Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα! αχ να σας πω τι επαθα ! ειμαι στη δουλεια κ πηγα να κατεβω ενα σκαλοπατι , γλιστρησα και επεσα! ευτυχως επεσα με τα γονατα και τα χερια μεσα σε χαλικια(δουλευω εκτος πολης και ειμαι σαν να επεσα στο χωριο)! τα γονατα μου τρεχουν αιματα και μελανιασαν! δεν χτυπησα στην κοιλια αλλα φοβηθηκα, λετε να επαθε τιποτα το μωρο??

Μη φοβασαι!Δεν παθαινει τπτ το μωρακι σου..Ειναι καλα προστατευμενο εκει μεσα!!!

Απλα εσυ να βαλεις μπεταντιν, να απολυμανεις την περιοχη γτ ποτε δεν ξερεις!Ωχ μωρεεεε περαστικα!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Η χοριακη σου ειναι ενθαρυντικη για τα κοριτσια που βλεπουν χαμηλες τιμες στην αρχη μιας εγκυμοσυνης και απογοητευονται.Τωρα ομως εχεις το θαυματακι σου στα χερια σου! Για να περνουμε κουραγιο...............

Όχι στα χέρια μου, στην κοιλίτσα μου. Αυτό συνέβει σε αυτή την εγκυμοσύνη, στον γιο μου όλα φαινόντουσαν μια χαρά από την αρχή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μη φοβασαι!Δεν παθαινει τπτ το μωρακι σου..Ειναι καλα προστατευμενο εκει μεσα!!!

Απλα εσυ να βαλεις μπεταντιν, να απολυμανεις την περιοχη γτ ποτε δεν ξερεις!Ωχ μωρεεεε περαστικα!!!

ουτε οινοπνευμα δεν εχουμε εδω! ειμαι μονη τωρα κ δεν μπορω να φυγω, μολις ερθει το αφεντικο τρεχω στο φαρμακειο! μη σας αηδιασω αλλα εχει μπει το χωμα μεσα στην πληγη και ανακατευτηκε με το αιμα, αστα να πανε ειναι!!

BJVqp3.png

Εδω εχεις ενα δικαιο Λαμπρινη!

Αχ κοριτσια δειτε...http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=39&la=1&ct=1080307

Δεν ειναι τελεια?

Ειδικα αυτο που ενωνετε με το κρεβατι...ΤΡΕΛΑ!!!

Κοριτσάκι μου αυτά είναι ωραία αλλά όχι πρακτικά. Σε λίγο καιρό το παιδί δεν θα χωράει μέσα! Μεγαλώνουν και ψηλώνουν τόσο γρήγορα που δεν έχετε ιδέα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ουτε οινοπνευμα δεν εχουμε εδω! ειμαι μονη τωρα κ δεν μπορω να φυγω, μολις ερθει το αφεντικο τρεχω στο φαρμακειο! μη σας αηδιασω αλλα εχει μπει το χωμα μεσα στην πληγη και ανακατευτηκε με το αιμα, αστα να πανε ειναι!!

Ουφφφ..και νερακι δεν ξερω αν ειναι καλο να ριξεις..Εχει τα περισσοτερα μικροβια υποτοθεται!Καλα..ειναι δυσκολο να παθεις κατι, αλλα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμενα ο ανδρας μου ρωτησε τον λογιστη του και του ειπε οτι περιπου 4500 θα παρω συνολικα!Λετε να αλλαξουν μεχρι τοτε?Πφφ.Παντως δεν ξερω..πιστευω οτι το κρατος , τα επιδοματα αυτα, ειναι τα τελευταια που θα μειωσει-κοψει!

Καλημερα κοριτσια μου!!πωπω τι ωραια συζητηση ανοιξατε..επιδοματα!!Και εγω ειμαι καθηγητρια (ξενων γλωσσων) κ αυτην την στιγμη ανεργη.Βεβαια εχω συμπληρωσει τα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια κ θα παρω τα επιδοματα του ΙΚΑ αλλα απο τον ΟΑΕΔ τιποτα(εκτος αν ξεκινησω να δουλευω σε φροντιστηριο).

Ωστοσο το σκεφτομαι ετσι το σκεφτομαι κ αλλιως κ δεν ξερω τι ειναι το σωστοτερο...Να παω για 2-3 μηνες φροντιστηριο για να δικαιουμαι κ τα του ΟΑΕΔ? Η μηπως να κατσω σπιτι γιατι φοβαμαι την ορθοστασια κ τις αποστασεις(περα-δωθε)?

Ακομη δεν ξεχναω μια μικρη αποκολληση τον Ιουλιο που με κρατησε 2 εβδομαδες μες το σπιτι...Οταν εισαι μεσα θες να βγεις λιγακι εξω και οταν δουλευεις θες να κατσεις κ λιγο ξαπλα !!!Ετσι ειμαστε...Τι να κανουμε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσάκι μου αυτά είναι ωραία αλλά όχι πρακτικά. Σε λίγο καιρό το παιδί δεν θα χωράει μέσα! Μεγαλώνουν και ψηλώνουν τόσο γρήγορα που δεν έχετε ιδέα!

Ναι το ξερω..Για κανενα 3μηνο ειναι..Η πεθερα πληρωνει μωρε!Τζαμπα ονομα θα δωσουμε?χεχε!Αλλωστε λενε οτι στην αρχη ειναι καλο να το εχεις κοντα σου..ερω γω!

Κοριτσια..μου μυριζει ελληνικος καφες!Μιαμμμμ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! αχ να σας πω τι επαθα ! ειμαι στη δουλεια κ πηγα να κατεβω ενα σκαλοπατι , γλιστρησα και επεσα! ευτυχως επεσα με τα γονατα και τα χερια μεσα σε χαλικια(δουλευω εκτος πολης και ειμαι σαν να επεσα στο χωριο)! τα γονατα μου τρεχουν αιματα και μελανιασαν! δεν χτυπησα στην κοιλια αλλα φοβηθηκα, λετε να επαθε τιποτα το μωρο??

Είχα πάθει το ίδιο πράγμα στην 1η εγκυμοσύνη, μόνο που έπεσα μέσα στον κεντρικό δρόμο και έβαλα τα χέρια μπροστά. Το μωρό το άκουγα κανονικά και πήρα τον γιατρό τηλ προληπτικά. Μου είπε να πάω να με δει γιατί μια αποκόλληση δεν δίνει αμέσως αίμα μερικές φορές. Πήγα και όλα ήταν μια χαρά.

Κάνε ένα τηλ στον γιατρό σου και αυτός θα κρίνει. Όμως δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!πωπω τι ωραια συζητηση ανοιξατε..επιδοματα!!Και εγω ειμαι καθηγητρια (ξενων γλωσσων) κ αυτην την στιγμη ανεργη.Βεβαια εχω συμπληρωσει τα 200 ενσημα στα τελευταια 2 χρονια κ θα παρω τα επιδοματα του ΙΚΑ αλλα απο τον ΟΑΕΔ τιποτα(εκτος αν ξεκινησω να δουλευω σε φροντιστηριο).

Ωστοσο το σκεφτομαι ετσι το σκεφτομαι κ αλλιως κ δεν ξερω τι ειναι το σωστοτερο...Να παω για 2-3 μηνες φροντιστηριο για να δικαιουμαι κ τα του ΟΑΕΔ? Η μηπως να κατσω σπιτι γιατι φοβαμαι την ορθοστασια κ τις αποστασεις(περα-δωθε)?

Ακομη δεν ξεχναω μια μικρη αποκολληση τον Ιουλιο που με κρατησε 2 εβδομαδες μες το σπιτι...Οταν εισαι μεσα θες να βγεις λιγακι εξω και οταν δουλευεις θες να κατσεις κ λιγο ξαπλα !!!Ετσι ειμαστε...Τι να κανουμε?

Σε νιωθω...Τωρα δεν εχεις ορεξη να παρεις τα ποδια σου φανταζομαι..Αλλα αν ειναι να καθεσαι 6 μηνες ακομα με το μωρακι?:confused:

Δεν εχεις ξεπέρασει τον κινδυνο...Καλα, παντα πρεπει να προσεχουμε αλλα ο γιατρος τι σου ειπε για την αποκολληση?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γωγω μου καλημερα!Νομιζω οτι δεν κανει να βαλεις μπενταντιν.Καλυτερα παρε τον γιατρο σου να ρωτησεις τι μπορεις να βαλεις αλλα να δεις που το μωρακι ειναι μια χαρα...Πραγματικα ειναι καλα προστατευμενο μεσα αλλα δεν ειναι κακο να παρεις την αποψη του γιατρου σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Είχα πάθει το ίδιο πράγμα στην 1η εγκυμοσύνη, μόνο που έπεσα μέσα στον κεντρικό δρόμο και έβαλα τα χέρια μπροστά. Το μωρό το άκουγα κανονικά και πήρα τον γιατρό τηλ προληπτικά. Μου είπε να πάω να με δει γιατί μια αποκόλληση δεν δίνει αμέσως αίμα μερικές φορές. Πήγα και όλα ήταν μια χαρά.

Κάνε ένα τηλ στον γιατρό σου και αυτός θα κρίνει. Όμως δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

θα παω το απογευμα στο γιατρο ετσι κ αλλιως για να δειξω την αυχενικη. αλλα δεν εχω ραντεβου για εξεταση, απλα μου ειπε να περασω. θα της πω κ βλεπουμε!

ευχαριστω!

BJVqp3.png

Ναι το ξερω..Για κανενα 3μηνο ειναι..Η πεθερα πληρωνει μωρε!Τζαμπα ονομα θα δωσουμε?χεχε!Αλλωστε λενε οτι στην αρχη ειναι καλο να το εχεις κοντα σου..ερω γω!

Κοριτσια..μου μυριζει ελληνικος καφες!Μιαμμμμ..

Είναι πρακτικό για τον θηλασμό και μόνο αυτό το κρεβατάκι. Μπορείς όμως να ενώσεις την κούνια με το κρεβάτι σου και να μην βάλεις κάγκελο από εκείνη την μεριά. Νομίζω όμως από εμπειρία πως μια μητέρα που δεν έχει ξαναθηλάσει είναι δύσκολονα θηλάσει ένα μωράκι και ιδίως νεογέννητο με αυτόν τον τρόπο. Θέλει εξοικείωση.

Σόφη όσο περνάει ο καιρός είναι πιο ανθεκτικά τα εμβρυάκια μας και δεν είμαστε ευάλωτες σε αποστάσεις. Το περπάτημα δεν κάνει κακό αρκεί να μην υπερβαίνει τα όρια. Θέλω να πω πως αν σκέφτεσαι να μην πας δουλειά για να μην πάθεις κάτι λόγω αποστάσεων, ξανασκέψου το!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...