εχω και τους δικους μου κτλ....

ακριβως γιαυτο προτιμαω μονη μου. π.χ η ξαδελφη μου οταν γεννησε την εβαλαν με μια που έκανε σοβαρη εγχειρηση μητρικων... φαντασου εσενα να ερχονται να σε βλεπουν για την χαρα σου και την αλλη επειδη π.χ είναι σοβαρα άρρωστη.

μια φιλη μου την εβαλαν με μια που είχε μολυνση και η φιλη μου είχε κανει καισαρικη και δεν μπορούσε ναπαει στην τουαλετα με τηνυσηχια της αφού ήταν μολυσμενη η άλλη. απαιτησε να την αλλαξουν και φυσικα την άλλαξαν στο τέλος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Tσουπ ηρθα και εγω στην παρεα σας!!!

Εφτιαξα τον αρακα μου, συγυρισα, εκανα σιδερο, εφαγα και ηρθα...

Λαμπρινη μου δεν εχω παει στα ρακομπερδεματα αλλα για τις Μαδαρες..δαγκωτο!!!Ειναι τελεια!!Το φαγακι τους δεν παιζετε...

Παω να σας βαλω 2 φωτο με τα υπολοιπα ασιδερωτα κ το σχεδακι απο το σετ που μου πηρε η αδελφη μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εψαξα και βρικα οτι ειναι σταχτη με νερό:roll: μα τι σταχτη;;; τσιγαρου;;;:shock:

ακριβως γιαυτο προτιμαω μονη μου. π.χ η ξαδελφη μου οταν γεννησε την εβαλαν με μια που έκανε σοβαρη εγχειρηση μητρικων... φαντασου εσενα να ερχονται να σε βλεπουν για την χαρα σου και την αλλη επειδη π.χ είναι σοβαρα άρρωστη.

μια φιλη μου την εβαλαν με μια που είχε μολυνση και η φιλη μου είχε κανει καισαρικη και δεν μπορούσε ναπαει στην τουαλετα με τηνυσηχια της αφού ήταν μολυσμενη η άλλη. απαιτησε να την αλλαξουν και φυσικα την άλλαξαν στο τέλος...

ναι ξερω πολλά υπάρχουν και πολλά μπορει να συμβουν....

αλλά δεν θελω να επιβαρυνω κι αλλο τους γονιους μου γιατι οι γονεις μου θα τα πληρωσουνε....:|:neutral:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Aντωνια μου εννοει σταχτη απο το τζακι...απο τα ξυλα που εχουν καει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Tσουπ ηραθα και εγω στην παρεα σας!!!

Εφτιαξα τον αρακα μου, συγυρισα, εκανα σιδερο, εφαγα και ηρθα...

Λαμπρινη μου δεν εχω παει στα ρακομπερδεματα αλλα για τις Μαδαρες..δαγκωτο!!!Ειναι τελεια!!Το φαγακι τους δεν παιζετε...

Παω να σας βαλω 2 φωτο με τα υπολοιπα ασιδερωτα κ το σχεδακι απο το σετ που μου πηρε η αδελφη μου...

εχεις βαλει κι αλλα;;;; δεν τα εχω δει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αυτα ειναι τα ασιδερωτα μου..Τα εχω καταταξει αναλογα με το μεγεθος κ την χρηση βεβαια...

scaled.php?server=573&filename=dsc00724zm.jpg&res=medium

Και αυτο ειναι το μπουρνουζι απο το σετ...

scaled.php?server=600&filename=dsc00722d.jpg&res=medium

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εχεις βαλει κι αλλα;;;; δεν τα εχω δει

Νικη μου εβαλα εχθες βραδυ μια φωτο με την κοιλιτσα μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ναι ξερω πολλά υπάρχουν και πολλά μπορει να συμβουν....

αλλά δεν θελω να επιβαρυνω κι αλλο τους γονιους μου γιατι οι γονεις μου θα τα πληρωσουνε....:|:neutral:

ναι σιγουρα είναι διαφορετικα στην περιπτωση σου. κοιτα και εμενα αν η διαφορα ήταν παραπανω απο 200 και εγω για δικλεινο θα πηγαινα...αλλα για 200 ευρω μπροστα στα τοσα που θα δώσω δεν είναι τιποτα ε;;

Aντωνια μου εννοει σταχτη απο το τζακι...απο τα ξυλα που εχουν καει...

Συγνώμη θα βαλω σταχτη απο τζακη στα μελομακαρονα;;; αχαχαχαχαχαχα κατι δεν καταλαβα καλα ή μου φένεται:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου εβαλα εχθες βραδυ μια φωτο με την κοιλιτσα μου...

ασε να την δω μετα....

πολύ ωραια όλα... να σε ρωτησω θα παρεις κι αλλα;

και κατι άλλο πόσα φορμακια λες να χρειαστουμε στην αρχη;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αυτα ειναι τα ασιδερωτα μου..Τα εχω καταταξει αναλογα με το μεγεθος κ την χρηση βεβαια...

scaled.php?server=573&filename=dsc00724zm.jpg&res=medium

Και αυτο ειναι το μπουρνουζι απο το σετ...

scaled.php?server=600&filename=dsc00722d.jpg&res=medium

Αχ τέλεια είναι ας είναι και ασιδέρωτα καλά το μπουρνούζι τέλειο το χρώμα μου αρέσει πολύ.Έχεις πάρει αρκετά ε?Μπράβο κι εγω μάλλον θα πάω μια βολτίτσα σήμερα αν προλάβω;)

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι σιγουρα είναι διαφορετικα στην περιπτωση σου. κοιτα και εμενα αν η διαφορα ήταν παραπανω απο 200 και εγω για δικλεινο θα πηγαινα...αλλα για 200 ευρω μπροστα στα τοσα που θα δώσω δεν είναι τιποτα ε;;

Συγνώμη θα βαλω σταχτη απο τζακη στα μελομακαρονα;;; αχαχαχαχαχαχα κατι δεν καταλαβα καλα ή μου φένεται:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγω σκεφτομουνα τι σχεση εχουν τα μελομακαρονα με τη στακτη....χεχεχε

ε ναι αν ηταν 200 ευρω θα το σκεφτομουνα κι εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ασε να την δω μετα....

πολύ ωραια όλα... να σε ρωτησω θα παρεις κι αλλα;

και κατι άλλο πόσα φορμακια λες να χρειαστουμε στην αρχη;

Να σου πω την αληθεια εγω τρελαινομαι με αυτα και αν με αφηναν θα επαιρνα κι αλλα κι αλλα ....Τα περισσοτερα απο αυτα μου τα εχει δωσει η αδελφη μου απο τον ανηψιο μου...

Εγω πηρα 5-6 εσωρουχακια , 4 πυτζαμακια,3 φορμιτσες με μπλουζακια κ ζακετακια ,3 βελουτε φορμακια...Τα υπολοιπα σκουφακια,γαντακια, καλτσακια, φορμακια, εσωρουχα , 2 μπουφανακια, 1 φορμα εξοδου μου τα εδωσε η αδελφη μου οπως ειπα...

Παντως δεν ξερω να σου πω εγω για ποσοτητες ...Οι κοπελες που ειναι ηδη μανουλες ξερουν πολυ καλυτερα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...