Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα στα κοριτσακια με τις ομορφες κοιλιτσες! καλως μας βρηκες Εφακη! τελικα πηρα χτες τα υλικα να κανω τη σπανακοπιτα που την λιγουρευτηκα! τωρα θα παω να κανω εξεταση αιματος για τον θυροειδη να δουμε πως παει. περιμενω κ τις απαντησεις απο το αιμα της αυχενικης σημερα. ολο αιμα δινω τι θα μου μεινει?????

βρε κοριτσια ποια ειναι η Βουλα γιατι μπερδευτηκα??

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στα κοριτσακια με τις ομορφες κοιλιτσες! καλως μας βρηκες Εφακη! τελικα πηρα χτες τα υλικα να κανω τη σπανακοπιτα που την λιγουρευτηκα! τωρα θα παω να κανω εξεταση αιματος για τον θυροειδη να δουμε πως παει. περιμενω κ τις απαντησεις απο το αιμα της αυχενικης σημερα. ολο αιμα δινω τι θα μου μεινει?????

βρε κοριτσια ποια ειναι η Βουλα γιατι μπερδευτηκα??

Εγω..παρουσα!!!χοχο...

Παντως αμα κανεις την γεμιση, να κοψεις και λιγο φυλλο μεσα...Το ειδα στην τηλεοραση ρε κοριτσια..Και αμα γινεται στην τυροπιτα, γτ να μην γινεται και στην σπανακοπιτα?

Κανονικα πρεπει να δινουμε μια φορα τουλαχιστον αιμα και ουρα..Εγω μια φορα εχω δωσει απο την αρχη της εγκυμοσυνης και μαλλον πρεπει να ξαναδωσω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Απο τη μια ο χρονος περναει πιο δυσκολα οταν εισαι μεσα στο σπιτι αλλα απο την αλλη δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω!!!!Μακαρι να ημουν και εγω σπιτακι μου!!!

Επιδοματα θα μπορεσεις να παρεις?

τα επιδοματα ειναι κ για μενα μια πονεμενη ιστορια επειδη προσληφθηκα αργα ιουλιο δεν θα εχω 200 ενσημα (τοσα πρεπει τα τελευταια 2 χρονια). κ μαλλον θα παρω μονο του τοκετου.... κριμα ρε γαμωτο... κ θα μας φυγουν πολλα λεφτα.. κ δεν εχω καταλαβει κ τι γινεται με τον οαεδ κ το εξαμηνο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τα επιδοματα ειναι κ για μενα μια πονεμενη ιστορια επειδη προσληφθηκα αργα ιουλιο δεν θα εχω 200 ενσημα (τοσα πρεπει τα τελευταια 2 χρονια). κ μαλλον θα παρω μονο του τοκετου.... κριμα ρε γαμωτο... κ θα μας φυγουν πολλα λεφτα.. κ δεν εχω καταλαβει κ τι γινεται με τον οαεδ κ το εξαμηνο...

Πωωω κριμα!Και δινουν καλα λεφτα!Εγω ευτυχως θα μπορεσω ναπαρω τα επιδοματα..Και θα κανω αιτηση και για το 6μηνο του οαεδ, που δεν νομιζω να μου την απορριψουν..Εκει σου δινει ο οαεδ καθε μηνα 600 κατι ευρω νομιζω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να εχεις απο ενσημα..Φανταζομαι οτι για να παρεις το εξαμηνο, πρεπει να εχεις παρει και τα προηγουμενα επιδοματα..

Καλη επιτυχια και με τα αποτελεσματα αν και τα εχεις στο τσεπακι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Απο τη μια ο χρονος περναει πιο δυσκολα οταν εισαι μεσα στο σπιτι αλλα απο την αλλη δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω!!!!Μακαρι να ημουν και εγω σπιτακι μου!!!

Επιδοματα θα μπορεσεις να παρεις?

Ναι κανονικά...έχω συμπληρωμένα τα ένσημα που χρειάζονται,,,τώρα να σου πω νιώθω καλύτερα και θέλω τόσο να βγω λίγο έξω ...να παω έστω μέχρι το σούπερμάρκετ,,,αλλά φοβάμαι,,,δεν κουνιέμαι ρούπι,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κανονικά...έχω συμπληρωμένα τα ένσημα που χρειάζονται,,,τώρα να σου πω νιώθω καλύτερα και θέλω τόσο να βγω λίγο έξω ...να παω έστω μέχρι το σούπερμάρκετ,,,αλλά φοβάμαι,,,δεν κουνιέμαι ρούπι,,,

Και εγω οταν ειχα παθει αποκολληση, δεν με αφηνε ο γιατρος ουτε για κατουρημα να παω..Και επειδη δεν εισαι αρρωστη, δεν εχεις και την αναγκη για ξαπλα..Οποτε τοσο περισσοτερο σου την δινει που ξαπλωνεις..Σε καταλαβαινω..Αλλα θα ηθελα λιγο απο την ξαπλα σου!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Πάντως κορίτσια έχει πέσει κόψιμο στα επιδόματα,,,στην πρώτη γέννα είχα πάρει περίπου 450 ευρώ για το επίδομα καισαρικής που είχα κάνει και μέσα σε 4 μήνες και για την δεύτερη καισαρική που έκανα στο 2ο παιδάκι που έχασα πήρα μόλις σήμερα(8 μήνες μετά) 223 ευρώ...Μια φίή μου επίσης που γέννησε το 3ο της παιδάκι τέλη Ιουνίου δεν έχει πάρει ακόμα το επίδομα τοκετού (τα 1000 κάτι ευρώ)που αυτά τα παίρναμε κατευθείαν...αχχχχχχχχ!!πικρή ιστορία τα επιδόματα φέτος...:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Πάντως κορίτσια έχει πέσει κόψιμο στα επιδόματα,,,στην πρώτη γέννα είχα πάρει περίπου 450 ευρώ για το επίδομα καισαρικής που είχα κάνει και μέσα σε 4 μήνες και για την δεύτερη καισαρική που έκανα στο 2ο παιδάκι που έχασα πήρα μόλις σήμερα(8 μήνες μετά) 223 ευρώ...Μια φίή μου επίσης που γέννησε το 3ο της παιδάκι τέλη Ιουνίου δεν έχει πάρει ακόμα το επίδομα τοκετού (τα 1000 κάτι ευρώ)που αυτά τα παίρναμε κατευθείαν...αχχχχχχχχ!!πικρή ιστορία τα επιδόματα φέτος...:(

Εμενα ο ανδρας μου ρωτησε τον λογιστη του και του ειπε οτι περιπου 4500 θα παρω συνολικα!Λετε να αλλαξουν μεχρι τοτε?Πφφ.Παντως δεν ξερω..πιστευω οτι το κρατος , τα επιδοματα αυτα, ειναι τα τελευταια που θα μειωσει-κοψει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμενα ο ανδρας μου ρωτησε τον λογιστη του και του ειπε οτι περιπου 4500 θα παρω συνολικα!Λετε να αλλαξουν μεχρι τοτε?Πφφ.Παντως δεν ξερω..πιστευω οτι το κρατος , τα επιδοματα αυτα, ειναι τα τελευταια που θα μειωσει-κοψει!

και να μην τα μειώσει απλά θα κάνει κανέναν χρόνο να μας πληρώσει γιατί το ταμείο είναι μείον..χεχε!:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εδω εχεις ενα δικαιο Λαμπρινη!

Αχ κοριτσια δειτε...http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=39&la=1&ct=1080307

Δεν ειναι τελεια?

Ειδικα αυτο που ενωνετε με το κρεβατι...ΤΡΕΛΑ!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι τελεια?

Λετε ομως αμα το κανω ετσι να μου ξεφυγει καμια μπουνια το βραδυ?:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν ειναι τελεια?

ναι ναι!!!τα εχω δει και εγώ αυτά!είναι πολύ χαριτωμένα αν και λίγο τσιμπημενες οι τιμές!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ναι ναι!!!τα εχω δει και εγώ αυτά!είναι πολύ χαριτωμένα αν και λίγο τσιμπημενες οι τιμές!:)

Ναι ρε συ..Τι 500 ευρω για μια συρταριερα-αλλαξιερα?Αχχχ παναγια μου...Θα πεσουν τα μαλλια μου!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα! αχ να σας πω τι επαθα ! ειμαι στη δουλεια κ πηγα να κατεβω ενα σκαλοπατι , γλιστρησα και επεσα! ευτυχως επεσα με τα γονατα και τα χερια μεσα σε χαλικια(δουλευω εκτος πολης και ειμαι σαν να επεσα στο χωριο)! τα γονατα μου τρεχουν αιματα και μελανιασαν! δεν χτυπησα στην κοιλια αλλα φοβηθηκα, λετε να επαθε τιποτα το μωρο??

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...