Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποια εχει σειρα τωρα για γιατρο κοριτσια??Ειναι καμμια αυτη την εβδομαδα??

Αχ, τι ωραια που ειναι που τις περναμε παρειτσα τις εγκυμοσυνες μας!! Οταν θα χειμωνιασει πρωτα ο Θεος θα παρουν φωτια τα laptop μας!!:P

Καλε εμενα με εχετε ξεχασει? το αλλο Σαββατο εχω την αυχενικη μου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζα!!!! Τι κανετε τσουπρες????

Φουσκιτσα μπράβο....τα ονειρα σου απεκτησαν χρώμα! Ειναι πλέον ροζ!Πολυ χάρηκα!!!

Εγω σημερα πηρα το Papp-a κ τις αιματολογικες! Ολα τέλεια μου ειπαν, θα τις παω κ στον γιατρο. Ο αιματοκριτης μου ειναι 39, χωρις να παιρνω σιδηρο εξτρα....που νομιζα οτι αυτο φταίει για τις ζαλάδες. Ισως ειναι η πολλη ζεστη τι να πω!!!Ειμαι λιγο καλύτερα σημερα. Αντεξα 5 ώρες σερι μαθημα...αλλα στο φροντιστηριο με το κλιματιστικο...αυριο ιδιαιτερα...να δουμε θα αντεξω?!

Ολες ξερετε το φυλο....μονο εμενα μου τα μασουσε ο γιατρος στην αυχενικη...ουφ θα τον σφαξω τον αντρα μου....!!!χαχαχαχαχα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλε εμενα με εχετε ξεχασει? το αλλο Σαββατο εχω την αυχενικη μου!

σαββατο? αντε καλη υπομονη! αντεχεις μεχρι τοτε? πολυ εκνευριστικη η αναμονη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τζα!!!! Τι κανετε τσουπρες????

Φουσκιτσα μπράβο....τα ονειρα σου απεκτησαν χρώμα! Ειναι πλέον ροζ!Πολυ χάρηκα!!!

Εγω σημερα πηρα το Papp-a κ τις αιματολογικες! Ολα τέλεια μου ειπαν, θα τις παω κ στον γιατρο. Ο αιματοκριτης μου ειναι 39, χωρις να παιρνω σιδηρο εξτρα....που νομιζα οτι αυτο φταίει για τις ζαλάδες. Ισως ειναι η πολλη ζεστη τι να πω!!!Ειμαι λιγο καλύτερα σημερα. Αντεξα 5 ώρες σερι μαθημα...αλλα στο φροντιστηριο με το κλιματιστικο...αυριο ιδιαιτερα...να δουμε θα αντεξω?!

Ολες ξερετε το φυλο....μονο εμενα μου τα μασουσε ο γιατρος στην αυχενικη...ουφ θα τον σφαξω τον αντρα μου....!!!χαχαχαχαχα!

κ μενα δεν μου ειπε σιγουρα. ειπε οτι δεν ειναι ξεκαθαρο αλλα μαλλον κοριτσι.

γιατι να μην αντεξεις δεν νιωθεις καλα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Margo παω να κανω μαθημα....απο το σπιτι φευγω μια χαρα....κ μολις παω στα σπιτια των παιδιων με πιανει ζαλαδα κ θελω να κανω εμετο. Ειναι που μιλάω κ όλη την ώρα κ ειμαστε σε κοντινη αποσταση με τον μαθητη κ με πιανει μια θολουρα!

Ναι αλλα σας ειπε κάτι....εμας τπτ ενω τον ειδα οτι ηξερε. Αφησε να εννοηθει κοριτσι αφου έλεγε στον αντρα μου παρτο πιο χαλαρα (το θεμα του φυλου). Αχ θα παω την μεθεπομενη εβδομάδα για να μάθω το φύλο....!!!!! Τωρα να σου πω εχω ψιλοπιστεψει οτι ειναι κοριτσι κ σκεφτομαι ροζ! Αντε να δουμε...! Μου φαινεται οσα κοριτσια να κανω δεν χορταινω λεμε!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

καλημεραααααααααααααααααααα

ειμαι καινουργια εδω!!!γενναω και εγω φεβρουαριο λογο καισαρικησ αν και το πητ μου ειναι αρχεσ μαρτιου!!σημερα θα παω για την αυχενικη και εχω καποια αγωνια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!!

Γεια σου Εφακη...Καλως ηρθες..

Λιγο πιο πισω θα βρεις ενα πινακα,αν θελεις συπληρωσε το ονομα σου!

Καλε..ολες τωρα σας πιασαν οι αναγουλες?Ανησυχω...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!!

Γεια σου Εφακη...Καλως ηρθες..

Λιγο πιο πισω θα βρεις ενα πινακα,αν θελεις συπληρωσε το ονομα σου!

Καλε..ολες τωρα σας πιασαν οι αναγουλες?Ανησυχω...

καλωσ σας βρηκα!!!!

θα περιμενω να κανω και την αυχενικη και μετα εχω μια ελπιδα οτι μπορει να μαθω και φυλλο σημερα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!

Εγώ καλά είμαι!Αυτή την εβδομαδα έχουν σταματήσει οι αναγούλες και οι ζαλάδες!Αλλά επειδή βλέπω αίμα πού και πού απο μια μικρη αποκόλλιση που ειχα παθει στην 12η εβδομάδα κάθομαι σπίτι και δεν πάω πουθενά και τα έχω παίξει μέσαααααα:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρααααααααα!!!!!

Εγώ καλά είμαι!Αυτή την εβδομαδα έχουν σταματήσει οι αναγούλες και οι ζαλάδες!Αλλά επειδή βλέπω αίμα πού και πού απο μια μικρη αποκόλλιση που ειχα παθει στην 12η εβδομάδα κάθομαι σπίτι και δεν πάω πουθενά και τα έχω παίξει μέσαααααα:(

Καλημερα!!Γενικα δουλευεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα!!Γενικα δουλευεις?

Δούλευα....είμαι φιλόλογος....δούλευα σε ένα πρόγραμμα του υπεπθ,ιδιαίτερα και φροντιστήριο...τώρα όλα αυτά κομμένα εκτός απο κανα 2 μέρες στο φροντ...:(Οπότε καταλαβαίνεις...απο εκεί που δούλευα ενεργά τώρα βρέθηκα σπίτι...:(αλλά δεν πειράζει!Χαλάλι,,,αρκει να γεννηθούν τα διδυμάκια μου!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δούλευα....είμαι φιλόλογος....δούλευα σε ένα πρόγραμμα του υπεπθ,ιδιαίτερα και φροντιστήριο...τώρα όλα αυτά κομμένα εκτός απο κανα 2 μέρες στο φροντ...:(Οπότε καταλαβαίνεις...απο εκεί που δούλευα ενεργά τώρα βρέθηκα σπίτι...:(αλλά δεν πειράζει!Χαλάλι,,,αρκει να γεννηθούν τα διδυμάκια μου!:)

Απο τη μια ο χρονος περναει πιο δυσκολα οταν εισαι μεσα στο σπιτι αλλα απο την αλλη δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω!!!!Μακαρι να ημουν και εγω σπιτακι μου!!!

Επιδοματα θα μπορεσεις να παρεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...