Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω εκανα πως και πως να παω πιο νωρις αλλα δεν βολευε τον ανδρα μου!Οποτε υπομονη..

Εψαξα πολυ για να βρω γιατρο στο Ιπποκρατειο..Μου αρεσει πολυ σαν νοσοκομειο και ακομα καλυτερα αμα εχεις και τον γιατρο σου μαζι!!

Σιγουρα παντως θα ειναι πολυ κοντα οι γεννες μας!

Με το καλό το μωράκι σου!!! Αν μπορεις θα ηθελα να μου στειλεις μην. για το Ιπποκράτειο κ ποιο γιατρο έχεις. Πηγαινει στο εξωτερικό του ιατρειο κ εχεις ανοιξει καρτελα στο Ιπποκράτειο? Ειμαι παντελως άσχετη κ θα ηθελα τα φώτα σου! εγω προσανατολοζιμαι για Παπαγεωργιου...αλλα ειμαι σιγουρη λογω κοντινης προηγουμενης καισαρικής, οτι δεν θα προλαβω να παω να γεννησω προγραμματισμένα κ θα σπάσουν τα νερα.....κ τοτε τι κάνω? Το Παπαγεωργιου εφημερευει 1 στις 4μέρες κ εγω δεν ειμαι απο Θεσ.νικη....οποτε θελω να το ψάξω να μην εχω το άγχος!!!

Αν θελεις περιμενω πμ!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεε βεβαια..δεν το συζητω..Αλλα ανθρωπος εισαι...φορτιζεις απο καπου??

Εγω μονο τον ανδρα μου εχω και με κουραζει!Θα μου πεις αλλο ανδρας, αλλο παιδι!Εεεε εχεις δικαιο..

ευτυχως εχω και βοηθεια απο τη μαμα μου. κραταει τα παιδια το πρωι που δουλευω και μας μαγειρευει. αλλιως δεν το συζηταω. θα ειχα κλαταρει. αλλα αν δεν δουλευα, νομιζω θα τα εβγαζα περα, ειδικα τωρα που ειναι σε ηλικια που συνεννοεισαι (2,5 και 1,5!)

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Κοριτσια εκανα τον πρωτο μου εμετο!!!!Κ σημερα επρεπε να παω τις μικρες για εμβολιο...αλλα ζαλιζομαι! Οποτε τις πηγανε ο αντρας μου με τις γιαγιαδες! Σημερα βρηκα....ουφ!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Κοριτσια εκανα τον πρωτο μου εμετο!!!!Κ σημερα επρεπε να παω τις μικρες για εμβολιο...αλλα ζαλιζομαι! Οποτε τις πηγανε ο αντρας μου με τις γιαγιαδες! Σημερα βρηκα....ουφ!

ευχομαι να ειναι και ο τελευταιος σου μην ανυσηχεις αφου εχεις και τις γιαγιαδες να σε βοηθανε ολα θα πανε μια χαρα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα καλε, στις 12 βδομαδες σε θυμηθηκε ο εμετος?! κουραγιο, ελπιζω να ειναι μονο αυτος!

και γω εχω εμβολια αλλα το σκεφτομαι γιατι ειναι βαρια... ανεμοβλογια ο μεγαλος που μαλλον δεν θα το κανω οσο ειμαι εγκυος και ιλαρα-ερυθρα-παρωτιτιδα η μικρη....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως εχω και βοηθεια απο τη μαμα μου. κραταει τα παιδια το πρωι που δουλευω και μας μαγειρευει. αλλιως δεν το συζηταω. θα ειχα κλαταρει. αλλα αν δεν δουλευα, νομιζω θα τα εβγαζα περα, ειδικα τωρα που ειναι σε ηλικια που συνεννοεισαι (2,5 και 1,5!)

Και επισης πανω στην τρελα τους!!!Αχχχ γερα να ειναι και καποτε θα μας λειπουν ολα αυτα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εεε αμαν.Σε ξεχασε και τωρα σε θυμηθηκε?Μπας και αλλαζες μηνα μωρε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχ μην μου το θυμίζεις... Έκανα και το λάθος να δω ότι βιντεάκι υπάρχει στο youtube..Οπότε καταλαβαίνεις!!! Χεσμεντέν η δικιά σου!!! χα χα:shock:

ωχωχωχωχ...εγω δεν τολμαω...φοβαμαι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ωχωχωχωχ...εγω δεν τολμαω...φοβαμαι...

Ναιιι και εγω τα ειδα!Για αυτο και λεω, ολα καλα να πανε, να κανω φ.τ. να τελειωνω!!!Ειχα δει και μια φορα nip tuck!Aφηστε..δεν συνεχιζω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλε δεν ξερω τι εγινε?!! Απο το πρωι σηκωθηκσ με μπουνατσα!χαχαχαχ!!!

Βασικα εχει πολυ πολυ ζεστη! Πωπω κ αυριο εχω ενα σωρο μαθηματα το πρωι....αντε να περασει το καλοκαιρι! Να ερθει το φθινοπωρο!!!!

Τσουρεκακι γιατι να μην κανεις τα εμβολια? Εσυ δεν εχεις περάσει ανεμοβλογια? Δεν ρωτησα τον γυναικολογο κατι τέτοιο αλλα θα μου το ελεγε κ ο παιδιατρος που ειναι πρωτος μου ξαδερφος κ ξερει οτι ειμαι εγκυος.

8GTIp3.png

Διαφημίσεις

εγω επαιρνα φολικο οξυ το felicine πριν ακομα κανω την εξωσ.μετα ομως με την εγκυμοσυνη με ενοχλουσε αλλα εγω δεν το ανεφερα στο γιατρο..Και ετσι μου εδωσε σιδηρο μαζι με φ.οξυ και τερμα οι εμετοι!!!!Μινακι καλως μας ηρθες!:tongue::tongue:Με το καλο σε ολες μας

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

εγω επαιρνα φολικο οξυ το felicine πριν ακομα κανω την εξωσ.μετα ομως με την εγκυμοσυνη με ενοχλουσε αλλα εγω δεν το ανεφερα στο γιατρο..Και ετσι μου εδωσε σιδηρο μαζι με φ.οξυ και τερμα οι εμετοι!!!!Μινακι καλως μας ηρθες!:tongue::tongue:Με το καλο σε ολες μας

Καλως σας βρηκα μορφια μου χαρηκα που βρηκα παρεα που να εχει τις ιδιες ανησυχιες με μενα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

απο Ροδο ειμαι και ειμαι κι εγω ξαπλα εδω και ενα μηνα περιπου τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες χαχαχχαχχα

Μινακι γιατι εισαι ξαπλα καλή μου? Πωπω εγω εμεινα 9 μηνες στις διδυμες!!!:rolleyes:

8GTIp3.png

πωπωπω μπλου μπλου μην μου λες τετοια γιατι εμεινες ξαπλα?Εμενα ο γιατρος απλα μου ειπε 4βδομαδες μετα την μειωση να μην κανω δουλειες και τετοια κατα τα αλλα μου ειπε κανονικα και με μετρο ολα!

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Μινακι γιατι εισαι ξαπλα καλή μου? Πωπω εγω εμεινα 9 μηνες στις διδυμες!!!:rolleyes:

επαθα περιφεριακη αποκολληση στις 25/7 και ακομα δεν εχει κολλησει και επισης εχω επιπωματικο πλακουντα που αν δεν ανεβει τους 2 τελευταιους μηνες θα μπω νοσοκομειο δυστυχως

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...