Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

2.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

3.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

4.minaki - πητ 3/2/2012

5.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

6.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

7.tsourekimou -πητ 11/2/2012, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

8.labc81 -πητ 12/2/2012 Μητερα κοριτσάκια

9.xristina83 -πητ 14/2/2012 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

10.taspaa-πητ 16/2/2012, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

11.cindy - πητ 17/2/2012

12.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

13.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι) 13.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

15.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

Ειδατε?Ολο και αυξανομαστε....!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ευχαριστω φουσκιτσα!εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!είμαι απο θεσσαλονικη κ είναι η πρώτη εγκυμοσύνη!!πως θα μπω στη λίστα,τι πρέπει να κάνω;

Καλως ηρθες κοπελα μου!Με το καλο!Μην ανησυχεις σε εβαλα εγω στη λιστα...ειπες οτι δεν ξερεις το φυλο ακομα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ ναι τι ωραία γινόμαστε πολλές μανούλες!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!! Βέβαια με βλέπω να είμαι η πρώτη που θα γεννήσει αλλα οκ νωρίς είναι ακομα να το σκέφτομαι!!!

Έβαλα κι ένα ακόμα τικεράκι κινούμενο σας αρέσει???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ναι τι ωραία γινόμαστε πολλές μανούλες!!!!!!!!!!! Τέλεια!!!! Βέβαια με βλέπω να είμαι η πρώτη που θα γεννήσει αλλα οκ νωρίς είναι ακομα να το σκέφτομαι!!!

Έβαλα κι ένα ακόμα τικεράκι κινούμενο σας αρέσει???

Ειναι τελειο!!

Θελω και εγω!!:-P:razz::-P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Τελικα για το ΙΑΣΩ Αθηνας μονο εγω ειμαι απο την παρεα????

Καλως ηρθες στην παρεα μας Cindy!!

Συγχαρητηρια Σοφη για τα νεα σου!! Θα σου εφυγε ενα μεγαλο αγχος!!

Εγω θα κανω αμνιοπαρακεντηση στις αρχες Σεπτεμβρη, λογω ηλικιας (38χρ.)

Ε.υχαριστω κορίτσια !καλώς σας βρήκα !!Sophie Jolie ναι δεν ξέρω ακόμα το φύλο.ο γιατρός δεν μου είπε στην αυχενικη αν και καθόταν φάτσα μας το γλυκο μου.μπορει κοριτσάκι είπε λόγω παλμων (161) αλλα κ πάλι μου τόνισε ότι δεν πρέπει να τα πολυπιστευω αυτα.ελπίζω την επόμενη τρίτη να μάθω επιτέλους.προβλήματα που έχω κι εγω ε;;:P

MudPp3.png

Margo, στην κατασταση που ειναι το στομαχι σου σημερα, εισαι σιγουρη πως θες να σου πω τι ετοιμαζω?:confused:

ελα μου ντε! θελω ομως γιατι ακομα κ τωρα στο χαλι μου το μαυρο μου αρεσει να ακουω για μαγειρικη!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ελα μου ντε! θελω ομως γιατι ακομα κ τωρα στο χαλι μου το μαυρο μου αρεσει να ακουω για μαγειρικη!!!

Εμενα η μαγειρικη ειναι η τρελλα μου! Και τα γλυκα βεβαια!

Λοιπον ακου: Ψητα λαχανικα με μοτσαρελα απο πανω.

Μανιταροπιτα.

Λαζανια φλωρεντιν (με κιμα και σπανακι).

Λαγος στιφαδο (οχι κυριως απλα για μεζε στη μεση).

Αναμεικτη σαλατα με μελι κ' balsamico, χωριατικη επισης.

Το κυριως ειναι Barbecue, δουλεια του αντρα μου.

Τελος φρουτοσαλατα, μιλφειγ και μια συνταγη που εχω βρει και την κανω χρονια πολυ δροσιστικη, καρυδοπιτα με κρεμα καραμελε απο πανω!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!!:tongue:

Μανιταροπιτα.

Τελος φρουτοσαλατα, μιλφειγ και μια συνταγη που εχω βρει και την κανω χρονια πολυ δροσιστικη, καρυδοπιτα με κρεμα καραμελε απο πανω!

""Eεεεεε!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην πατάτε.... καλέ αυτά που πατάτε είναι τα σάλια που μου έτρεξαν απο τις συνταγές της φίλης μου εδώ!! Φέρτε μια σφουγγαρίστρα να τα μαζέψω!!!!!!"" είπε η λαίμαργη κοιλίτσα μου!!!!

:P:D:p:D:p:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μανιταροπιτα.

πωπωπωπω!!!!!! να ερθω κ εγω να φαω? χαχαχχαχα βεβαια μαλλον θα ξερασω μετα οποτε κριμα το ωραιο φαγητακι σου!

χωρις πλακα τελειο το menu!!! να ρωτησω κατι? οταν ψηνουμε τα λαχανικα στους ποσους βαθμους? κ εχουμε βαλει λαδι απο πανω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πωπωπωπω!!!!!! να ερθω κ εγω να φαω? χαχαχχαχα βεβαια μαλλον θα ξερασω μετα οποτε κριμα το ωραιο φαγητακι σου!

χωρις πλακα τελειο το menu!!! να ρωτησω κατι? οταν ψηνουμε τα λαχανικα στους ποσους βαθμους? κ εχουμε βαλει λαδι απο πανω?

Μπορεις να τα ψησεις σε τηγανι γριλιερα, αν θες λιγα, και υστερα να τα περιχυσεις με ριγανη, μπαλσαμικο.Αν θες ποσοτητα μπορεις να στρωσεις μια λαδοκολλα στη λαμαρινα του φουρνου να τα πασαληψεις μελιγο λαδι και να τα ψησεις στο γριλ, οχι ομως πολυ ψηλα να μην καουν.

Εγω ομως σημερα τα εκανα με αλλο τροπο.

Τα εκοψα σε καρε μεσαιου μεγεθους, τα αλατισα, εβαλα λιγο λαδι, σκορδο τριμμ. μπαλσαμικο , τα ανακατεψα, τα εβαλα στη λαμαρινα με λαδοκολλα, (για να πληθει πιο ευκολα μετα) και τα εψησα σε φουρνο πανω κατω στους 200 για μιση ωρα περιπου.

Τωρα αυτα θα μπουν σε γιουβετσακια μοιρασμενα και απο πανω θα μπουν φετες μοτσαρελας, πριν σερβιριστουν αυριο θα μπουν στο φουρνο για 10'. να λιωσει λιγο το τυρι.ΤΕΛΕΙΑ!!

Κορίτσια γεια σας!

Ελπίζω να μη με ξεχάσατε! Είχαμε πει είμαι για διακοπές Αθήνα και μεθαύριο πετάμε για Ρόδο.

Η αυχενική που έκανα σήμερα βγήκε σούπερ!

To μωράκι μια χαρά. Μου έφυγε ένα βάρος.

Δυστυχώς δεν έχουν ιντερνετ οι γονείς μου και δεν μπορώ να σας παρακολουθώ αυτές τις μέρες. Τώρα μπόρεσα να μπω για να σας ενημερώσω κι έσας!

Θα τα ξαναλέμε από τέλος Αυγούστου.

Margo καλά αποτελέσματα για αύριο. Και να μου πεις ποιος σου την έκανε τελικά!

Φιλάκια σε όλες και καλώς ήρθαν οι καινούριες!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...