Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

1,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

2,toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

3.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

4.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

5.minaki - πητ 3/2/2012

6.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

7.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

8.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

9.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

10.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

11.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

12.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

13.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

14.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

15.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρετε τι κάνω? Προσπαθώ να διαβάσω από την αρχή το θέμα, μπας και σας γνωρίσω καλύτερα. Είμαι στην 21η εβδομάδα, καλά πάω ε? Τώρα σχολάω όμως. Αύριο η συνέχεια.

Φουσκίτσα πότε έχεις αυχενική???

Καλό απογευμα σε όλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια γύρισα σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτοιμες για την ανακοίνωση???????????

Έχω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!! Πολύ χάρηκα όπως φαντάζεστε!! Όλα είναι τέλεια μου είπε...

Μου έγραψε και σίδηρο και ασβέστιο απο δω και πέρα να παίρνω και το φολλικο το συνεχίζω κανονικά.

Ο άντρας μου μετά με πήγε και για φαγητό και είχαμε και οι δυο ένα χαμόγελο σαν απο διαφήμιση οδοντόπαστας!! χα χα

Είμαι χαρούμενη γιατί πάνω απ'όλα ειναι όλα τέλεια μου είπε και γιατί πλέον ξέρω οτι το θαύμα της ζωής στην κοιλιά μου είναι κοριτσάκι...

Εμένα με λένε Δώρα από το Θεοδώρα... Αυτά!!!!

μπραβο φουσκιτσα συγχαρητηρια!! πληθαινουν τα κοριτσακια βλεπω!!:D

τωρα που ειπες για ασβεστιο, γαλα πινετε κοριτσια? γιατι εγω ουτε να το μυρισω εδω κ χρονια!κ μου ειχε πει η γιατρος να μου ξεκινησει το ασβεστιο απο τον τεταρτο

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

δεν την σκεπαζω ρε γμτ δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο χρονια το ψαχνω!

ναι αρχισα τις ανακοινωσεις το ειπα στον πατερα μου κ εκανε σαν τρελλος!!!! δεν του το πα νωριτερα επειδη ειχε στεναχωρηθει πολυ με την παλλινδρομη κ ηθελα να ειμαι πιο σιγουρη.

εμενα Μαργαριτα με λενε κοριτσια!

A! απο 'κει βγαινει το Margo!! Τωρα ομως μεχρι να τα μαθουμε θα μπερδευομαστε παλι!!:-P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Φουσκίτσα σημείωσε εμένα, Μητέρα Κρήτης γεννάω με το καλό και λογικά φυσιολογικά όπως στο πρώτο.

Καλέ τι αυχενική???? Τώρα πάω για β επιπέδου!!!!! Εκανα εγω αυχενική εδω και καιρό!!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πολυ καλη ιδεα αυτη με το φυλλο!!! ναι ειναι πολυ υγρο μεσα παροτι το αφηνω να στραγγιξει αυτο φταιει νομιζω. εσενα πως σε λενε κοριττσακι? αχ δεν θυμαμαι το ειπες πριν?

Για τυροπιτα μιλαμε τελικα η για σπανακοπιτα? Γιατι στη σπανακοπιτα τι φυλλο να κοψεις μεσα? Απλα εκει πρεπει να στραγγιξεις πολυ καλα το σπανακι, και να το ανακατεψεις με τα κρυα πλεον σοταρισμενα κρεμμυδια για να μην βγαλει νερα!

Αυτο για την τυροπιτα το ξερω και εγω με το φυλλο μεσα.

Α! επισης για να εχεις τραγανα φυλλα στο ζυμωμα βαζεις εκτος απο λιγο λαδι, κρασι η λιγο ξυδι.

Μου έγραψε και σίδηρο και ασβέστιο απο δω και πέρα να παίρνω και το φολλικο το συνεχίζω κανονικά.

Ο άντρας μου μετά με πήγε και για φαγητό και είχαμε και οι δυο ένα χαμόγελο σαν απο διαφήμιση οδοντόπαστας!! χα χα

Είμαι χαρούμενη γιατί πάνω απ'όλα ειναι όλα τέλεια μου είπε και γιατί πλέον ξέρω οτι το θαύμα της ζωής στην κοιλιά μου είναι κοριτσάκι...

Συγχαρητήρια!!!!!!!!Κορίτσια, πολλες κόρες βλέπω να γεννιούνται!!!!!!!!χεχε!!!!!Εμένα με λένε Λαμπρινή!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Φουσκιτσα μου συγχαρητηρια!!! Το βασικοτερο οτι ειναι καλα το μωρακι σου!!

Στο ειχα πει ομως δεν μπορεις να πεις!! Το ιδιο πιστευω και για τη Μαργκο!

Θελω πολυ να πιστευω το ιδιο και για μενα, αλλα δεν το δενω κομπο για να μην απογοητευτω στο τελος!!

Για να δουμε θα μπει καμμια Barbie σε αυτο το σπιτι??:tongue:

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!!!!!!Κορίτσια, πολλες κόρες βλέπω να γεννιούνται!!!!!!!!χεχε!!!!!Εμένα με λένε Λαμπρινή!

Ναι όντως πολλά κορίτσια!!!!!!!!!! Να δω που θα βρούνε γαμπρό τα δικά μας!! χα χα

Χαρηκα Λαμπρινη!!! Αν και βλέπω να μπερδευόμαστε με τα ονόματα μας....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ τι αυχενική???? Τώρα πάω για β επιπέδου!!!!! Εκανα εγω αυχενική εδω και καιρό!!!!!!!!!!!!!

Τωρα να 'ταν κι'αλλη!!!

Συγχαρητήρια φουσκιτσα μου!!!εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ένα υγιέστατο κοριτσάκι!βρε κορίτσια έχω φάει για μεσημεριανό αλλα διαβάζω για σπανακοτυροπιτες και μου τρέχουν τα σαλια !! Εγω θα πάω την ερχόμενη τρίτη στο γιατρο μετα απο ένα μήνα οπότε θα είμαι 16 εβδομαδων πρώτα ο θεός.καταρχην έχω αγωνία να δω αν είναι όλα καλα και ελπίζω να μου πει επιτέλους το φύλο.στην αυχενικη δεν ήθελε να πει.φουσκιτσα και κοριτσια εσάς στην αυχενικη σας είχε πει τίποτα ο γιατρός σας;

MudPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...