Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Συγχαρητήρια φουσκιτσα μου!!!εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ένα υγιέστατο κοριτσάκι!βρε κορίτσια έχω φάει για μεσημεριανό αλλα διαβάζω για σπανακοτυροπιτες και μου τρέχουν τα σαλια !! Εγω θα πάω την ερχόμενη τρίτη στο γιατρο μετα απο ένα μήνα οπότε θα είμαι 16 εβδομαδων πρώτα ο θεός.καταρχην έχω αγωνία να δω αν είναι όλα καλα και ελπίζω να μου πει επιτέλους το φύλο.στην αυχενικη δεν ήθελε να πει.φουσκιτσα και κοριτσια εσάς στην αυχενικη σας είχε πει τίποτα ο γιατρός σας;

Όχι κι εμένα δεν μου είπε τίποτα στην αυχενική!!!!

Εσύ έβαλες τα στοιχεία σου στη λίστα μας?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι όντως πολλά κορίτσια!!!!!!!!!! Να δω που θα βρούνε γαμπρό τα δικά μας!! χα χα

Χαρηκα Λαμπρινη!!! Αν και βλέπω να μπερδευόμαστε με τα ονόματα μας....

Η Λαμπρινη και η Μαργκο, φαινονται τα ονοματα τους απο το ψευδωνυμο.

Να δουμε οι υπολοιπες πως θα μαθευτουμε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Η Λαμπρινη και η Μαργκο, φαινονται τα ονοματα τους απο το ψευδωνυμο.

Να δουμε οι υπολοιπες πως θα μαθευτουμε!!

Έλα ντε!!!!

Εσένα πως σε είπαμε?????????????? :D:D:D:D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ναι τα έχω βάλει φουσκιτσα μου ,δηλαδή η Sophie Jolie είχε την καλοσύνη νατα περάσει.έχω ακούσει πάντως ότι πολλοι γιατροί το λένε στην αυχενικη αν είναι αγοράκι.αλλα κάποιοι δεν λένε τίποτα για να μην το δενεις κομπο και απογοητευτεις μετα.εγω λέτε να μάθω την άλλη βδομάδα;

MudPp3.png

Και εμενα και στις 3 εγκυμοσυνες ποτε δεν μου ειπαν φυλο στην αυχενικη:(:(:(

Εγώ πάντα στις αυχενικές μάθαινα το φύλο...απλά πιστεύω ότι 100% σίγουρες πρέπει να ειμαστε στην β'επιπέδου!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ποια εχει σειρα τωρα για γιατρο κοριτσια??Ειναι καμμια αυτη την εβδομαδα??

Αχ, τι ωραια που ειναι που τις περναμε παρειτσα τις εγκυμοσυνες μας!! Οταν θα χειμωνιασει πρωτα ο Θεος θα παρουν φωτια τα laptop μας!!:P

Ναι τα έχω βάλει φουσκιτσα μου ,δηλαδή η Sophie Jolie είχε την καλοσύνη νατα περάσει.έχω ακούσει πάντως ότι πολλοι γιατροί το λένε στην αυχενικη αν είναι αγοράκι.αλλα κάποιοι δεν λένε τίποτα για να μην το δενεις κομπο και απογοητευτεις μετα.εγω λέτε να μάθω την άλλη βδομάδα;

Σιγουρα θα μαθεις!! Τωρα φαινεται ολοκαθαρα! Εκτος αν δεν θελει να σας δειξει και ειναι σε σταση που δε θα φαινεται!!

Εγώ πάντα στις αυχενικές μάθαινα το φύλο...απλά πιστεύω ότι 100% σίγουρες πρέπει να ειμαστε στην β'επιπέδου!!

Αν κανεις υπερυχο και πιο πριν φαινεται!Απο την 17η-18η εβδ. φαινεται!!

Στις αυχενικες αυτοι μπορει κατι να βλεπουν αλλα στα περισσοτερα κεντρα δεν το λενε γιατι ειναι παρα πολυ νωρις, και για να μην πει μετα η μαμα οτι <<αλλα μου ειχατε πει γιατρε!>>

Διαφημίσεις

Εμ δεν το ξέρω εγώ απο τον δικό μου πατέρα νομίζεις?? Και τώρα που άκουσε και για εγγονή ποιος τον μαζεύει!!!!

Τον ρώτησα και για την γέννα αν παίζει ρόλο που έχω μεγάλη μυωπία και πίεση στα μάτια και δεν μου το απέκλισε να πει κατευθείαν καισαρική! Λέει μπορεί να γεννήσω και φυσιολογικά υπάρχει τρόπος να μην ζοριστώ αν χρειαστεί...:D

Ειδες τελικα που υπαρχει τροπος και μπορει να τη γλιτωσεις? Πως το ελεγες απο μονη σου παιδι μου πως θα πας για καισαρικη?

Ο πατερας σου εχει αλλα εγγονια η θα ειναι το πρωτο του??

Αν κανεις υπερυχο και πιο πριν φαινεται!Απο την 17η-18η εβδ. φαινεται!!

Στις αυχενικες αυτοι μπορει κατι να βλεπουν αλλα στα περισσοτερα κεντρα δεν το λενε γιατι ειναι παρα πολυ νωρις, και για να μην πει μετα η μαμα οτι <<αλλα μου ειχατε πει γιατρε!>>

Ναι σωστά!Έχει να κάνει και με τη θέση του μωρού!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Λαμπρινη, την εκανα την αντι-χα και μου βγηκε με οριο το 0,30 0,28.

Η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειχε και αλλη εγκυος που εκανε ενεσεις και της ειχε πει ο γιατρος της οτι δεν χρειαζονται μετρησεις.Αυτη ομως πηγαινε μονη της για μετρηση.

Επισης μου ειπε οτι ο γιατρος δε μου το ζητησε γιατι προφανως δεν εχει σκοπο να μεγαλωσει τη δοση γιατι υπαρχει και ο φοβος για αιμορραγια.Τελος παντων καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εγω θα του πω οτι την εκανα να δω τι θα μου πει.

Λαμπρινη, την εκανα την αντι-χα και μου βγηκε με οριο το 0,30 0,28.

Η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειχε και αλλη εγκυος που εκανε ενεσεις και της ειχε πει ο γιατρος της οτι δεν χρειαζονται μετρησεις.Αυτη ομως πηγαινε μονη της για μετρηση.

Επισης μου ειπε οτι ο γιατρος δε μου το ζητησε γιατι προφανως δεν εχει σκοπο να μεγαλωσει τη δοση γιατι υπαρχει και ο φοβος για αιμορραγια.Τελος παντων καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εγω θα του πω οτι την εκανα να δω τι θα μου πει.

Να σου πω την αλήθεια κ ο δικος μοιυ γυναικολόγος το ίδιο μου είπε να κάνω τις clexane 0,6 και αυτές να συνεχίσω αλλά εγώ επισκέφτηκα και την αιματολόγο που με παρακολουθεί και μου είπε να αυξήσω τη δόση σε 0,8 λόγω βάρους...Έτσι κι έκανα και μετά που το είπα στον γιατρό μου συμφώνησε...αλλά στις 27 Ιουλίου έπαθα μια μεγάλη αιμορραγία και είδανε ότι ήταν χαμηλά ο πλακούντας γι'αυτό να μην ανησυχώ,,,άλλά και τώρα που είναι ο πλακούντας υψηλός πρόσθιος το αίμα συνεχίζει πού και πού να εμφανίζεται...και έχω την υποψία ότι φταίει η αύξηση της δόσης...αν συνεχίσει αυτό θα μιλήσω με τον γιατρό μου να δω τί θα μου πει κι αυτός!:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...