Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμπληρώματα διατροφής μπορώ να πάρω φυσικά. Εγώ εννοούσα τα άλλα που δε θα τα έπαιρνα υπό άλλες συνθήκες. Αυτά μπορεί φαντάζομαι να μου τα προτείνει και φαρμακοποιός αν πάω και ζητήσω. Εκτός αν μπορει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποια.

Ε μην νομίζεις μωρέ Κ τα άλλα έχουν τίποτα δράκους μέσα .. τα ίδια έχουν απλά αλλάζουν τις δοσολογιες Κ προσθέτουν ένα δύο συστατικά παραπάνω . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα,χτες κοιμηθκα στις 1,30 και ξυπνησα 8,30..Νυσταζω!!Εχει παρει την μικρη μου η μαμα μου και εγω χαλαρωνω εδω(εφερε και ταπερακι φαγακι μια χαρα)Κοριτσια και εγω πολυ υπνηλια!

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μενα,χτες κοιμηθκα στις 1,30 και ξυπνησα 8,30..Νυσταζω!!Εχει παρει την μικρη μου η μαμα μου και εγω χαλαρωνω εδω(εφερε και ταπερακι φαγακι μια χαρα)Κοριτσια και εγω πολυ υπνηλια!

Καλημερα αγαπες! Τι κανετε? Εγω τελειωνω με τις ετοιμασιες του τραπεζιου για το βραδυ.Εικοσι ατομα θα εχω εξω στον κηπο.

Margo και morfia, τι γινεται με αυτη τη χοριακη? Εγω στην 5η εβδομ. ειχα 23000 τιμη. Ο γιατρος μου μου ειπε μια χαρα.Αν θελετε κοιταχτε και το site 123baby.me που λεει τιμες χοριακης σε καθε εβδομ.

Η αυχενικη μου μου βγηκε μια χαρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα!!!!Αχ, το ξερω οτι μεσα στην ατυχια μου, κατα βαθος ειμαι τυχερη!Αλλα δεν μπορω να σηκωθω απο την καρεκλα και ειμαι στη δουλεια!

Ουφφφφ καλη επιτυχια για σημερα!!!!Τι ωρα θα πας?

Τι χοριακη ειχες?Εγω με 5 μερες καθυστερησης ειχα χιλια εκατον κατι..5εβδ με εβγαζε..Και νομιζω οτι δεν ηταν και απο τις χαμηλες..

Απλα εγω εχω ακουσει οτι α αυξανεται πολυ, μπορει να ειναι και εξωμητριο..εε και φυσικα δεν εχεις τετοιο φοβο..Ασε που δεν τα πιστευω κιολας!

αστα με την δουλεια μεγαλο προβλημα κ εγω χτες εκανα 2 εμετους εκει κ συνεχεια ζαλαδες κ ναυτια. δεν ξερω τι θα κανω...μπορει να παρω αδεια αν συνεχιστει ετσι.

Η χοριακη στις 2 εβδομαδες καθυστερηση ηταν 30.454. στην αρχη νομισαμε οτι ηταν διδυμα! αλλα οταν ειδαμε ενα εμβρυο ανυσηχησαμε. δεν ξερω ο γιατρος μου λεει οτι αν δεν γινει η αυχενικη δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα. οποτε εχω ενα ανχος παραπανω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπον εγω εκανα στις 16μερες μετα την εμβρυομεταφορα και ηταν 1963...Εχει δοαφορα σε καθε γυναικα...margo δεν καταλαβα υπηρχε περιπτωση για διδυμη κυηση??Κ γιατι περιμενει να δει την αυχενικη?

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπες! Τι κανετε? Εγω τελειωνω με τις ετοιμασιες του τραπεζιου για το βραδυ.Εικοσι ατομα θα εχω εξω στον κηπο.

Margo και morfia, τι γινεται με αυτη τη χοριακη? Εγω στην 5η εβδομ. ειχα 23000 τιμη. Ο γιατρος μου μου ειπε μια χαρα.Αν θελετε κοιταχτε και το site 123baby.me που λεει τιμες χοριακης σε καθε εβδομ.

Η αυχενικη μου μου βγηκε μια χαρα.

αστα πολυ παραξενο αυτο με τη χοριακη ο πινακας που ειδα λεει φυσιολογικες τιμες 36 μερες μετα την τελευταια περιοδο 3400-8450 κ εγω ειχα οχι 30.450 που ειπα πριν το εγραψα λαθος! 60.450 ελεος... πως γινεται να εχω τοσο μεγαλη αποκλιση κ να ειναι φυσιολογικο? κοριτσια δεν με βλεπω καλα....

δεν ειδαμε διδυμα στους υπερηχους..ενα ειδαμε...αχ θα τρελαθω...

περιμενει να δει την αυχενικη γιατι φανταζομαι οτι ανυσηχει κ αυτος κ δεν μου το λεει ξεκαθαρα μην με τρομαξει αδικα. ξερω κ εγω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αστα με την δουλεια μεγαλο προβλημα κ εγω χτες εκανα 2 εμετους εκει κ συνεχεια ζαλαδες κ ναυτια. δεν ξερω τι θα κανω...μπορει να παρω αδεια αν συνεχιστει ετσι.

Η χοριακη στις 2 εβδομαδες καθυστερηση ηταν 30.454. στην αρχη νομισαμε οτι ηταν διδυμα! αλλα οταν ειδαμε ενα εμβρυο ανυσηχησαμε. δεν ξερω ο γιατρος μου λεει οτι αν δεν γινει η αυχενικη δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα. οποτε εχω ενα ανχος παραπανω!

Δελφινακι..η δικιασου χοριακη οντως ηταν μεγαλη...πωπω!!!

Αλλα εσενα μαργκο νομιζω ειναι φυσιολογικη..

6-7 εβδ εχεις δει καθολου στο ιντερνετ ποσο δινουν φυσιολοικες τιμες?

Αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας..Εγω σου λεω, με βαση τη χοριακη, το μονο που εχω ακουσει ειναι για εξωμητρια..Δεν εχω ακουσει για καποια αλλη ανωμαλια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αστα πολυ παραξενο αυτο με τη χοριακη ο πινακας που ειδα λεει φυσιολογικες τιμες 36 μερες μετα την τελευταια περιοδο 3400-8450 κ εγω ειχα οχι 30.450 που ειπα πριν το εγραψα λαθος! 60.450 ελεος... πως γινεται να εχω τοσο μεγαλη αποκλιση κ να ειναι φυσιολογικο? κοριτσια δεν με βλεπω καλα....

περιμενει να δει την αυχενικη γιατι φανταζομαι οτι ανυσηχει κ αυτος κ δεν μου το λεει ξεκαθαρα μην με τρομαξει αδικα. ξερω κ εγω?

Ααααα ελα...Μην αγχωνεσαι τωρα!!!Καλε..ηταν ντουρο το σπερμα και το αυγο σου και ειναι πολυ δυνατο...Αυτο να σκεφτεσαι!Τι ωρα εχεις ραντεβου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι!

Και εμενα μουειχε βγει πιο ψηλη, την 5η εβδ. 23000.Ο πινακας λεει μεχρι 6500. Η αυχενικη ομως ηταν ok.

Διαφημίσεις

κοριτσια συγνωμη πανω στην τρελα μου ειδα λαθος το σημειωματαριο.

η χοριακη ηταν 42 μερες μετα την τελευταια περιοδο κ φυσιολογικες τιμες ειναι 11230-25640 αλλα κ παλι ειναι μεγαλη αποκλιση.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

προσπαθησε να χαλαρωσεις. μπορει να μη σημαινει και τιποτα. το απογευμα θα ξερεις. ευχομαι ολα να πανε καλα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι!

Και εμενα μουειχε βγει πιο ψηλη, την 5η εβδ. 23000.

εσυ αγαπη εχεις διδυμα κ οι τιμες ειναι αλλες για διδυμα. τελος παντων θα μαθουμε συντομα!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια συγνωμη πανω στην τρελα μου ειδα λαθος το σημειωματαριο.

η χοριακη ηταν 42 μερες μετα την τελευταια περιοδο κ φυσιολογικες τιμες ειναι 11230-25640 αλλα κ παλι ειναι μεγαλη αποκλιση.

Margo, ειδες το δικο μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...