Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ακριβως ειναι θελημα Θεου, και ισως γιατι επρεπε να ερθει αυτο που ηδη περιμενεις! Ο γιατρος αλλωστε λεει οτι οταν κατι δεν παει καλα απο την αρχη της συλληψης ο ιδιος ο οργανισμος το αποβαλει.

Γι'αυτο (γνωμη μου και συγγνωμη), καλυτερα θα ηταν να το σβησεις, γιατι ενας που δεν ξερει και το βλεπει, νομιζει οτι μηλας για παιδακι,:-( συγγνωμη και παλι που στο λεω, οτι θελεις κανεις!

ναι, και γω αυτο νομιζα στην αρχη...

και γω στην παλινδρομη καθε μερα το σκευτομουν μεχρι που ξαναεμεινα εγκυος. αλλα συμφωνω οτι το αποβαλλει ο οργανισμος αν κατι δεν παει καλα, και μαλλον ειναι καλυτερα ετσι.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, γλυκες μου!!

Τι καλα που μεγαλωνει η παρεα μας!!Καλως ηρθατε κοριτσακια καινουρια, και με το καλο τα μωρακια σας!:P Μινακι, ολες λιγο πολυ οι 8 στις 10 γυναικες εχουμε παθει αποβολες.Βαλε και εκεινες που δεν το λενε! Εγω εχω 3 παλλινδρομες στο ιστορικο μου. Και τωρα παω για το τριτο!

Γι'αυτο δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τιποτα πια, εχεις ηδη ενα παιδακι και πας για το επομενο.Λιγο ειναι?

Ενα πρωινο αργησα να μπω και εγω και γραψατε 3 σελιδες!! Ημουν στην κουζινα ολη μερα γιατι αυριο βραδυ εχουμε τραπεζι, και ετοιμαζω γλυκα και ορεκτικα σημερα. (Ασχετο, αλλα σημερα κλεινουμε με τον αντρα μου 15 χρονια απο το πρωτο ραντεβου! Βρε, πως περνανε!!).:P:p:p

Nα ειστε παντα ευτιχισμενοι κοριτσακι! πολλα χρονια ε? τι ωραια! εγω 7 χρονια ειμαι μαζι με το μωρο μου. μακαρι να ειμαστε παντα αγαπημενοι με τους καλους μας.

Για πες τι ετοιμαζεις? εγω ειμαι χαλια σημερα ενα στομαχι ανω κατω.... ηδη εκανα εναν εμετο...ερε γμτ....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια! με θυμαστε?? πηγαμε διακοπες τελικα κ γενικα γυριζαμε αυτες τις μερες κ χαθηκα! εριξα μια ματια στις προηγουμενες σελιδες κ ολα καλα βλεπω!!

εκανα αυχενικη σημερα κ αυριο περιμενω κ τις αιματολογικες. 2 mm η αυχενικη ,1 :6141 για τρισ.21, 1: 8217 για τρισ. 18 και 1: 104184 για τρισ. 13. ο γιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα.κ ολα τα υπολοιπα που ειδαμε ποδαρακια, χερακια,κτλ ολα μια χαρα! το 2 μου φανηκε πολυ απότι εχω ακουσει, αλλα αφου ο γιατρος λεει οτι ειναι καλα, τον πιστευω! α και 80% κοριτσακι!! καταχαρηκα!!

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσια! με θυμαστε?? πηγαμε διακοπες τελικα κ γενικα γυριζαμε αυτες τις μερες κ χαθηκα! εριξα μια ματια στις προηγουμενες σελιδες κ ολα καλα βλεπω!!

εκανα αυχενικη σημερα κ αυριο περιμενω κ τις αιματολογικες. 2 mm η αυχενικη ,1 :6141 για τρισ.21, 1: 8217 για τρισ. 18 και 1: 104184 για τρισ. 13. ο γιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα.κ ολα τα υπολοιπα που ειδαμε ποδαρακια, χερακια,κτλ ολα μια χαρα! το 2 μου φανηκε πολυ απότι εχω ακουσει, αλλα αφου ο γιατρος λεει οτι ειναι καλα, τον πιστευω! α και 80% κοριτσακι!! καταχαρηκα!!

καλως ηρθες! μπραβο για την αυχενικη!

εγινε μια λιστα, βαλε το ονομα σου. θα την βρεις λιγο πιο κατω!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

2.fouskitsa82 -πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

3.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

4.minaki - πητ 3/2/2012

5.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

6.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

7.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

8.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

9.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

10.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

11.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

12.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι) 13.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

14.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

BJVqp3.png

Μπραβο Γωγω μου και σε εσενα!! Τι καλα ολες εχουμε ευχαριστα!

Το αλλο καλο ξερετε ποιο ειναι? Οτι η εποχη που γενναμε ειναι η καλυτερη! Το πρωτο μου παιδι γεννηθηκε Ιανουαριο, και ειναι ωραια γιατι ειναι Χειμωνας και κλεισμενη μεσα με το μωρο δε σε νοιαζει καθολου, μια χαρα ειναι!!

Ασε που την Ανοιξη πια ειναι ξεπεταγμενο και το παιρνεις μαζι σου βολτα.

Μια γνωστη μου που γεννησε αρχες Ιουλιου, εφαγε ολες τις ζεστες μεσα στο σπιτι, και φοβοταν να ανοιξει κλιματιστικο. Συν του οτι οταν θηλαζεις με τη ζεστη ειναι ενα θεμα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το αλλο καλο ξερετε ποιο ειναι? Οτι η εποχη που γενναμε ειναι η καλυτερη! Το πρωτο μου παιδι γεννηθηκε Ιανουαριο, και ειναι ωραια γιατι ειναι Χειμωνας και κλεισμενη μεσα με το μωρο δε σε νοιαζει καθολου, μια χαρα ειναι!!

Μια γνωστη μου που γεννησε αρχες Ιουλιου, εφαγε ολες τις ζεστες μεσα στο σπιτι, και φοβοταν να ανοιξει κλιματιστικο. Συν του οτι οταν θηλαζεις με τη ζεστη ειναι ενα θεμα!

Εχεις απολυτο δικιο !Οταν μετα θα ξεπεταχθει θα ειναι τελεια για βολτες κ μετα διακοπουλες ..!

Επισης ειναι καλο που θα περασουμε τους περισσοτερους μηνες με δροσερο καιρο(εγκυες εννοω)...γιατι αυτη η ζεστη δεν παλευεται...Αντε να δροσισει...

Μ'αρεσει το καλοκαιρακι αλλα ειναι καλυτερα να χουχουλιαζεις μεσα στα σκεπασματα το χειμωνα...

Αν καταλαβα καλα εχετε επετειο dolphin?Αν ναι να τα χιλιασετε κ να ειστε παντοτε αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σουπερ νεα και εσυ γωγω ε? Αντε με το καλο κ τα υπολοιπα αποτελεσματα...Παντως εμενα το 2 καλο μου φαινεται!Εμενα ηταν 2,5-2,7(πηγα σε 2 γιατρους) και ειχα αγχωθει γι'αυτο εκανα τροφοβλαστη.Εσενα τα νουμερα σου μου φαινονται εξαιρετικα..

Αντε μαζευτηκαμε ολες σιγα-σιγα κ μπαινουμε στο προγραμμα μας...ραντεβου-εξετασεις-μπεμπακια...

Εγω εχω ραντεβου με την γιατρο 1η Σεπτεμβρη κ 26 Σεπτεμβρη β'επιπεδου..

Μαργκο μου καλα αποτελεσματα για αυριο...θα περιμενουμε νεα σου...απογευμα θα πας?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σουπερ νεα και εσυ γωγω ε? Αντε με το καλο κ τα υπολοιπα αποτελεσματα...Παντως εμενα το 2 καλο μου φαινεται!Εμενα ηταν 2,5-2,7(πηγα σε 2 γιατρους) και ειχα αγχωθει γι'αυτο εκανα τροφοβλαστη.Εσενα τα νουμερα σου μου φαινονται εξαιρετικα..

Αντε μαζευτηκαμε ολες σιγα-σιγα κ μπαινουμε στο προγραμμα μας...ραντεβου-εξετασεις-μπεμπακια...

Εγω εχω ραντεβου με την γιατρο 1η Σεπτεμβρη κ 26 Σεπτεμβρη β'επιπεδου..

Μαργκο μου καλα αποτελεσματα για αυριο...θα περιμενουμε νεα σου...απογευμα θα πας?

θυμαμαι, τα ειχα διαβασει τι περασες!ευτυχως ολα καλα!:D

καλα λες,αντε να τελειωνουν ολες με τις αυχενικες με τελεια αποτελεσματα!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να ειναι καλα κ με τον πρωτο ηλιο εξω βολτιτσα! μια φιλη μου γεννησε Φεβρουαριο και το εβγαλε 1 φορα εξω ολο το καλοκαιρι!! το επομενο καλοκαιρι καταφεραμε να το δουμε!

BJVqp3.png

τι ωραια νεα!! ηρεμησες φανταζομαι ε? αντε ρε κοριτσια να ερθει το αυριο να παω κ εγω! το απογευμα 7 εχω ραντεβου.

σημερα ειμαι πολυ χαλια κ γι αυτο δεν πολυμιλαω. ειμαι κ στη δουλεια κ ανακατευομαι πολυ εκανα 2 εμετους κ γενικα νιωθω χαλια... εχω κ τρομερο πονοκεφαλο. δεν εχω ορεξη για τιποτα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας κοριτσακια!είμαι κι εγω μέλλουσα μαμά με πητ 17/2 σύμφωνα με τον τελευταίο υπερηχο!!!είμαι 15 εβδομαδων δεν ξέρω ακόμα φύλο την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρο!αποτι είδα οι περισσότερες ξέρετε το φύλο,ποτε προλάβατε ;!;! Μπράβο!

MudPp3.png

Γεια σας κοριτσακια!είμαι κι εγω μέλλουσα μαμά με πητ 17/2 σύμφωνα με τον τελευταίο υπερηχο!!!είμαι 15 εβδομαδων δεν ξέρω ακόμα φύλο την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρο!αποτι είδα οι περισσότερες ξέρετε το φύλο,ποτε προλάβατε ;!;! Μπράβο!

Καλώς ήρθες cindy στο παρεάκι μας!!! Μπορείς κι εσυ να προσθέσεις το όνομά σου στη λίστα που έχουμε κάνει με το πότε γεννάει η κάθε κοπέλα!

Απο που είσαι εσύ?? Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

θυμαμαι, τα ειχα διαβασει τι περασες!ευτυχως ολα καλα!:D

καλα λες,αντε να τελειωνουν ολες με τις αυχενικες με τελεια αποτελεσματα!!!

Και μολις τωρα μου ανακοινωσαν και τα τελικα αποτελεσματα του τροφοβλαστη: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΟΡΙ!!

Το ξεραμε απο τα αρχικα-πρωτα αποτελεσματα αλλα τωρα ειμαστε σιγουροι οτι ολα ειναι φυσιολογικα!!!

Γιουπιιιιιιιιιι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...