Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

egw kanw makaronia me kuma.....kai lew na kanw kai ena keik giati twra teleytaia trww polla gluka....

Εμεις τρελαινομαστε οικογενειακως για κεικ!

Οταν το φτιαχνω σε τρεις μερες εχει τελειωσει.Και παντα βαζω 1 κουπα ζαχαρη οχι 2.

Εσυ τι γευση θα φτιαξεις σημερα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την τυπωσα κοριτσια μου..Απλα πρεπει να του εξηγησω οτι καπως ετσι θελω και την αλλαξιερα και την ντουλαπα..γτ δεν μπορω να τα βρω σε φωτο αυτα..και οτι καταλαβει!

Κοίτα εγω ένα φεγγάρι τα είχα με μαραγκό και κάτι θυμάμαι από τότε που μου τα έλεγε και τα έφτιαχνε.Δεν μου φαίνεται δύσκολο το σχέδιο που θέλεις αυτό που έχει για κεφαλάρι το σχέδιο φαντάζομαι ότι το θες μετώπη στην ντουλάπα και στην αλλαξιέρα και τα πόδια τα ίδια αν έχει τα μηχανήματα θα μπορέσει να στα κάνει δεν είναι τίποτα δύκολο.Εγω το έχω ήδη στο μυαλό μου αλλά δεν πιάνει και το χέρι μου να στο ζωγραφίσω ρε γμτ:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι θα φατε σημερα κοριτσια;;

εμεις θα φάμε λεμονατο. . . . γιαμι!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι;

πως προλαμβαινετε δουλεία, παιδιά, άντρα, μαγειρεμα και καθαρισμό του σπιτιού;

εγω που μενω με τους γονεις μου και εχω τα διαβασματα του και το να συγυρισω το δωματιο μου να βοηθισω και λίγο τη μαμα μου νομίζω δεν προλαμβαίνω ποσο μάλλων μετα με το μωρακι...

ποιοι ειναι το μυστικό σας;:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια να ρωτησω κατι;

εγω που μενω με τους γονεις μου και εχω τα διαβασματα του και το να συγυρισω το δωματιο μου να βοηθισω και λίγο τη μαμα μου νομίζω δεν προλαμβαίνω ποσο μάλλων μετα με το μωρακι...

Αχ! ωραιο φαγητο!!

Εσυ Νικη μου , με το διαβασμα λογικο ειναι να μη σου μενει χρονος!

Διαφημίσεις

Κοίτα εγω ένα φεγγάρι τα είχα με μαραγκό και κάτι θυμάμαι από τότε που μου τα έλεγε και τα έφτιαχνε.Δεν μου φαίνεται δύσκολο το σχέδιο που θέλεις αυτό που έχει για κεφαλάρι το σχέδιο φαντάζομαι ότι το θες μετώπη στην ντουλάπα και στην αλλαξιέρα και τα πόδια τα ίδια αν έχει τα μηχανήματα θα μπορέσει να στα κάνει δεν είναι τίποτα δύκολο.Εγω το έχω ήδη στο μυαλό μου αλλά δεν πιάνει και το χέρι μου να στο ζωγραφίσω ρε γμτ:(

ΕΕΕ??????????????

Θα το διαβασω ξανα αργα και σταθερα και θα σου απαντησω σε λιγο..:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γύρισα πριν λίγο από τον γιατρό. Όλα καλά. Μου είπε μόνο να μετριάσω τα γλυκά γιατί έχω πολύ αμνιακό υγρό, μην κάνει καμιά τούμπα η μπέμπα.

Επίσης δεν βλέπει να περνάω τις 38 εβδομάδες εφόσον σαν πρωτότοκη γέννησα στις 38 τώρα μάλλον νωρίτερα και εξαιτίας του βάρους του παιδιού δεν βλέπει να τραβάει πολύ.

Αυτά, προχωράμε. Α είμαι +9 κιλά, μια χαρά μου είπε λαμβάνοντας υπόψιν πως έχω πολύ αμνιακό υγρό που αυξάνει τον αριθμό της ζυγαριάς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

egw to kanw anameikto.....kai apo panw vazw kai kouvertoura kai ginetai polu wraio...esy vazeis kai ksisma portokaliou...

Ναι, βαζω ξυσμα και βαζω και σταγονες σοκολατας μεσα.Μας αρεσει πολυ ο συνδυασμος πορτοκαλι σοκολατα.

Βεβαια επειδη φτιαχνω συχνα κεικ, αλλαζω γευση.Τις προαλλες ειχα φτιαξει με καρυδια τριμμενα μεσα.Πολυ ωραιο ηταν.Τωρα περιμενω να τελειωσουν κατι κρουασανακια που ειχα φτιαξει, για να τους κανω muffins.Τα παιρνουν και στο σχολειο μαζι τους.

κοριτσια να ρωτησω κατι;

δεν υπαρχει μυστηκο Νικημου.. απλα εγω πιέζομαι για να τα προλαβω όλα.. σχολάω 5 παω και με το μπου μπαίνω σπιτι αρχίζω. π.χ χτες μαζεψα ρούχα εβαλα πλυντηριο αρχισα το φαγητο. καθως ψηνωταν το φαγητο σιγυρησα λιγο το σπιτι. απασχολούσε ο αντρας μου τον μικρο, εστηναν εναν αυτοκινητοδρομο που του είχαν φερει δωρο στα γενεθλια του. μετα φαγαμε είχε τελειωσει και το πλυντηριο απλωσα τα ρούχα, λούσαμε τον μικρο...ε.. αυτα!! αποψε θα είμαι μονη μου ο άντρας μου θα είναι ποδοσφαιρο(προπονηση) θα κανω τα ίδια πραγματα απλα θα εχω και τον μικρο να πηγαινοερχεται και θα καθυστερησω λιγο παραπανω:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βασικα ο μαραγκος μπορει να κανει και σχεδια?Αυτο που δεν θελω ειναι να ειναι τετραγωνο το επιπλο και να κανει μονο γωνιες..Μου αρεσει που το ξυλο γυρναει προς τα εξω, απλα σκεφτομαι αν στη κουνια αυτη μπορει να γινει και συρταρι απο κατω...ισως μπορει απλα θα φυγει ολο το σχεδιο απο κατω..

Και κατι αλλο...Ειναι πολυ κοριτσιστικο?Σε αγορακι θα μπορω να το χρησιμοποιησω?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αχ! ωραιο φαγητο!!

Εσυ Νικη μου , με το διαβασμα λογικο ειναι να μη σου μενει χρονος!

μα κανετε και εσεις τόσα ρε κοριτσια .....

το επομενο εξαμηνο σκεφτομαι να παρω ενα μαθημα..... μενω αρκετα πίσω αλλα τι να κανω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γύρισα πριν λίγο από τον γιατρό. Όλα καλά. Μου είπε μόνο να μετριάσω τα γλυκά γιατί έχω πολύ αμνιακό υγρό, μην κάνει καμιά τούμπα η μπέμπα.

Επίσης δεν βλέπει να περνάω τις 38 εβδομάδες εφόσον σαν πρωτότοκη γέννησα στις 38 τώρα μάλλον νωρίτερα και εξαιτίας του βάρους του παιδιού δεν βλέπει να τραβάει πολύ.

Αυτά, προχωράμε. Α είμαι +9 κιλά, μια χαρά μου είπε λαμβάνοντας υπόψιν πως έχω πολύ αμνιακό υγρό που αυξάνει τον αριθμό της ζυγαριάς!

Μπραβο, Ελευθερια! αντε λιγες εβδομαδες εμειναν μετρημενες στα δαχτυλα!

Τι σχεση εχουν τα γλυκα με το αμνιακο υγρο και τις τουμπες?

Ελευθερια τελεια με τα κιλα! τωρα εξηγούνται.. λογω αυξημένου αμνιακού:wink:

εννοει οτι με το πολυ αμνιακο γλυστραει πιο ευκολα και υπαρχει περιπτωση η μπεμπα στις κινησεις της να γυρισει και αναποδα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι;

Το διάβασμα σου παίρνει πολύ χρόνο Νικάκι μου.Αλλά όλα θέλουν πρόγραμμα και αναισθησία!Εντάξει το σπίτι δεν είναι όπως όταν δεν είχαμε τον μικρό εδω θέλει αναισθησία και πέρα από το φαγάκι μας πλέον μόνο ΣΚ αν κάνω κανένα γλυκό παλιά όλη μέρα μαγειρεύαμε!Το Σκ γενική σίδερο και μαγείρεμα φαγητάκι να μείνει για δυο μερούλες και τις καθημερινές κανω ένα συμμάζεμα πριν πέσω για ύπνο ένα σκούπισμα-σφουγγάρισμα εκεί που παίζει ο μικρός λίγο τα μπάνια αυτά!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αααα τι καλα!Κοντευεις!

Για αυτο αμα θελουμε να αλλαξει σταση το μωρο λενε να φαμε σοκολατα ε?

Μαλιστα...

Και απο κιλα, σιλουετα εισαι..εγω εχω παρει 9 και εχω ακομα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...