Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Εντάξει όταν λένε δύο μέρες υδατάνθρακες δεν εννοούν να πλακωθεις!!! Χαχα αντί να φας δλδ πρωτεινη η κάποιο άλλο φαγητό θα φας μεσημεριανό μακαρόνια δεν θα τρως πρωί μεσημέρι βράδυ το ίδιο!!! Καλό είναι που κάνεις καμπυλη να έχουν εικόνα!

Expand  

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

Expand  

Μίλησες καθόλου με βασουλα ???

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

fouskitsa82 είπε:
Κορίτσια λέτε να γέννησε η Αννίτα??? Έλεγε κιόλας οτι την πιέζει απο κάτω αν δεν κανω λάθος???

Λες να εγινε η αρχη απο την ομαδα μας??? ωχωχ... τωρα αρχιζω και συνηδητοποιω οτι πλησιαζουμε ολες προς το τελος!!!

549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ποπη και Σοφακι!

Σοφη μου με το καλο τα επιπλακια σας!!αντε θα γεμισει το δωματιακι!!

Αννουλα μου αυτο θα κανω..θα ρωτησω αν γινεται να το παρουν σε περιπτωση που υπαρχει θεμα και εφοσον υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,θα το ξεκινησω με το μωρο και θα δω!

Δωρα πιθανον κ να γεννησε!το θεμα ειναι που θα το μαθουμε οεο;

GjJbp3.png7IWup3.png

dolphin73 είπε:
Λες να εγινε η αρχη απο την ομαδα μας??? ωχωχ... τωρα αρχιζω και συνηδητοποιω οτι πλησιαζουμε ολες προς το τελος!!!

549062c91it46lgr.gif

Αχ δεν ξέρω... Εχει να μπει 2μερες πάντως ε?? Πως θα γίνει να μάθουμε??? Θυμάστε πότε είχε γιατρό??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

dolphin73 είπε:

549062c91it46lgr.gif

και εγω καθε μερα που περναει το συνηδητοποιω ολο και περισσότερο!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

fouskitsa82 είπε:
Αχ δεν ξέρω... Εχει να μπει 2μερες πάντως ε?? Πως θα γίνει να μάθουμε??? Θυμάστε πότε είχε γιατρό??

Πρεπει να γυρισουμε στα προχθεσινα να δουμε.Ουτως η αλλως οταν μπαινει για λιγο μπαινει, αλλα ποιος ψαχνει τωρα τοσες σελιδες πισω.....

Παντως και εμενα με πιεζε τις τελευταιες ημερες το παιδι προς τα κατω....

549062c91it46lgr.gif

Διαφημίσεις

dolphin73 είπε:
Πρεπει να γυρισουμε στα προχθεσινα να δουμε.Ουτως η αλλως οταν μπαινει για λιγο μπαινει, αλλα ποιος ψαχνει τωρα τοσες σελιδες πισω.....

Παντως και εμενα με πιεζε τις τελευταιες ημερες το παιδι προς τα κατω....

549062c91it46lgr.gif

πωε ενιωθες δηλαδη αννα μου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ!!

ΔΩΡΑΚΙη Αννιτα ειχε κανονικα εχθες γιατρο:rolleyes::rolleyes:

ΣΟΦΑΚΗμεγεια τα επιπλακια σας!!με το καλο να τα χαρειτε!!

καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες !!!

απο χθες μου ξεκινησαν οι κραμπες...πολυ σπαστικο μεσα στον υπνο πεταγομουν συνεχεια....

σημερα εχει γενεθλια και η μανουλα μου!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αννούλα ευχαριστώ πολύ για το κέρασμα, μην σε προσβάλω! Α μολις έλαβα την συλλογή από το άμαζον, χμ δεν ξετρελάθηκα. Η θήκη είναι αρκετά μικρή, την περίμενα μεγαλύτερη.

Αναστασία να χαίρεσαι την μανούλα και την ανιψιά σου. Το βιβλίο που λες το έχω εγώ και τους 2 τόμους. Είναι πολύ χρήσιμο για όσες σκοπεύουν να θηλάσουν, το έχω ξαναπεί εδώ.

Μελινάκι με το καλό, κοντεύεις!Και εγώ σε 10 μέρες μπαίνω, μετράω μέρες! Περαστικούλια σου κιόλας, καμιά ίωση θα είναι.

Αννιτάκι πολύχρονη να είσαι, με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τον μπέμπη σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσακι καλημε σου μερα!!Και εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις το rooming-in και αν δεν τα καταφερνεις και κουραζεσαι το δινεις στις μαιες το παιδι...

Εγω τωρα που μπηκα στο νοσοκομειο και ημουν στα μονοκλινα ειδα τι ωραια που ηταν οι μαμαδες με τα παιδακια τους μαζι..Δεν ξερω μου φανηκε αλλο πραγμα ..τα μωρακια μαλλον νιωθουν την συιγουρια της μαμας και δεν κλαιγαν σχεδον καθολου..Υπαρχει βεβαια και η ταλαιπωρια της γεννας αλλα τι να κανουμε οπως μπορουμε..Οσο για τα επισκεπτηρια , νομιζω πως τηρουνται και εμεις οι ιδιοι λεγαμε οτι δεν θα ειμαστε ολοι μαζι μεσα με το παιδι..2-3 ατομα το πολυ καθε φορα..Οι υπολοιποι εξω!!!

Αννα μου ευχαριστω για το κερασμα..Παιρνω ενα κομματακι..τσουπ...

Παω να φτιαξω πρωινο κ επανερχομαι..

Μελινα μου περαστικα σου και με το καλο!!!

Να χαιρεστε και οποιον εχετε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Λιτσάκι αν θέλεις να κάνεις αποκλειστικό θηλασμό τότε καλύτερα να έχεις μαζί σου το μωρό. Εγώ αν και το είχα ζητήσει δεν νομίζω να μου τον έφερναν πάντα. Μετά την 2η μέρα το είχα στο δωμάτιό μου και όταν ερχόταν επισκέπτες και δεν ήταν ώρα θηλασμού (που έτσι και αλλιώς έβγαιναν όλοι έξω) ζητούσα να το πάρουν. Σε 4 κλινο ήμουν εγώ αλλά είναι σαν δίκλινο, επικοινωνεί με το άλλο δίκλινο με μια πόρτα απλά αλλά οι επισκέπτες ήταν πολλοί στις άλλες και δεν ήθελα να έχω το παιδί συνέχεια μέσα στο δωμάτιο. Το βράδυ όμως και όταν τέλιωνε το επισκεπτήριο το είχα μαζί μου.Την 1η βραδιά λιποθύμησα και ενώ είχα ζητήσει να έχω το παιδί δεν μου το έφεραν, δεν μπορούσα να σηκωθώ να το φροντίσω εξάλλου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

anastasaki_melisaki είπε:
πωε ενιωθες δηλαδη αννα μου?

Ενιωθα μια πιεση προς τα κατω, ειδικα οταν ημουν ορθια η περπαταγα ελεγα,τωρα θα μου φυγει το παιδι....

549062c91it46lgr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...