Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

1,female πητ 19/1/2012 κοριτσακι

2,toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

3.fouskitsa82 -πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

4.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

5.minaki - πητ 3/2/2012

6.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

7.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

8.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

9.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

10.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

11.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

12.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

13.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

14Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από την στιγμή που μένεις έγκυος και μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου θα έχεις άγχος για το παιδί που σου χάρισε ο Θεός...Μην πανικοβάλεστε κορίτσια, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη...

Καλά να πάνε όλα!

Εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 αλλά ίσως γεννήσω και Δεκέμβρη, ποιος ξέρει. Περιμένω κοριτσάκι.

Φιλιά!

Πολυ ωραια,αντε με το καλο και το 4ο μελος της οικογενειας σου!

Αντε να πολλαπλασιαζομαστε γιατι χανομαστε.................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εγω θα σας αφησω σε λιγο,παω στον οδοντιατρο που μου εφυγε ενα σφραγισμα να δουμε τι προχειροκατασκευη μπορουμε να βαλουμε,μονο και μονο για να μην υπαρχει η κουφαλα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και τωρα ειναι και μετα θα ειναι,για παντα θα ειναι!

Μακαρι να μας κανει τη χαρη ο Θεος να πανε ολα καλα με τα μωρακια μας.

Εγω ερχομαι μετα απο εσενα μην ανησυχεις,την αλλη βδομαδα εχω την αυχενικη.Παρε εσυ τα αποτελεσματα σημερα και θα παρω σειρα εγω μετα!!!

Θα σας φτιαξω εγω!!!!!!!!!

αχχααχχα δεν πειραζει καλη μου! θα σε συνεφερω αμεσως!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσιαααααα!!! γυρισαααααααααααααααα!!! ολα βγηκαν πολυ καλα!

Αυχενικη διαφανεια 1,8 mm

τρισωμια 21 1/5166

τρισωμια 18 1/5686

τρισωμια 13 1/40962

μου ειπε οτι ειναι τελειος ο υπερηχος! θα περιμενουμε το αιμα βεβαια την παρασκευη αλλα οσο ναναι ηρεμησα πολυ.

το μωρο ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζαμε.

Υπερηχογραφικη ημερομηνια κυησης: 13 εβδ. κ 2 ημ. μηκος εμβρυου 72,1mm

αχ ειμαι πολυ χαρουμενηηη! μακαρι να βγουν καλα κ τα υπολοιπα!!!!!

πως αλλαζω το τικερακι????? δηλαδη αλλαζει κ η πητ μουυ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

τρισωμια 21 1/5166

τρισωμια 18 1/5686

τρισωμια 13 1/40962

μου ειπε οτι ειναι τελειος ο υπερηχος! θα περιμενουμε το αιμα βεβαια την παρασκευη αλλα οσο ναναι ηρεμησα πολυ.

Τέλεια! Άντε μπράβο! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

Το τικεράκι μην το αλλάζεις ακόμα γιατί την επόμενη φορά μπορεί να στο βγάλει όσο είσαι. Με μένα έτσι έγινε..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοο κοπελα μου!ειδες τι σου ελεγα?οτι ολα θαναι τελεια!θυμισε μου να σου δωσω ενα χερακι ξυλο οταν γεννησουμε!

Το οτι υπερηχογραφικα ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερο το νινι σου,δεν σημαινει οτι αλλαζει η ΠΗΤ σου.Ημερολογιακα εισαι οσο εισαι,απλα η αναπτυξη του μωρου ειναι πολυ καλη μια βδομαδα πιο μπροστα.Εσυ παρολα αυτα μπορει να γεννησεις στην ΠΗΤ σου.Υπερηχογραφικα ενδιαφερει περισσοτερο τους γιατρους, ποια ειναι η εξελιξη του μωρου και αν συμβαδιζει με την αναμενομενη,οχι τοσο εμας.Και παλι συγχαρητηρια για τα τελεια αποτελεσματα.Λοιπον τωρα αρχιζω εγω!!!!!!!!!!

Την αλλη βδομαδα στις 3/9 εχω αυχενικη.ΑΓΩΝΙΑ-ΑΓΩΝΙΑ-ΑΓΩΝΙΑ

Εχω να παω ενα μηνα στον γιατρο και αμαν πια! Ευτυχως εχω αυτες τις αδιαθεσιες και σκεφτομαι οτι ολα πανε καλα.Μακαρι κοριτσακια να εχω και εγω καλα νεα σαν τα δικα σας!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τρισωμια 21 1/5166

τρισωμια 18 1/5686

τρισωμια 13 1/40962

Μπράβο margo!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους ηρέμησες λίγο τώρα!Άντε όλα καλά!!!!!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Μπραβοοοοοοοοοοοοοο κοπελα μου!ειδες τι σου ελεγα?οτι ολα θαναι τελεια!θυμισε μου να σου δωσω ενα χερακι ξυλο οταν γεννησουμε!

Το οτι υπερηχογραφικα ειναι μια βδομαδα μεγαλυτερο το νινι σου,δεν σημαινει οτι αλλαζει η ΠΗΤ σου.Ημερολογιακα εισαι οσο εισαι,απλα η αναπτυξη του μωρου ειναι πολυ καλη μια βδομαδα πιο μπροστα.Εσυ παρολα αυτα μπορει να γεννησεις στην ΠΗΤ σου.Υπερηχογραφικα ενδιαφερει περισσοτερο τους γιατρους, ποια ειναι η εξελιξη του μωρου και αν συμβαδιζει με την αναμενομενη,οχι τοσο εμας.Και παλι συγχαρητηρια για τα τελεια αποτελεσματα.Λοιπον τωρα αρχιζω εγω!!!!!!!!!!

Την αλλη βδομαδα στις 3/9 εχω αυχενικη.ΑΓΩΝΙΑ-ΑΓΩΝΙΑ-ΑΓΩΝΙΑ

Εχω να παω ενα μηνα στον γιατρο και αμαν πια! Ευτυχως εχω αυτες τις αδιαθεσιες και σκεφτομαι οτι ολα πανε καλα.Μακαρι κοριτσακια να εχω και εγω καλα νεα σαν τα δικα σας!!!!!!!!!

ο γιατρος μου ειπε οτι αλλαζει η πητ μου! κ οτι η υπερηχογραφικη ηλικια ειναι η σωστη οχι αυτη που εχω τωρα...

με μπερδεψες τωρα παλι! θα σε δειρω εγω τελικα δεν μου γλιτωνεις!!!

Σε μια εβδομαδα εσυ ε? κ εγω ειχα περιπου ενα μηνα να το δω κ ειχα ιδρωσει απο το αγχος..γιατι δε πας να κανεις εναν υπερηχο να σου φυγει η αγωνια?

το μονο καλο που εχουν οι ναυτιες κ οι εμετοι ειναι αυτο! οτι σκεφτεσαι οτι ολα πανε καλα τουλαχιστον!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τέλεια! Άντε μπράβο! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

Το τικεράκι μην το αλλάζεις ακόμα γιατί την επόμενη φορά μπορεί να στο βγάλει όσο είσαι. Με μένα έτσι έγινε..

δηλαδη??? σου ειπαν λαθος στην αυχενικη? κ μετα ξανααλλαξε? μα τι γινεται ρε κοριτσια? εγω που πηρα αμεσως τον γιατρο μου μου ειπε οτι η σωστη ειναι η ημερομηνια απο τον υπερηχο. κ αυτη θα λαβουμε υποψιν κ για την πητ.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Margo τελεια τα νεα σου!!!! Η αυχενικη αν εχει 10 μερες αποκλιση απο αυτο που θεωρουσατε ως ηλικια εμβρυου επηρεαζει την ΠΗΤ.

Φουσκιτσα εγω έκλεισα ολα τα ραντεβου Παπαγεωργιου. Αφου ειναι προγραμματισμένη καισαρικη φανταζομαι οτι θα μου κλεισουν ραντεβου την ημερα που εφημερευει. Αν σπασουν τα νερα...Ιπποκρατειο, θελω μονοκλινο...πρέπει να τηλ. για να μου πουν φανταζομαι. Θα το ψαξω απο βδομαδα.

Να σας πω κ τα κουλα νεα μου....ζαλιζομαι απο χθες συνεχεια, εκανα κ τον 1ο μου εμετο κ σημερα πηγα για μαθημα κ αντεξω μονο μιση ώρα...ξαπλωσα στο κρεβατι του παιδιου (ρεζιλι εγινα) κ εφυγα σαν κοτοπουλο. Μου μυριζουν τα παντα, το στομαχι μου ειναι χαλια κ ζαλιζομαι που κ που...τι γινεται οεο???Τωρα με θυμηθηκαν? Κ οχι τπτ άλλο φοβαμαι οταν ειμαι με τα μωρα μην πεσω πουθενα κ φοβηθουν τα καημενα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

τρισωμια 21 1/5166

τρισωμια 18 1/5686

τρισωμια 13 1/40962

Μπράβο ρε κοριτσάκι μου!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Είδες που όλα είναι καλά??Το μωρό είναι μεγαλύτερο γιατί έγινε νωρίς η σύλληψη και γι αυτό ήταν μεγάλη και η χοριακή!! Όλα τώρα εξηγούνται!!! Άντε μπράβο!!! Οπότε αποφεύγεις και την αμνιοπαρακέντηση ε????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κατάλαβα....Όλες πήγατε για ύπνο ε?? Με το που μπαίνω τσουπ εξαφανίζεστε!!!!

Ε θα σας αφήσω κι εγώ αν είναι σε λίγο να βάλω καμιά ταινιούλα με τον αντρούλη μου να δούμε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βρε κορίτσια έχω πολλά νεύρα μου φαινέται. Και ο άντρας μου παρεξηγείται και μαλώνουμε συχνά πυκνά. Γιατί δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάπου πρέπει να ξεσπάσω;; Του το λέω συνέχεια πως δεν μπορώ να το ελέγξω. Ουφ! Κάπου πρέπει να εκτονωθώ επιτέλους η εγκύος!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Τωρα εφυγαν οι καλεσμενοι μου!

Margo, μπηκα για να δω τα νεα σου, τα οποια ειναι τελεια!!

Μπραβο, τα λεμε αυριο , ΦΙΛΑΚΙΑ!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...