Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω ειχα παθει στις 27.7.09 κ κολλησε μετα τις 5.9. Ολα θα πανε καλά!!!Οι μανες εχουμε υπομονη, τι να κανουμε!

Τι σημαινει ο επιπωματικος πλακουντας?

ο επιπωματικος πλακουντας ειναι αυτος που κλεινει τον τραχηλο κανει κατι σαν πωμα πανω στον τραχηλο και γενικα ειναι αρκετα επικινδυνο σε περιπτωση πρωορου τοκετου γιαυτο και θα μπω νοσοκομειο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα προβληματιστηκα ολιγον!Δλδ αν ειναι συσπασεις αυτα που νιωθω, οδηγουμαι προς πιθανη αποκολληση?Επειδη εχω ξαναπαθει..

Θα ρωτησω και τον γιατρο μου για σιγουρια, αλλα ποια ειναι η εννοια των συσπασεων?

Γιατι προβληματιστικες? Εχεις πονάκια?Ναι ειναι φυσιολογικο να κανεις καποιες συσπασουλες λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Γιατι προβληματιστικες? Εχεις πονάκια?Ναι ειναι φυσιολογικο να κανεις καποιες συσπασουλες λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα.

Μωρε νιωθω ανα φασεις σαν να πιεζει κατι την κοιλια προς τα εξω..χαμηλα στην κοιλια και οχι σε μεγαλη επιφανεια..και μια φορα εκανε και εξογκωμα..Αλλα δεν κραταει για ωρα..1λεπτακι το πολυ..Και χθες στον υπνο μου ξυπνησα γτ ειχα εντονη σουβλια στον οφαλο μεχρι κατω στην κοιλια..Και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και συσπασεις..Χθες ειδικα, ολο το κατω μερος της κοιλιας ηταν καπως πρησμενο..Γτ να μην γινω γυναικολογος?Ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μωρε νιωθω ανα φασεις σαν να πιεζει κατι την κοιλια προς τα εξω..χαμηλα στην κοιλια και οχι σε μεγαλη επιφανεια..και μια φορα εκανε και εξογκωμα..Αλλα δεν κραταει για ωρα..1λεπτακι το πολυ..Και χθες στον υπνο μου ξυπνησα γτ ειχα εντονη σουβλια στον οφαλο μεχρι κατω στην κοιλια..Και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και συσπασεις..Χθες ειδικα, ολο το κατω μερος της κοιλιας ηταν καπως πρησμενο..Γτ να μην γινω γυναικολογος?Ε?

εγω θα σε συμβουλευα να μιλησεις με τον γιατρο σου μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα καλο θα κανεις να τον παρεις τηλεφωνο το πολυ πολυ να σου πει να πας μια βολτα απο το ιατρειο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι μπορει να ξανακολλησει καποιος! Μονο η ερυθρα ειναι που σου αφηνει αντισωματα εφορου ζωης. Αλλα το εμβολιο περιεχει πολυ μικρη δοση! Αν ο μικρος δεν παει παιδικο....μην το κανεις! Αλλα γενικα ψαξτο! Πολυ ενδιαφερον αυτο...δεν το ηξερα!

ειναι να παει παιδικο....δεν ξερω, τελος του μηνα θα παω τη μικρη για το εμβολιο (για να το ζυγισω κιολας το τσουρεκι μου!) και θα ρωτησω και για το ανεμοβλογιας. ουφ, νιωθω οτι πολυ τα εμπλεξα τα πραγματα, εγκυος, δουλεια, παιδικος ... ο σεπτεμβριος λιγο δυσκολος θα ειναι.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα σε συμβουλευα να μιλησεις με τον γιατρο σου μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα καλο θα κανεις να τον παρεις τηλεφωνο το πολυ πολυ να σου πει να πας μια βολτα απο το ιατρειο

και γω αυτο νομιζω οτι ειναι το σωστο να ρωτησεις το γιατρο σου, αλλα οι συσπασουλες ειναι φυσιολογικες. και γω εχω, ειδικα οταν κατουριεμαι (συγνωμη κιολας!).

Καλημερα ...μηπως ειναι καλυτερα να βαλουμε κ νουμερακια να ξερουμε ποσες ειμαστε στη λιστα ''αναμονης''?

Για κοιταξτε κ πειτε μου αν σας αρεσει...

1.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

2.fouskitsa82 -πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

3.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

4.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

5.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

6.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

7.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

8.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

9.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

10.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

11.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

12.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

Ναι κοριτσάκι εγκρίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και γω αυτο νομιζω οτι ειναι το σωστο να ρωτησεις το γιατρο σου, αλλα οι συσπασουλες ειναι φυσιολογικες. και γω εχω, ειδικα οταν κατουριεμαι (συγνωμη κιολας!).

χαχαχχαχαχα σιγα καλε γιατι ζητας συγνωμη? εγω την ερμη την γιατρο μου την εχω ζαλισει λες και δεν εχω κανει αλλο παιδι ντροπη δεν ειναι αυτη ειναι η δουλεια τους στην μικρη την ειχα παρει τηλ στις 4 το πρωι οταν ειχα παθει τις συσπασεις δεν πρεπει να κολλαμε οταν νιωθουμε αναγκη να παρουμε τον γιατρο μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

1.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

2.fouskitsa82 -πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

3.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

4.minaki - πητ 3/2/2012

5.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

6.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

7.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

8.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

9.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

10.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

11.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

12.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

13.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ

χαχαχχαχαχα σιγα καλε γιατι ζητας συγνωμη? εγω την ερμη την γιατρο μου την εχω ζαλισει λες και δεν εχω κανει αλλο παιδι ντροπη δεν ειναι αυτη ειναι η δουλεια τους στην μικρη την ειχα παρει τηλ στις 4 το πρωι οταν ειχα παθει τις συσπασεις δεν πρεπει να κολλαμε οταν νιωθουμε αναγκη να παρουμε τον γιατρο μας

για το κατουριεμαι!!! ειπα να ειμαι ευγενικη!!!

ναι, το γιατρο καλο ειναι να μην ντρεπομαστε να τον παρουμε, αν και γενικα δεν θελω να τον απασχολω πολυ τηλεφωνικα. και την παιδιατρο. φαντασου να τους παιρνει ο καθενας τηλ ο,τι ωρα να ναι. αλλα ελα που και τα δυο (γυναικολογικα και παιδιατρικα) ειναι ευαισθητα θεματα...

Διαφημίσεις

δε παιρνεις μαγνησιο που βοηθαει στο να μην εχουμε συσπασεις?

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

για το κατουριεμαι!!! ειπα να ειμαι ευγενικη!!!

ναι, το γιατρο καλο ειναι να μην ντρεπομαστε να τον παρουμε, αν και γενικα δεν θελω να τον απασχολω πολυ τηλεφωνικα. και την παιδιατρο. φαντασου να τους παιρνει ο καθενας τηλ ο,τι ωρα να ναι. αλλα ελα που και τα δυο (γυναικολογικα και παιδιατρικα) ειναι ευαισθητα θεματα...

εμενα η γιατρος αν δεν την παρω τηλεφωνο καμια βδομαδα με παιρνει εκεινη χαχχαχαχχαχα να δει αν ειναι ολα καλα με αυτα που τραβαει η αγυναικα μαζι μου τα εχει δει ολα αλλη σαν εσενα μου λεει δεν εχω ξαναδει χαχαχχαχαχα:shock::shock: να αρχισω να ανυσηχω μηπως:confused::confused::confused:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Πηρα τον γιατρο τηλ..Μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να ειναι συσπασεις και να περιγραφονται ετσι στην εβδ που ειμαι..Μου ειπε οτι ειναι το μωρο και το ενιωσανωρις γιατι ειμαι λεπτη..Τωρα ποιος ξερει..Φυσιολογιακ θα πρεπει και σημερα να μου κανει τζα...Αν συνεχισει να κανει καθε μερα, ολο και πιο σιγουρη θα ειμαι οτι ειναι αυτο..Και η αληθεια ειναι οτι το νιωθω οταν ξαπλωνω...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Πηρα τον γιατρο τηλ..Μου ειπε οτι ειναι λιγο δυσκολο να ειναι συσπασεις και να περιγραφονται ετσι στην εβδ που ειμαι..Μου ειπε οτι ειναι το μωρο και το ενιωσανωρις γιατι ειμαι λεπτη..Τωρα ποιος ξερει..Φυσιολογιακ θα πρεπει και σημερα να μου κανει τζα...Αν συνεχισει να κανει καθε μερα, ολο και πιο σιγουρη θα ειμαι οτι ειναι αυτο..Και η αληθεια ειναι οτι το νιωθω οταν ξαπλωνω...

αν εισαι πολυ αδυνατη ειναι πολυ πιθανο να ειναι το μωρακι αντε με το καλοοοοοοοο:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...