Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

margo λες να περιμενουμε κοριτσια? Πολυ ντουρα τα βλεπω τα πραγματα.

Λενε οτι τα θηλυκα σπερματοζωαρια ειναι πιο δυνατα απο τα αρσενικα!!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η μαια σου. Γιατι και εμενα καλη βγηκε η αυχενικη και το μωρο μια χαρα φαινεται, και ο πλακουντας ψηλα ηταν οπως πρεπει, και καφε δεν ειχα καθολου σε αυτη την εγκυμοσυνη.Στις αλλες 2 που ειχα καφετια ηταν και χαμηλη η χοριακη και χρειαστηκε να παρω utrogestan (στα 2 παιδια).

μακαρι κοριτσακια μου να ειναι ολα καλα.... μακαρι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Για να σου φύγει το άγχος...

Πότε είχες κάνει την χοριακή? Ποια μέρα καθυστέρησης?

Γιατί έμενα τα δικά μου χαρτιά λένε στην 7η εβδομάδα έχεις φυσ.τιμές εως 163,000!!!!!!!!!!!

Fouskitsa λες να εχεις και εσυ κοριτσι? Θα μας πεις αυριο!

Το λεω αυτο σε συγκριση με τα αγορια μου.

την ειχα κανει την 43μερα απο την τελευταια περιοδο. δηλαδη 6εβδομαδων ακριβως.

τιμες ειδα στον πινακα http://www.123baby.me/hCG.html

εσυ που τον ειδες αυτον τον πινακα? τον εχεις?

αν ναι πες μου τι λεει

Λέει οτι τζάμπα αγχώνεσαι!!Αυτό λέει!!!

Είναι απο το εργαστήριο που έκανα την δική μου χοριακή. Και δίνει στην 6-7 εβδομάδα φυσιολογικές τιμές απο 10.500-163.000.

Και απο δεύτερο εργαστήριο που έχω (γιατί είχα πάει σε 2 διαφορετικά) λέει φυσ.τιμές 7 εβδομαδα 3697-163563!!!

Είσαι φυσιολογικότατα μέσα σε αυτές!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Φουσκιτσα και εσυ αυριο πας για αυχενικη?Εχω χασει τα αυγα με τοσες εγκυους εδω...Πρεπει να κανουμε λιστα και για τις εξετασεις μας τωρα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Φουσκιτσα και εσυ αυριο πας για αυχενικη?Εχω χασει τα αυγα με τοσες εγκυους εδω...Πρεπει να κανουμε λιστα και για τις εξετασεις μας τωρα?

αααα καλα..δεν νομιζω να πας για αυχενικη οσων εβδομαδων...σορρυ!

:P:p:p

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Fouskitsa λες να εχεις και εσυ κοριτσι? Θα μας πεις αυριο!

Το λεω αυτο σε συγκριση με τα αγορια μου.

Όλοι γύρω μου λένε οτι έχω κορίτσι!!Μόνο ο γιατρός ξέρει και θα μας το πει αύριο!!! Εγώ πάλι μέχρι τώρα λέω αγόρι οτι είναι δεν ξέρω...

Πάντως τα σπυρια μου στο πρόσωπο παραμένουν...Αν αυτό σας λέει κάτι πείτε μου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ τι αυχενική??Δεν είδες πόσων εβδομάδων είμαι??Εγώ ήμουν η πρώτη που έκανε αυχενική εδώ στην παρέα!!!! Μάλλον η δεύτερη...

Αύριο πάω για να κάνω έναν απλό υπέρηχο και για να μου πει το φύλο!!!!!!!!!

Και για να μου κλείσει ραντεβού για Β-επιπέδου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όλοι γύρω μου λένε οτι έχω κορίτσι!!Μόνο ο γιατρός ξέρει και θα μας το πει αύριο!!! Εγώ πάλι μέχρι τώρα λέω αγόρι οτι είναι δεν ξέρω...

Εγω εχω να πω οτι πιστευω πολυ οτι εχω αγορι...και εβγαλα και σπυρια και ακομα βγαζω ανα φασεις...Τραλαλαλα!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω κατι για τα σπυρακια, αλλα ξερω να πω οτι μετα θα γινουμε θεες!!:-P:-P:-P

Εγω εχω να πω οτι πιστευω πολυ οτι εχω αγορι...και εβγαλα και σπυρια και ακομα βγαζω ανα φασεις...Τραλαλαλα!:P

Έχεις κι εσύ σπυράκια?? Κι εγώ γι αυτό πιστεύω οτι είναι αγόρι:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια, εβαλα και αλλα τικερακια, κανω δοκιμη να δω πως φαινονται.

α, και γω πηγα χτες στο γιατρο. ολα καλα. μεγαλωνουμε!

θα σας πω τωρα και τι επαθα χτες απογευμα να γελασετε. ημουν σπιτι με τα δυο μικρα και περιμενα τον αντρα μου να ρθει να μας παρει να παμε στο γιατρο. επειδη ηθελα να λουστω, και για να μην τριγυρνανε τα μικρα, τα εβαλα πανω στα καρεκλακια φαγητου τα οποια προσαρμοζονται στις καρεκλες τις κουζινας και τα πηρα στο μπανιο να με βλεπουν. στη μικρη εδωσα και ενα ποτηρι γαλα. μετα το λουσιμο, ηθελα να "παω τουαλετα" οποτε τραβηξα τις καρεκλες εξω απο την πορτα και εκλεισα την πορτα. ε, λεω τι μπορει να γινει σε δυο λεπτα!!! οταν βγηκα....στο πατωμα υπηρχε μια λιμνη γαλα απο την μικρη και μια λιμνη τσισα απο τον μεγαλο (ειμαστε στη διαδικασια καθαρισματος....)....φρικη οταν το ειδα!!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Δεν ξερω κατι για τα σπυρακια, αλλα ξερω να πω οτι μετα θα γινουμε θεες!!:-P:-P:-P

Καλα εγώ ένα ξέρω!!! Ότι του γιατρού μου θα του σηκωθούν τα μαλλιά καρφάκια απο τα κιλά που πήρα !! Σε ένα μήνα 3 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι για τα πανηγύρια!!!!!!!Θα γίνω τόφαλος!!!!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια, εβαλα και αλλα τικερακια, κανω δοκιμη να δω πως φαινονται.

α, και γω πηγα χτες στο γιατρο. ολα καλα. μεγαλωνουμε!

θα σας πω τωρα και τι επαθα χτες απογευμα να γελασετε. ημουν σπιτι με τα δυο μικρα και περιμενα τον αντρα μου να ρθει να μας παρει να παμε στο γιατρο. επειδη ηθελα να λουστω, και για να μην τριγυρνανε τα μικρα, τα εβαλα πανω στα καρεκλακια φαγητου τα οποια προσαρμοζονται στις καρεκλες τις κουζινας και τα πηρα στο μπανιο να με βλεπουν. στη μικρη εδωσα και ενα ποτηρι γαλα. μετα το λουσιμο, ηθελα να "παω τουαλετα" οποτε τραβηξα τις καρεκλες εξω απο την πορτα και εκλεισα την πορτα. ε, λεω τι μπορει να γινει σε δυο λεπτα!!! οταν βγηκα....στο πατωμα υπηρχε μια λιμνη γαλα απο την μικρη και μια λιμνη τσισα απο τον μεγαλο (ειμαστε στη διαδικασια καθαρισματος....)....φρικη οταν το ειδα!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...