Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δε παιρνεις μαγνησιο που βοηθαει στο να μην εχουμε συσπασεις?

Εχω κανει εξατασεις και εκρινε οτι τουλαχιστον ακομα, δεν χρειαζομαι τπτ.Παιρνω το φολλικο(το οποιο θα ρωτησω ποτε το σταματαω) και ουτροτζεσταν λογω αποκολλησης.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω κανει εξατασεις και εκρινε οτι τουλαχιστον ακομα, δεν χρειαζομαι τπτ.Παιρνω το φολλικο(το οποιο θα ρωτησω ποτε το σταματαω) και ουτροτζεσταν λογω αποκολλησης.

αχ αυτα τα ουτρο τα σιχαθηκα 9 την ημερα περνω πωπω πικρααααααα απο το στομα τασπαα η κολπικα τα παιρνεις?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ αυτα τα ουτρο τα σιχαθηκα 9 την ημερα περνω πωπω πικρααααααα απο το στομα τασπαα η κολπικα τα παιρνεις?

9???????????????πωπω....χαρα στο κουραγιο σου!

Εγω ξεκινησα με 3, μετα τα σταματησα οταν σταματησαν και τα υγρα...Μετα ξαναηρθαν υγρα..αντε ξανα 3 την ημερα..Αλλα μετα πηγα διακοπες και ξεχασα να τα παρω μαζι μου..3 μερες χωρις χαπια ημουν και δεν επαθα τπτ..Ειχα μπει ηδη στον 4ο..Και τωρα παιρνω 1 την ημερα.Οταν παω στο γιατρο, μαλλον θα μου πει να τα σταματησω κιολας.

Απο το στομα τα παιρνω..Κολπικα τα επαιρνα πριν μεινω εγκυος ογω ενδομητριου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα, γλυκες μου!!

Τι καλα που μεγαλωνει η παρεα μας!!Καλως ηρθατε κοριτσακια καινουρια, και με το καλο τα μωρακια σας!:P Μινακι, ολες λιγο πολυ οι 8 στις 10 γυναικες εχουμε παθει αποβολες.Βαλε και εκεινες που δεν το λενε! Εγω εχω 3 παλλινδρομες στο ιστορικο μου. Και τωρα παω για το τριτο!

Γι'αυτο δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τιποτα πια, εχεις ηδη ενα παιδακι και πας για το επομενο.Λιγο ειναι?

Ενα πρωινο αργησα να μπω και εγω και γραψατε 3 σελιδες!! Ημουν στην κουζινα ολη μερα γιατι αυριο βραδυ εχουμε τραπεζι, και ετοιμαζω γλυκα και ορεκτικα σημερα. (Ασχετο, αλλα σημερα κλεινουμε με τον αντρα μου 15 χρονια απο το πρωτο ραντεβου! Βρε, πως περνανε!!).:P:p:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

9???????????????πωπω....χαρα στο κουραγιο σου!

Εγω ξεκινησα με 3, μετα τα σταματησα οταν σταματησαν και τα υγρα...Μετα ξαναηρθαν υγρα..αντε ξανα 3 την ημερα..Αλλα μετα πηγα διακοπες και ξεχασα να τα παρω μαζι μου..3 μερες χωρις χαπια ημουν και δεν επαθα τπτ..Ειχα μπει ηδη στον 4ο..Και τωρα παιρνω 1 την ημερα.Οταν παω στο γιατρο, μαλλον θα μου πει να τα σταματησω κιολας.

Απο το στομα τα παιρνω..Κολπικα τα επαιρνα πριν μεινω εγκυος ογω ενδομητριου..

εγω τα βαζω κολπικα πλεον οποτε δεν μου φερνουν παρενεργειες ευτυχως αλλα πριν ημουν συνεχεια ζαλισμενη και κοιμομουν ολη την ωρα εμεις παλευουμε να τα μειωσουμε αλλα οποτε το κανουμε ξανααρχιζει το αιμα:( τι να κανουμε υπομονη και ολα θα φτιαξουν αυτο λεω εγω μονο;) για την μικρουλα μου στεναχωριεμαι μονο που ειναι καλοκαιρι και δεν μπορω να την παω μπανιο η καμια βολτα και ολο μου λεει ελα μανουλα μου ελα σηκω να παμε βολτουλα:-(:sad::-(

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

εγω τα βαζω κολπικα πλεον οποτε δεν μου φερνουν παρενεργειες ευτυχως αλλα πριν ημουν συνεχεια ζαλισμενη και κοιμομουν ολη την ωρα εμεις παλευουμε να τα μειωσουμε αλλα οποτε το κανουμε ξανααρχιζει το αιμα:( τι να κανουμε υπομονη και ολα θα φτιαξουν αυτο λεω εγω μονο;) για την μικρουλα μου στεναχωριεμαι μονο που ειναι καλοκαιρι και δεν μπορω να την παω μπανιο η καμια βολτα και ολο μου λεει ελα μανουλα μου ελα σηκω να παμε βολτουλα:-(:sad::-(

Του χρονου τετοια εποχη να δεις τι βολτες θα ριχνετε!!!Μην στεναχωριεσαι..ειναι για καλο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα, γλυκες μου!!

Τι καλα που μεγαλωνει η παρεα μας!!Καλως ηρθατε κοριτσακια καινουρια, και με το καλο τα μωρακια σας!:P Μινακι, ολες λιγο πολυ οι 8 στις 10 γυναικες εχουμε παθει αποβολες.Βαλε και εκεινες που δεν το λενε! Εγω εχω 3 παλλινδρομες στο ιστορικο μου. Και τωρα παω για το τριτο!

Γι'αυτο δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι τιποτα πια, εχεις ηδη ενα παιδακι και πας για το επομενο.Λιγο ειναι?

Ενα πρωινο αργησα να μπω και εγω και γραψατε 3 σελιδες!! Ημουν στην κουζινα ολη μερα γιατι αυριο βραδυ εχουμε τραπεζι, και ετοιμαζω γλυκα και ορεκτικα σημερα. (Ασχετο, αλλα σημερα κλεινουμε με τον αντρα μου 15 χρονια απο το πρωτο ραντεβου! Βρε, πως περνανε!!).:P:p:p

Συγχαρητηρια να τα εκατοστησετε δελφινακι ειναι καπου στο πισω μερος του μυαλου μου το μωρο που εχασα αλλα τωρα επικεντρωνομαι σε αυτο που ερχεται και σε αυτο που ηδη εχω ολα ειναι θελημα Θεου κια ολα γινονται για καποιον λογο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Του χρονου τετοια εποχη να δεις τι βολτες θα ριχνετε!!!Μην στεναχωριεσαι..ειναι για καλο!

χαχχαχχα εχουμε ηδη κανονισει και διακοπες για του χρονου πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Πηρα τον γιατρο τηλ..Μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να ειναι συσπασεις και να περιγραφονται ετσι στην εβδ που ειμαι..Μου ειπε οτι ειναι το μωρο και το ενιωσανωρις γιατι ειμαι λεπτη..Τωρα ποιος ξερει..Φυσιολογιακ θα πρεπει και σημερα να μου κανει τζα...Αν συνεχισει να κανει καθε μερα, ολο και πιο σιγουρη θα ειμαι οτι ειναι αυτο..Και η αληθεια ειναι οτι το νιωθω οταν ξαπλωνω...

Και εγω λεω πως θα ειναι το μωρακι σου.Ειμαστε στις ιδιες μερες, και εχω αρχισει και εγω και κατι νιωθω οταν ειμαι ξαπλωμενη, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη. Βεβαια το συγκρινω με αυτο που ακουγα στα παιδια μου... Θα δει ξει σε 2 εβδομαδες θα ειμαι πιο σιγουρη.:P

Επ! Τι γίνεται εδώ? 4 σελίδες σε ένα πρωινό? Μπράβο! Καλωσήρθαν τα καινούρια κορίτσια μας!!!

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ με όλα αυτά τα θέματα που έχετε θίξει..:eek:

Να πω ότι κι εγώ νιώθω κάποια πονάκια και η γιατρός χθες μου είπε ότι είναι οι σύνδεσμοι της μήτρας που μεγαλώνει. taspaa καλά έκανες και πήρες τηλ το γιατρό σου πάντως!

tsourekimou βάλε τικεράκια και στα άλλα τα παιδάκια σου να τα βλέπουμε γιατί αυξανόμαστε!!

dolphin73 να τα εκατόστησετε και πάντα αγαπήμενοι να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Άντε όσες πάτε για υπέρυχο θα γεμίσετε μπαταρίες! Καλύτερα και από διακοπές!!!!!:P

Επίσης να πω κι εγώ ότι η γιατρός μου είναι κι αυτή στο Ιπποκράτειο αλλά πηγαίνω στο εξωτερικό της ιατρείο γιατί είναι και του ταμείου μου. Σκέφτομαι όμως να γεννήσω στο νοσοκομείο με φ.τ. για οικονομικούς κυρίως λόγους. Αλλά δεν ξέρω ακόμα για τις εφημερίες κτλ. Έχουμε καιρό ακόμα βέβαια γι' αυτά και δεν το έχω συζητήσει καθόλου μαζί της.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Πηρα τον γιατρο τηλ..Μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να ειναι συσπασεις και να περιγραφονται ετσι στην εβδ που ειμαι..Μου ειπε οτι ειναι το μωρο και το ενιωσανωρις γιατι ειμαι λεπτη..Τωρα ποιος ξερει..Φυσιολογιακ θα πρεπει και σημερα να μου κανει τζα...Αν συνεχισει να κανει καθε μερα, ολο και πιο σιγουρη θα ειμαι οτι ειναι αυτο..Και η αληθεια ειναι οτι το νιωθω οταν ξαπλωνω...

αχ, μπραβο ρε, μακαρι!!!! πολυ χαιρομαι!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κοριτσακια χαρηκα πολυ που σας νωρισα ευχομαι να γνωριστουμε καλυτερα οσο θα περναει ο καιρος θα σας αφησω τωρα γιατι θα μου φερουν την μικρη μου σε λιγο και θα μου φερουν και το φαγητο για να φαμε φιλακιαααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

tsourekimou βάλε τικεράκια και στα άλλα τα παιδάκια σου να τα βλέπουμε γιατί αυξανόμαστε!!

Επίσης να πω κι εγώ ότι η γιατρός μου είναι κι αυτή στο Ιπποκράτειο αλλά πηγαίνω στο εξωτερικό της ιατρείο γιατί είναι και του ταμείου μου. Σκέφτομαι όμως να γεννήσω στο νοσοκομείο με φ.τ. για οικονομικούς κυρίως λόγους. Αλλά δεν ξέρω ακόμα για τις εφημερίες κτλ. Έχουμε καιρό ακόμα βέβαια γι' αυτά και δεν το έχω συζητήσει καθόλου μαζί της.

χαχα, μου φαινεται ολες μαζι στο ιπποκρατειο θα ειμαστε!!!!

τικερακια δεν εβαλα για να μην γινει τεραστια η υπογραφη μωρε. αλλα εχεις δικιο, θα βαλω.

Συγχαρητηρια να τα εκατοστησετε δελφινακι ειναι καπου στο πισω μερος του μυαλου μου το μωρο που εχασα αλλα τωρα επικεντρωνομαι σε αυτο που ερχεται και σε αυτο που ηδη εχω ολα ειναι θελημα Θεου κια ολα γινονται για καποιον λογο

Ακριβως ειναι θελημα Θεου, και ισως γιατι επρεπε να ερθει αυτο που ηδη περιμενεις! Ο γιατρος αλλωστε λεει οτι οταν κατι δεν παει καλα απο την αρχη της συλληψης ο ιδιος ο οργανισμος το αποβαλει.

Γι'αυτο (γνωμη μου και συγγνωμη), καλυτερα θα ηταν να το σβησεις, γιατι ενας που δεν ξερει και το βλεπει, νομιζει οτι μηλας για παιδακι,:-( συγγνωμη και παλι που στο λεω, οτι θελεις κανεις!

κοριτσακια χαρηκα πολυ που σας νωρισα ευχομαι να γνωριστουμε καλυτερα οσο θα περναει ο καιρος θα σας αφησω τωρα γιατι θα μου φερουν την μικρη μου σε λιγο και θα μου φερουν και το φαγητο για να φαμε φιλακιαααααααα

αντε, καλη ορεξη! και καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...