Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Ευχαριστώ 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τσουρέκι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό το τρίτο! Αγοράκι περιμένεις?

Εγώ στον 8ο είχα πόνο στην μέση πίσω χαμηλά και κούτσαινα, αλλά όταν μπήκα στον 9ο εξαφανίστηκε! Τώρα έχω μια μικρή ενόχληση πάλι χαμηλά στην μέση και ελπίζω να μην χειροτερέψει τόσο νωρίς!

σε ευχαριστω πολυ! και συ να χαιρεσαι το αγορακι σου! ακομη δεν ξερω το φυλλο του μωρου. νομιζω οτι θα ειναι κοριτσι. αλλα θελω αγορι!!!!!!!! κανενα ενστικτο και για μενα?!!!!! ουφ!

εγω γενικα με τη μεση εχω ενα θεμα. εχω κατι πονακια χαμηλα που και που, αλλα αν ξεκουραστω φευγουν. οταν ειχα γεννησει το πρωτο, οταν ηταν πεντε μηνων ειχα μεινει μια βδομαδα στο κρεβατι απο τη μεση μου. ποση αγκαλια και περπατημα να αντεξει αυτη η μεση πια?!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Margo ο οργανισμός κάνει κατακράτηση υγρών και επίσης αυξάνονται τα επίπεδα των ορμονών και μειώνεται η λειτουργικότητα του εντέρου. Το πρήξιμο δεν είναι από το παιδί αλλά γενικότερα από την εγκυμοσύνη.

Εγώ 3 φορές έμεινα έγκυος και τις 3 κατάλαβα την εγκυμοσύνη από το χαρακτηριστικό πρήξιμο!

ναι το ξερω οτι ειναι τουμπανιασμα! αλλα ειναι απο την εγκυμοσυνη κ αυτο! εγω δεν κανω παιδι κανω εντερο!!!! χαχαχχαχαα κ ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη εχω πολυ υψηλες ορμονες (λογω εντονων συμπτωματων) γι αυτο ειμαι κ πολυ χαλια κ εχω κ εντονο πρηξιμο. παλι καλα παω τουαλετα τωρα κ χωρις συμπληρωμα. αλλα δεν παω πολυ. δηλαδη δεν αδειαζω. (σορυ για την γλαφυροτητα):confused::confused:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κορίτσια λογικά εσείς δεν θα νιώθετε ακόμη τα μπεμπάκια σας ε? Ίσως μόνο αυτές που έχουν περάσει την 16η εβδομάδα.

εγω το ενιωσα χτες αργα το βραδυ πρωτη φορα!!!! ξαπλωσα ανασκελα και ενιωσα ενα κλοτσιδακι προς τα πανω!!! δεν το περιμενα γιατι τα αλλα τα ειχα καταλαβει στη 17η και 18η εβδομαδα!

εγω το ενιωσα χτες αργα το βραδυ πρωτη φορα!!!! ξαπλωσα ανασκελα και ενιωσα ενα κλοτσιδακι προς τα πανω!!! δεν το περιμενα γιατι τα αλλα τα ειχα καταλαβει στη 17η και 18η εβδομαδα!

Γιουπι!!!!!!

Εεε τοτε εγω λεω οτι ειναι κοριτσακι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

μα καλα, τι συμπτωση! και γω στον οδοντιατρο ετρεχα χτες το απογευμα. μασησα κατι σκληρο και εσπασε ενα κομματι και πηγα για επιδιορθωση. η πλακα ειναι οτι το ιδιο δοντι ειχε παρουσιασει προβλημα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.....

Ρε κορίτσια κι εμένα έσπασε ένα μικρούτσικο κομματάκι απο το δόντι... Αλλά η οδοντιατρός μου λεει είναι συμπτωση...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια, λετε να το ριξουμε στα στοιχηματα!!! να εχει και σασπενς η υποθεση!!! χαχαχα!!!

Αμα στειλεις μια φωτο την κοιλια σου, θα την δειξω στη μαμα μου και θα σου πει σιγουρα τι περιμενεις..

Εγω τα κοροϊδευα...Αλλα..ξερει η μαμα!Ασε που εκανα και λιγο πισινουλη λενε..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω για 4 μερες κατι ενιωθα..σαν ενα μπαλονακι που φουσκωνει και ξεφουσκωνει..οταν ξαπλωνα..Εχω 2 μερες να νιωσω κατι..Ο γιατρος ειπε οτι ειναι το μωρο..και το ενιωσα νωρις γτ ειμαι αδυνατη..Εχω μια επιφυλαξη ομως..Θα επρεπε να το ειχα ξανανιωσει φανταζομαι..Ουφ..πολυ μιλαω!

Στην αρχή δεν το νιώθεις καθημερινά. Μπορεί να περάσουν 2-3 μέρες χωρίς να το νιώσεις. Δεν είσαι και σίγουρη πως αυτό που νιώθεις ειναι το μωρό.

Εγώ αυτή την φορά το ένιωσα 12η εβδομάδα, τώρα μερικε΄ς μέρες όμως κλοτσάει γερά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια λογικά εσείς δεν θα νιώθετε ακόμη τα μπεμπάκια σας ε? Ίσως μόνο αυτές που έχουν περάσει την 16η εβδομάδα.

Ναι εγώ το έχω νιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες! αχ τι ωραιαιααααααααααααααααα!!! πρεπει να ειναι απιστευτο συναισθημα! κ εγω που το ειδα να χτυπιεται χτες ηταν τελειο...

λενε οτι σε επομενες εγκυμοσυνες το νιωθεις ολο κ πιο νωρις! :D:D:D

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Στην αρχή δεν το νιώθεις καθημερινά. Μπορεί να περάσουν 2-3 μέρες χωρίς να το νιώσεις. Δεν είσαι και σίγουρη πως αυτό που νιώθεις ειναι το μωρό.

Εγώ αυτή την φορά το ένιωσα 12η εβδομάδα, τώρα μερικε΄ς μέρες όμως κλοτσάει γερά!

Εισαι πιο εμπειρη..Ξερεις την αισθηση πλεον..Εγω νομιζα οτι ειναι το εντερο, ασχετα αν ποτε δεν το ειχα ξανανιωσει αυτο..Αλλα φτερουγισμα λεγανε, φτερουγισμα περιμενα να νιωσω και εγω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εγω απο την υπνηλια!!!!

μαλλον λαθως, την πρωτη φορα ενω λατρευω τα κρουασαν με σοκολατα, ενα πρωινο που πηγαινα στη δουλεια μου ηρθε στο μυαλο το κρουασαν και αναγουλιασα...και λεω, ωπα, δεν μπορει να συμβαινει αυτο! κατι τρεχει εδω!

Ρε κορίτσια κι εμένα έσπασε ένα μικρούτσικο κομματάκι απο το δόντι... Αλλά η οδοντιατρός μου λεει είναι συμπτωση...

να κανουμε και λιστα με οσες εχουν θεμα με τα δοντια!!!!!

Αμα στειλεις μια φωτο την κοιλια σου, θα την δειξω στη μαμα μου και θα σου πει σιγουρα τι περιμενεις..

Εγω τα κοροϊδευα...Αλλα..ξερει η μαμα!Ασε που εκανα και λιγο πισινουλη λενε..:confused:

σοβαρα? α ρε αυτες οι παλιες ολα τα ξερουν!!! ερχομαι να με δει ζωντανα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...