Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εσυ αγαπη εχεις διδυμα κ οι τιμες ειναι αλλες για διδυμα. τελος παντων θα μαθουμε συντομα!!

Που παιδι μου εχω διδυμα και δεν το ξερω?Με μπερδεψες με αλλη?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπαθησε να χαλαρωσεις. μπορει να μη σημαινει και τιποτα. το απογευμα θα ξερεις. ευχομαι ολα να πανε καλα!

ναι θα προσπαθησω....η μαια του γιατρου μου ειπε οτι ειναι ψηλη η χοριακη οταν εχει πιαστει πολυ καλα το εμβρυο? ξερω γω? ας χαλαρωσω τωρα μην κανω εγω καμια ζημια στο τελος με το ανχος μου!!!

7η ωρα εχω ραντεβου...βεβαια του αιματος δεν βγαινουν σημερα νομιζω..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Που παιδι μου εχω διδυμα και δεν το ξερω?Με μπερδεψες με αλλη?

αχ συγνωμη....δεν παω καλα σημερα...ναι μπερδευτηκα με το τικερακι...:confused::confused:

που ειναι 2 ιδια διπλα διπλα εννοω! χααχα πωπω κ εσυ πολυ ψηλη ειχες ε? αχ μου δινεις κουραγιο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα...επιτελους ανθρωπος!Και εγω για Ιπποκρατειο ειμαι..Ξερεις ποσο χρεωνονται τα δικλυνα?Και να σε ρωτησω και κατι αλλο..Εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ολα τα δημοσια και τα ιδιωτικα..Αλλα εγω θελω στο Ιπποκρατειο.Αν παω με φ.τ., αλλα δεν εφημερευει το Ιπποκρατειο, θα παμε σε οποιο εφημερευει?

δυστυχως δεν ξερω ποσο το χρεωνουν γιατι εμενα με καλυπτε το ταμειο μου.

πως γινεται ο γιατρος σου να ειναι σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια? το ιππικρατειο εφημερευει τρεις στις τεσσερεις μερες, αλλα καθε μερα και διαφορετικη κλινικη. αν τυχεις στην τεταρτη μερα, τοτε πας παπαγεωργιου, εκτος και αν ο γιατρος σου μπορει να σε βαλει και ας μην εφημερευει.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

αστα με την δουλεια μεγαλο προβλημα κ εγω χτες εκανα 2 εμετους εκει κ συνεχεια ζαλαδες κ ναυτια. δεν ξερω τι θα κανω...μπορει να παρω αδεια αν συνεχιστει ετσι.

Η χοριακη στις 2 εβδομαδες καθυστερηση ηταν 30.454. στην αρχη νομισαμε οτι ηταν διδυμα! αλλα οταν ειδαμε ενα εμβρυο ανυσηχησαμε. δεν ξερω ο γιατρος μου λεει οτι αν δεν γινει η αυχενικη δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα. οποτε εχω ενα ανχος παραπανω!

Καλημέρα γλυκιά μου!!! Να μην αγχώνεσαι για τίποτα!!Αν ήταν κάτι κακό θα είχες και κάποιο κακό σημάδι έως τώρα!

Όλα καλά θα πάνε και με την δική σου αυχενική!!Είμαι σίγουρη!!!!! Τι ώρα πας?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα γλυκιά μου!!! Να μην αγχώνεσαι για τίποτα!!Αν ήταν κάτι κακό θα είχες και κάποιο κακό σημάδι έως τώρα!

Όλα καλά θα πάνε και με την δική σου αυχενική!!Είμαι σίγουρη!!!!! Τι ώρα πας?

αχ Φουσκιτσα μου λαλησα πρωι πρω τις τρελανα τις κοπελεςι! χαχαχαχα μου βαρεσε το αγχος κοκκινα! 7 ρε γμτ! ποιος περιμενει μεχρι τοτεεεεεεεεεεεεεεε????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δυστυχως δεν ξερω ποσο το χρεωνουν γιατι εμενα με καλυπτε το ταμειο μου.

πως γινεται ο γιατρος σου να ειναι σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια? το ιππικρατειο εφημερευει τρεις στις τεσσερεις μερες, αλλα καθε μερα και διαφορετικη κλινικη. αν τυχεις στην τεταρτη μερα, τοτε πας παπαγεωργιου, εκτος και αν ο γιατρος σου μπορει να σε βαλει και ας μην εφημερευει.

Εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι ειναι σε ολα τα δημοσια και σε ολα τα ιδιωτικα για να μπορει να εξυπηρετει τις αναγκες της καθεμιας!Οπου θελω μου ειπε οτι παμε..

Στο Ιπποκρατειο ξερω οτι τα τετρακλυνα ειναι δωρεαν..Αν θελεις τρικλυνο, ειναι περιπου 150 ευρω για 3-4 μερες...Εχει ακομα και δωματια που εισαι μονη σου..Εκει δεν ρωτησα ποσο βγανει..Και εγω με ικα ειμαι..Και φαρμακα και τετοια δεν πληρωνω τπτ..Αλλα αν θελω απο τρικλυνο και πανω..πρεπει να δωσω κατι..Στο νοσοκομειο..οχι στο γιατρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αχ Φουσκιτσα μου λαλησα πρωι πρωι! χαχαχαχα μου βαρεσε το αγχος κοκκινα! 7 ρε γμτ! ποιος περιμενει μεχρι τοτεεεεεεεεεεεεεεε????

Για να σου φύγει το άγχος...

Πότε είχες κάνει την χοριακή? Ποια μέρα καθυστέρησης?

Γιατί έμενα τα δικά μου χαρτιά λένε στην 7η εβδομάδα έχεις φυσ.τιμές εως 163,000!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιατί έμενα τα δικά μου χαρτιά λένε στην 7η εβδομάδα έχεις φυσ.τιμές εως 163,000!!!!!!!!!!!

χαχαχα. ωραιο αυτο!!!:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

αχ συγνωμη....δεν παω καλα σημερα...ναι μπερδευτηκα με το τικερακι...:confused::confused:

που ειναι 2 ιδια διπλα διπλα εννοω! χααχα πωπω κ εσυ πολυ ψηλη ειχες ε? αχ μου δινεις κουραγιο...

Εγω πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η μαια σου. Γιατι και εμενα καλη βγηκε η αυχενικη και το μωρο μια χαρα φαινεται, και ο πλακουντας ψηλα ηταν οπως πρεπει, και καφε δεν ειχα καθολου σε αυτη την εγκυμοσυνη.Στις αλλες 2 που ειχα καφετια ηταν και χαμηλη η χοριακη και χρειαστηκε να παρω utrogestan (στα 2 παιδια).

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι ειναι σε ολα τα δημοσια και σε ολα τα ιδιωτικα για να μπορει να εξυπηρετει τις αναγκες της καθεμιας!Οπου θελω μου ειπε οτι παμε..

Στο Ιπποκρατειο ξερω οτι τα τετρακλυνα ειναι δωρεαν..Αν θελεις τρικλυνο, ειναι περιπου 150 ευρω για 3-4 μερες...Εχει ακομα και δωματια που εισαι μονη σου..Εκει δεν ρωτησα ποσο βγανει..Και εγω με ικα ειμαι..Και φαρμακα και τετοια δεν πληρωνω τπτ..Αλλα αν θελω απο τρικλυνο και πανω..πρεπει να δωσω κατι..Στο νοσοκομειο..οχι στο γιατρο..

ναι, για το νοσοκομειο λεω και γω. αλλα αυτο θα το μαθεις απο το ταμειο σου. τι καλυπτει. ή απο το ιπποκρατειο, ξερουν αν το ικα καλυπτει δικλινο. εγω δεν ειμαι ικα, γι'αυτο δεν ξερω.

σε ολα τα ιδιωτικα το καταλαβαινω. αλλα σε ολα τα δημοσια πως γινεται αυτο? δεν μπορει ο καθε γιατρος να πηγαινει οπου θελει.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

ναι, για το νοσοκομειο λεω και γω. αλλα αυτο θα το μαθεις απο το ταμειο σου. τι καλυπτει. ή απο το ιπποκρατειο, ξερουν αν το ικα καλυπτει δικλινο. εγω δεν ειμαι ικα, γι'αυτο δεν ξερω.

σε ολα τα ιδιωτικα το καταλαβαινω. αλλα σε ολα τα δημοσια πως γινεται αυτο? δεν μπορει ο καθε γιατρος να πηγαινει οπου θελει.

Καλά κορίτσια αν περιμένουμε απο το ΙΚΑ ζήτω που καήκαμε!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά κορίτσια αν περιμένουμε απο το ΙΚΑ ζήτω που καήκαμε!!!

γκουχου..καποια εχει δικαιο...:tongue:

δεν ξερω μωρε...εμνα ετσιμε ειπε...λετε να λεει μπαρουφες?κ εγω πρωτη φορα το ακουω αλλα γτ να μην γινεται?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

την ειχα κανει την 43μερα απο την τελευταια περιοδο. δηλαδη 6εβδομαδων ακριβως.

τιμες ειδα στον πινακα http://www.123baby.me/hCG.html

εσυ που τον ειδες αυτον τον πινακα? τον εχεις?

αν ναι πες μου τι λεει

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...