Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!! 

Την Παρασκευή θα κάνουμε την αυχενική κ έχω αγχωθεί καθώς θα καθορίσει την πορεία της εγκυμοσύνης! Ο γιατρός δε βλέπει πρόβλημα στους υπερηχους αλλά δεν ξέρω πόσα πράγματα μπορεί να διακρίνει. 

Έχετε ακούσει περίπτωση με ελεγμένη βλαστοκυστη να υπήρξε πρόβλημα ανωμαλιων ή οτιδηποτε αλλο;; έχω πανικοβληθει με την εξέταση κ φοβάμαι το χειρότερο 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια κ ο δικος μοιυ γυναικολόγος το ίδιο μου είπε να κάνω τις clexane 0,6 και αυτές να συνεχίσω αλλά εγώ επισκέφτηκα και την αιματολόγο που με παρακολουθεί και μου είπε να αυξήσω τη δόση σε 0,8 λόγω βάρους...Έτσι κι έκανα και μετά που το είπα στον γιατρό μου συμφώνησε...αλλά στις 27 Ιουλίου έπαθα μια μεγάλη αιμορραγία και είδανε ότι ήταν χαμηλά ο πλακούντας γι'αυτό να μην ανησυχώ,,,άλλά και τώρα που είναι ο πλακούντας υψηλός πρόσθιος το αίμα συνεχίζει πού και πού να εμφανίζεται...και έχω την υποψία ότι φταίει η αύξηση της δόσης...αν συνεχίσει αυτό θα μιλήσω με τον γιατρό μου να δω τί θα μου πει κι αυτός!:(

Παντως η μικροβιολογος μου ειπε οτι οι γυναικολογοι θελουν να εισαι μεσα σε καποιο οριο και να μην το ξεπερνας στην εγκυμοσυνη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδες τελικα που υπαρχει τροπος και μπορει να τη γλιτωσεις? Πως το ελεγες απο μονη σου παιδι μου πως θα πας για καισαρικη?

Ο πατερας σου εχει αλλα εγγονια η θα ειναι το πρωτο του??

Όχι δεν έχουμε άλλα εγγόνια και στις δυο μεριές είναι το πρώτο!!! Φαντάσου τι έχει να γίνει!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζει η πητ μου! κ οτι η υπερηχογραφικη ηλικια ειναι η σωστη οχι αυτη που εχω τωρα...

με μπερδεψες τωρα παλι! θα σε δειρω εγω τελικα δεν μου γλιτωνεις!!!

Σε μια εβδομαδα εσυ ε? κ εγω ειχα περιπου ενα μηνα να το δω κ ειχα ιδρωσει απο το αγχος..γιατι δε πας να κανεις εναν υπερηχο να σου φυγει η αγωνια?

το μονο καλο που εχουν οι ναυτιες κ οι εμετοι ειναι αυτο! οτι σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα τουλαχιστον!

Τι να σου πω βρε κοπελα μου,τελικα ο καθενας λεει τα δικα του.Εμενα ο μικρος υπερηχογραφικα ητανε παντα 1-2 βδομαδες μεγαλυτερος αλλα ο γιατρος μου δε μου ειχε πει ποτε κατι.Βεβαια οχι οτι γεννησα στην ΠΗΤ μου, 4 βδομαδες νωριτερα.............

Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες,δεν ξερω.Οχι φιλεναδα,το ξυλο δεν το αντεχω,οτι αλλο θελεις............:D:D:D

Υπερηχο δεν παω να κανω γιατι λεω πως πλησιαζει ο καιρος για την αυχενικη και ας κανω υπομονη.Ετσι το ειπα!!!!! να σας ζαλισω λιγο :Dχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

[quote name=BLUBLU;1156337

Να σας πω κ τα κουλα νεα μου....ζαλιζομαι απο χθες συνεχεια' date=' εκανα κ τον 1ο μου εμετο κ σημερα πηγα για μαθημα κ αντεξω μονο μιση ώρα...ξαπλωσα στο κρεβατι του παιδιου (ρεζιλι εγινα) κ εφυγα σαν κοτοπουλο. Μου μυριζουν τα παντα, το στομαχι μου ειναι χαλια κ ζαλιζομαι που κ που...τι γινεται οεο???Τωρα με θυμηθηκαν? Κ οχι τπτ άλλο φοβαμαι οταν ειμαι με τα μωρα μην πεσω πουθενα κ φοβηθουν τα καημενα![/quote]

Πωπω BLUBLU μου τι επαθες?στο κρεββατι του παιδιου που κανεις μαθημα??:shock:

Καλα εσυ δεν ειχες στην αρχη τιποτα απολα αυτα και τωρα εμφανιστηκαν?που θα μπεις στον 4ο?τι να πω................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω που με σκεφτηκες δελφινακι! πως πηγε το τραπεζωμα? εμεις μετα την αυχενικη πηγαμε κ σκισαμε σουβλακια!! χαχαχχαχαχα πολυ ρομαντικο ε?:P:p

του λεω τωρα την βγαζεις ετσι, αλλα μετα την γεννα θελω ενα ωραιο δωρο!!!

(ασε που δεν θελω να ζυγιστω αυριο γιατι κατι μου λεει οτι θα εχω παρειιιιιιιιι 2 μερες εχω φαει βραδι πολυυυυυυ ωχχχχχχχχχχ) :rolleyes:

Margo μου αυπνιες ειχες χθες βραδυ??????????????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτή την φορά ξέρετε με τι χοριακή ξεκίνησα με 3 μέρες καθυστέρηση????ΚΑΘΙΣΤΕ!

3,27!!!

Η χοριακη σου ειναι ενθαρυντικη για τα κοριτσια που βλεπουν χαμηλες τιμες στην αρχη μιας εγκυμοσυνης και απογοητευονται.Τωρα ομως εχεις το θαυματακι σου στα χερια σου! Για να περνουμε κουραγιο...............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Για τυροπιτα μιλαμε τελικα η για σπανακοπιτα? Γιατι στη σπανακοπιτα τι φυλλο να κοψεις μεσα? Απλα εκει πρεπει να στραγγιξεις πολυ καλα το σπανακι, και να το ανακατεψεις με τα κρυα πλεον σοταρισμενα κρεμμυδια για να μην βγαλει νερα!

Αυτο για την τυροπιτα το ξερω και εγω με το φυλλο μεσα.

Α! επισης για να εχεις τραγανα φυλλα στο ζυμωμα βαζεις εκτος απο λιγο λαδι, κρασι η λιγο ξυδι.

ναι θα το στραγγιξω πολυ καλα μπας κ δεν μαλακωσει μετα. φυλλα παιρνω ετοιμα. Apo πανω εβαζα λαδακι αλλα μου ειπαν με βουτυρο γινεται πιο τραγανη. να βαλω κ ξυδι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια στην πρώτη εγκυμοσύνη αργεί να φανεί η κοιλιά. Εμένα είχε φανεί στον 6ο και τώρα φοράω 2 βδομάδες περίπου ρούχα εγκυμοσύνης. Εννοείται φαίνεται, είμαι και στον 5ο πλέον.

Για το μπρούμυτα ρωτήστε γιατρό. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα, ίσως να εμποδίζει την αιμάτωση της περιοχής.

Φουσκίτσα αν δεν βολεύεσαι δοκίμασε να βάλεις ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου.

Εγω παντως ειμαι απο τις εξαιρεσεις του κανονα! και στην πρωτη εγκυμοσυνη και σε αυτην τουμπανο η κοιλια απο νωρις!!!ωχ αμαν αμαν!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μα καλα, τι συμπτωση! και γω στον οδοντιατρο ετρεχα χτες το απογευμα. μασησα κατι σκληρο και εσπασε ενα κομματι και πηγα για επιδιορθωση. η πλακα ειναι οτι το ιδιο δοντι ειχε παρουσιασει προβλημα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.....

Τα δοντια εχουν φθορες σε μια εγκυμοσυνη οσο ναναι,τωρα μου εβαλε ενα προχειρο σαν σφραγισμα και θα το φτιαξουμε σωστα μετα την γεννα,πρωτα ο Θεος! ωχ τι τραβαμε οι γυναικες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ναι θα το στραγγιξω πολυ καλα μπας κ δεν μαλακωσει μετα. φυλλα παιρνω ετοιμα. Apo πανω εβαζα λαδακι αλλα μου ειπαν με βουτυρο γινεται πιο τραγανη. να βαλω κ ξυδι?

Αν παιρνεις ετοιμα φυλλα που θα το βαλεις το ξυδι οεο???

Αλειψε τη απο πανω με βουτυρο.Και η φυτινη το κανει τραγανο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια γύρισα σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτοιμες για την ανακοίνωση???????????

Έχω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!! Πολύ χάρηκα όπως φαντάζεστε!! Όλα είναι τέλεια μου είπε...

Μου έγραψε και σίδηρο και ασβέστιο απο δω και πέρα να παίρνω και το φολλικο το συνεχίζω κανονικά.

Ο άντρας μου μετά με πήγε και για φαγητό και είχαμε και οι δυο ένα χαμόγελο σαν απο διαφήμιση οδοντόπαστας!! χα χα

Είμαι χαρούμενη γιατί πάνω απ'όλα ειναι όλα τέλεια μου είπε και γιατί πλέον ξέρω οτι το θαύμα της ζωής στην κοιλιά μου είναι κοριτσάκι...

Εμένα με λένε Δώρα από το Θεοδώρα... Αυτά!!!!

Μπραβο φουσκιτσα μας,ολα καλα και το κοριτσακι σου μπραβο!

Εμενα με λενε Μαιρη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ πάντα στις αυχενικές μάθαινα το φύλο...απλά πιστεύω ότι 100% σίγουρες πρέπει να ειμαστε στην β'επιπέδου!!

Και εγω στην αυχενικη ειχα μαθει οτι περιμενω αγορακι.Ειχε μαλλον μεγαλη τσουτσου και εβγαζε ματι!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

Για να δουμε τωρα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...