Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Έχεις κι εσύ σπυράκια?? Κι εγώ γι αυτό πιστεύω οτι είναι αγόρι:tongue:

Εγω ειδα και στον υπνο μου οτι εχω αγορι..ελα ομως που μου ειπαν οτι εχω κοριτσι!!!Στην εφερα!!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια, εβαλα και αλλα τικερακια, κανω δοκιμη να δω πως φαινονται.

α, και γω πηγα χτες στο γιατρο. ολα καλα. μεγαλωνουμε!

θα σας πω τωρα και τι επαθα χτες απογευμα να γελασετε. ημουν σπιτι με τα δυο μικρα και περιμενα τον αντρα μου να ρθει να μας παρει να παμε στο γιατρο. επειδη ηθελα να λουστω, και για να μην τριγυρνανε τα μικρα, τα εβαλα πανω στα καρεκλακια φαγητου τα οποια προσαρμοζονται στις καρεκλες τις κουζινας και τα πηρα στο μπανιο να με βλεπουν. στη μικρη εδωσα και ενα ποτηρι γαλα. μετα το λουσιμο, ηθελα να "παω τουαλετα" οποτε τραβηξα τις καρεκλες εξω απο την πορτα και εκλεισα την πορτα. ε, λεω τι μπορει να γινει σε δυο λεπτα!!! οταν βγηκα....στο πατωμα υπηρχε μια λιμνη γαλα απο την μικρη και μια λιμνη τσισα απο τον μεγαλο (ειμαστε στη διαδικασια καθαρισματος....)....φρικη οταν το ειδα!!!!!!

Γουρι!!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλα εγώ ένα ξέρω!!! Ότι του γιατρού μου θα του σηκωθούν τα μαλλιά καρφάκια απο τα κιλά που πήρα !! Σε ένα μήνα 3 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι για τα πανηγύρια!!!!!!!Θα γίνω τόφαλος!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω συνολικα 6!!Και το χειροτερο?????ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΑΑΑΑ...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

μακαρι κοριτσακια μου να ειναι ολα καλα.... μακαρι...

Αχ να δεις όλα τέλεια θα είναι και θα τρελαθείς με το πόσο μεγάλωσε! Εμείς βλέπουμε όλα τα βιντεάκια που τράβηξε ο άντρας μου με το κινητό και τρελαινόμαστε με την ανάπτυξή του!!:) Καλή επιτυχία! Περιμένουμε τα νέα σου!

Εσύ τι πιστεύεις ότι είναι, αγόρι ή κορίτσι;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι ειναι σε ολα τα δημοσια και σε ολα τα ιδιωτικα για να μπορει να εξυπηρετει τις αναγκες της καθεμιας!Οπου θελω μου ειπε οτι παμε..

Στο Ιπποκρατειο ξερω οτι τα τετρακλυνα ειναι δωρεαν..Αν θελεις τρικλυνο, ειναι περιπου 150 ευρω για 3-4 μερες...Εχει ακομα και δωματια που εισαι μονη σου..Εκει δεν ρωτησα ποσο βγανει..Και εγω με ικα ειμαι..Και φαρμακα και τετοια δεν πληρωνω τπτ..Αλλα αν θελω απο τρικλυνο και πανω..πρεπει να δωσω κατι..Στο νοσοκομειο..οχι στο γιατρο..

Δε νομίζω κι εγώ να μπορεί να πηγαίνει σε όλα τα δημόσια...:confused:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Δε νομίζω κι εγώ να μπορεί να πηγαίνει σε όλα τα δημόσια...:confused:

Ισως να καταλαβα λαθος..Δεν ξερω!Στο Ιπποκρατειο σιγουρα πηγαινει παντως..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ξερει καμια αν μικραινουν τα τικερακια?

Ναι..μικραινουν...Εκει που θα φτιαξεις το τικερακι σου θα δεις οτι εχει 2 κωδικους για να αντογραψεις..ενα που ειναι τομεγαλο μεγεθος και ενα που ειναι το μικρο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

μολις μπηκα σπιτι!

το μωρακι μας μεγαλωσε αρκετα!ειναι πια 10.5 cm και 135gr!ο γιατρος μου πολυ ικανοποιημενος!ο υπερηχος μας το βγαζει 5 μερες μεγαλυτερο απ οτι ειναι!

οσο για το φυλο δε μας εκανε τη χαρη να μας δειξει τα προσοντα του!μου ειπε ο γιατρος μονο με κολπικο υπερηχο θα το βλεπαμε αλλα δεν ειχα καμια ορεξη πρωινιατικα!!!!εγω βεβαια πιστευω οτι κατα 90% ειναι αγορι οπως μου ειπαν στην αυχενικη!!!ασχετα αν ο γιατρος μου μου λεει οτι ισως ειναι κοριτσι!!!

χαχαχα!

επομενος υπερηχος στις 21/9 !

απο κιλα παμε μια χαρα!μου εγραψε και αντιοξινα για το στομαχι μπας και σταματησουν οι εμετοι!μακαρι!!!για να δουμε!

αυτα τα νεα μας!παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι ειμαι ξυπνια απ τις 06,00 και δε λεει!

φιλια σε ολες!

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

κοριτσια, εβαλα και αλλα τικερακια, κανω δοκιμη να δω πως φαινονται.

α, και γω πηγα χτες στο γιατρο. ολα καλα. μεγαλωνουμε!

θα σας πω τωρα και τι επαθα χτες απογευμα να γελασετε. ημουν σπιτι με τα δυο μικρα και περιμενα τον αντρα μου να ρθει να μας παρει να παμε στο γιατρο. επειδη ηθελα να λουστω, και για να μην τριγυρνανε τα μικρα, τα εβαλα πανω στα καρεκλακια φαγητου τα οποια προσαρμοζονται στις καρεκλες τις κουζινας και τα πηρα στο μπανιο να με βλεπουν. στη μικρη εδωσα και ενα ποτηρι γαλα. μετα το λουσιμο, ηθελα να "παω τουαλετα" οποτε τραβηξα τις καρεκλες εξω απο την πορτα και εκλεισα την πορτα. ε, λεω τι μπορει να γινει σε δυο λεπτα!!! οταν βγηκα....στο πατωμα υπηρχε μια λιμνη γαλα απο την μικρη και μια λιμνη τσισα απο τον μεγαλο (ειμαστε στη διαδικασια καθαρισματος....)....φρικη οταν το ειδα!!!!!!

καλα φοβερο!! σε λιγη ωρα μπορουν να τα κανουν ολα λιμπα!!!!! πρεπει να οπλιστουμε ολες με ατσαλινα νευρα!!!! κουραγιο τσουρεκακι! φανταζομαι εκτος απο αυτες τις ατυχες στιγμες σου δινουν κ τρελλη ευτυχια οποτε οκ!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

μολις μπηκα σπιτι!

το μωρακι μας μεγαλωσε αρκετα!ειναι πια 10.5 cm και 135gr!ο γιατρος μου πολυ ικανοποιημενος!ο υπερηχος μας το βγαζει 5 μερες μεγαλυτερο απ οτι ειναι!

οσο για το φυλο δε μας εκανε τη χαρη να μας δειξει τα προσοντα του!μου ειπε ο γιατρος μονο με κολπικο υπερηχο θα το βλεπαμε αλλα δεν ειχα καμια ορεξη πρωινιατικα!!!!εγω βεβαια πιστευω οτι κατα 90% ειναι αγορι οπως μου ειπαν στην αυχενικη!!!ασχετα αν ο γιατρος μου μου λεει οτι ισως ειναι κοριτσι!!!

χαχαχα!

επομενος υπερηχος στις 21/9 !

απο κιλα παμε μια χαρα!μου εγραψε και αντιοξινα για το στομαχι μπας και σταματησουν οι εμετοι!μακαρι!!!για να δουμε!

αυτα τα νεα μας!παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι ειμαι ξυπνια απ τις 06,00 και δε λεει!

φιλια σε ολες!

Ααααα και θα αντεξεις τοσο???Μωρε μπραβο...Εχω θα τα ειχα ανοιξει τα ποδαρακια μου..χιχι!!!Μπραβο παντως..ολα καλα!Αντε καλη ξεκουραση(ζηλευωωωωω)!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχ να δεις όλα τέλεια θα είναι και θα τρελαθείς με το πόσο μεγάλωσε! Εμείς βλέπουμε όλα τα βιντεάκια που τράβηξε ο άντρας μου με το κινητό και τρελαινόμαστε με την ανάπτυξή του!!:) Καλή επιτυχία! Περιμένουμε τα νέα σου!

Εσύ τι πιστεύεις ότι είναι, αγόρι ή κορίτσι;

πραγματικα δεν εχω κανενα προαισθημα!!!! δεν ξερω! ο αντρας μου παντως θελει κοριτσακι κ αν δεν ειναι λεει θα μου κανει κ αλλο μεχρι να το πετυχουμε! χαχαχα περναω κ τοοοοοοοοσο ωραια στην εγκυμοσυνη που θελει συνεχεια να ειμαι εγκυος! εφιαλτης!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τι εγινε ρε κοριτσακια?????????????????????????

Μιαμιση μερα εκανα να μπω και εχετε γραψει 8 σελιδες????????????????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

(Με το μωρο δεν προλαβα χθες να μπω και ειχα ενα σωρο δουλειες στο σπιτι να κανω!!)

Αντε να σας διαβασω τωρα και να κανω τα σχολια μου....................

Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...