Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Margo τελεια τα νεα σου!!!! Η αυχενικη αν εχει 10 μερες αποκλιση απο αυτο που θεωρουσατε ως ηλικια εμβρυου επηρεαζει την ΠΗΤ.

Φουσκιτσα εγω έκλεισα ολα τα ραντεβου Παπαγεωργιου. Αφου ειναι προγραμματισμένη καισαρικη φανταζομαι οτι θα μου κλεισουν ραντεβου την ημερα που εφημερευει. Αν σπασουν τα νερα...Ιπποκρατειο, θελω μονοκλινο...πρέπει να τηλ. για να μου πουν φανταζομαι. Θα το ψαξω απο βδομαδα.

Να σας πω κ τα κουλα νεα μου....ζαλιζομαι απο χθες συνεχεια, εκανα κ τον 1ο μου εμετο κ σημερα πηγα για μαθημα κ αντεξω μονο μιση ώρα...ξαπλωσα στο κρεβατι του παιδιου (ρεζιλι εγινα) κ εφυγα σαν κοτοπουλο. Μου μυριζουν τα παντα, το στομαχι μου ειναι χαλια κ ζαλιζομαι που κ που...τι γινεται οεο???Τωρα με θυμηθηκαν? Κ οχι τπτ άλλο φοβαμαι οταν ειμαι με τα μωρα μην πεσω πουθενα κ φοβηθουν τα καημενα!

ειναι χαραματα αλλα ξυπνησα κ ειπα να μπω! Βρε κοριτσι τωρα σε επιασαν εσενα τα χαλια αυτα? τι παραξενο!!! εχεις λιποθυμισει κιολας? αν οχι μην φοβασαι δινει προειδοποιηση!!! στην αρχη νιωθεις αδυναμια πολυ εντονη κ εκει ειναι που πρεπει να κατσεις καπου!!! ριξε το κεφαλι χαμηλα να αιματωθει αν μπορεις για να συνελθεις πιο γρηγορα. εγω πολλες φορες ενιωσα οτι παω να λιποθυμισω αλλα δεν.. θελει προσοχη βεβαια μην κουραζεσαι πολυ τωρα!

δεν νομιζω να σου κρατησει πολυ παντως τωρα που σε επιασε.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο ρε κοριτσάκι μου!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Είδες που όλα είναι καλά??Το μωρό είναι μεγαλύτερο γιατί έγινε νωρίς η σύλληψη και γι αυτό ήταν μεγάλη και η χοριακή!! Όλα τώρα εξηγούνται!!! Άντε μπράβο!!! Οπότε αποφεύγεις και την αμνιοπαρακέντηση ε????

ναι ηταν μεγαλυτερο το μωρο κ γι αυτο κ η χοριακη ηταν ετσι! δεν ξερω ακομα αν θα την αποφυγω περιμενω το αιμα κ να δω τι θα μου πει ο γιατρος. παντως πηρα μεγαλη ανακουφιση που το ειδα!!! εχει μεγαλωσει κ χτυπιοτανε ολη την ωρα! α φυλλο δεν ειδαμε ξεκαθαρα κ εμεις μαλλον κοριτσακι μου ειπε αλλα με πολλη επιφυλαξη.

:P:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τωρα εφυγαν οι καλεσμενοι μου!

Margo, μπηκα για να δω τα νεα σου, τα οποια ειναι τελεια!!

Μπραβο, τα λεμε αυριο , ΦΙΛΑΚΙΑ!!:P

ευχαριστω που με σκεφτηκες δελφινακι! πως πηγε το τραπεζωμα? εμεις μετα την αυχενικη πηγαμε κ σκισαμε σουβλακια!! χαχαχχαχαχα πολυ ρομαντικο ε?:P:p

του λεω τωρα την βγαζεις ετσι, αλλα μετα την γεννα θελω ενα ωραιο δωρο!!!

(ασε που δεν θελω να ζυγιστω αυριο γιατι κατι μου λεει οτι θα εχω παρειιιιιιιιι 2 μερες εχω φαει βραδι πολυυυυυυ ωχχχχχχχχχχ) :rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλη σας ημερα!!!!!

Margo, αχ βρε κοριτσι ολα καλα!!!!Αν σου πω οτι και εμενα οταν πηγα για υπερηχο τελευταια φορα, ο γιατρος με εβγαλε ακριβως μια εβδ μεγαλυτερη υπερηχογραφικα..Την επομενη πηγα και για αυχενικη και παλι το μια εβδ μεγαλυτερη την εβγαλαν την κυηση..Η πητ μου, απο 23/2 που ηταν, πηγε 16/2..Οποτε τουλαχιστον με οτι συνεβει σε εμενα, επηρεαζει την πητ, ακομα και μια εβδ διαφορα να εχεις..

Toulala..Τα μικροκαυγαδακια μεσα στο προγραμμα ειναι μωρε..Ολες τα εχουμε φανταζομαι!Πρεπει και οι δυο μεριες να μην δινουμε σημασια..Οσο ειναι εφικτο για εμας βεβαια!Εμενα θελει να με βγαλει τρελη και υστερικια...Μου λεει οτι εχω νευρα!!!:shock::shock:Εγω???Τοσο πολυ αλλαξαν οι ορμονες?

Blublu..Με βαση το τικερακι σου, εχω την εντυπωση οτι εχθες αλλαξες τριμηνο?

Λενε οτι οταν αλλαζεις μηνα, εχεις και τετοια χαζα...Μακαρι απλα να πηρες μια γευση..Πως θα ηταν εαν...!Και να σταματησει εδω...

** σημειωστε οτι εχω βαλει συνολικα 6 κιλα!!!πφφφ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

μπραβο margo, τελεια τα νεα σου! :-):smile:

εμενα μου το εβγαλε 2-3 μερες μικροτερο τελικα! βγηκαν κ οι αιματολογικες μου-σε μια μερα τα πηρα τα αποτελεσματα! τελικα 1:15000 περιπου ειναι οι πιθανοτητες οποτε ο γιατρος ειπε τελεια!

οσο για νευρα εγω δεν εχω καθολου,ο αντρας μου εχει βρει τη χαρα του γιατι οταν περιμενα περιοδο ειχα απιστευτα νευρα κ παντα μαλωναμε. τωρα τιποτα, παλι καλα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Δηλαδή σύμφωνα με τον πίνακα εγώ γεννάω πρώτη????

Margo όλα καλά. Ο γιος μου έβγαινε πάντα 2 εβδομάδες μεγαλύτερος, αλλά ΠΗΤ δεν αλλάξαμε. Είχα ΠΗΤ 28/08 και γένησα 12/08. Το παιδί ήταν μεγαλωπό για τις μέρες που είχα πάρει στον μήνα μου. Η σύλληψη είχε γίνει κανονικά απλά το παιδί ήταν μεγάλο.

Αυτή την φορά ξέρετε με τι χοριακή ξεκίνησα με 3 μέρες καθυστέρηση????ΚΑΘΙΣΤΕ!

3,27!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσιαααααα!!! γυρισαααααααααααααααα!!! ολα βγηκαν πολυ καλα!

Αυχενικη διαφανεια 1,8 mm

τρισωμια 21 1/5166

τρισωμια 18 1/5686

τρισωμια 13 1/40962

μου ειπε οτι ειναι τελειος ο υπερηχος! θα περιμενουμε το αιμα βεβαια την παρασκευη αλλα οσο ναναι ηρεμησα πολυ.

το μωρο ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζαμε.

Υπερηχογραφικη ημερομηνια κυησης: 13 εβδ. κ 2 ημ. μηκος εμβρυου 72,1mm

αχ ειμαι πολυ χαρουμενηηη! μακαρι να βγουν καλα κ τα υπολοιπα!!!!!

πως αλλαζω το τικερακι????? δηλαδη αλλαζει κ η πητ μουυ!

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!Μπραβο κοπελα μου ειδες που ολα πηγαν καλα? Και μαλλον επειδη εγινε νωρις η συλληψη, ηταν μεγαλο το μπεμπε κ υψηλη η χοριακη..ειδες??Ευχομαι να συνεχισεις ετσι κ με το καλο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!!

Female,η χοριακή σου στην αρχή ήταν πολύ μικρή ε? Μπράβο όμως ολα τέλεια!!! Ναι είσαι η πρώτη στη λίστα με τα γεννητούρια!! Να έρθει με το καλό εκείνη η ώρα για όλες μας Παναγίτσα μου!!!!

Margo,αν ήξερα οτι είσαι ξύπνια στις 5μιση θα έμπαινα να τα πούμε!Δεν μπορούσα κι εγώ να κοιμηθώ,μάλλον απο την αγωνία για την επισκεψη στο γιατρό σήμερα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια??? Εσείς στον ύπνο βολεύεστε?? Εγώ έχω αρχίσει όλο να στριφογυρνάω... Να μην με βολεύει η κοιλιά(που να μεγαλώσει κι άλλο δηλ) και να φοβάμαι να μην την πλακώσω... Άσε που με βολεύει πιο πολύ ο καναπέ που είναι πιο σκληρός... Τι να πω!!! Παραξενιές!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!!

Female,η χοριακή σου στην αρχή ήταν πολύ μικρή ε? Μπράβο όμως ολα τέλεια!!! Ναι είσαι η πρώτη στη λίστα με τα γεννητούρια!! Να έρθει με το καλό εκείνη η ώρα για όλες μας Παναγίτσα μου!!!!

Margo,αν ήξερα οτι είσαι ξύπνια στις 5μιση θα έμπαινα να τα πούμε!Δεν μπορούσα κι εγώ να κοιμηθώ,μάλλον απο την αγωνία για την επισκεψη στο γιατρό σήμερα!!

Φουσκιτσα περιμενουμε νεα σου! Ολα τελεια θα ειναι και σε εσενα!

Ειναι γουρικο το forum μας παιδι μου!!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Φουσκιτσα περιμενουμε νεα σου! Ολα τελεια θα ειναι και σε εσενα!

Ειναι γουρικο το forum μας παιδι μου!!!:P

Κορίτσι σε τι να μου φανεί γούρικο σήμερα? Στο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι?? Αρκεί να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας ενημερώσω για τα νέα μετά τις 3 το μεσημέρι!!!

Εσύ τι κάνεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια??? Εσείς στον ύπνο βολεύεστε?? Εγώ έχω αρχίσει όλο να στριφογυρνάω... Να μην με βολεύει η κοιλιά(που να μεγαλώσει κι άλλο δηλ) και να φοβάμαι να μην την πλακώσω... Άσε που με βολεύει πιο πολύ ο καναπέ που είναι πιο σκληρός... Τι να πω!!! Παραξενιές!!!!!!!!!!!!

εγω κοιμαμαι μπρουμητα, πειραζει?

BJVqp3.png

Μπρούμητα????????????? Δεν φοβάσαι για την κοιλιά??Καλά φαντάζομαι δεν έχεις ακόμα κοιλίτσα και σε βολεύει... Με τίποτα δεν θα μπορούσα μπρούμητα θα είχα τύψεις... Άσε που δεν κάνει λένε...:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγω γυριζω μπρουμητα..πειραζει?Προσπαθω να κοιμαμαι πλαγια αλλα ολο και γυρναω λιγο παραπανω κ βρισκομαι πιο πολυ μπρουμητα..Δεν εχω ρωτησει τον γιατρο .Λετε να κανει κακο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...