Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην πρώτη εγκυμοσύνη αργεί να φανεί η κοιλιά γιατί οι περιτονικοί μύες της κοιλιακής χώρας είναι σφιχτοί. Σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη οι μύες αυτοί έχουν χαλαρώσει και η κοιλιά φαίνεται νωρίς.

Το μαξιλάρι καταρχάς αφήνει να κυλάει το αίμα στην μήτρα ελεύθερα, οπότε γίνεται σωστή αιμάτωση και αναπνέει το έμβυο καλύτερα και πέρα από αυτό βοηθάει την έγκυο στον ύπνο γιατί όσο μεγαλώνει η κοιλιά ζορίζεται να κλείσει τα πόδια της;)

female καλως ηρθες!

αυτο με το μαξιλαρι οντως βοηθαει παρα πολυ. εγω ειχα και αλλο προβλημα, δεν ξερω αν ετυχε σε καμια, αλλα στην πρωτη εγκυμοσυνη στο τελευταιο τριμηνο ειχα φοβερους πονους στο κοκκαλο αναμεσα απο τα ποδια...δεν ξερω πως λεγεται (νομιζω ηβικο οστο) και αν ξεγελιομουν και κοιμομουν στο πλαι χωρις μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια, μετα πονουσα τοσο που εβαζα τον αντρα μου να με γυρισει ανασκελα. δεν μπορουσα να κουνηθω. στη δευτερη με επιασε νωριτερα αυτος ο πονος. και τωρα...το νιωθω ηδη, αλλα ευτυχως σε μικρο βαθμο ακομη. να δω τι θα κανω προς το τελος...αυπνιες και πονος...αντιο υπνε μου γλυκε!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Φουσκιτσα αντε με το καλο να δεις κ εσυ το μωρακι μου!!Θα εχει μεγαλωσει τωρα...!Να μας ενημερωσεις !

Εγω παντως λεω οτι θα ειναι κοριτσι!!Αντε να στοιχηματισουμε να δουμε ποια θα μαντεψει σωστα...χιχιχι!ΓΕΡΟ να ειναι κ οτι να'ναι!!

Να σε ρωτησω εχεις κοιλια που φαινεται ε? Εχεις παρει κιλα ε?Επειδη ειμαστε κοντα στις ημερομηνιες γι'αυτο ρωταω...

Εγω οπου το λεω οτι ειμαι εγκυος με κοιτουν με απορια κ λενε που ειναι ? Δεν φαινεται τιποτα ιδιαιτερο...και απο κιλα ειμαι στο 0 ακομη.Δεν εχω παρει.

μα πως γινεται να μην εχεις παρει κιλα????? εγω εχω ηδη παρει 3!!!!!!! ελεος!!!!

τι κανεις βρε κοπελια? να το κανουμε κ εμεις δηλαδη...εγω θυμιζω ειμαι 1.70 κ πλεον 66,3.........κλαψ............δεν μπορω να το ραψω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια μου τι χαρα ολες μεσα ειστε? σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! ξανακοιμηθηκα τελικα κατα τις 7 κ ξυπνησα τωρα! παλι καλα που δουλευω αργα σημερα!

δηλαδη κοριτσια να μην αλλαξω το τικερακι? ο γιατρος μου ειπε οτι θα με δει σε ενα μηνα. πολυ δεν ειναι????? πως θα αντεξω καλε?

Φουσκιτσα μου εχεις καιρο να δεις το μωρο κ αγωνιας ε? τι ωρα εχεις ραντεβου? πιστευω ολα θα ειναι τελεια. κοριτσια οσο παιρναει ο καιρος μειωνονται κ οι πιθανοτητες για βλακειες. οποτε θα δεις κ τι ειναι σημερα ε? αχ τι ωραιααααα!!!

κ εγω δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμητα με ενοχλει η κοιλια μου αρκετα. κ παντα ετσι κ κοιμομουν κ δυσκολευομαι λιγο...και που ειμαστε ακομα κοριτσιαααααααα....μα την κοιλια τουρλα να δουμε γελια κ που θα χτυπιεται μεσα το μπεμπε!!!

Κι εγώ σήμερα που θα πάω στο γιατρό(2 η ώρα) είμαι στον μήνα πάνω που δεν πήγα.. Έχω πολύ αγωνία... Όχι τόσο για το φύλο(δεν με πιστέψατε ε??) όσο για το αν είναι καλα το μωρό μου!Επειδή πήγα διακοπές έκανα μπάνια δεν ξεκουραζόμουν περπατούσα πολύ και ο μήνας που δεν τον επισκέφτηκα μου φαίνεται αιώνας!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Και εγω θα σας αφησω σε λιγο,παω στον οδοντιατρο που μου εφυγε ενα σφραγισμα να δουμε τι προχειροκατασκευη μπορουμε να βαλουμε,μονο και μονο για να μην υπαρχει η κουφαλα!!

μα καλα, τι συμπτωση! και γω στον οδοντιατρο ετρεχα χτες το απογευμα. μασησα κατι σκληρο και εσπασε ενα κομματι και πηγα για επιδιορθωση. η πλακα ειναι οτι το ιδιο δοντι ειχε παρουσιασει προβλημα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Τσουρέκι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό το τρίτο! Αγοράκι περιμένεις?

Εγώ στον 8ο είχα πόνο στην μέση πίσω χαμηλά και κούτσαινα, αλλά όταν μπήκα στον 9ο εξαφανίστηκε! Τώρα έχω μια μικρή ενόχληση πάλι χαμηλά στην μέση και ελπίζω να μην χειροτερέψει τόσο νωρίς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δηλαδη μονο εγω σε τοσο λιγες εβδομαδες εχω κοιλιτσα? βεβαια ο γιατρος ειπε οτι ειναι κυριως απο το εντερο το πρηξιμο επειδη ειμαι δυσκοιλια! ειμαι συνεχεια τουμπανο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω..Στο υψος της λεκανης, εχετε κανενα φουσκωμα?Εμενα ειναι σκληρο και καπως φουσκωμενο, κυριως οταν ξαπλωνω..Τι ειναι?Και μη γελασετε, αλλα μου φαινεται οτι κυριως γυρω-γυρω ειναι πιο φουσκωμενο..Και οποια καταλαβε..καταλαβε..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Margo ο οργανισμός κάνει κατακράτηση υγρών και επίσης αυξάνονται τα επίπεδα των ορμονών και μειώνεται η λειτουργικότητα του εντέρου. Το πρήξιμο δεν είναι από το παιδί αλλά γενικότερα από την εγκυμοσύνη.

Εγώ 3 φορές έμεινα έγκυος και τις 3 κατάλαβα την εγκυμοσύνη από το χαρακτηριστικό πρήξιμο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εγώ σήμερα που θα πάω στο γιατρό(2 η ώρα) είμαι στον μήνα πάνω που δεν πήγα.. Έχω πολύ αγωνία... Όχι τόσο για το φύλο(δεν με πιστέψατε ε??) όσο για το αν είναι καλα το μωρό μου!Επειδή πήγα διακοπές έκανα μπάνια δεν ξεκουραζόμουν περπατούσα πολύ και ο μήνας που δεν τον επισκέφτηκα μου φαίνεται αιώνας!!

ειναι πολυ ασχημο να μην εχουμε παει ενα μηνα στο γιατρο..γιατι ακομα δεν το νιωθουμε κ ανησυχουμε. ειμαι σιγουρη θα ανακουφιστεις παρα πολυ μετα την επισκεψη! θελουμε μια επιβεβαιωση κ εμεις τι να κανουμε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κορίτσια λογικά εσείς δεν θα νιώθετε ακόμη τα μπεμπάκια σας ε? Ίσως μόνο αυτές που έχουν περάσει την 16η εβδομάδα.

Εγω για 4 μερες κατι ενιωθα..σαν ενα μπαλονακι που φουσκωνει και ξεφουσκωνει..οταν ξαπλωνα..Εχω 2 μερες να νιωσω κατι..Ο γιατρος ειπε οτι ειναι το μωρο..και το ενιωσα νωρις γτ ειμαι αδυνατη..Εχω μια επιφυλαξη ομως..Θα επρεπε να το ειχα ξανανιωσει φανταζομαι..Ουφ..πολυ μιλαω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...