Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπραβο, Ελευθερια! αντε λιγες εβδομαδες εμειναν μετρημενες στα δαχτυλα!

Τι σχεση εχουν τα γλυκα με το αμνιακο υγρο και τις τουμπες?

εγω καταλαβα οτι επειδη τα γλυκα δινουν ενεργεια στα μωρακια και κινούνται πολυ(γιατυο μας λενε αμα δεν τα νιωθουμε να τρωμε κατι γλυκο) και επειδη με το αμνιακο υγρό γλυστράνε πολύ ισως φοβαται ότι με την πολυ ενεργεια της μπεμπας κανει καμια τουμπα αναποδη και μεινει εκει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω καταλαβα οτι επειδη τα γλυκα δινουν ενεργεια στα μωρακια και κινούνται πολυ(γιατυο μας λενε αμα δεν τα νιωθουμε να τρωμε κατι γλυκο) και επειδη με το αμνιακο υγρό γλυστράνε πολύ ισως φοβαται ότι με την πολυ ενεργεια της μπεμπας κανει καμια τουμπα αναποδη και μεινει εκει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μωρε, ενταξει για τις τουμπες.Αλλα το αμνιακο υγρο εχει φοβο απο αυτες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βασικα ο μαραγκος μπορει να κανει και σχεδια?Αυτο που δεν θελω ειναι να ειναι τετραγωνο το επιπλο και να κανει μονο γωνιες..Μου αρεσει που το ξυλο γυρναει προς τα εξω, απλα σκεφτομαι αν στη κουνια αυτη μπορει να γινει και συρταρι απο κατω...ισως μπορει απλα θα φυγει ολο το σχεδιο απο κατω..

Και κατι αλλο...Ειναι πολυ κοριτσιστικο?Σε αγορακι θα μπορω να το χρησιμοποιησω?

Ναι μπορεί να βγάλει σχέδιο ο δικός μου βέβαια ήταν και μικρός και έκανε και στο pc σχέδιο αλλά κι ο δικός σου σίγουρα θα καταλάβει.Σε αγοράκι δε θα μου άρεσε είναι η αλήθεια.Αλλά για κορίτσι είναι κουκλίστικο!Α και στην κούνια να βάλεις συρτάρι είπαμε να είναι και λίγο χρηστικό αν μπορεί το συρτάρι να ανοίγει από την πίσω μεριά της κούνιας έτσι και συρτάρι θα έχεις και δε θα χαλάσει το σχέδιο για ρώτα και αυτό;)

zxG9p3.png

owokp3.png

εμεις θα φάμε λεμονατο. . . . γιαμι!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι;

πως προλαμβαινετε δουλεία, παιδιά, άντρα, μαγειρεμα και καθαρισμό του σπιτιού;

εγω που μενω με τους γονεις μου και εχω τα διαβασματα του και το να συγυρισω το δωματιο μου να βοηθισω και λίγο τη μαμα μου νομίζω δεν προλαμβαίνω ποσο μάλλων μετα με το μωρακι...

ποιοι ειναι το μυστικό σας;:rolleyes:

Ωχχχ πονεμενη ιστορια!Εγω θα ειμαι σπιτι 4 η ωρα!Θα αρχισω να μαζευω..5 η ωρα θα βαλω τη σκουπα μου, θα ξεσκονισω θα κανω και τη τουαλετα, μετα θα κανω φαι και μετα θα σιδερωσω τα ρουχα του μωρου..

Γενικα οτι δουλειες εχω να κανω, τις κανω μεχρι τις 8 που ερχεται ο ανδρας μου, γτ μετα και δουλεια δεν μπορεις να κανεις αν τον εχεις μεσα στα ποδια σου, αλλα και ειναι βλακεια να γυρναει απο τη δουλεια και να βρισκει τον πανικο..

Αυτα τα κανω μερα παρα μερα..Σιγουρα την παρασκευη θα κανω πιο καλες δουλειες..Θα σφουγγαρισω, θα αλλαξω σεντονια, θα κανω πισω απο τους καναπεδες και τετοια!Για σκ δεν αφηνω πολλα πραγματα!

Αλλα ειμαι πολυ ψειρας..σε εκνευριστικο σημειο και δεν ξερω πως θα την παλεψω με το μωρο οταν αρχισει να κανει χαλια...

Τσαλακωνεται το ριχταρι απο τον καναπε και νομιζω οτι ειναι χαλια ολο το σπιτι..Ελεος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γύρισα πριν λίγο από τον γιατρό. Όλα καλά. Μου είπε μόνο να μετριάσω τα γλυκά γιατί έχω πολύ αμνιακό υγρό, μην κάνει καμιά τούμπα η μπέμπα.

Επίσης δεν βλέπει να περνάω τις 38 εβδομάδες εφόσον σαν πρωτότοκη γέννησα στις 38 τώρα μάλλον νωρίτερα και εξαιτίας του βάρους του παιδιού δεν βλέπει να τραβάει πολύ.

Αυτά, προχωράμε. Α είμαι +9 κιλά, μια χαρά μου είπε λαμβάνοντας υπόψιν πως έχω πολύ αμνιακό υγρό που αυξάνει τον αριθμό της ζυγαριάς!

Μπράβο σου Ελευθερία μου εντάξει λίγη διατροφούλα δε πειράζει εξάλλου για λίγο θα είναι πωπω μόλις μπεις στο μήνα σου βουρ να στοιχηματίσω πάνω σου ότι θα γεννήσεις νωρίς ε?;):tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μπορεί να βγάλει σχέδιο ο δικός μου βέβαια ήταν και μικρός και έκανε και στο pc σχέδιο αλλά κι ο δικός σου σίγουρα θα καταλάβει.Σε αγοράκι δε θα μου άρεσε είναι η αλήθεια.Αλλά για κορίτσι είναι κουκλίστικο!Α και στην κούνια να βάλεις συρτάρι είπαμε να είναι και λίγο χρηστικό αν μπορεί το συρτάρι να ανοίγει από την πίσω μεριά της κούνιας έτσι και συρτάρι θα έχεις και δε θα χαλάσει το σχέδιο για ρώτα και αυτό;)

Εξυπνο αυτο το τελευταιο..

Με προβληματισες τωρα ομως..Εγω ελεγα να το κρατησω και για αγορακι...Ουφφφ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ωχχχ πονεμενη ιστορια!Εγω θα ειμαι σπιτι 4 η ωρα!Θα αρχισω να μαζευω..5 η ωρα θα βαλω τη σκουπα μου, θα ξεσκονισω θα κανω και τη τουαλετα, μετα θα κανω φαι και μετα θα σιδερωσω τα ρουχα του μωρου..

Γενικα οτι δουλειες εχω να κανω, τις κανω μεχρι τις 8 που ερχεται ο ανδρας μου, γτ μετα και δουλεια δεν μπορεις να κανεις αν τον εχεις μεσα στα ποδια σου, αλλα και ειναι βλακεια να γυρναει απο τη δουλεια και να βρισκει τον πανικο..

Αυτα τα κανω μερα παρα μερα..Σιγουρα την παρασκευη θα κανω πιο καλες δουλειες..Θα σφουγγαρισω, θα αλλαξω σεντονια, θα κανω πισω απο τους καναπεδες και τετοια!Για σκ δεν αφηνω πολλα πραγματα!

Αλλα ειμαι πολυ ψειρας..σε εκνευριστικο σημειο και δεν ξερω πως θα την παλεψω με το μωρο οταν αρχισει να κανει χαλια...

Τσαλακωνεται το ριχταρι απο τον καναπε και νομιζω οτι ειναι χαλια ολο το σπιτι..Ελεος!

καιμετά θέλω κσι σπ΄τι δικό μου, δεν βλέπω που το δωματιο μου δεν μπορώ να το συμαζέψω... πάντως σε λίγο θα καθίσω να φάω και θα ξεκινήσω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, θα βγάλω το χαλί, και γενικά θα συγυρίσω γιατί τον τελευταιο καιρό εχω πολύ διαβασμα και το εχω αμελήσει αρκετα.... και τις διακοπές των Χριστουγεννων θα βγάλω παλία ρουχα για να κάνω χώρο για τα ρουχα του μωρου και του φίλου μου... και θα βγάλω και το γραφειο που ειναι αχρειαστο για να μπει το κρεβατακι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καιμετά θέλω κσι σπ΄τι δικό μου, δεν βλέπω που το δωματιο μου δεν μπορώ να το συμαζέψω... πάντως σε λίγο θα καθίσω να φάω και θα ξεκινήσω ξεσκόνισμα, σκούπισμα, θα βγάλω το χαλί, και γενικά θα συγυρίσω γιατί τον τελευταιο καιρό εχω πολύ διαβασμα και το εχω αμελήσει αρκετα.... και τις διακοπές των Χριστουγεννων θα βγάλω παλία ρουχα για να κάνω χώρο για τα ρουχα του μωρου και του φίλου μου... και θα βγάλω και το γραφειο που ειναι αχρειαστο για να μπει το κρεβατακι....

Οταν πας σε δικο σου σπιτι, θα βρεις την ρεγουλα σου..θα κανεις το προγραμμα σου!Ασε τωρα που εχεις και το διαβασμα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εξυπνο αυτο το τελευταιο..

Με προβληματισες τωρα ομως..Εγω ελεγα να το κρατησω και για αγορακι...Ουφφφ!

Ε καλά τι το είχαμε το μέσο τόσο καιρό;):tongue:Για αγοράκι μου φαίνεται κάπως ας σου πούνε και τα άλλα κορίτσια τη γνώμη τους αλλά εμένα ο άντρας μου αν το έβλεπε κάτι θα πάθαινε :lol:

Γιατι δε του λες αν μπορεί να το κάνει εφηβικό που να μπορείς να το κρατήσεις μέχρι 10-12 χρονών?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ η μικρούλα ήσυχα με τις δουλειές ε?Τι χαλιά θα σηκώσεις καλέ άστα κάτω δεν κάνει να κουράζεσαι θα σε μαλώσω:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ε καλά τι το είχαμε το μέσο τόσο καιρό;):tongue:Για αγοράκι μου φαίνεται κάπως ας σου πούνε και τα άλλα κορίτσια τη γνώμη τους αλλά εμένα ο άντρας μου αν το έβλεπε κάτι θα πάθαινε :lol:

Γιατι δε του λες αν μπορεί να το κάνει εφηβικό που να μπορείς να το κρατήσεις μέχρι 10-12 χρονών?

Συμφωνω και εγω με τη Γεωργια, για αγορι δε θα μου αρεσε.Παραπεμπει σε κοριτσι αυτο το στυλ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Λαμπρινη μου εμεις πηγαμε Μαδαρες το προηγουμενο Σαββατο, εχει και ζωντανη μουσικη ..Πολυ ομορφα ειναι!!Αν θελετε να πατε να κλεισετε τραπεζι...

Γεια σου Σοφακι με την ωραια σου κοιλιτσα!!:)

Τα ρακομπερδεματα τα ξερεις??ειναι καλυτερα το ''Μαδαρες'' νομιζεις??Ναι θα κλεισουμε τραπεζι εννοειται!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γεια σου Σοφακι με την ωραια σου κοιλιτσα!!:)

Τα ρακομπερδεματα τα ξερεις??ειναι καλυτερα το ''Μαδαρες'' νομιζεις??Ναι θα κλεισουμε τραπεζι εννοειται!

Γειτόνισσα οι Μαδάρες είναι πιο καλό μαγαζί πιο ταβέρνα τα ρακομπερδέματα είναι πιο ρακάδικο πιο χύμα βρε παιδί μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αυτο που θα κανει θα το κανει ετσι ωστε να μπορει να το χρησιμοποιησει μεχρι τα 5.Θα ειναι με αποσπομενα καγκελα απλα δεν θα μεγαλωνει σε μεγεθος απότι καταλαβα..

Δικαιο..δεν θα ηταν ωραιο για αγορι!

Βρηκα και κατι αλλα, πολυ ωραια!

http://www.texnotropieskaidiakosmisi.com/%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Ριξε μια ματια αν εχεις χρονο..Μου αρεσει ο συνδυασμος του ζαχαρι με το ξυλο..Και πιο πολυ μου αρεσουν οι 2 τελευταιες φωτο νομιζω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...