Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αμα στειλεις μια φωτο την κοιλια σου, θα την δειξω στη μαμα μου και θα σου πει σιγουρα τι περιμενεις..

Εγω τα κοροϊδευα...Αλλα..ξερει η μαμα!Ασε που εκανα και λιγο πισινουλη λενε..:confused:

Εμένα στον γιο μου όλοι λέγανε πως είναι αγόρι και ήταν. Τώρα το ίδιο μου λέγανε και επιμένανε, η κοιλιά μου ήταν πολύ μυτερή και πετούσε μπροστά αλλά έπεσαν έξω. Και στις δυο εγκυμοσύνες μάντεψα το φύλο πριν τον γιατρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοβαρα? α ρε αυτες οι παλιες ολα τα ξερουν!!! ερχομαι να με δει ζωντανα!!!!

Εμενα ειναι στρογγυλη..ετσι το καταλαβε και λογω του οτι εκανα πισινο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Η χοριακή ήταν χαμηλή γιατί είχα συλλάβει μόλις 2 μέρες πριν!

Δηλαδή εσύ σήμερα μπήκες στον 5ο μήνα! Σωστά; foustkitsa εμείς τη Δευτέρα μπαίνουμε στον 5ο! Άντε αρχίζει και κυλάει ο καιρός! Με τις αναγούλες και τους εμετούς δεν περνούσε. Αν και έχω δυο βράδια τώρα που ξανακάνω εξαγωγές..

Όσο για το μπρούμυτα κάπου διάβασα ότι δεν πειράζει εφόσον δεν σε ενοχλεί εσένα. Αργότερα δεν θα μπορούμε λόγω κοιλιάς. Αντίθετα το ανάσκελα δεν πρέπει να είναι καλό γιατί πιέζει μια αρτηρία ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι. Όποια θυμηθεί ας ρωτήσει το γιατρό της.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες! αχ τι ωραιαιααααααααααααααααα!!! πρεπει να ειναι απιστευτο συναισθημα! κ εγω που το ειδα να χτυπιεται χτες ηταν τελειο...

λενε οτι σε επομενες εγκυμοσυνες το νιωθεις ολο κ πιο νωρις! :D:D:D

μαλλον ισχυει αυτο! αλλα παιζει επειδη στην πρωτη πχ εγκυμοσυνη δεν ξερεις τι να περιμενεις, μπορει αυτο να κλοτσησει και να μην το καταλαβεις.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Εισαι πιο εμπειρη..Ξερεις την αισθηση πλεον..Εγω νομιζα οτι ειναι το εντερο, ασχετα αν ποτε δεν το ειχα ξανανιωσει αυτο..Αλλα φτερουγισμα λεγανε, φτερουγισμα περιμενα να νιωσω και εγω!

Στον γιο μου ένιωσα ένα χτύπημα ψηλά όμως την 16η εβδομάδα. Ήταν και μεγάλο παιδί οπότε καλά τον άκουσα, ο γιατρός επέμενε πως στην 1η εγκυμοσύνη πριν την 20η εβδομάδα σπάνια το νιώθεις.

Αυτή την φορά ήταν τελείως διαφορετικά. Ένιωσα κινήσεις χαμηλά και πολύ βαθιά. Τώρα εξακολουθώ να νιώθω την μικρή βαθιά αλλά πιο έντονα. Προφανώς είναι πιο χαμηλά από τον Μάνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα στον γιο μου όλοι λέγανε πως είναι αγόρι και ήταν. Τώρα το ίδιο μου λέγανε και επιμένανε, η κοιλιά μου ήταν πολύ μυτερή και πετούσε μπροστά αλλά έπεσαν έξω. Και στις δυο εγκυμοσύνες μάντεψα το φύλο πριν τον γιατρό.

Ααα εγω επεσα εξω καραμπαμ!Ημουν σιγουρη οτι ειχα αγορι και ειδα πως εχω και αγορι στον υπνο μου, οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος..Λενε οτι συνηθως η μαμα, καταλαβαινε τι φυλο εχει..Μονο με εμενα δεν θα ισχυει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δηλαδή εσύ σήμερα μπήκες στον 5ο μήνα! Σωστά; foustkitsa εμείς τη Δευτέρα μπαίνουμε στον 5ο! Άντε αρχίζει και κυλάει ο καιρός! Με τις αναγούλες και τους εμετούς δεν περνούσε. Αν και έχω δυο βράδια τώρα που ξανακάνω εξαγωγές..

Όσο για το μπρούμυτα κάπου διάβασα ότι δεν πειράζει εφόσον δεν σε ενοχλεί εσένα. Αργότερα δεν θα μπορούμε λόγω κοιλιάς. Αντίθετα το ανάσκελα δεν πρέπει να είναι καλό γιατί πιέζει μια αρτηρία ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι. Όποια θυμηθεί ας ρωτήσει το γιατρό της.

Στον 5ο μπήκα στις 19 του μήνα, είμαι ήδη 6 μέρες. Ναυτίες όμως έχω ακόμη ενώ στον γιο μου κόπηκαν περίπου την 12η-13η εβδομάδα.

Το ανάσκελα δεν κάνει σε μεγάλους μήνες γιατί πιέζεται η κεντρική αρτηρία και εμποδίζει ξανά η αιμάτωση, άσε που καταπονείται και η μέση. Τότε μόνο το πλάγια μας σώζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ααα εγω επεσα εξω καραμπαμ!Ημουν σιγουρη οτι ειχα αγορι και ειδα πως εχω και αγορι στον υπνο μου, οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος..Λενε οτι συνηθως η μαμα, καταλαβαινε τι φυλο εχει..Μονο με εμενα δεν θα ισχυει..

εγω στο πρωτο ημουν σιγουρη οτι ειναι αγορι και ηταν. στο δευτερο παλι ημουν σιγουρη οτι ηταν αγορι αλλα ηταν κοριτσι! τωρα θελω αγορι, αλλα νομιζω θα ειναι κοριτσι! σε ενα μηνα θα ξερω σιγουρα!!!!!! κανω υπομονη!!

ο γιος μου θελει το μωρο να ειναι αγορι! ο αντρας μου θελει κοριτσι! η μικρη μου δε νομιζω να θελει αδερφακι!!! χαχα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το φουσκωματάκι χαμηλά προφανώς είναι η μήτρα που εξέχει σε αυτή την φάση και δεν έχει ακόμη ανέβει πάνω από την λεκάνη σου.

Πριν ενα μηνα περιπου που πηγα γιατρο, μου ειπε οτι το μωρο ειναι στο υψος της λεκανης..Ακομα εκει ειναι?Εεε πως να κανουμε κοιλια μετα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Το μωρό ανεβαίνει πιο ψηλά νομίζω κατά την 17η εβδομάδα. Και εγώ το είχα αυτό το πρήξιμο και στις 2 εγκυμοσύνες, περίπου από την 12η εβδομάδα ως την 17η.

Για αυτο μαλλον αρχιζεις να κανεις κοιλιτσα στον 5ο..

Αααα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οκ στο τέλος θα κοιμόμαστε όρθιες και πολύ θα μας είναι!!!!!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...