Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τωρα έμειναν λίγες ώρες, θα κάνω υπομονή... με πολυ ζόρι θα στολίσουμε το δέντρο με το γιο μου, μου το ζητάει τόσες μέρες... και νιώθω άσχημα που σέρνομαι για να το κάνω... Θύμισε μου σε παρακαλώ, είχες χοριακη την Πέμπτη, 2 ημέρες μετά από εμένα? πόσο χαμηλή ήταν δηλαδή? ποια ημέρα από την εμβρυομεταφορα? 

Να στολίζετε το δέντρο με χαρά έχεις το μπουμπούκι σου δίπλα σου ,και να προσέχεις  .ναι σωστά θυμάσαι 9ημερα ήταν η πέμπτη 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και μολις τωρα μου ανακοινωσαν και τα τελικα αποτελεσματα του τροφοβλαστη: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΟΡΙ!!

Το ξεραμε απο τα αρχικα-πρωτα αποτελεσματα αλλα τωρα ειμαστε σιγουροι οτι ολα ειναι φυσιολογικα!!!

Γιουπιιιιιιιιιι!

Μπραβο sophie μου καταπληκτικα!αν και να σου πω την ειχα ξεχασει τη περιπετεια σου,το θεωρουσα δεδομενο οτι ολα ειναι φυσιολογικα.Θυμασαι τι σου λεγαμε απο τοτε που ειδες 2,7 την αυχενικη?οτι ολα θα πανε καλα.η ηλικια σου δεν δικαιολογει προβληματα τετοιου ειδους.ολα ειναι σχετικα τελικα,τιποτα δεν ειναι ετσι οπως γραφουνε τα βιβλια ή το ιντερνετ.Και παλι συγχαρητηρια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα η μαγειρικη ειναι η τρελλα μου! Και τα γλυκα βεβαια!

Λοιπον ακου: Ψητα λαχανικα με μοτσαρελα απο πανω.

Μανιταροπιτα.

Λαζανια φλωρεντιν (με κιμα και σπανακι).

Λαγος στιφαδο (οχι κυριως απλα για μεζε στη μεση).

Αναμεικτη σαλατα με μελι κ' balsamico, χωριατικη επισης.

Το κυριως ειναι Barbecue, δουλεια του αντρα μου.

Τελος φρουτοσαλατα, μιλφειγ και μια συνταγη που εχω βρει και την κανω χρονια πολυ δροσιστικη, καρυδοπιτα με κρεμα καραμελε απο πανω!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!!:tongue:

Συγνωμη ρε κοπελια ετσι τρωτε εσεις για μεσημερι?περισεψε τιποτα απο χθες να ερθω και εγω να τσιμπησω τιποτα εγκυος γυναικα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα!!!!Αχ, το ξερω οτι μεσα στην ατυχια μου, κατα βαθος ειμαι τυχερη!Αλλα δεν μπορω να σηκωθω απο την καρεκλα και ειμαι στη δουλεια!

Ουφφφφ καλη επιτυχια για σημερα!!!!Τι ωρα θα πας?

Τι χοριακη ειχες?Εγω με 5 μερες καθυστερησης ειχα χιλια εκατον κατι..5εβδ με εβγαζε..Και νομιζω οτι δεν ηταν και απο τις χαμηλες..

Απλα εγω εχω ακουσει οτι α αυξανεται πολυ, μπορει να ειναι και εξωμητριο..εε και φυσικα δεν εχεις τετοιο φοβο..Ασε που δεν τα πιστευω κιολας!

Εγω στο αγορακι μου την 6η μερα καθυστερησης ειχα 11.456 μοναδες!!!!Αυτη κιαν δεν ηταν χαμηλη χοριακη.Και εννοειτε οτι βγηκε υγιεστατο.Μια χαρα ητανε η δικη σου.Και για τη Margo το ιδιο ισχυει, αλλα θελει να το ακουει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:) :) :)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα αγαπες! Τι κανετε? Εγω τελειωνω με τις ετοιμασιες του τραπεζιου για το βραδυ.Εικοσι ατομα θα εχω εξω στον κηπο.

Margo και morfia, τι γινεται με αυτη τη χοριακη? Εγω στην 5η εβδομ. ειχα 23000 τιμη. Ο γιατρος μου μου ειπε μια χαρα.Αν θελετε κοιταχτε και το site 123baby.me που λεει τιμες χοριακης σε καθε εβδομ.

Η αυχενικη μου μου βγηκε μια χαρα.

Ααααααααααα!!! τωρα καταλαβα,ολα αυτα τα φαγητα ειναι για σημερα! εμ λεω και εγω τι γινετε ρε παιδια,μονο εμεις τρωμε ενα φαγητο για μεσημερι?

οκ!αντε και να τα χιλιασετε.................

Στην 5 βδομαδα σημαινει οτι ησουνα στην 7η-13η περιπου μερα καθυστερησης.Μια χαρα χοριακη ειχες,ετσι πρεπει να ειναι.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Δελφινακι..η δικιασου χοριακη οντως ηταν μεγαλη...πωπω!!!

Αλλα εσενα μαργκο νομιζω ειναι φυσιολογικη..

6-7 εβδ εχεις δει καθολου στο ιντερνετ ποσο δινουν φυσιολοικες τιμες?

Αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας..Εγω σου λεω, με βαση τη χοριακη, το μονο που εχω ακουσει ειναι για εξωμητρια..Δεν εχω ακουσει για καποια αλλη ανωμαλια..

Κανεις λαθος,στο δελφινι δεν ειναι μεγαλη η χοριακη ειναι φυσιολογικη.Τοση ειχα και εγω.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι της μαργκο δεν ειναι φυσιολογικη.Καθε γυναικα παραγει τις δικες της ορμονες.Δευτερον, αλλη χρονικη στιγμη εκανε η μια την χοριακη και σε αλλη στιγμη η αλλη κοπελα. Και ποτε το ιντερνετ δεν δινει τις σωστες απαντησεις σε ολα τα θεματα.Τα μικροβιολογικα και αιματολογικα εργαστηρια δινουν αλλες τιμες χοριακης,απ'αυτες του ιντερνετ.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γιατι δεν κοιμασαι κοπελα μου? δουλευεις?

Δουλευω που να μην δουλευα...Σε λιγο σχολαω..Δεν θα ερθει ο Δεκεμβρης ομως?Θα κανεις να με δει το γραφειο ουυ!!

Εγω στο αγορακι μου την 6η μερα καθυστερησης ειχα 11.456 μοναδες!!!!Αυτη κιαν δεν ηταν χαμηλη χοριακη.Και εννοειτε οτι βγηκε υγιεστατο.Μια χαρα ητανε η δικη σου.Και για τη Margo το ιδιο ισχυει, αλλα θελει να το ακουει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:) :) :)

Εμενα ετσι οπως τα λετε ηταν χαμηλη η χοριακη μου..Αλλα με βαση το χαρτι που μου δωσαν απο το μικροβιολογικο, ηταν πολυ καλη..Αντε καλε..Εδω φαγαμε το πρωτο τριμηνο με τις ανησυχιες..Τωρα δυσκολα να εχουμε δυσαρεστα!Και κυριως λογω χοριακης!Ολες οδευουμε καλως..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κανεις λαθος,στο δελφινι δεν ειναι μεγαλη η χοριακη ειναι φυσιολογικη.Τοση ειχα και εγω.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι της μαργκο δεν ειναι φυσιολογικη.Καθε γυναικα παραγει τις δικες της ορμονες.Δευτερον, αλλη χρονικη στιγμη εκανε η μια την χοριακη και σε αλλη στιγμη η αλλη κοπελα. Και ποτε το ιντερνετ δεν δινει τις σωστες απαντησεις σε ολα τα θεματα.Τα μικροβιολογικα και αιματολογικα εργαστηρια δινουν αλλες τιμες χοριακης,απ'αυτες του ιντερνετ.

Ναιιιι σε σχεση με την δικια μου...Ηταν ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ της Δελφινουλας!Αλλα και παλι..Παιζει ρολο και το ποτε εγινε η συλληψη!Ασχετα με την καθυστερηση, σε αλλες εγινε νωριτερα, σε αλλες αργοτερα, πραμα το οπιο δεν μπορουμε να γνωριζουμε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μπραβο sophie μου καταπληκτικα!αν και να σου πω την ειχα ξεχασει τη περιπετεια σου,το θεωρουσα δεδομενο οτι ολα ειναι φυσιολογικα.Θυμασαι τι σου λεγαμε απο τοτε που ειδες 2,7 την αυχενικη?οτι ολα θα πανε καλα.η ηλικια σου δεν δικαιολογει προβληματα τετοιου ειδους.ολα ειναι σχετικα τελικα,τιποτα δεν ειναι ετσι οπως γραφουνε τα βιβλια ή το ιντερνετ.Και παλι συγχαρητηρια!

Σ'ευχαριστω πολυ november rain!Να'σαι καλα κ με το καλο το μωρακι σου...Οντως η ηλικια μου ειναι σχετικα μικρη αλλα το αγχος...αγχος!!Τωρα ειμαι πιο ηρεμη κ περιμενω να ξαναδω το μωρακι μου 1η Σεπτεμβρη κ μετα τελος Σεπτεμβρη β'επιπεδου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ναι θα προσπαθησω....η μαια του γιατρου μου ειπε οτι ειναι ψηλη η χοριακη οταν εχει πιαστει πολυ καλα το εμβρυο? ξερω γω? ας χαλαρωσω τωρα μην κανω εγω καμια ζημια στο τελος με το ανχος μου!!!

7η ωρα εχω ραντεβου...βεβαια του αιματος δεν βγαινουν σημερα νομιζω..

Ευτυχως σε προλαβα εσενα γιατι νομιζα οτι ειχες παει στον γιατρο και δεν θα διαβαζες το μηνυμα μου.Καλα τι χαζομαρες διαβαζω?? Τι χαζα(για να μη πω τιποτα αλλο και φαω χ) γραφεις και δεν σε εχει βαρεσει ακομα ο αντρας σου?

Αγαπη μου αν ειχες ανωμαλια το 80% θα το ειχε αποβαλλει ο οργανισμος σου το εμβρυο απτην αρχη της εγκυμοσυνης.Δευτερον η χοριακη σου επειδη δεν ειναι μεσα στο πλαισιο του πινακα του ιντερνετ δεν σημαινει οτι ειναι και ανησυχητικη.Πηγαινε σε ενα αιματολογικο εργαστηριο να δεις εκει τις φυσ.τιμες της χοριακης.Τριτον ο γιατρος σου δεν ειναι ουτε μικροβιολογος ουτε αιματολογος,γυναικολογος ειναι και δεν ξερει σε ποσες μερες καθυστερησης πρεπει να εχεις τη συγκεκριμενη χοριακη.Εμεις επειδη ειμαστε οι αμεσα ενδιαφερομενες ψαχνομαστε τοσο ασχημα,εδω κοπελες με μια μερα καθυστερηση εχουνε 7 ή 10 μοναδες χοριακη και ειναι εγκυες δηλαδη γιατι πρεπει συνεχεια να δημιουργουμε θεματα που δεν υπαρχουν?Εσυ δεν λες θετικη ενεργεια? σε ποιον το λες σε εμας? και εσυ? για συνελθε γιατι θα ερθω εκει με το λιαρ τζετ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Για να σου φύγει το άγχος...

Πότε είχες κάνει την χοριακή? Ποια μέρα καθυστέρησης?

Γιατί έμενα τα δικά μου χαρτιά λένε στην 7η εβδομάδα έχεις φυσ.τιμές εως 163,000!!!!!!!!!!!

Ναι καλε μια χαρα ειναι τα αποτελεσματα της και εχω ακουσει ως τωρα ενα σωρο χαζομαρες...........................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλε απορω τι σας επιασε κ αγχωνεστε για τις χοριακες??Αυτο το αγχος το ειχαμε στις πρωτες εβδομαδες εγκυμοσυνης που κοιταζαμε τα νουμερα συνεχως κ ανησυχουσαμε...Θυμαμαι εγω ειχα κανει 5-6 χοριακες μονο κ μονο επειδη ειχα τρελαθει απο το αγχος μου.Στο μικροβιολογικο μου ελεγαν γιατι κανετε και αλλη? Δεν ειναι ικανοποιημενος ο γιατρος? Και εγω ελεγα οχι μονη μου το αποφασιζω ..γιατι εμενα μου φαινονται μικρα τα νουμερα..Οταν λοιπον ακουσαμε την καρδουλα του κ ειδαμε οτι ολα βαινουν καλως..αφησαμε πισω το αγχος με τις χοριακες κ ασχολουμαστε με αλλα!!

Γι'αυτο λοιπον προτεινω να ασχοληθουμε με τις αυχενικες κ αλλα τετοια...κ ας αφησουμε τις χοριακες!!χαχαχα!Μην βαζουμε και τοσα πολλα στο νου μας!!!

Μαργκο μου να δεις που ολα θα πανε τελεια σημερα!!!Θετικη σκεψη να εχεις κ σε λιγες ωρες θα μας λες τα ευχαριστα...!Σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια..(εγω κ ο μπεμπης)

Φιλακια!!!!

Περιμενουμε τα νεα σου........:D:D:D

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ευτυχως σε προλαβα εσενα γιατι νομιζα οτι ειχες παει στον γιατρο και δεν θα διαβαζες το μηνυμα μου.Καλα τι χαζομαρες διαβαζω?? Τι χαζα(για να μη πω τιποτα αλλο και φαω χ) γραφεις και δεν σε εχει βαρεσει ακομα ο αντρας σου?

Αγαπη μου αν ειχες ανωμαλια το 80% θα το ειχε αποβαλλει ο οργανισμος σου το εμβρυο απτην αρχη της εγκυμοσυνης.Δευτερον η χοριακη σου επειδη δεν ειναι μεσα στο πλαισιο του πινακα του ιντερνετ δεν σημαινει οτι ειναι και ανησυχητικη.Πηγαινε σε ενα αιματολογικο εργαστηριο να δεις εκει τις φυσ.τιμες της χοριακης.Τριτον ο γιατρος σου δεν ειναι ουτε μικροβιολογος ουτε αιματολογος,γυναικολογος ειναι και δεν ξερει σε ποσες μερες καθυστερησης πρεπει να εχεις τη συγκεκριμενη χοριακη.Εμεις επειδη ειμαστε οι αμεσα ενδιαφερομενες ψαχνομαστε τοσο ασχημα,εδω κοπελες με μια μερα καθυστερηση εχουνε 7 ή 10 μοναδες χοριακη και ειναι εγκυες δηλαδη γιατι πρεπει συνεχεια να δημιουργουμε θεματα που δεν υπαρχουν?Εσυ δεν λες θετικη ενεργεια? σε ποιον το λες σε εμας? και εσυ? για συνελθε γιατι θα ερθω εκει με το λιαρ τζετ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις ειδα το μηνυμα σου....Συμφωνω μαζι σου!Παιρνω κ εγω το δικο μου λιαρ τζετ κ ερχομαιιιιιιιι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Όλοι γύρω μου λένε οτι έχω κορίτσι!!Μόνο ο γιατρός ξέρει και θα μας το πει αύριο!!! Εγώ πάλι μέχρι τώρα λέω αγόρι οτι είναι δεν ξέρω...

Πάντως τα σπυρια μου στο πρόσωπο παραμένουν...Αν αυτό σας λέει κάτι πείτε μου!!

Σου ειχα γραψει και παλιοτερα για αυτα τα σπυρακια αλλα δεν μου ειχες απαντησει! Τι ειδους σπυρακια ειναι αυτα φουσκιτσα?απο τα πονηρα σπυρακια????:D :D :D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έχεις κι εσύ σπυράκια?? Κι εγώ γι αυτό πιστεύω οτι είναι αγόρι:tongue:

Εγω παντως σπυρακια δεν ειχα βγαλει,......αγορι εβγαλα!!!!

Φουσκιτσα να σου στειλω μια φωτο μου να μου πεις τι εχω αυτη τη φορα??

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι :D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...