Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω ξερω οτι η τυροπιτα παραμενει τραγανη, αν μεσα στη γεμιση, κοψεις λιγο φυλλο και το αραδειασεις εδω και εκει..τραβαει τα πολλα υγρα!

Και εγω εχω τζακι και ανυπομονω..Ελπιζω να μην βγαζει παλι καπλινα και μου χαλασει το ονειρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχισες τις ανακοινωσεις η οχι ακομη??

Αληθεια στην δουλεια σου δεν το ξερουν ακομα Μαργκο?Θα τους το πεις? Για τους υπολοιπους γνωστους τι λες θα αρχισεις να το λες?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ναι ρε κοριτσια να ερθει το φθινοπωρο επιτελους!!!! λετε να μην μας κανει τιποτα απο παλτα? :tongue::tongue: αχχχ....... ακομα αυγουστος ειναι? βαρεθηκαααααααααααααα

Εχω ενα παλτο τεραστιο, το οποιο φοραγα οταν πηγα να γεννησω το πρωτο μου Ιανουαριο, και το οποιο φορεσε και η αδερφη μου για να παει να γεννησει Δεκεμβριο!! Το εχουμε παρκαρει στην Αθηνα στο πατρικο μου, μιας και η αδερφη μου ζει και αυτη εδω στο νησι!

Ειναι το παλτο της γεννας!!Παλι με αυτο με βλεπω!! Σιγα μην αγορασω αλλο τωρα!

Αλλωστε ειπαμε, μετα τις γεννες θα γινουμε κομψες και κουκλες!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

λοιπον σας διαβασα στα γρηγορα,μαργκο μου χαιρομαι που ειναι ολα καλα!!!φουσκιτσα ολα καλα θα ειναι και με σενα!!!Εγω σημερα το πρωι ενιωσα τα πρωτα γουργουρητα απο τα μωρακια μου!!!Επισης κοριτσια και εγω στον υπνο κοιμαμε με 2-3μαξιλαρια αγκαλια και βολευομαι μονο μπρουμητα,στην πρωτη εγκυμοσυνη κοιμομουν μπρουμυτα μεχρι 4,5μηνων μετα εκανα κοιλια,τωρα εχω κανει κοιλια απο τον 3μηνα παροτι ειμαι αδυνατη για το υψος μου 1,79 και 64κιλα

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

Αν τη σκεπαζεις οταν ειναι ζεστη, γι'αυτο μαλακωνει!

Πρεπει να κρυωσει τελειως, και μετα απο ωρες να τη σκεπασεις γιατι αλλιως ιδρωνει.

Τελεια!! Τρελλαινομαι!!!

δεν την σκεπαζω ρε γμτ δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο χρονια το ψαχνω!

ναι αρχισα τις ανακοινωσεις το ειπα στον πατερα μου κ εκανε σαν τρελλος!!!! δεν του το πα νωριτερα επειδη ειχε στεναχωρηθει πολυ με την παλλινδρομη κ ηθελα να ειμαι πιο σιγουρη.

εμενα Μαργαριτα με λενε κοριτσια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω ξερω οτι η τυροπιτα παραμενει τραγανη, αν μεσα στη γεμιση, κοψεις λιγο φυλλο και το αραδειασεις εδω και εκει..τραβαει τα πολλα υγρα!

Και εγω εχω τζακι και ανυπομονω..Ελπιζω να μην βγαζει παλι καπλινα και μου χαλασει το ονειρο..

πολυ καλη ιδεα αυτη με το φυλλο!!! ναι ειναι πολυ υγρο μεσα παροτι το αφηνω να στραγγιξει αυτο φταιει νομιζω. εσενα πως σε λενε κοριττσακι? αχ δεν θυμαμαι το ειπες πριν?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αληθεια στην δουλεια σου δεν το ξερουν ακομα Μαργκο?Θα τους το πεις? Για τους υπολοιπους γνωστους τι λες θα αρχισεις να το λες?

ναι οι περισσοτεροι γυριζουν απο δευτερα οποτε θα αρχισω ανακοινωσεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κορίτσια γύρισα σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτοιμες για την ανακοίνωση???????????

Έχω ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!! Πολύ χάρηκα όπως φαντάζεστε!! Όλα είναι τέλεια μου είπε...

Μου έγραψε και σίδηρο και ασβέστιο απο δω και πέρα να παίρνω και το φολλικο το συνεχίζω κανονικά.

Ο άντρας μου μετά με πήγε και για φαγητό και είχαμε και οι δυο ένα χαμόγελο σαν απο διαφήμιση οδοντόπαστας!! χα χα

Είμαι χαρούμενη γιατί πάνω απ'όλα ειναι όλα τέλεια μου είπε και γιατί πλέον ξέρω οτι το θαύμα της ζωής στην κοιλιά μου είναι κοριτσάκι...

Εμένα με λένε Δώρα από το Θεοδώρα... Αυτά!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μου έγραψε και σίδηρο και ασβέστιο απο δω και πέρα να παίρνω και το φολλικο το συνεχίζω κανονικά.

Ο άντρας μου μετά με πήγε και για φαγητό και είχαμε και οι δυο ένα χαμόγελο σαν απο διαφήμιση οδοντόπαστας!! χα χα

Είμαι χαρούμενη γιατί πάνω απ'όλα ειναι όλα τέλεια μου είπε και γιατί πλέον ξέρω οτι το θαύμα της ζωής στην κοιλιά μου είναι κοριτσάκι...

Συγχαρητηρια!!!!με το καλο να φερεις στον κοσμο μια υγιεστατη...μπεμπουλα....!Τα'λεγα εγω δεν τα'λεγα???

Αντε τωρα να τον μαζεψεις τον ευτυχη χαζομπαμπα...ετσι τρελαινονται οι πατεραδες με τις κορες..Το ξερω εγω και απο εμενα...!

Φουσκιτσα βρες την τελευταια λιστα κ ανανεωσε την με το φυλο του μπεμπε..ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια!!!!με το καλο να φερεις στον κοσμο μια υγιεστατη...μπεμπουλα....!Τα'λεγα εγω δεν τα'λεγα???

Αντε τωρα να τον μαζεψεις τον ευτυχη χαζομπαμπα...ετσι τρελαινονται οι πατεραδες με τις κορες..Το ξερω εγω και απο εμενα...!

Εμ δεν το ξέρω εγώ απο τον δικό μου πατέρα νομίζεις?? Και τώρα που άκουσε και για εγγονή ποιος τον μαζεύει!!!!

Τον ρώτησα και για την γέννα αν παίζει ρόλο που έχω μεγάλη μυωπία και πίεση στα μάτια και δεν μου το απέκλισε να πει κατευθείαν καισαρική! Λέει μπορεί να γεννήσω και φυσιολογικά υπάρχει τρόπος να μην ζοριστώ αν χρειαστεί...:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

τελεια Φουσκιτσα μου!!!! εχμμμμ...Δωρα ηθελα να πω! αχ πολυ χαρηκα! ποσο μεγαλο ειναι τωρα το μωρακι? κουνιοτανε? αχ τι ωραιαιιαααααα.....

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τελεια Φουσκιτσα μου!!!! εχμμμμ...Δωρα ηθελα να πω! αχ πολυ χαρηκα! ποσο μεγαλο ειναι τωρα το μωρακι? κουνιοτανε? αχ τι ωραιαιιαααααα.....

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Κουνιότανε και μας έδειξε ολοκάθαρα και τις πατουσίτσες της!!! Κορίτσια όλα ροζ τα βλεπω σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ααα μπράβο κοπελιά!Πολύ χάρηκα, με το καλό το κοριτσάκι σας!

Ευχαριστώ καλή μου!!!!!!! Κι εσύ οτι επιθυμείς για την δική σου εγκυμοσύνη και για το αγοράκι που ήδη έχεις!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...