Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω επαιρνα φολικο οξυ το felicine πριν ακομα κανω την εξωσ.μετα ομως με την εγκυμοσυνη με ενοχλουσε αλλα εγω δεν το ανεφερα στο γιατρο..Και ετσι μου εδωσε σιδηρο μαζι με φ.οξυ και τερμα οι εμετοι!!!!Μινακι καλως μας ηρθες!:tongue::tongue:Με το καλο σε ολες μας

Μορφια που εκανες την εξωσ.? Λαρισα ή θεσ.νικη? Το πρωτο σου ειναι με φυσιολογικη συλληψη?

Εγω εκανα τις διδυμες με εξωσ. στην Θεσ.νικη κ το νεο μωρακι μου ειναι με φυσιολογικη συλληψη!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωπω μπλου μπλου μην μου λες τετοια γιατι εμεινες ξαπλα?Εμενα ο γιατρος απλα μου ειπε 4βδομαδες μετα την μειωση να μην κανω δουλειες και τετοια κατα τα αλλα μου ειπε κανονικα και με μετρο ολα!

εξωσω εκανες μορφια μου? απλα μην κουραζεσαι και ολα θα πανε καλα μετα την μειωση θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλε δεν ξερω τι εγινε?!! Απο το πρωι σηκωθηκσ με μπουνατσα!χαχαχαχ!!!

Βασικα εχει πολυ πολυ ζεστη! Πωπω κ αυριο εχω ενα σωρο μαθηματα το πρωι....αντε να περασει το καλοκαιρι! Να ερθει το φθινοπωρο!!!!

Τσουρεκακι γιατι να μην κανεις τα εμβολια? Εσυ δεν εχεις περάσει ανεμοβλογια? Δεν ρωτησα τον γυναικολογο κατι τέτοιο αλλα θα μου το ελεγε κ ο παιδιατρος που ειναι πρωτος μου ξαδερφος κ ξερει οτι ειμαι εγκυος.

το ιλαρα ευθρα παρωτιτιδα θα το κανω. το ανεμοβλογια, ξερω οτι οταν το κανουνε, λενε το παιδι να μην ερθει σε επαφη με εγκυο για 15 μερες (ετσι ειχαν πει στη συνυφαδα μου και οσο ηταν εγκυος δεν το εκανε στο μεγαλυτερο παιδακι της). η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα την δικη μου παιδιατρο ακομη. ανεμοβλογια ειχα περασει, αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει. δηλαδη ξερω ατομα που ενω ειχαν περασει ανεμοβλογια, ξανακολλησαν στα 40 τους.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα ...μηπως ειναι καλυτερα να βαλουμε κ νουμερακια να ξερουμε ποσες ειμαστε στη λιστα ''αναμονης''?

Για κοιταξτε κ πειτε μου αν σας αρεσει...

1.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

2.fouskitsa82 -πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

3.sophie jolie -πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

4.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

5.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

6.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

7.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

8.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

9.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

10.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

11.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

12.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

εξωσω εκανες μορφια μου? απλα μην κουραζεσαι και ολα θα πανε καλα μετα την μειωση θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα

Καλε μην αγχωνεσαι....αλλο εγω! Ειχα αποκολληση στην αρχη κ στον 4ο ειχα συσπάσεις! Μετα περασαν αλλα επειδη ημουν πολυ αδυνατη δεν μπορουσα να περπατησω κ εμενα ξαπλα.Καθε φορα που πηγαινα καπου (στο γιατρο...αντε κ σε κανενα μαγαζι να αγορασω κανενα μπεμπε ρουχιδιο) ενιωθα οτι ξεκολλουσαν τα μεσα μου! Η διδυμη κυηση ειναι πολυ διαφορετικη! Εβγαλα κ μεγαλα μωρα τρομαρα μου!!!! 3 κιλα εκαστη!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημερα ...μηπως ειναι καλυτερα να βαλουμε κ νουμερακια να ξερουμε ποσες ειμαστε στη λιστα ''αναμονης''?

Για κοιταξτε κ πειτε μου αν σας αρεσει...

4.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

5.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

6.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

7.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

8.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

9.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

10.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

11.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

12.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

αχ τι ωραιο αν θες βαλε κι εμενα πητ 3/2 αλλα μαλλον θα αλλαξει αν παμε για καισαρικη:rolleyes: φυλο δεν ξερουμε ακομα μαλλον στην β επιπεδου θα μαθουμε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

το ιλαρα ευθρα παρωτιτιδα θα το κανω. το ανεμοβλογια, ξερω οτι οταν το κανουνε, λενε το παιδι να μην ερθει σε επαφη με εγκυο για 15 μερες (ετσι ειχαν πει στη συνυφαδα μου και οσο ηταν εγκυος δεν το εκανε στο μεγαλυτερο παιδακι της). η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα την δικη μου παιδιατρο ακομη. ανεμοβλογια ειχα περασει, αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει. δηλαδη ξερω ατομα που ενω ειχαν περασει ανεμοβλογια, ξανακολλησαν στα 40 τους.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι μπορει να ξανακολλησει καποιος! Μονο η ερυθρα ειναι που σου αφηνει αντισωματα εφορου ζωης. Αλλα το εμβολιο περιεχει πολυ μικρη δοση! Αν ο μικρος δεν παει παιδικο....μην το κανεις! Αλλα γενικα ψαξτο! Πολυ ενδιαφερον αυτο...δεν το ηξερα!

8GTIp3.png

Την εξ.την εκανα στον γιατρο μου που τωρα ευτυχως ειναι και στο ιασω εκει και θα γεννησω!!!Και την πρωτη με εξ.την επιασα ηταν διδυμη αλλα παλινδρομησε το αλλο μωρακι.Μινακι και εσυ με εξωσωματικη??Σοφια ναι καλυτερα με αριθμους μονο 12ειμαστε??ειχα την εντυπωση οτι ειμαστε περισσοτερες

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Την εξ.την εκανα στον γιατρο μου που τωρα ευτυχως ειναι και στο ιασω εκει και θα γεννησω!!!Και την πρωτη με εξ.την επιασα ηταν διδυμη αλλα παλινδρομησε το αλλο μωρακι.Μινακι και εσυ με εξωσωματικη??Σοφια ναι καλυτερα με αριθμους μονο 12ειμαστε??ειχα την εντυπωση οτι ειμαστε περισσοτερες

οχι μορφια μου φυσιολογικα αλλα η αδερφη μου εχει τριδυμακια με εξωσω και ξερω τι ταλαιπωρια ειναι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κι εσυ με εξωσωματικη καλη μου???ημαστε τυχερες που πιασαμε με την πρωτη προσπαθεια....

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

4.minaki - πητ 3/2/2012

5.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

6.dolphin73 -πητ 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

7.tsourekimou -πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

8.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

9.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

10.taspaa-πητ 16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

11.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

12.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

13.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τωρα προβληματιστηκα ολιγον!Δλδ αν ειναι συσπασεις αυτα που νιωθω, οδηγουμαι προς πιθανη αποκολληση?Επειδη εχω ξαναπαθει..

Θα ρωτησω και τον γιατρο μου για σιγουρια, αλλα ποια ειναι η εννοια των συσπασεων?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

επαθα περιφεριακη αποκολληση στις 25/7 και ακομα δεν εχει κολλησει και επισης εχω επιπωματικο πλακουντα που αν δεν ανεβει τους 2 τελευταιους μηνες θα μπω νοσοκομειο δυστυχως

Εγω ειχα παθει στις 27.7.09 κ κολλησε μετα τις 5.9. Ολα θα πανε καλά!!!Οι μανες εχουμε υπομονη, τι να κανουμε!

Τι σημαινει ο επιπωματικος πλακουντας?

8GTIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...