Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Μήπως είναι όλα καλά τελικά?Λέω εγώ τώρα 😊

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι, και γω αυτο νομιζα στην αρχη...

και γω στην παλινδρομη καθε μερα το σκευτομουν μεχρι που ξαναεμεινα εγκυος. αλλα συμφωνω οτι το αποβαλλει ο οργανισμος αν κατι δεν παει καλα, και μαλλον ειναι καλυτερα ετσι.

Καλε ολες για Ιπποκράτειο???? Μπραβο! Εγω λεω για Παπαγεωργιου εκτος αν σπασουν τα νερα!!!

Για πειτε πρέπει να ανοιξω καρτελα στο Ιπποκράτειο κ τι ειναι οι θεσεις?

Dolpin να ζησετε κοπέλα μου, να ειστε παντα γεροι κ δυνατοι κ να βλεπετε τα μωράκια σας να μεγαλώνουν!!!

Πωπω πολλες σελιδες....επαθα πολιτισμικό σοκ!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να κανουμε υπομονη και ολα θα φτιαξουν αυτο λεω εγω μονο;) για την μικρουλα μου στεναχωριεμαι μονο που ειναι καλοκαιρι και δεν μπορω να την παω μπανιο η καμια βολτα και ολο μου λεει ελα μανουλα μου ελα σηκω να παμε βολτουλα:-(:sad::-(

Κ εγω εχω τυψεις για τις μικρουλες μου! Ουτε αγκαλιες πολλες...ουτε ενα μπάνιο δεν πηγαμε μαζι! Πανε ομως με τις γιαγιαδες κ παρηγοριεμαι οτι περνουν καλά! Αλλα μαζι δεν εχουμε μπει θαλασσα!! Αυτες οι ατιμες οι τυψεις..:rolleyes:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ εγω στην αρχη κοιμομουν παντου... ξερεις τι περιμενεις?

Καλημερα!!!Κοριτσι, κατα 80 % τουλαχιστον!

Δεν εχω κανενα προβλημα στην εγκυμοσυνη, ουτε μια φορα δεν ειχα αναγουλες..Αλλα με αυτον τον υπνο..πφφφ!!Θελω να ταβλιαστω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!!!Κοριτσι, κατα 80 % τουλαχιστον!

Δεν εχω κανενα προβλημα στην εγκυμοσυνη, ουτε μια φορα δεν ειχα αναγουλες..Αλλα με αυτον τον υπνο..πφφφ!!Θελω να ταβλιαστω!

κ εμενα κοριτσακι ειναι γ αυτο σε ρωτησα.. λενε οτι οι κορες σε ναρκωνουν.. 27 χρονια δεν ειχα κοιμηθει ποτε σε ταινια οσο βαρετη κ αν ηταν... 8 μηνες τωρα δεν εχω δει μια ολοκληρη!

κ εγω εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις καθολου αναγουλες αλλα με πολλες καουρες συνηθως μετα απο γαλακτοκομικα!! σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!

κ εμενα κοριτσακι ειναι γ αυτο σε ρωτησα.. λενε οτι οι κορες σε ναρκωνουν.. 27 χρονια δεν ειχα κοιμηθει ποτε σε ταινια οσο βαρετη κ αν ηταν... 8 μηνες τωρα δεν εχω δει μια ολοκληρη!

κ εγω εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις καθολου αναγουλες αλλα με πολλες καουρες συνηθως μετα απο γαλακτοκομικα!! σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!

Δεν ξερω αν ειναι ο υπνος αυτο που μου λειπει, αλλα νιωθω οτι δεν εχω δυναμη να καθομαι ουτε στην καρεκλα..με πιανουν ταχυπαλμιες και μονο που θα κανω φαϊ.Εκανα σημερα και την βλακεια και εφαγα με το που ξυπνησα και εφαγα πολυ..ήπια και γαλα και ειμαι ετοιμη να εκραγω..

Με το καλο να ερθει η κορουλα σου..:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δεν ξερω αν ειναι ο υπνος αυτο που μου λειπει, αλλα νιωθω οτι δεν εχω δυναμη να καθομαι ουτε στην καρεκλα..με πιανουν ταχυπαλμιες και μονο που θα κανω φαϊ.Εκανα σημερα και την βλακεια και εφαγα με το που ξυπνησα και εφαγα πολυ..ήπια και γαλα και ειμαι ετοιμη να εκραγω..

Με το καλο να ερθει η κορουλα σου..:D

θα σου περασει.. κ δεν χρειαζεται να κανεις τπτ εγκυος εισαι.. οπως μου λενε κ εμενα ολοι ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΤ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.. χαχα.. οι δουλειες παντα εκει θα ειναι.. και αυτο με το πρωινο.. εγω σηκωθηκα 8.30 πηρα μπουγατσα σαντουιτς κ ενα μιλκο.. δεν κοβεται..

και εσενα σου ευχομαι τα καλυτερα!! θα περασει πολυ γρηγορα ο καιρος θα δεις κ δεν θα το πιστευεις!! καλη σου μερα....

Διαφημίσεις

θα σου περασει.. κ δεν χρειαζεται να κανεις τπτ εγκυος εισαι.. οπως μου λενε κ εμενα ολοι ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΤ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.. χαχα.. οι δουλειες παντα εκει θα ειναι.. και αυτο με το πρωινο.. εγω σηκωθηκα 8.30 πηρα μπουγατσα σαντουιτς κ ενα μιλκο.. δεν κοβεται..

και εσενα σου ευχομαι τα καλυτερα!! θα περασει πολυ γρηγορα ο καιρος θα δεις κ δεν θα το πιστευεις!! καλη σου μερα....

Και εγω μπουγατσα και μιλκο εφαγα σημερα!

Οσο για τον υπνο, καλα τα λενε..αμα δουλευεις ομως?:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλε ολες για Ιπποκράτειο???? Μπραβο! Εγω λεω για Παπαγεωργιου εκτος αν σπασουν τα νερα!!!

Για πειτε πρέπει να ανοιξω καρτελα στο Ιπποκράτειο κ τι ειναι οι θεσεις?

λοιπον, δεν χρειαζεται να ανοιξεις καρτελα. αν σε πιασουν οι πονοι και εχει εφημερια, πηγαινεις και γεννας! θα πας με προγραμματισμενη καισαρικη? τοτε ισως να πρεπει να ανοιξεις καρτελα, ή τουλαχιστον να εχεις κανει μια επαφη γιατι πως θα την προγραμματισουν αλλιως?

στη γυναικολογικη/μαιευτικη του ιπποκρατειου εχει δυο πτερυγες. οι θεσεις, ειναι η μια απο αυτές, η οποια εχει γενικα πιο πολυ ησυχια. εχει δεκα δικλινα δωματια με δικο τους μπανιο, ψυγειο και τηλεοραση. στην αλλη πτερυγα τα δωματια ειναι τρικλινα με ενα ψυγείο και ενα μπάνιο ανά 2 δωματια. για τηλεοραση δεν θυμαμαι. παντως, αν ειναι για ιπποκρατειο, καλο ειναι να πας στις θεσεις αν μπορεις.

και το παπαγεωργιου καλο ειναι. δεν εχω παει. μπορει να ειναι πιο καλο απο το ιπποκρατειο σε ανεσεις. γεννησαν δυο ξαδερφες μου εκει. αν θες μπορω να ρωτησω. αλλα ειχαν και αυτες γιατρο απο εκει δικο τους.

εγω το ιπποκρατειο το διαλεξα μονο για το μωρο, οπως ειπα και πριν, γιατι εχει καλη νεογνολογικη κλινικη.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

λοιπον, δεν χρειαζεται να ανοιξεις καρτελα. αν σε πιασουν οι πονοι και εχει εφημερια, πηγαινεις και γεννας! θα πας με προγραμματισμενη καισαρικη? τοτε ισως να πρεπει να ανοιξεις καρτελα, ή τουλαχιστον να εχεις κανει μια επαφη γιατι πως θα την προγραμματισουν αλλιως?

στη γυναικολογικη/μαιευτικη του ιπποκρατειου εχει δυο πτερυγες. οι θεσεις, ειναι η μια απο αυτές, η οποια εχει γενικα πιο πολυ ησυχια. εχει δεκα δικλινα δωματια με δικο τους μπανιο, ψυγειο και τηλεοραση. στην αλλη πτερυγα τα δωματια ειναι τρικλινα με ενα ψυγείο και ενα μπάνιο ανά 2 δωματια. για τηλεοραση δεν θυμαμαι. παντως, αν ειναι για ιπποκρατειο, καλο ειναι να πας στις θεσεις αν μπορεις.

και το παπαγεωργιου καλο ειναι. δεν εχω παει. μπορει να ειναι πιο καλο απο το ιπποκρατειο σε ανεσεις. γεννησαν δυο ξαδερφες μου εκει. αν θες μπορω να ρωτησω. αλλα ειχαν και αυτες γιατρο απο εκει δικο τους.

εγω το ιπποκρατειο το διαλεξα μονο για το μωρο, οπως ειπα και πριν, γιατι εχει καλη νεογνολογικη κλινικη.

Καλημερα...επιτελους ανθρωπος!Και εγω για Ιπποκρατειο ειμαι..Ξερεις ποσο χρεωνονται τα δικλυνα?Και να σε ρωτησω και κατι αλλο..Εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ολα τα δημοσια και τα ιδιωτικα..Αλλα εγω θελω στο Ιπποκρατειο.Αν παω με φ.τ., αλλα δεν εφημερευει το Ιπποκρατειο, θα παμε σε οποιο εφημερευει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα κ απο μενα! Νατασσα εσυ εισαι 34 εβδομαδα ε? δηλαδη 8ος? πως νιωθεις?

Τασπα τι μου κανεις? εισαι πολυ τυχερη που εχεις μονο υπνηλια. Νομιζω επιτρεπεται να πιεις ενα καφε. μακαρι να ειχα κ εγω μονο αυτο.

εχω την αυχενικη σημερα κ εχ τρελαθει απο την αγωνια...ειχα πολυ μεγαλη χοριακη στην 6η εβδ κ εχω διαβασει οτι μπορει να ειναι συμπτωμα για διαφορες ανωμαλιες...αχ..εγω υποφερω κ απο ναυτιες κ εμετους απιστευτα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΟΛΗ ΜΕΡΑ... τωρα σκεφτομαι να φαω κατι για πρωινο αλλα φοβαμαι.. κ τι να φαω ολα με αηδιαζουν.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κ απο μενα! Νατασσα εσυ εισαι 34 εβδομαδα ε? δηλαδη 8ος? πως νιωθεις?

Τασπα τι μου κανεις? εισαι πολυ τυχερη που εχεις μονο υπνηλια. Νομιζω επιτρεπεται να πιεις ενα καφε. μακαρι να ειχα κ εγω μονο αυτο.

εχω την αυχενικη σημερα κ εχ τρελαθει απο την αγωνια...ειχα πολυ μεγαλη χοριακη στην 6η εβδ κ εχω διαβασει οτι μπορει να ειναι συμπτωμα για διαφορες ανωμαλιες...αχ..εγω υποφερω κ απο ναυτιες κ εμετους απιστευτα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΟΛΗ ΜΕΡΑ... τωρα σκεφτομαι να φαω κατι για πρωινο αλλα φοβαμαι.. κ τι να φαω ολα με αηδιαζουν.

Καλημερα!!!!Αχ, το ξερω οτι μεσα στην ατυχια μου, κατα βαθος ειμαι τυχερη!Αλλα δεν μπορω να σηκωθω απο την καρεκλα και ειμαι στη δουλεια!

Ουφφφφ καλη επιτυχια για σημερα!!!!Τι ωρα θα πας?

Τι χοριακη ειχες?Εγω με 5 μερες καθυστερησης ειχα χιλια εκατον κατι..5εβδ με εβγαζε..Και νομιζω οτι δεν ηταν και απο τις χαμηλες..

Απλα εγω εχω ακουσει οτι α αυξανεται πολυ, μπορει να ειναι και εξωμητριο..εε και φυσικα δεν εχεις τετοιο φοβο..Ασε που δεν τα πιστευω κιολας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...