Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εσυ τι ωρα σχολας?

Το πιστευεις οτι ολο το καλοκαιρι στη δουλεια το βγαζω με ανεμιστηρα?

Εχει προβλημα η ψυξη..και ποσο να δροσιστεις με ανεμιστηρα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σχολάω 5, 9-5 δουλεύω.

Να σου πω και εμένα δεν δουλεύει καλά το αιρ κοντίσιον και έχω και έναν μικρό ανεμιστήρα αλλά τώρα που δρόσισε ο καιρός τον κλείνω και έχω μόνο το αίρκουλ.

Θεσσαλονίκη ε? Όμορφη πόλη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ σχολάω 5, 9-5 δουλεύω.

Να σου πω και εμένα δεν δουλεύει καλά το αιρ κοντίσιον και έχω και έναν μικρό ανεμιστήρα αλλά τώρα που δρόσισε ο καιρός τον κλείνω και έχω μόνο το αίρκουλ.

Θεσσαλονίκη ε? Όμορφη πόλη!

Επειδη μενω εδω,δεν μου κανει αισθηση!Καλα ειναι μωρε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ευχαριστω που με σκεφτηκες δελφινακι! πως πηγε το τραπεζωμα? εμεις μετα την αυχενικη πηγαμε κ σκισαμε σουβλακια!! χαχαχχαχαχα πολυ ρομαντικο ε?:P:p

του λεω τωρα την βγαζεις ετσι, αλλα μετα την γεννα θελω ενα ωραιο δωρο!!!

(ασε που δεν θελω να ζυγιστω αυριο γιατι κατι μου λεει οτι θα εχω παρειιιιιιιιι 2 μερες εχω φαει βραδι πολυυυυυυ ωχχχχχχχχχχ) :rolleyes:

Να' μαι και εγω παλι!!

Τελειωσα με τα μαζεματα, ας ειναι καλα ο αντρας μου.Ολα εκεινος τα εκανε μεχρι και σφουγκαρισμα! Εγω μονο κατι πυρεξ επλυνα που δεν εμπαιναν πλυντηριο.

Margo ειδες τελικα που ανησυχουσες?Μαλλον θα εγινε νωρις η συλληψη.Εγω εχθες σου ειπα οτι νομιζω πως εχεις κοριτσι, γιατι ειναι πολυ εντονα τα συμπτωματα σου! Μαθε λοιπον και αυτο:

οταν μενεις εγκυος πριν την ωορηξια εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να εχεις κοριτσι, γιατι το θηλυκο σπερμ. αντεχει πιο πολλες μερες μεσα στη μητρα, και ετσι συναντιεται με το ωαριο στις πρωτες μερες της ωορηξιας.

Γι'αυτο η χοριακη σου ηταν μεγαλη, που εσενα σου ειχε καρφωθει πως ειναι κατι κακο!!Πρωτη φορα το ακουσα αυτο, 6 φορες που εμεινα εγκυος στη ζωη μου!!Η χοριακη απλα ειναι μονο για την αρχη της εγκυμ. για να δεις ποσο και αν εξελισσεται αυτη, τιποτα παραπανω. Μετα εχεις να ασχολεισαι με τις υπολ. εξετασεις.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσι σε τι να μου φανεί γούρικο σήμερα? Στο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι?? Αρκεί να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας ενημερώσω για τα νέα μετά τις 3 το μεσημέρι!!!

Εσύ τι κάνεις?

Καλα ειμαι κοπελα μου!Σου ευχομαι ολα να ειναι τελεια σημερα, και οσο για το φυλο να δεις αυτο που εσυ επιθυμεις!!!

Εγω ομως πιστευω πως εχεις κοριτσι!;)

Διαφημίσεις

Μπρούμητα????????????? Δεν φοβάσαι για την κοιλιά??Καλά φαντάζομαι δεν έχεις ακόμα κοιλίτσα και σε βολεύει... Με τίποτα δεν θα μπορούσα μπρούμητα θα είχα τύψεις... Άσε που δεν κάνει λένε...:confused:

Ουτε εγω με τιποτα μπρουμητα! Καταρχην εχει μεγαλωσει η κοιλια μου και δεν γινεται, ασε που φοβαμαι κιολας!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ!!!!! ΘΕΛΩ ΜΟΥΝΤΙΛΑ!!!!!!!!!! κοριτσια εμενα η συννεφια με καταφτιαχνει! ετσι ηταν κ η μανουλα μου! ηταν η καλυτερη μας να εχει συννεφια κρυο κ να φτιαχνουμε σπανακοπιτα...

λοιπον λεω να την κανω σιγα σιγα! θα μπω παλι κατα τις 3 φιλακια σε ολες!!!!

Kαι εγω μαζι σας κοριτσια....Αντε να ερθει το φθινοπωρο, οι βροχουλες , οι δροσουλες!!!καλυτερα ειναι να εισαι σπιτι κ να χουχουλιαζεις στα ζεστα παρα να βαζεις συνεχεια αιρ-κοντισιον επειδη δεν αντεχεις...!!

Οσο για την σπανακοπιτα καλη ειναι αλλα εγω με την μανουλα μου φτιαχνω τελεια τυροπιτα....μιαμ μιαμ!Ωραια θα ηταν να ειχαμε μια τωρα ε?

Μαργκο μου οσο για κιλα δεν κανω τιποτα εσκεμμενα.Στην αρχη της εγκυμοσυνης με πονουσε το στομαχι μου κ δεν ετρωγα τιποτα...μα τιποτα.Ετσι εχασα 2-3 κιλα.Επειτα ξεκινησα να τρωω κανονικα , αλλα λιγο λιγο για να μην με ενοχλησει το στομαχι.Δεν ειχα καθολου εμετους κ τετοια απλα απο φοβο.Στην πορεια πηρα πισω τα κιλα μου κ ειμαι στα ιδια προς το παρον.

Βεβαια οπως εχω ξαναπει ποτε δεν ημουν λεπτη..Ειχα 5 κιλακια παραπανω αρα εχω αποθεμα.Ειμαι 1.60 κ 59 κιλα αυτην την στιγμη αλλα εγκυμοσυνη δεν φαινεται...

Αφηστε γιατι νομιζω οτι θα τα παρω ολα μαζεμενα κ θα γινω....φοραδα...και μετα προς τα χανει οεο??:confused:

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλα ειμαι κοπελα μου!Σου ευχομαι ολα να ειναι τελεια σημερα, και οσο για το φυλο να δεις αυτο που εσυ επιθυμεις!!!

Εγω ομως πιστευω πως εχεις κοριτσι!;)

Για να μην ξεχνιομαστε ε?? Και εγω κοριτσι ειπα οτι θα κανεις οκ?? Στοιχηματιζω οσο-οσο κ δεν σε εχω δει κιολας!!!!χαχαχα!

Περιμενουμε την επιβεβαιωση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αρχιζω να πειναω πολυυυυ!Γουργουριζει..Και ειμαι δουλεια και δεν μπορω να φυγω να παω να παρω κατι..και ετσι και αλλιως δεν εχει κατι εδω κοντα!!!Οποτε, μην μιλατε για φαϊ...Αχχχ..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

μα καλα, τι συμπτωση! και γω στον οδοντιατρο ετρεχα χτες το απογευμα. μασησα κατι σκληρο και εσπασε ενα κομματι και πηγα για επιδιορθωση. η πλακα ειναι οτι το ιδιο δοντι ειχε παρουσιασει προβλημα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.....

Τι γινεται ρε κοριτσια με τα δοντια μας? Εμενα μου εχει σπασει ενα σφραγισμα εδω και εβδομαδες, αλλα ακομα δεν εχω παει στο γιατρο, δε με ποναει αλλα θα παω τωρα που προχωρησε η εγκυμ. γιατι μπορει να χρειαστει αναισθησια. Ο γιατρος μου ειπε οτι τωρα μπορω να κανω τοπικη.

Μαλλον τελικα πρεπει να κανουμε καινουρια λιστα με τους πονοδοντους μας!!! ΧΙ, ΧΙ, ΧΙ!!!:tongue:

εγω το ενιωσα χτες αργα το βραδυ πρωτη φορα!!!! ξαπλωσα ανασκελα και ενιωσα ενα κλοτσιδακι προς τα πανω!!! δεν το περιμενα γιατι τα αλλα τα ειχα καταλαβει στη 17η και 18η εβδομαδα!

Οσο πιο εμπειρη εισαι τοσο πιο νωρις το ακους!! Και εγω νομιζω οτι ωρες-ωρες, οταν ειμαι ξαπλωμενη κατι καταλαβαινω.... Θα δειξει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...