Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειτόνισσα οι Μαδάρες είναι πιο καλό μαγαζί πιο ταβέρνα τα ρακομπερδέματα είναι πιο ρακάδικο πιο χύμα βρε παιδί μου.

αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω Γεωργια!!Ωραια!Άρα μαλλον Μαδαρες και περιμενω και μνμ σου για τον κουμπαρο!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσύ η μικρούλα ήσυχα με τις δουλειές ε?Τι χαλιά θα σηκώσεις καλέ άστα κάτω δεν κάνει να κουράζεσαι θα σε μαλώσω:tongue:

ενα χαλί σχετικά μικρό ειναι βασικά χεχε απλα θα το βγάλω εξω να φυγει η σκόνη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αυτο που θα κανει θα το κανει ετσι ωστε να μπορει να το χρησιμοποιησει μεχρι τα 5.Θα ειναι με αποσπομενα καγκελα απλα δεν θα μεγαλωνει σε μεγεθος απότι καταλαβα..

Δικαιο..δεν θα ηταν ωραιο για αγορι!

Βρηκα και κατι αλλα, πολυ ωραια!

http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Ριξε μια ματια αν εχεις χρονο..Μου αρεσει ο συνδυασμος του ζαχαρι με το ξυλο..Και πιο πολυ μου αρεσουν οι 2 τελευταιες φωτο νομιζω!

Ρίξε μια ματιά κι εδω http://www.nekbaby.gr/category/%ce%ad%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%b1/

zxG9p3.png

owokp3.png

Γτ δεν με τρελανε κατι???

Εγω ξερω οτι μου δινουν γαϊδαρο, τον κοιταω και στ δοντια!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γτ δεν με τρελανε κατι???

Εγω ξερω οτι μου δινουν γαϊδαρο, τον κοιταω και στ δοντια!:rolleyes:

Από αυτές που μου έδειξες μου αρέσει η τρίτη από το τέλος που έχει τη γαλάζια κουνουπιέρα οι άλλες μου φάνηκαν πολύ τετράγωνες.Αλλά γούστα είναι αυτά κάπου είχα δει ένα site που θα σου αρέσουν νομίζω θα ψάξω και να το βρω θα στο στείλω με πμ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια γύρισα!! Συνεφιασε εδω μαλλον θα βρεξει παλι μεχρι αποψε!! μακαρι να μου την χαρησει μεχρι να παω σπιτι γιατι δεν εφερα ομπρελα μαζι μου και πως θα παω απεναντι στο παρκινγκ:tongue:

Νικη ρωτησες τιμες στο Απολλωνιο;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Από αυτές που μου έδειξες μου αρέσει η τρίτη από το τέλος που έχει τη γαλάζια κουνουπιέρα οι άλλες μου φάνηκαν πολύ τετράγωνες.Αλλά γούστα είναι αυτά κάπου είχα δει ένα site που θα σου αρέσουν νομίζω θα ψάξω και να το βρω θα στο στείλω με πμ.

Kαι εγω πριν σου ελεγα οτι δεν μου αρεσουν τα τετραγωνα και τελικα τετραγωνα σου δειχνω...λες να ειμαι εγκυος και να μην ξερω τι θελω?:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Kαι εγω πριν σου ελεγα οτι δεν μου αρεσουν τα τετραγωνα και τελικα τετραγωνα σου δειχνω...λες να ειμαι εγκυος και να μην ξερω τι θελω?:tongue:

χαχαχα:lol:γράψε στο google κρεβατάκια μωρού και χτύπα στις εικόνες να δεις ότι έχει μήπως σου αρέσει κάτι μέχρι να βρω αυτό που σου λέω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια γύρισα!! Συνεφιασε εδω μαλλον θα βρεξει παλι μεχρι αποψε!! μακαρι να μου την χαρησει μεχρι να παω σπιτι γιατι δεν εφερα ομπρελα μαζι μου και πως θα παω απεναντι στο παρκινγκ:tongue:

Νικη ρωτησες τιμες στο Απολλωνιο;;

ναι Αντωνια μου ρώτησα λοιπόν 2.500 με φ.τ. δυκλινο και 3000 μονοκλινο.

3.500 καισαρικη δυκλινο και 4000 μονοκλινο..... εξω η επισκληριδιος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

ναι Αντωνια μου ρώτησα λοιπόν 2.500 με φ.τ. δυκλινο και 3000 μονοκλινο.

3.500 καισαρικη δυκλινο και 4000 μονοκλινο..... εξω η επισκληριδιος

Μα το απολλωνιο μονο 2κλεινα εχει.... αλλα αν θες σε βαζουν μονη σου και σε χρεωνουν παραπανω φενετε:rolleyes:

Εμενα διαβασες χτες αυτα που εγραψα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μα το απολλωνιο μονο 2κλεινα εχει.... αλλα αν θες σε βαζουν μονη σου και σε χρεωνουν παραπανω φενετε:rolleyes:

Εμενα διαβασες χτες αυτα που εγραψα;

όχι Αντωνια μου αν μπορεις πες μου τωρα....

παντως εγω σε δυκλινο θα μπω, τι μια τι καμία διπλα μου.....

στο κατω κατω μπορει να τυχει να ειναι δυκλινο και να ειμαι και μονη μου.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

όχι Αντωνια μου αν μπορεις πες μου τωρα....

παντως εγω σε δυκλινο θα μπω, τι μια τι καμία διπλα μου.....

στο κατω κατω μπορει να τυχει να ειναι δυκλινο και να ειμαι και μονη μου.....

εμας είναι δικλεινο 2600 και δικλυνο 2800 φυσιολογικο τοκετο εξω η επισκληριδιος. για καισαρικη δεν ρωτησα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...