Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργκο αύριο έχεις αυχενική???? Πέρασε ο καιρός ε?? Ήρθε η ώρα!!!! Με το καλό να είναι όλα σούπερ!!!!!!!

Κορίτσια,κι εγώ μέχρι την Πέμπτη έχω πολύ αγωνία να δω αν το μωράκι μου είναι καλά!Εχω να πάω στο γιατρό απο τις 25 Ιουλίου!!Ουφφφφ......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω κι εγω οτι οι εμετοι μου ξεκινησαν την 10η εβδομαδα!και φυσικα συνεχιζουν κανονικοτατα!εχω την εντυπωση οτι με πειραζει το ασβεστιο...

ετσι θα με παει μεχρι τη γεννα!περιμενα μηπως σταματησουν οπως μου λεγε ο γιατρος μου αλλα τιποτα!

Εγω δεν εκανα ουτε μια φορα..Αλλα το πρωτο τριμηνο ετρωγα καθε 2 ωρες..Αν δεν ετρωγα, ανακατευομουν..Μετα μου περασε αυτο και σταματησα και το πολυ φαϊ..Οπως μου ειπεο γιατρος μου..το μυστικο ειναι να τρως..Αν δεν βαζεις κατι στο στομα σου κατι ανα 2 ωρες..μετα σε πιανουν οι αναγουλες..Και αν ερθουν και οι εμετοι, δυσκολα σταματανε..

Απλα το μονο που με ενοχλει, ειναι αν πιω χυμο πολυ γρηγορα..και κυριως το βυσσινο..

Εσυ τρως καλα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ακριβως...και απο την στιγμη που θα εχω μαζι μου τον γιατρο μου, το θεωρω κριμα να παω σε ιδιωτικη..Αν ηταν να με ξεγεννησει οποιος να'ναι, σιγουρα θα το σκεφτομουν πολυ περισσοτερο..

και γω δικο μου γιατρο εχω, αν και πολλες κοπελες πηγαινουν ιπποκρατειο χωρις να εχουν δικο τους γιατρο. ξερω κοπελα που εκανε καισαρικη χωρις δικο της γιατρο. ε, με τοσες γεννες που κανουν, εχουν τεραστια εμπειρια πια. απλα εμεις νιωθουμε πιο ασφαλεις με το δικο μας το γιατρο. κατα τα αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανυσηχιας.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Κοριτσια εμενα με πειραζε το φολικο οξυ και εκανα εμετους μολις το σταματησα ηρεμησα

Το φολικο μεχρι τελος της εγκυμοσυνης το παιρνουμε κανονικα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Το φολικο μεχρι τελος της εγκυμοσυνης το παιρνουμε κανονικα?

Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι το συνεχίζω κανονικά το φολλικο.

Αχ ακούω αυτά που λέτε για ανακατοσούρες και εμετούς και νιώθω πολύ τυχερη!Δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση έως τώρα... Εύχομαι και σε σας όλες να σταματήσουν γρήγορα τα προβλήματα!!Μέσα απο την καρδιά μου αύριο να είστε όλες καλά!!!:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ακούω αυτά που λέτε για ανακατοσούρες και εμετούς και νιώθω πολύ τυχερη!Δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση έως τώρα... Εύχομαι και σε σας όλες να σταματήσουν γρήγορα τα προβλήματα!!Μέσα απο την καρδιά μου αύριο να είστε όλες καλά!!!:D

Να ειχαμε μαγικο ραβδακι και καμια να μην ειχε εμετους...

Ρε κοριτσια..αρχιζω να κουραζομαι με το παραμικρο..Και με πιανουν ταχυπαλμιες...Πως θα ειναι στον 8ο?Σερνομαι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εγω κοριτσια επειδη εκανα εξωσωματικη ειχα ξεκινησει φολικο οξυ και βιταμινες pregnacare 3 μηνες νωριτερα....απο την 9η ενδομαδα ξεκινησα επισης μαγνησιο ασβεστιο και σιδηρο....απο τοτε αρχισαν και οι εμετοι....πιο πριν ειχα μονο ανακατοσουρες....

κοριτσακι κι εγω κανω συχνα γευματα αλλα τιποτα...πιστευω οτι καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην εγκυμοσυνη....

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

Να ειχαμε μαγικο ραβδακι και καμια να μην ειχε εμετους...

Ρε κοριτσια..αρχιζω να κουραζομαι με το παραμικρο..Και με πιανουν ταχυπαλμιες...Πως θα ειναι στον 8ο?Σερνομαι..

Τώρα ή καλύτερα θα είσαι στον 8ο και θα πετάς ή θα είσαι έτσι πάλι!! Χειρότερα δεν νομίζω να είσαι μωρε...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

την αυχενικη θα την κανεις στο γιατρο σου?η σε εχει στειλει σε αλλον πιο εξειδεικευμενο?εμενα με εστειλε σε αλλον που ασχολειται μονο με τετοιες εξετασεις.και πηγα 2 συνεχομενες μερες γιατι την πρωτη μερα το μωρο ειχε πεισμωσει και δεν επαιρνε με τιποτα τη θεση που ηθελε ο ντοκ για να κανει τις μετρησεις στον αυχενα....τελικα ολα καλα!αν δεν τους ρωτησεις για το φυλο δε προκειται να σου πουν απο μονοι τους....

θα την κανω εδω http://www.fetus.gr/index.php?pathID=1_1697_1915

ο γιατρος μου δεν την κανει. εχω φοβερη αγωνια κ ανυπομονησια να το δω ξανα αντε να αρχισουμε να το νιωθουμε να μην ανησυχουμε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

και γω καμια ενοχληση, παρα μονο υπνηλια. πολλη υπνηλια! και κουραση...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

εγω κοριτσια επειδη εκανα εξωσωματικη ειχα ξεκινησει φολικο οξυ και βιταμινες pregnacare 3 μηνες νωριτερα....απο την 9η ενδομαδα ξεκινησα επισης μαγνησιο ασβεστιο και σιδηρο....απο τοτε αρχισαν και οι εμετοι....πιο πριν ειχα μονο ανακατοσουρες....

κοριτσακι κι εγω κανω συχνα γευματα αλλα τιποτα...πιστευω οτι καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην εγκυμοσυνη....

Αααα μαλιστα!!!Καταλαβα..εε τοτε κοντως ειναι πιο πιθανο να σε πειραζει κατι απο τα χαπια.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Τώρα ή καλύτερα θα είσαι στον 8ο και θα πετάς ή θα είσαι έτσι πάλι!! Χειρότερα δεν νομίζω να είσαι μωρε...

Πφφφ δεν ξερω...Το μονο που κανω ειναι να ξαπλωνω και ποτε δεν μου φτανει...

Ο ανδρας μου ειναι της βολτας..Και καπου εκει με πιανουν τα ψυχολογικα μου για το ποσο ξενερωτη ειμαι..και οτι με βαριεται και τετοια!!!Ορμονες...τι να κανεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

να σας πω κι εγω οτι οι εμετοι μου ξεκινησαν την 10η εβδομαδα!και φυσικα συνεχιζουν κανονικοτατα!εχω την εντυπωση οτι με πειραζει το ασβεστιο...

ετσι θα με παει μεχρι τη γεννα!περιμενα μηπως σταματησουν οπως μου λεγε ο γιατρος μου αλλα τιποτα!

εμενα ξεκινησαν με το που μπηκα στην 6η εβδομαδα! οχι βασικα μια μερα πριν το θυμαμαι γιατι επεστρεφα απο παξους κ νομιζα οτι με πειραξε το ταξιδι..ενταξει οι μετοι εχουν μειωθει στους 1 την ημερα περιπου αλλα οι ναυτιες ειναι οτι χειροτερο.... κ συνεχεια ρευομαι εχω γινει νταλικερης... ασε που πειναω παρα πολυ αλλα ετσι κ φαω αρκετα γινομαι χαλια μαυρα.:mad::-x:-x

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πφφφ δεν ξερω...Το μονο που κανω ειναι να ξαπλωνω και ποτε δεν μου φτανει...

Ο ανδρας μου ειναι της βολτας..Και καπου εκει με πιανουν τα ψυχολογικα μου για το ποσο ξενερωτη ειμαι..και οτι με βαριεται και τετοια!!!Ορμονες...τι να κανεις!

:D:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...