Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ε!βαλτε κι εμενα στη λιστα σας!

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

annia κ xristina83 καλως μας βρηκατε!!! xristina83 κ εγω εχω φοβερη αγωνια εχω αυχενικη αυριο κ δεν μπορω να ηρεμησω! περιμενω πως κ τι! εχω να δω κ το μωρο 3 εβδομαδες κ δεν μπορωωωω!

tsourekimou πως εισαι? καλα τα περασες? καλα κ εγω οπως με αφησες! χαχαχα! αντε να μαζευομαστε επιτελους! ποτε θα δροσισει λιγο ρε γμτ???

morfia καλημερα κοριτσακι! εγω χτες κοιμηθηκα χαλια γιατι ηθελα να κανω εμετο 3 ωρες στο τελος σηκωθηκα τον εκανα κ κοιμηθηκα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

toulala πητ: 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

fouskitsa82 πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

sophie jolie-πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

morfia-πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

tsourekimou - πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

labc81 πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

taspaa-16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

margo4-4 πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

Blublu- πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

Καλο θα ηταν να μπουμε βαση σειρας με την πητ για να μην μπερδευομαστε

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Μπράβο ρε Μορφία,το έβαλες σε τάξη το ημερολογιάκι μας!! χα χα

Τι κάνετε??? Εγώ μόλις έφαγα 2 φετούλες με μαρμελάδα και ήπια ένα χυμό! ;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια!!!

Τσουρεκακι μου...Σε ζηλευω...θελω και εγω να παω να το δω!!!Αλλα εχω ακομα κανα 2 εβδ...Πως θα αντεξω?Πφφφ...Καλη επιτυχια!!!

Αν θελετε βαλτε και εμενα στο πινακακι..

εγω εκανα την χαλαρη και ελεγα να παω την αλλη βδομαδα, αλλα τωρα δεν κρατιεμαι!!!

ιπποκρατειο θα πας? και γω!!! λες να γεννησουμε μαζι? πλακα θα χει!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

εγω εκανα την χαλαρη και ελεγα να παω την αλλη βδομαδα, αλλα τωρα δεν κρατιεμαι!!!

ιπποκρατειο θα πας? και γω!!! λες να γεννησουμε μαζι? πλακα θα χει!!!

Εγω εκανα πως και πως να παω πιο νωρις αλλα δεν βολευε τον ανδρα μου!Οποτε υπομονη..

Εψαξα πολυ για να βρω γιατρο στο Ιπποκρατειο..Μου αρεσει πολυ σαν νοσοκομειο και ακομα καλυτερα αμα εχεις και τον γιατρο σου μαζι!!

Σιγουρα παντως θα ειναι πολυ κοντα οι γεννες μας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

tsourekimou πως εισαι? καλα τα περασες? καλα κ εγω οπως με αφησες! χαχαχα! αντε να μαζευομαστε επιτελους! ποτε θα δροσισει λιγο ρε γμτ???

καλα περασα, αλλα τις τελευταιες μερες δεν εβλεπα την ωρα να γυρισουμε πισω! πρωτη φορα ειπα στις διακοπες οτι κουραστηκα! τα μωρα βγηκαν εντελως εκτος προγραμματος και ηταν λες και ειχαν τρελαθει! δεν κοιμοντουσαν, και γω δεν μπορουσα να κοιμηθω. ξυπνουσα μεσα στη νυχτα και δεν μπορουσα να ξανακοιμηθω! ευτυχως με το που γυρισαμε επανηλθαν και τωρα ειμαστε καλα! δεν θα αντεχα αλλο!

εσυ ταλαιπωρεισαι ακομη βρε? αχ, ευχομαι γρηγορα να ξεμπερδεψεις με τα του πρωτου τριμηνου....

annia κ xristina83 καλως μας βρηκατε!!! xristina83 κ εγω εχω φοβερη αγωνια εχω αυχενικη αυριο κ δεν μπορω να ηρεμησω! περιμενω πως κ τι! εχω να δω κ το μωρο 3 εβδομαδες κ δεν μπορωωωω!

morfia καλημερα κοριτσακι! εγω χτες κοιμηθηκα χαλια γιατι ηθελα να κανω εμετο 3 ωρες στο τελος σηκωθηκα τον εκανα κ κοιμηθηκα!

την αυχενικη θα την κανεις στο γιατρο σου?η σε εχει στειλει σε αλλον πιο εξειδεικευμενο?εμενα με εστειλε σε αλλον που ασχολειται μονο με τετοιες εξετασεις.και πηγα 2 συνεχομενες μερες γιατι την πρωτη μερα το μωρο ειχε πεισμωσει και δεν επαιρνε με τιποτα τη θεση που ηθελε ο ντοκ για να κανει τις μετρησεις στον αυχενα....τελικα ολα καλα!αν δεν τους ρωτησεις για το φυλο δε προκειται να σου πουν απο μονοι τους....

Διαφημίσεις

Εγω εκανα πως και πως να παω πιο νωρις αλλα δεν βολευε τον ανδρα μου!Οποτε υπομονη..

Εψαξα πολυ για να βρω γιατρο στο Ιπποκρατειο..Μου αρεσει πολυ σαν νοσοκομειο και ακομα καλυτερα αμα εχεις και τον γιατρο σου μαζι!!

Σιγουρα παντως θα ειναι πολυ κοντα οι γεννες μας!

μια χαρα ειναι. και τα δυο μου τα μωρα εκει τα γεννησα. εγω το επελεξα για το μωρο πιο πολυ. γιατι αν παρουσιασει κατι το μωρο χτυπα ξυλο, οπου και αν εχεις γεννησει στο ιπποκρατειο το πηγαινουν.

toulala πητ: 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

fouskitsa82 πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

sophie jolie-πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

morfia-πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

tsourekimou - πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

labc81 πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

xristina83 πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

margo4-4 πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

Blublu- πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

μια χαρα ειναι. και τα δυο μου τα μωρα εκει τα γεννησα. εγω το επελεξα για το μωρο πιο πολυ. γιατι αν παρουσιασει κατι το μωρο χτυπα ξυλο, οπου και αν εχεις γεννησει στο ιπποκρατειο το πηγαινουν.

Ακριβως...και απο την στιγμη που θα εχω μαζι μου τον γιατρο μου, το θεωρω κριμα να παω σε ιδιωτικη..Αν ηταν να με ξεγεννησει οποιος να'ναι, σιγουρα θα το σκεφτομουν πολυ περισσοτερο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

να σας πω κι εγω οτι οι εμετοι μου ξεκινησαν την 10η εβδομαδα!και φυσικα συνεχιζουν κανονικοτατα!εχω την εντυπωση οτι με πειραζει το ασβεστιο...

ετσι θα με παει μεχρι τη γεννα!περιμενα μηπως σταματησουν οπως μου λεγε ο γιατρος μου αλλα τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...