Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν νομίζω να είναι το μωρό σου ακόμα...Τα τραβήγματα είναι απο την μητρα που μεγαλώνει και ειναι φυσιολογικά.Εγώ το ένιωσα σαν να παίζει το μάτι,σαν γουργουρητο μαζι με γαργαλητο κάπως περίεργο...

Αχχχ δε ξερω..τραβηγματα ειχα και εχω αρκετα..Αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο.

Σε περιπτωση που ηταν το μωρο..θα ξαναφανει!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο Ροδο ειμαι και ειμαι κι εγω ξαπλα εδω και ενα μηνα περιπου τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες χαχαχχαχχα

Συγνώμη κιόλας το αποχαιρετιστήριο τικερακι γιατί το εχεις?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ κι εγω εδω και μιαμισι εβδομαδα εχω αρχισει να το νιωθω!κατι σα φτερουγισματα που και που!!!

Ναι αυτό είναι!!Τα φτερουγίσματα είναι το μωράκι!!! Αχ τι καλά να το νιώσουμε όλες!!!!Εγώ χτές δεν ένιωσα κάτι περιμένω πάλι σήμερα!Στις διακοπές είχα νιώσει αρκετές φορές...Φαίνεται θέλει θάλασσα το μωρό μου!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτό είναι!!Τα φτερουγίσματα είναι το μωράκι!!! Αχ τι καλά να το νιώσουμε όλες!!!!Εγώ χτές δεν ένιωσα κάτι περιμένω πάλι σήμερα!Στις διακοπές είχα νιώσει αρκετές φορές...Φαίνεται θέλει θάλασσα το μωρό μου!! χα χα

χμμμ μπα μαλλον ησουν πιο χαλαρη και γιαυτο:tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

πριν μεινω ξανα εγκυος εχασα ενα ακομα στην 5 εβδομαδα

Όπως οι περισσότερες κοπέλες εδώ στο φόρουμ... Σχεδόν όλες είχαμε και την δύσκολη-άτυχη στιγμή μας... Τώρα εύχομαι όλες να έχουμε τα μωρά μας γερά το 2012!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όπως οι περισσότερες κοπέλες εδώ στο φόρουμ... Σχεδόν όλες είχαμε και την δύσκολη-άτυχη στιγμή μας... Τώρα εύχομαι όλες να έχουμε τα μωρά μας γερά το 2012!!!

αχ αστα με αυτα που τραβαω σε αυτην την εγκυμοσυνη ευχομαι να καταφερει το μωρακι μου να βγει στην ωρα του και το ιδιο ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια που περιμενουν τα μωρακια τους

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ αστα με αυτα που τραβαω σε αυτην την εγκυμοσυνη ευχομαι να καταφερει το μωρακι μου να βγει στην ωρα του και το ιδιο ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια που περιμενουν τα μωρακια τους

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!

Σας αφήνω κορίτσια μου...Πρέπει να μαγειρέψω και τίποτα να φάμε!! Λέω να κάνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο!!Μιαμ,μιαμ!!!

Φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι?Μπας και ενιωσε καμια το μωρο της?

Ρωταω γτ:

Εχει εδω και 4 μερες περιπου, που νιωθω κατω ανα φασεις, κατι να φουσκωνει και μετα να ξεφουσκωνει..σαν να εχω ενα μπαλονι..Μαλιστα μια φορα, φουσκωσε και στο σημειο που το ενιωσα..Λεω μπας και ειναι το εντερο..

Χθες το βραδυ που κοιμομουν, ειχα τραβηγματα δεξια..Κοιμηθηκα..και ξυπνησα γτ ενιωσα ενα εντονο τραβηγμα απο τον οφαλο μεχρι κατω..Δεν ξερω τι ειναι ολα αυτα..Υπαρχει περιπτωση να ειναι το μωρο?Λενε οτι η καθε μια το νιωθει διαφορετικα..

νομιζω ειναι πολυ νωρις για να το καταλαβεις το μωρο, αλλα οντως καθε μια το νιωθει διαφορετικα και σε διαφορετικη χρονικη στιγμη. μηπως νιωθεις και σαν να σκληραινει λιγο η περιοχη χαμηλα? αν ειναι ετσι τοτε ισως ειναι συσπασουλες επειδη μεγαλωνει η μητρα.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Αχχχχ πως αντεχεις με αλλα 2?Δουλευεις?

ναι, δουλευω κιολας. ειναι κουραστικο, αλλα και ωραιο! ειναι μεγαλη ευτυχια. υπαρχουν και στιγμες που λεω, δεν αντεχω αλλο! αλλα τι να πω, η χαρα που σου δινουν, δεν αλλαζεται με τιποτα! δε χορταινω να τα βλεπω!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

νομιζω ειναι πολυ νωρις για να το καταλαβεις το μωρο, αλλα οντως καθε μια το νιωθει διαφορετικα και σε διαφορετικη χρονικη στιγμη. μηπως νιωθεις και σαν να σκληραινει λιγο η περιοχη χαμηλα? αν ειναι ετσι τοτε ισως ειναι συσπασουλες επειδη μεγαλωνει η μητρα.

Εχω νιωσει 4 φορες περιπου σαν να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει ενα μπαλονι μεσα μου..και μαλιστα την μια φορα που το ενιωσα, η περιοχη σκληραινε και εκανα και ενα "βουναλακι"..Μιλαμε για δευτερολεπτα βεβαια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ναι, δουλευω κιολας. ειναι κουραστικο, αλλα και ωραιο! ειναι μεγαλη ευτυχια. υπαρχουν και στιγμες που λεω, δεν αντεχω αλλο! αλλα τι να πω, η χαρα που σου δινουν, δεν αλλαζεται με τιποτα! δε χορταινω να τα βλεπω!

Εεε βεβαια..δεν το συζητω..Αλλα ανθρωπος εισαι...φορτιζεις απο καπου??

Εγω μονο τον ανδρα μου εχω και με κουραζει!Θα μου πεις αλλο ανδρας, αλλο παιδι!Εεεε εχεις δικαιο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γτ ειναι νωρις ρε κοριτσια???Σε 2 μερες γινομαι 15 ολοκληρων εβδομαδων...yeahhh!:tongue:

Καλα..πλακα κανω..Εχω αγωνια απλως..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...